mahkum 17.bolum / Mahkum 17. Bölüm - Dailymotion Video

Mahkum 17.bolum

mahkum 17.bolum

Mahkum 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mahkum dizisi 17. yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Mahkum 16. bölümde neler olacak?

Mahkum, MF Yapım imzalı, Aralık 2021'de FOX'ta yayımlanmaya başlayacak olan aksiyon ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Peki, Mahkum 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mahkum dizisi 17. yeni bölüm fragmanı çıktı mı? 17. bölümde neler olacak? Mahkum yeni bölüm bugün yok mu? Mahkum 17. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır?

Mahkum dizisi 17. bölüm fragmanı henüz çıkmadı. Bugünkü yeni bölümün ardından 17. bölüm fragmanının çıkması bekleniyor.

MAHKUM 16. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Büyük düellonun ortasındayken ortadan kaybolan Fırat ve Barış, iki tarafın da büyük kaygılar içerisinde kalmasına sebep olur. Köşe bucak aranmalarına rağmen hiçbir yerde izlerine rastlanmaz.

Sözünün çiğnenmesinin öfkesini yaşayan Sinyor, bu meseleyi kökünden bitirmeye kararlıdır. Fırat'ın kalemi çoktan kırılmıştır.

Mahkum 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mahkum dizisi 17. yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Mahkum 16. bölümde neler olacak?

Şehrin kralı Sinyor, bombalı eylemi ile tüm düşmanlarını ortadan kaldırmayı hedeflemiştir. Fakat hesaba katmadığı Fırat, Barış'ın da yardımıyla büyük bir katliamın önüne geçer. Fırat insanları ölümden kurtardığını düşünürken, Sadullah ve kardeşlerinin yalı içindeki infazı herkesi şok içinde bırakır.

Planlarına büyük ayak bağı olmaya başlayan Fırat ve Barış için Sinyor, büyük bir tuzak hazırlamıştır. Nazlı ve Can'ın hayatlarına karşılık, bombalı eylemin ve kartelin suçunu üstlenmelerini teklif eder. Sinyor tarafından köşeye sıkışan ikili çocuklarının yaşaması için mahkum olmayı kabul etmek zorundadır.

Fırat ve Barış, içine düştükleri bu kapandan beraber kurtulmayı başarabilecekler midir?

İdealist bir Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut (Onur Tuna), bir sabah uyandığında kendini cezaevinde bulur. Hiçbir şey hatırlamıyordur ve eşiyle kızını öldürmekten yargılanıyordur. Kendisine kurulan komployla bu çıkmaza düşen Fırat, masumiyetini kanıtlayabilecek midir?

Onur Tuna : Savcı Fırat Bulut

Elçin Sangu

İsmail Hacıoğlu : Savaş Yesari/Barış Yesari

Seray Kaya

Melike İpek Yalova : Büge

Hayal Köseoğlu : Sasha

Hakan Karsak

Fox TvMahkumDiziGündemMagazinHaberler

Sezen Aksu; Belalım

Britney Spears; Criminal

“Ben bir suçluya aşığım.”

🕯️

Ona o sözleri söyledikten sonra bir saniye dahi beklemeden ve ona bakmadan arkamı dönüp çıkımıştım yemekhaneden. Kapıyı ardımdan kapatıp çıktığımda onun bağırışlarını ve bazı şeylere vurduğunu duymuştum. Ne kadar içim içimi kemirsede geri adım atmadan yürümeye devam etmiştim.

Sözlerimin onu paramparça ettiğini biliyordum. Onu paramparça ettiğim kadar kendimide paramparça etmiştim.

Kabul etmesi benim için zordu ama ona karşı bende boş değildim.

Söylediğim sözler ne düşündüklerimdi, nede hissettiklerimdi. Ona karşı bazı duygular beslesemde o bunu bilmemeliydi. Boşa umut beslemesini istemezdim. Çünkü hissettiklerim hiçbir şeyi değiştirmeyecekti. Onların yalandan yaptığı o anlaşma bittikten sonra bu şehirden ayrılacaktım. Şimdiden şehir dışında iş ve ev bakmaya başlamıştım bile. Düşünmem gereken bir ailem vardı. Talhaya olan hislerim veya onun bana olan hisleri hiçbir şeyi bu yüzden değiştirmezdi.

Kendi hislerimi ve Talha'nın hislerini bir kenara koyduğumda, beni kandırmış oldukları gerçeğiyle yüzleşiyordum.

Bu konuda onlara karşı kızgın olmalıydım, ki kızgın olmak istiyordum. Ama değildim. Talha'nın beni kurtarmak için bu cehenneme gelmesi beni kızdırmaktan çok daha farklı hisler hissetiriyordu.

O günün gecesi geç saatlere kadar uyuyamamış ve onu düşünmüştüm. Sabaha karşı bir kaç saatlik uyku bedenimi yorgunlukla esir alsa da Talha bu seferde rüyalarıma girmişti.

Oldukça uykusuz ve yorgun bir şekilde kalkmıştım o sabah. Normalde hergün isteksiz bir şekilde yataktan kalkardım, ama bu sabah gerçekten diğer günlerden daha isteksizdim. Oraya gitmek istemiyordum, istediğim tek şey bu sıcak yataktan ayrılmamaktı. Ama mecburen yatağımdan ayrılmış ve işe gitmek için hazırlanmaya başlamıştım.

Pek fazla iştahım olmadığı için kahvaltı yapmadım ve annemin azarlarıyla evden ayrıldım. Beni kapının önünde bekleyen servis aracına binerken yüzümden düşen bin parçaydı. Tabi Ali suratımda ki ifadeyi fark etmişti. "Ne oldu?" Dedi ben yanına oturur oturmaz.

"Bir şey yok," diye mırıldandım, ama sesim ve yüzümden ki ifade söylediğimin yalan olduğunu gösteriyordu.

Ali kaşlarını çattı. "Kimi kandırmaya çalışıyorsun, bal gibide bir şey olmuş."

Hiç itiraz etmedim ve yüzümü buruşturarak Ali'nin ela gözlerine baktım. "Ali hiç iyi değilim..." dünden beri kendimi tutuyordum ama daha fazla tutamadım. Sesim her an ağlayacakmışım gibi titrek ve kırıktı.

İki eli yüzümü kavradı ve bana anlayışlı gözlerle baktı. "Ne olduğunu anlatmak ister misin?" 

İstemsizce alt dudağım büküldü. Kafamı iki yana doğru salladım. Keşke ona yaşananları anlatabilseydim... Daha fazla zorlanmadı beni Ali. Ellerini yüzümden çekti ardından bir kolunu omzuma dolayarak beni kendine çekti. Ali'nin en sevdiğim özelliği belki de buydu. Yanımda olması için beni anlamasına ve ne olduğunu bilmesine gerek yoktu.

Mahkum 17. bölüm 2. fragmanı: Barış Fırat'ı vurdu, Cemre öldürüldü!

Mahkum 17. bölüm 2. fragmanı: Barış Fırat'ı vurdu, Cemre öldürüldü!

ensonhaber.com

Yönetmenliğini Volkan Kocatürk'ün üstlendiği, senaryosunu Uğraş Güneş'in kaleme aldığı Fox TV'nin reytig rekortmeni Mahkum dizisi, heyecan dolu sahneleriyle milyonları ekran başına kilitliyor.

Başrollerinde Onur Tuna, Seray Kaya, Melike İpek Yalova, İsmail Hacıoğlu ve Hayal Köseoğlu'nun yer aldığı Mahkum dizisi, her bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturmayı başarıyor.

''Innocent Defendant'' adlı diziden uyarlanan MF Yapım imzalı Mahkum dizisi, 14 Nisan Perşembe akşamı 17. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Sıra dışı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizinin merakla beklenen 17. bölümünden çarpıcı bir fragman daha yayınlandı.

Yayınlanan fragmanda; Fırat, Barış'ın işlediği suç nedeniyle hapise düştüğünü söyleyerek Büge'den yardım istedi.

Barış, Fırat'ı ormanlık alanda kazılmış bir mezarın içine itti ve ''Ölmek için mükemmel bir gün.'' diyerek Fırat'ı silahla vurdu.

Öte yandan Cemre, yolda yürüdüğü sırada vuruldu ve yere düştü. Bu sahne, bir süredir diziden çıkacağı konuşulan Seray Kaya'nın ayrılığını doğruladı. İşte Mahkum 17. bölüm 2. fragmanı...

Mahkum 17. Bölüm 2. Fragmanı VİDEO

FragmanDizimedyamahkumFox Tv

Google News ile Takip Et
Ceylin, Çınar ve Ilgaz'ı ihbar ediyor

Camdaki Kız 39. bölüm full izle YouTube!

Üç Kız Kardeş 8.bölüm full izle!

Kara Tahta 3 bölüm full izle!

Sadakatsiz 56. bölüm full izle (son bölüm)

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır