türkiye litvanya canlı izle / S Sport Plus : İstediğin Yerde ve Zamanda Maç İzle

Türkiye Litvanya Canlı Izle

türkiye litvanya canlı izle

Euro Elemeleri

Euro Elemeleri'nde heyecan devam ediyor. Macaristan sahasında Litvanya'yı konuk edecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri de bulunuyor. Peki, Macaristan - Litvanya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Futbol Haberleri Güncelleme Tarihi:

ABONE OL

Macaristan - Litvanya maçını canlı takip etmek için tıklayın

Euro Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde heyecan devam ediyor. Macaristan ile Litvanya kritik maçta kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Macaristan - Litvanya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

MACARİSTAN - LİTVANYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Macaristan - Litvanya maçı 20 Haziran Salı günü saat 'te oynanacak. Maçın yayıncısı bulunmuyor.

👊🏼 DAKİKADA KARIN SIKILAŞTIRMA HAREKETİ

Türkiye – Litvanya Maçı Canlı İzle

Türkiye – Litvanya Maçı Canlı İzle
UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup 4. Maçında A Milli Futbol Takımı Litvanya ile karşı karşıya geliyor. Türkiye - Litvanya maçını canlı ve Full Hd izlemek için detaylar haberimizde…

Türkiye –Litvanya Maçını Canlı İzle: Türkiye, deplasmanda 7 Haziran Salı günü Litvanya ile karşı karşıya geldi ve Vilnus’taki LFF Stadyumu’nda Türkiye ’lık skor ile Litvanya’ya galip geldi. Golleri Doğukan Sinik (2), Serdar Dursun (2),Yunus Akgün ve Halil Dervişoğlu attı. 11 Haziran Cumartesi günü A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup üçüncü maçında deplasmanda Lüksemburg’u mağlup etti ve liderliğini devam ettirdi. Bu kez Türkiye, gruptaki dördüncü maçını İzmir’de Litvanya ile oynayacak. Aynı gün Lüksemburg, Faroe Adaları’nı konuk edecek. Şimdi ise tüm gözler Litvanya ile kendi iç sahamızda oynanacak heyecan dolu müsabakada. Uluslar Ligi’nde Türkiye 4. Maçına çıkmaya hazırlanıyor. Türkiye -  Litvanya maçı hangi sahada oynanacak? Maç hangi kanalda yayınlanacak? Saat kaçta başlayacak? Merak ediliyor. İnternetten izlemek isteyen izleyiciler Canlı TV’den maçı izleyebilirler. Türkiye - Litvanya maçını Canlı ve Full Hd olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.


Türkiye – Litvanya Maçı Canlı İzle

Türkiye Litvanya maçı rövanş müsabakası 14 Haziran Salı günü oynanacak. Maç, saat ’te başlayacak. A Milliler, Litvanya karşılaşmasıyla tarihindeki farklı ülkeyle karşılaşmış olacak. Türkiye Litvanya UEFA Uluslar C Ligi mücadelesi İzmir Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşmayı Fransız hakem Stephanie Frappart yönetecek. Maç ise TRT1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. TRT1 canlı yayınına ulaşmak için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

 

Türkiye – Litvanya Maçı 11’ler

Türkiye: Altay Bayındır, Mert Müldür, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Eren Elmalı, Salih Özcan, Berkan Kutlu, Yunus Akgün, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu, Serdar Dursun.

Litvanya: Setkus, Baravykas, Satkus, Utkus, Barauskas, Megelaitis, Slivka, Novikovas, Golubickas, Lasickas, Klimavicius.

Türkiye – Litvanya müsabakasının biletleri Türkiye Futbol Federasyonu ve Litvanya Futbol Federasyonu tarafından satılacak. Litvanya taraftarı için sadece misafir tiribününe yönelik satış gerçekleştirilecek. Maç bilet fiyatları ise,

1. Kategorideki biletler TL

2. Kategorideki biletler de 50 TL olarak belirlendi.

Türkiye A Milli Takımın daha sonra oynayacağı maçlar ise şöyle;

Türkiye - Lüksemburg: 22 Eylül tarihinde - Saat ’te

Faroe Adaları - Türkiye: 25 Eylül tarihinde - Saat ’te oynanacak.

Yazar Hakkında
Belma Arslan
yılında Adapazarı'nda doğdu. Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, yılında da Anadolu Ünivers .. devamı..mail

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.