kardeşler restaurant aksaray / Kardeşler etliekmek & fırın kebabı Mehmet USTA - Taşpazar mahallesi 40 metrelik yol üzeri

Kardeşler Restaurant Aksaray

kardeşler restaurant aksaray

Farklı lezzetlerin durağı olan KMU Kardeşler, siz değerli müşterilerimize unutamayacakları etli ekmek, kebap, pide ve ızgara çeşitleri ile kaliteli hizmet vermektedir.

Aksaray Testi Kebabı
Aksaray Beyran Çorbası

yılından bu yana değişmeyen lezzet

KMU kardeşler siz değerli müşterilerine her zaman en iyi hizmet ve sunumu gerçekleştirmek adına yılından bu yana değişmeyen yerinde, yenilikçi konsepti ile kusursuz hizmet ve lezzetlerini sunmaya devam etmektedir. İtina ile yapılan hizmet, güler yüzlü servis ve en uygun fiyatlarımız ile misyon ve vizyonumuz her zaman sizlerin memnuniyeti olmuştur. Aksaray da ne yenir diye soranların ilk durağı olan KMU kardeşler restoran kalite çizgisini bozmadan, damak tadına önem verenlere hizmetlerini sürdürmeye devam edecektir.

``Referansımız Siz Değerli Müşterilerimizin Yorumları``

Müşteri Yorumları

Aksaray Kardeşler Restoran Yorumları
Gerçekten mükemmel bir kahvaltıydı, yolculuk sırasında uğradık, yolunuz düşerse mutlaka siz de uğrayın, biz çok keyif aldık yemeklerde, hizmet son derece iyiydi. Çok ilgililer müşterilerle. Ayşe Tuncer
Engelli oğlumla hafta sonu akraba grubumuzla ilk defa geldik. Girişi çok rahat oldu oğlum için tekerlekli sandalyesiyle zorlanmadık. Herşey taze ve lezzetli olarak

yer aldı masada.  Birbirinden güzel ürünler doğal ve yöreseldi. Şefin ikram ettiği sucuklu yumurta çok güzeldi. Sucuklar özel imalat sanırım baharatı dengeli ve eti kaliteliydi. Kahvaltı keyfimiz çok güzel geçti çocuklar oyun alanında oyalandılar. mekan çok geniş ve rahat. Tüm ailelere tavsiye ederim. Tüm çalışan ekibe ve şefe ayrıca teşekkürler hizemet kalitesi çok iyidi.

Özlem B.
Etli ekmeğe ailece bayıldık. Çalışanlar bize karşılamadan sunuma, servisten uğurlamaya muhteşem bir deneyim yaşattılar. Küçük çocukları olan bir anne

olarak hijyen benim için çok önemli. Mekanın çalışanlarına ilgi, alaka, güler yüzlü hizmetlerinin yanısıra hijyen kurallarına gösterdikleri hassasiyetten dolayı çok teşekkür ediyorum.

Rukiye Kartal
Öncelikle tüm personele teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Restorana girdiğimiz anda ilgilerini ve güler yüzlerini eksik etmediler. Adana kebap

tek kelimeyle harikaydı.  Yeni yerler görmeyi ve yeni mekanlar keşfetmeyi çok seven çift olarak, buraya gerçekten bayıldık. Lezzet de ortam da şahaneydi.

Özge Ece Savacı
İlk defa geldiğim bu restoranda her şey çok güzeldi akşam yemeği için uğradım Restoran kebap restoranı Kebap çok lezzetli bir şekilde yapıyorlar sıcak

sunum yapmaları ve yanında bulunan mezelerle birlikte tam bir lezzet şöleni diyebiliriz Ayrıca çocuklar içinde uygun bir restoran çocuklarınızla da rahat bir şekilde gidebilirsiniz. Giriş kısmında bulunan tekerlekli sandalye girişi çok hoşuma gitti her şey düşünülerek yapılmış Otoparkının olması da oldukça hoşuma gitti her şey için elinize sağlık. Mutlaka herkes bu restorana uğramalı!

Berna Altundag
Ailem ile birlikte özel bir akşam yemeği yemek için gittiğim Aksaray'ın en ilgili ve en kaliteli restoranıdır. Birbirinden eşsiz pide ve kebap çeşitleri

ve güler yüzlü hizmetiyle daima tercih edeceğim ve önereceğim bir yerdir. Mekanın kalitesi, sunumu ve lezzetli yemekleriyle ailemle harika bir akşam geçirdim. İlginiz ve güler yüzünüz için çok teşekkürler.

Özden Şenol
Aksaray mutlaka gidilmesi yer ve keyifle yemek yiyebileceğiniz bir restoran. Ailecek Adana kebap yedik, çok lezzetliydi. Çalışan personeller çok samimi ve ilgililerdi.

Şiddetle tavsiye edilir. Mutlaka gidin.

Emine Ertürk
Hayatımda ilk defa bu kadar dolu dolu bir pide yedim. O kadar lezzetliydi ki yolumun üstü olsa her gün uğrayacağım bi yer olurdu. Beraber gittiğim

arkadaşlarım da bayıldılar. Fiyatını yemeğin lezzetine baktığımda gerçekten hakediyor. Bir de bu mekanın çocuk oyun alanı varmış. Kesinlikle oğlum ve eşimle beraber tekrar geleceğim.

İkra Nisa Şahin
Kardeşler Mehmet Usta restoranı kebap çeşitleri, ızgara çeşitleri ve diğer zengin yemek menüsü ile ailecek çok beğendiğimiz restoranlardan biri. Adana kebap

yanında gelen sıcacık ekmek ve mezeler iştahımızı açıyor. Mekanda çalışanların müşteriye olan davranışları da nazik olduğundan kesinlikle tavsiye ediyorum. Mama sandalyesi olduğu için bebeğimle geldiğimde rahatça yemek yiyebiliyorum.

Eda Kaymal
Kebap yedim diye bundan sonra her yerde söylemem. Buradaki gerçekten başkaydı. Hizmet on numara, servis ise gerçekten müşteriye değer verildiğini gösteren şekildeydi.

Lezzeti ise asla unutmayacağım. Gerçek kebap burada yiyebilirsiniz. Adanası mükemmeldi.

Ongun Ercan
Ailece ve akrabalarla en sık geldiğimiz restoran. Etli ekmek favori yemeğimiz. İncecik hamuru, çıtır çıtır lezzeti harika Çocuklar Mehmet şefin mangal burgerine bayılıyor.

  Porsiyonlar doyurucu ve lezzetli sunumları muhteşem güzellikte. Personel saygılı, güler yüzlü hepsi sevdiğimiz gençler. Ellerinize sağlık teşekkür ederiz, Şefim ve tüm personele.

Sibel D.
Girişi düz ve rahat, restoranın içine girdiğim an çok şaşırdım. Geniş bir alan, otantik tasarım, yöresel objeler hepsi çok şık. Etli ekmeği meşhur deseler de ben

 Mehmet ustanın özel kebabını söyledim. İyi ki söylemişim enfes bir lezzet uyumu. Şefin ikramı olan tatlı fıstıklı saç arası, son enfes dokunuş oldu. Süperdi hepsi, emeğinize sağlık.

Caner S.
Eşimle birlikte etli ekmek yedik çok lezzetli ve özeldi, görüntüsü, inceliği, kokusu etin kalitesi hepsi dört dörtlük. Pideleri, salataları, koyun yoğurdu hepsi ayrı ayrı özel

lezzetlere sahipti. Kesinlikle tavsiye ediyoruz.

Sadirettin S.
Hafta sonu arkadaşlar Kapadokya gezimizde KMU’ya getirdiler. İlk defa geldim mekâna, çok ferah ve otantik bir atmosfere sahip. Herkes farklı siparişler verdi.

Mehmet şefin hazırladığı tüm yemekler harikaydı. Karışık ızgara söyledim hala tadı damağımda. Etin kalitesi, pişirilme kıvamı, lezzeti, içinin sululuğu, dışının çıtırlığı on numara gerçekten. Kayseri’den sırf bu lezzet için gelirim buraya. Her şey için ayrı ayrı teşekkürler.

Pakize P.
Aksaray’ın en güzel mekânı diyebilirim. Eşimle her hafta sonu geldiğimiz restoran, yemekleri lezzetli, servisi temiz ve hızlı. Tüm personel karşılama dâhil saygılı

güler yüzlü ve pratik. Mehmet şefimin yaptığı tüm yemekler muhteşem. İlk defa gideceklere etli ekmek, şefin özel kebabı, beyti kebabı tavsiye ederim mutlaka denesinler.

Osman İ.
Künefe ve etli ekmeği çok lezzetli, Karşılama çok ilgili ve yardımsever, samimi. Restoranın genişliği ferahlık veriyor, kalabalık gidilebilir. Fiyatlar piyasaya göre

uygun, çok yüksek değil. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Murat K.
Ben karışlık ızgara arkadaşlar, etli ekmek, adana kebap ve kuzu küşleme yedik. Hepsi birbirinden muhteşemdi. On numara beş yıldız. İstanbul’da böyle lezzet,

harika tat yok. Yolunuz yakınlardaysa mutlaka uğramanız gerekir. Her yemek ayrı güzel, Şefin ikramları bizi mest etti. Hepsi harika ve yüreği güzel insanlar. Teşekkürler.

Selma O.
Etler süper taze ve lezzetli. Pideler büyük ve doyurucu. Malzemelerin doğal olduğu kokusundan tadından ve görüntüsünden belli oluyor. Çocuklarla rahat ettik,

içerisi çok ferah oyalanacakları alan çok. Tuvaletler çok temiz ve hijyen. Personel cana yakın ve ilgili. Ailece gidilebilecek güzel bir restoran. Tavsiye ediyorum mutlaka gidin asla pişman olmazsınız.

Tahir D.
Ömrümde bu kadar güzel pide yemedim. İçi dolu, doyurucu ve büyük, harika lezzetli, Pişirilmesi gerçekten usta işiydi. Mutlaka yemeniz gerekir.

Künefesi, sütlacı enfes lezzetli, ilk defa geldim ama sürekli geleceğim adres. Ustam çok teşekkür ellerine sağlık.

Yurdanur T.
Hafta sonu tüm aile sık sık kahvaltıya gittiğimiz güzel bir restoran. Çocuklarla gidilebilecek geniş, ferah rahat. Restoran, tuvaletler, her yer temiz ışıl ışıl mükemmel.

Personel çok saygılı ve yardımcı oluyor. Kahvaltı süper zaten söylenecek tek kelime harika. Mehmet şefin kavurmalı yumurtası muhteşem çocukların en sevdiği yemek. Hepinizin yüreğine emeğine gönlüne sağlık.

Gulden K.
Sürekli gittiğimiz ve Aksaray’da en çok memnun kaldığımız restoran. Geniş masa araları açık, Sıkış tıkış oturulmuyor. Konuşulanlar rahatsız etmiyor.

Personel çok profesyonel ve kibar, hepsi pırıl pırıl çocuklar. Mehmet şefin elinden çıkan tüm yemekler enfes lezzetli ayırmak mümkün değil. Teşekkürler şefim.

Sami Ç.
Müdavimi oldum mekân. Yemekler efsane. Şef enfes güzel yemekler yapıyor. Hepsi benim için özel ama etli ekmek ve adana kebap gerçekten uçuyor müthiş lezzetli.

Ortam süper geniş sıkmıyor, daraltmıyor. Aksaray’ın en güzel restoranı kesinlikle tavsiye ediyorum.

Rabia Y.
Grup olarak hafta sonları sürekli kahvaltıya gittiğimiz mekân. Yemekler servis çok iyi, Tüm yiyecekler doğal ve yöresel,Hepsi enfes lezzetlere sahip. Kalabalık olsa da ortam

geniş ve ferah rahatsızlık yaratmıyor. Sesler boğucu ve uğultu oluşturmuyor. Gidilmesi gereken hoş bir mekân tavsiye ederim.

Ferhat A.
Etli ekmek yemek istiyorsanız mutlaka Mehmet ustanın elinden tadın kesinlikle pişman olmazsınız. Tüm yemekleri harika, Aksaray’da en güzel restoran, şefim hürmetler

emeğinize sağlık, üstüne birde fıstıklı künefe mutlaka yemeniz gerekir.

Şerife K.
Dört çocukla gidiyoruz çok rahat ediyoruz. Personel çok yardım sever ve güler yüzlü. Çocuklar ortama bayılıyor. Eşim sucuklu yumurtaya bayılıyor.

Ben Mehmet şefin tüm lezzetlerini seviyorum. Çocuklar acayip mutlu oluyor. Tuvaletler mutfak, alanlar çok temiz. Tüm çocuklu ailelere özellikle tavsiye ederim.

Yeter A.
Gerçekten çok nezih ve profesyonel bir mekân, Çalışanlar şef, herkes işinin uzamanı ve tecrübeli. Gezi turumuzda geldik bu kadar hoş bir ortam beklemiyordum.

  Ortam, tasarım atmosfer etkileyici. Yemekler çok leziz ve güzel, Tatlıcı olarak dayanamadım fıstıklı sarma ve saç arası söyledim enfesti. Doymadım paket de yaptırdım Herkese çok çok çok teşekkür ederim.

Cafer Ü.
Arkadaşlarla gidilebilecek, rahat sohbet edilecek, ferah geniş şık ve güzel bir restoran. Temizlik ve servis hızı çok iyi, Kalabalık gittik 8 kişiydik hiç gecikme yaşamadık.

Her şey hızlı ve mükemmel, Kebaplar, etler süper lezzetli ve görseli çok güzel, kesinlikle tavsiye ederim.

Mete A.
Kuzu şiş söyledim, kuzunun tazeliği kokusundan belli oluyordu. Enfes bir tat bayıldım aşık oldum resmen. Şefim bu kadar mı güzel yapılır bu kadar mı güzel pişirilir.

İlk defa geldim arkadaşlarla artık sürekli gelirim. Şefim ellerine emeğine sağlık. Mutlaka gidin tavsiye ediyorum süper lezzetli yemekler.

Ender E.
Almanya’dan sabah geldik. Dayım ve yengem bu restorana getirdi çok beğendik. Almanya’da böyle yerler yok. Yemekler harikaydı. Her şeyden söylendi masaya.

Off hepsi muhteşem güzeldi. Kebaplar, pideler, etler, tatlılar tek tek sayamayacağım ama 15 gün kalıcaz her gün buraya gelicez anlaşılan J herkese çok teşekkürler harikasınız.

Çağdaş K.
Personel harika güler yüzlü ve kaliteli servis anlayışıyla çalışıyor. Yemeklerin hepsi birbirinden enfes tatlara sahip, Ben en çok kuzu gerdanı sevdim. Etler taze ve çok güzel pişmiş.

Ortam zaten söylenecek tek kelime ile muhteşem güzel ve ferah. Aksaray’a geldiğinizde mutlaka tavsiye ederim. Herekse saygılar.

Demir P.
Eşimle çok güzel hafta sonu geçirdik. Hepinize teşekkür ederim. Kahvaltı mükemmeldi. Lezzetli doğal ve hepsi birbirinden özel, Kaliteli ve hızlı servisiyle

hizmet aldık çok teşekkür ederiz.

Serdal A.
Profesyonellik, samimi yaklaşım hızlı servis ve lezzet gerçekten çok yerinde, Mehmet şefin ikramı olan pideler çok lezzetli ve güzeldi. Fıstıklı saç arası bugüne kadar

yediğim en güzel tatlıydı. Emeğinize sağlık teşekkür ederim.

Merve E.
Kuzu hayranı olduğum için en sık gittiğim restoran Mehmet usta. Etleri çok özel seçiyor ve harika pişiriyor. Personel ise mükemmel hızlı, samimi ve içten davranıyor.

Aile ortamı çok sıcak, ortam huzur veriyor. Tavsiye ediyorum mutlaka Aksaray’a geldiğinizde bu lezzetleri tadın. Ellerinize sağlık ustam.

Funda D.
Mekân on numara, Müşteri karşılama sunum, ikram ve lezzetler süper. Her şey çok lezzetli ve güzel, Temizlik, güler yüz, lezzet muhteşem güzel, Ailece

ve sevdiklerinizle rahat edebileceğiniz geniş ve huzurlu bir restoran. Beyran çorbasını mutlaka tatmanızı tavsiye ederim. Şefin elinin lezzetiyle enfes sunumu var. Personele ve tüm çalışanlara canı gönülden teşekkür ederim. Emeklerine yüreklerine sağlık.

Funda D.

Bizi Değerlendirmek İster misiniz?

Yorumlarınız bizim için çok değerlidir

Bilgi Kütüphanesi

Blog makaleleri ile siz değerli ziyaretçilerimize Aksaray ve Aksaray yemekleri adına bir çok bilgiyi paylaşmaktayız

Aksaray Etli Ekmek

Aksaray etli ekmek siparişi vermek ve etli ekmek nerede yenir diye araştıranlar için sizlere enfes ve farklı bir lezzete sahip olan etl

Aksaray Restaurant/Restoranları

Aksaray, yüzyıllar boyunca medeniyetlerin kesişim noktası olduğu için kadim bir yemek kültürüne sahiptir. Tarihi alanları, yer altı şeh

Aksaray Adana Kebabı ve Urfa Kebabı

Aksaray konumu itibariyle birçok medeniyetin uğrak ve geçiş yerlerinden birini oluşturmuştur. Bu geçişler ilde birçok kalıcı izler bıra

Aksaray Kahvaltı Yerleri İçin Tercihiniz KMU Kardeşler

Aksaray kahvaltı yerleri arıyorsanız KMU Kardeşler Mehmet Usta sizlere tam bu diyebileceğiniz hizmet ve lezzeti sunmaktadır. Bizleri ar

Aksaray Hakkında Bilgiler

Aksaray, İç Anadolu Bölgesinin Konya Bölümünde yer alan kadim bir şehirdir. Aksaray konum olarak, Ankara ve Kırşehir’in güneyinde, Nevş

Aksaray Malaklısı

Aksaray Malaklısı köpek türünün ana vatanı Aksaray ili ve çevresidir. Türkiye’de Anadolu’ya özgü çoban köpeği türlerinde Akbaş ve Karab

Aksaray&#;da Ne Yenir?

Aksaray'da bulunanlar ve Aksaray'ı gezmek için gelenler için hazırladığımız Aksaray'da ne yenir yazımız ile merak ettiklerinize net cev

Bilgilerin hatalı olduğuna eminmisiniz?

KONUM

  • Ambalaj, Paketleme width= Ambalaj, Paketleme (92)
  • Eğitim width= Eğitim ()
  • Elektrik, Elektronik width= Elektrik, Elektronik ()
  • Endüstriyel width= Endüstriyel (19)
  • Ev, Ofis, Bahçe Dekorasyon width= Ev, Ofis, Bahçe Dekorasyon ()
  • Genel Sektörler width= Genel Sektörler ()
  • Gıda width= Gıda ()
  • Giyim, Moda, Takı width= Giyim, Moda, Takı ()
  • Hizmet Sektörü width= Hizmet Sektörü ()
  • İnşaat width= İnşaat ()
  • Kişisel Bakım, Spor width= Kişisel Bakım, Spor (78)
  • Lojistik ve Nakliye width= Lojistik ve Nakliye (63)
  • Otomotiv width= Otomotiv ()
  • Sağlık ve Tıp width= Sağlık ve Tıp ()
  • Tarım ve Hayvancılık width= Tarım ve Hayvancılık (93)
  • Turizm, Seyahat width= Turizm, Seyahat (68)
  • Yayın, İletişim width= Yayın, İletişim ()
  • Yeme, İçme width= Yeme, İçme ()

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir