kilitli kapı nasıl açilir ev / Anahtar Olmadan Kilitli Kapı Nasıl Açılır? - funduszeue.info

Kilitli Kapı Nasıl Açilir Ev

kilitli kapı nasıl açilir ev

Kapıyı veya kilidini kırmadan anahtarsız açmak pek çok kolay iş değildir. O yüzden asırlardır insanlar bir taraftan kilitleri açmaya çalışırken diğer taraftan kilitleri daha sağlam ve güvenli yapmaya gayret göstermektedir.

Anahtar kayboldu veya kırıldıysa ne yapılabilir?

Anahtar olamadan kapıyı açmak elinizde özel alet veya tecrübeniz yoksa neredeyse mümkün değildir. Hatta bu şekilde açmaya çalışırsanız durum daha da kötüye gidebilir. İşte hata yapmaktan sizi korumak için bu makalede anahtar kayboldu veya kırıldığı zaman ne yapılabil anlatacağız.

Anahtarsız kapı nasıl açılır. Fotoğraf

Anahtarsız kapı nasıl açılır. Fotoğraf

Anahtarsız kapı nasıl açılır: odalar arası kapı

Bu konuda en kola ve basit odalar arası kapılarıdır. Çünkü bu tür kapıların kilitleri genellikle basit yapılır ve açmasında pek çok sorun olmamalıdır. Önemli olan kilidin zayıf noktalarını bilmek ve bunu kullanarak kapıyı açabilmektir.

  1. Odalar arası kapı kilitlerin üreticileri bu durumu tahmin ederek ve özellikle kapıyı kapatıp içeride kendisini kapatan çocuklar sebebiyle geliştirmiş yöntemi vardır. Dikkat ederseniz kapı kilidinin sürgüsü bulunduğu yerde küçük bir vida yer almaktadır. İşte o vidayı çıkartarak kapıyı açabilirsiniz.
  2. Bazen kapı kilidin bozulması nedeniyle odalar arası kapısın kırarak açmak gerekebilir.

Bazen ise kolay bir şekilde açılır: kilidin sürgüsü bulunduğu yerden kapı kanadı ve kasası arasına bıçak, kredi kart veya buna benzeyen başka bir şey geçirerek açabilirsiniz.

Odalar arası kapı anahtarsız nasıl açılır? Fotoğraf

Odalar arası kapı anahtarsız nasıl açılır? Fotoğraf

  1. Birde kilidin mekanizması uygun ise kapı kolunu çıkartarak kilidini sökebilir ve bu şekilde kapıyı açabilirsiniz. Özellikle kapı kolunun dörtgen pimi kırılınca başka türlü açmak zordur.

Tabii ki bu işlemleri yaparken kapı kanadı ve kasasını kırmamak ve boyasının bozmamak için dikkat etmek gerekir. Bu sebeple işlem yaparken yere de astar koymanız daha iyi olacaktır. Genellikle odalar arası kapıların kaplama ve boyası çabuk bozulur. Birde çoğu zaman kapıya açma çalışırken ağır alet kullanılırken kapının açılması ile beraber kaplaması da bozulmaktadır. Dikkatli olun.

 

Tabii ki zikrettiğimiz yöntemler giriş kapısı için geçerli değildir. Giriş kapının anahtarsız açılması doğal olarak çok daha zordur. Video izleyebilirsiniz.

Giriş kapı anahtar olmadan nasıl açılır?

Odalar arası kapıların kilidi bozulması pek çok uğraştırmazken giriş kapının kilidi açılmıyorsa bu gerçekten büyük bir problemdir. Doğal olarak herkes evinin güvenliği açısından giriş kapısını sağlam, pencerelerini dışarıdan açılmaz yapmaktadır. Dolayısıyla anahtar kaybolunca ev sahibinin de girebilmesi zordur. İlk kat ise belki daha kolay olur. fakat üst katlarda bulunan daire ise ne yapılabilir? Tırmanmak tehlikelidir! İlk başta iyice düşünün: yedek anahtar veya kapının açılmasına başka bir metot olabilir. Her şeyi denediniz fakat kapıyı açamadınız. Ne yapılabilir?

  1. En basit durum &#; anahtar deliğinde kırılmış. Kesinlikle çıkarmaya çalışmayın. Çünkü kırılmış olan parçası daha derin içeri geçebilir. En doğrusu komşulardan kerpeten, pense veya buna benzer bir alet isteyerek bu şekilde çıkarmaktır. Birde kırılmış anahtarı çıkarırken kilidin mekanizmasını bozmamaya çalışın. Çünkü bu durumda açmak daha zor olacaktır.
Kapı ataş ile nasıl açılır? Fotoğraf

Kapı ataş ile nasıl açılır? Fotoğraf

  1. Anahtar kayıp ise kapının açılması için kilidin özellikleri önemlidir. Eğer kilit kaliteli ve yüksek derece güvenli ise kendi başına açmak mümkün değildir. Elinizde özel alet ve belli bir tecrübe olmadan kapıyı açamazsınız ve büyük ihtimalle kilidini kıracaksınız. Dolayısıyla kendinizi yormadan hemen profesyonellere başvurmanız gerekecektir. Eğer kapı kilidi o kadar güvenli değilse açmak için iki yöntemi vardır. Birincisi anahtar göbeğini delmektir. Delik yaptıktan sonra kapı kilidi herhangi bir kerpeten gibi alet ile açılabilir.

İkincisi ise kilit göbeğini kırarak açmaktır. Çekiç ile vurarak açabilirsiniz. Kilidin iç mekanizmaları kırılacak kadar vurmak gerekecektir. Çoğu kilitlerde bunu yapmak için fazla uğraşmak bile gerekmez. Tabii ki kapı kilidini değiştirmek gerekecek ama en az evinize girebileceksiniz.

  1. kapı kilidi ataş ile nasıl açılır? aslında belli bir tecrübe olmayınca ataş ile kilidi açmaya çalışmanızın pek çok anlamı yoktur. Uzun zaman açmaya çalışıp sunuca varmayabilirsiniz. Birde her kilit bu şekilde zaten açılamaz. Bunu da unutmamak gerekir. Dolayısıyla tecrübeniz olsa bile kilidin açılması mümkün olmayabilir.
  2. Maymuncuk hazırlayabilirsiniz ama yukarıda dediğimiz gibi çok uğraşmanız gerekecek ve boşuna çalışmış olabilirsiniz.
Giriş çelik kapı anahtarsız nasıl açılır? Fotoğraf

Giriş çelik kapı anahtarsız nasıl açılır? Fotoğraf

Bize göre en doğrusu &#; yere, kapı ve kilit türüne göre çözüm bulmaktır. Bazı durumlarda kırarak açmak en kolay yolu iken bazen kilidi sökmek mümkün olabilir. Bazen ise küskü ile açmak mümkündür. Kapı menteşeleri gizli değilse belki menteşelerini kesmek daha kolay olur. Hiç bir yöntem işinize yaramadı ise en son olarak kapıyı tamamen kırabilirsiniz. Tabii ki bunu yapmadan önce diğer yöntemleri denemelisiniz. Doğal olarak çelik kapıyı bu şekilde kıramazsınız. Bu yöntemle  ahşap kapılar kırılabilir.

Sonuç olarak şunu belirtelim: her durumda kapıyı kendi başına açma çalışmaktansa işin uzmanlarına başvurmanız daha iyidir. Her şehirde mutlaka bu tür hizmetleri sunan firmalar bulunur. İşte onları çağırsanız kapınızı kırmadan ve bozmadan kolay bir şekilde sorunu çözebilirsiniz.



1 yıldız2 yıldız3 yıldız4 yıldız5 yıldız(7votes, average: 3,29out of 5)
Loading

Kilitli Kapı Nasıl Açılır – Eskişehir Anahtar

Çilingirlik – Kilitli Kapı Nasıl Açılır?


Çağımızın hastalığı unutkanlık. Yoğun tempolu yaşam, her şeyi hızlı tüketme sorunu beraberinde bazı sorunlar da getiriyor. Kapının arkasında unutulan anahtarlar, aceleyle evden çıkmalar sonucunda insanlar kapıda kalıyor. Yüksek katlarda oturduklarını da var sayarsak insanlar bir uzmana başvurmak yani çilingir çağırmak zorunda kalıyorlar. Çilingir’in tek görevi ev kapısı açmak değildir ama arz-talep dengesine göre çilingirlerin büyük bir çoğunluğu ev kapısı açmaktadır. Eskişehir Anahtar bu hizmeti size 7/24 ve servis aracılığıyla profesyonel bir şekilde vermektedir.

 

Çilingir kapıyı nasıl açar  sorusuna birde şöyle bakalım. Kapı açma şeklinin onlarca yolu ve yöntemi vardır ve her çilingirin kendine has teknikleri bulunur. Yani bu sorunun cevabı yoktur. Daha doğrusu çok çeşitlidir. Çilingirler de bu yüzden vardır ve çilingirlik bu yüzden bir meslek dalıdır.

 

Öncelikle size anlatacağımız temel şey; çilingir ilk olarak kapıyı değil kilidi açar. Kilidi açtığınızda, kapı zaten açılmış olur. Sözde kendini çilingir olarak tanımlayan kişilerden gördüğünüz kapı açma yöntemlerine itibar etmeyin. Bu yöntemleri uygulamak için sistemleri tanımanız ve o sistemin işleyişine uygun olarak hareket etmeniz gerekmektedir. Her kilidin açılış yöntemi farklıdır. Örneğin, bir şeyler yemek isteyen birisinin; öncelikle yeme işlemini gerçekleştirebilmesi için , o yemeği koyacağı tabağı nasıl bulması gerekiyorsa; sizin de kilidinizin markasını, modelini, cinsini, açılış yöntemini iyice bilmeniz gerekiyor. Ya da profesyonel olarak çilingir yardımı almanız gerekiyor. Eskişehir bölgesinde Eskişehir Anahtar de çilingirlik işini profesyonel olarak yapmaktadır.

 

 

Eskişehir Anahtar – Kilitli olmayan kapıyı nasıl açar?
 

 

Kilitli olmayan kapıyı çilingir nasıl açar? Evden aceleyle dışarı çıktınız, anahtar kapının üstünde kaldı ve kendi yöntemlerinizle bir çok kez denediniz ama olmadı. Üzülmeyin. Çilingirler bunun için varlar. Çelik kapı gibi ağır kapıları açmak ustalık gerektirir. Biz, Eskişehir Anahtar olarak sizin için çilingirliğin, çilingirlerimiz aracılığıyla zarar vermeden, profesyonel hizmet ile açıyoruz. Fakat bunun tekniğini sizinle burada paylaşmamız doğru olmaz çünkü hem çilingirlerimiz bu işten para kazanıyorlar hem de internet gibi uçsuz bucaksız bir platformda böyle bir bilgiyi paylaşma sonucunda bilgiler kötü niyetli kişilerin eline geçebilir.

 

 

Çilingirin Görevleri – Eskişehir Anahtar

 

Eskişehir Çilingir;

Anahtarın kopyasını çıkarır

Maymuncuk hazırlar

Anahtarı kodlar

Kilit tamir ve bakımını yapar

Kilit şifrelerini değiştirir. Anahtar hazırlar

Her çeşit kapı, kilit (çelik kapı, kilitli kapı, normal kapı vs.) çilingir açar açar.

 

 

Çilingirin Kullandığı Araç ve Gereçler – Eskişehir Anahtar


 

 Basitçe Eskişehir Çilingirin kullandığı aletlerden bahsedecek olursak;

-Eskişehir Çilingir maymuncuk takımı kullanır.

-Eskişehir Çilingir anahtar makinesi kullanır.

-Eskişehir Çilingir Tornavida,Pense (Ayarlı, Segman) kullanır.

-Eskişehir Çilingir Chip dedektör kullanır.

-Eskişehir Çilingir Zımpara taşı kullanır.

-Eskişehir Çilingir el ve tezgah mengenesi kullanır.

 

 

Yukarıdaki aletler ve bunun gibi anahtarcılık mesleğinde kullanılan aletler çilingirin kapı ve kilit açmakta kullandığı malzemelerdir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası