esmere giden sac boyasi / Esmerlere Hangi Saç Rengi Yakışır? - Trendyol Blog

Esmere Giden Sac Boyasi

esmere giden sac boyasi

Çekiciliğinizi artırmak istiyorsanız esmer teninizi doğru saç rengiyle buluşturun!

Esmer tenlilere eskiden sadece koyu renkler uygun bulunuyordu. Oysa kumral ve sar&#;n&#;n do&#;ru seçilen tonlar&#; da esmer tenlilere uygulanabilir. Bunun için saç rengini belirlerken cildinizin alt tonuna uygun olan rengi seçmeniz gerekiyor. Ten renginize uyumlu olarak boyatt&#;&#;&#;n&#;z saçlar, sizi oldu&#;unuzdan daha genç ve canl&#; gösterebilir. &#;&#;te esmer tenlileri daha çekici hale getirecek birbirinden güzel saç renkleri!

SO&#;UK KAHVERENG&#; &#;LE DAHA CANLI GÖRÜNÜM

Pembe cilt alt tonu olan esmerlere so&#;uk kahverengi çok yak&#;&#;&#;yor. Özellikle çikolata kahvesi, cildinizle bütünle&#;ir ve &#;ahane bir uyum sa&#;lar. Bu sayede oldu&#;unuzdan daha canl&#; ve &#;&#;&#;l &#;&#;&#;l bir görünüm kazan&#;rs&#;n&#;z. Koyu kestane, mocha, çikolata kahvesi gibi kahverenginin tonlar&#;; esmer tenlilere yumu&#;ak bir görünüm sa&#;lar.

&#;DD&#;ALI GÖRÜNÜM &#;Ç&#;N KIZIL TONLARI

Esmer tenlilere k&#;z&#;l ve k&#;z&#;l kahve tonlar&#; çok yak&#;&#;&#;yor. Daha iddial&#; ve cesur bir görünüm için k&#;z&#;l, yumu&#;ak ve sade görünmek için ise k&#;z&#;l kahve tonlar&#;n&#; tercih edebilirsiniz. Bu sayede kendinize haval&#; bir görünüm kazand&#;rabilir ve al&#;&#;&#;lm&#;&#;&#;n d&#;&#;&#;nda bir saç rengine sahip olabilirsiniz.

ESMERLERE UYGUN SARI TONU: BALKÖPÜ&#;Ü RENG&#;

Esmer tenliyseniz sizin için en uygun sar&#; saç tonu balköpü&#;ü rengi olacak. Balköpü&#;ü rengi özellikle ombre, balyaj ve &#;&#;&#;lt&#; uygulamalar&#;yla haval&#; görünmenizi sa&#;lar. Dikkat çekici görünüm yarat&#;rken ayn&#; zamanda cildinize yumu&#;ak bir biti&#; kazand&#;r&#;r.

AS&#;L GÖRÜNÜM &#;Ç&#;N S&#;YAH SAÇLAR

Esmer tenlilerin vazgeçilmez rengi siyah, teninize &#;&#;&#;lt&#; kazand&#;r&#;r. Siyah, saçlar&#;n&#;z&#; oldu&#;undan daha canl&#; ve parlak gösterir. Bu sayede daha etkileyici bir görünüm kazanabilirsiniz. At yelesi gibi görünen canl&#; saçlara sahip olmak için saçlar&#;n&#;zda siyah rengini tercih edebilirsiniz.

KUMRAL SEVERLER &#;Ç&#;N ALTIN KAHVE TONLARI

Kumral saçlardan ho&#;lan&#;yorsan&#;z alt&#;n kahve tonlar&#; tam size göre. Esmer tenlilere çok yak&#;&#;an alt&#;n kahverengi, cildinizin oldu&#;undan daha ayd&#;nl&#;k ve genç görünmesini sa&#;lar. Özellikle cans&#;z saçlara sahipseniz saç&#;n&#;za &#;&#;&#;lt&#; katacak alt&#;n kahve tonlar&#;n&#; seçebilirsiniz.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Esmerler İ&#;in 10 Sa&#; Rengi &#;nerisi

Beach Kahve

Robinson; ”Bu kumlu kahverengi, Emma Watson’ın kısa bir saç kesimi ile mükemmel bir şekilde bütünleşmektedir. Bu saç rengi ve saç kesimi yüz hatlarının daha yumuşak görünmesini sağlar.” diyor. Watson, saçları doğal renginden ton daha açık gölge vurguları ile harmanlanmış boyayı tercih ediyor.”

Karamel Kahve

Robinson, bu rengin birçok detay içerdiğini söylüyor. Tabanı kahverengi fakat yanar altın parıltıları ile saçınıza müthiş bir ışıltı kazandırıyor. Örneğin; Jennifer Lopez, bu rengi tercih eden ünlülerdendir. Lopez’in rengini elde etmek için, açık kahverengi baz kullandıktan sonra istediğiniz tonu yakalayabilmek için saça yüz civarında vurgu yaparak yavaş yavaş katmanları elde etmek gerekir.
Esmerler İçin 10 Saç Rengi Önerisi
Bal Kahve

Angelina Jolie’nin sarışın teni ile bu tonda kahverenginin birbirine bu kadar güzel karışması, o çarpıcı gözlerini ve dolgun dudaklarını da ön plana çıkarıyor. ”Adil konuşmak gerekirse çok fazla makyaj yapmayı tercih etmeyen biri için bu tonda bir renk kişiyi soluk gösterebilirdi.” diyor Robinson. Bu görünümü elde etmek için, doğal bir orta kahverengi üzerine harmanlanmış altın ve bal rengi vurgular istemeniz yeterlidir.

Kızıl Kahverengi

”Bu güneşli, altın kahverengi saç rengi gerçekten Natalie Portman’ın gözlerinin rengini ortaya çıkarıyor.” diyor Robinson. Hafif karamel ve bal rengi onun tenini canlandırıyor.
Esmerler İçin 10 Saç Rengi Önerisi
Kestane Kahve

“Bu herkesin kullanabileceği bir renktir,” diyor Robinson. Bu kestane kahverengisi Victoria Beckham’ın kahverengi gözlerini keskinleştirir. Koyu kahverengi taban boya yapıldıktan sonra uçlarına karamel ve hafif kumral darbeler isteyin. Robinson kırmızı vurguların bu görünümün anahtarı olduğunu söylüyor. Kırmızı altın saçlar, çikolata rengini daha zengin hale getiriyor.

Maun

Bu ton, Salma Hayek’i keskin bir görünüşe sokmaktadır . Robinson; ”Üzerindeki renk kendi doğal saç tonuna yakın olmadığından tek bir işlemde yapılmış gibi algılanabilir.” diyor. Eğer Hayek gibi esmer biri iseniz, doğal renginden iki ya da üç ton daha açık renk tercih ederek orta uzunluktan itibaren uçlarına kestane kahverengi gibi renklendiriciler boyayarak mükemmel bir ton elde edebilirsiniz.
Esmerler İçin 10 Saç Rengi Önerisi
Orta Kül Kahve

Robinson, bunun güzel bir orta kül kahvesi olduğunu söylüyor ve bu renk Katie Holmes’ü göz kamaştırıcı yapıyor. Koyu renkli saç kullanılacaksa saç uzunluğu orta uzunlukta olmalı! Bu şekilde zarif görünüyor. Vücut ve Uzun koyu renkli saç, yüz ve vücut şeklinizi gizleyecek ancak saçınıza hareket katacaktır.

Koyu Kül Kahve

Mila Kunis’in klasik saç vurgusu ona kusursuz bir hava katmaktadır. Bu vurguların uçlara doğru dağıldığını fakat bölge bölge olduğunu ve bu durumunda saç şeklini kapalı gösterdiğini söylüyor Robinson. Bu tarz, orta-uzun katmanlı kesim üzerinde iyi çalışılır.
Esmerler İçin 10 Saç Rengi Önerisi
Dumanlı Kahverengi

“Bu tonun, koyu kahverengi mi siyah mı olduğu tam olarak anlaşılamayacağından daha iyi bakmak gerekir.” Dumanlı kahverengi, güzel bir çerçeve olacak ve doğal ve yumuşak duracaktır.

Siyah

”Olivia Munn’un zeytin rengi tenine yapılan bu ton çok yakışıyor.” diyor Robinson. Fakat hafif tonlarla koyu tonlara geçilmeli. Eğer daha koyu ton istiyorsanız, üzerine mutlaka başka bir gölge uygulayın.

False

Esmerlere Yakışan Saç Renkleri

Esmerlere Yakışan Saç Renkleri

Esmer tene yakışan 7 farklı saç rengi önerisi!

Esmer tenli kadınlara yakışan birçok saç rengi vardır. Sadece koyu renkler değil açık renkler de buğday tenliler için uygun  saç rengi olabilir. Burada cilt alt tonu ve tarzınıza bağlı olarak seçebileceğiniz saç renklerini sizler için derledik.

Siz de koyu saç rengine veya esmer tene sahipseniz ve saçlarınızı hangi renge boyatacağınıza karar vermekte zorlanıyorsanız, bu yazımız tam size göre!

Teninizin ışıltısını ortaya çıkaracak, cilt tonunuzla ve doğal saç renginizle uyum sağlayacak birbirinden etkileyici ve canlı tonlar için yazımızı okumaya devam edin.

Esmer Tene Yakışan 7 Saç Rengi Önerisi

Esmerlere yakışan saç renkleri oldukça fazladır. Buğday tene sahipseniz, koyu renklerden açık renklere kadar dilediğiniz tonlara saçlarınızı boyayabilirsiniz. Bu noktada saç renginize karar verirken öncelikle cilt alt tonunuzu göz önünde bulundurmalısınız. Pembe cilt alt tonuna sahipseniz, soğuk ve küllü tonları; sarı cilt alt tonuna sahipseniz sıcak tonları tercih edebilirsiniz. İşte buğday tenliler için birbirinden iddialı ve çarpıcı saç renkleri:

1. Koyu Kahve

Esmerlere Yakışan Saç Renkleri

Şüphesiz buğday ten rengine en çok yakışan saç renkleri arasında kahve saç rengi yer alır. Çikolata kahvesi, ten ile bütünlük sağlar. Koyu kahveler, özellikle de pembe cilt alt tonlu esmer tenlerde kusursuz bir görünüm sunar. Çikolata, mocha, koyu kestane gibi soğuk kahve tonları cildi ön plana çıkarır. Hem doğal hem de canlı saçlar için koyu kahve saç rengini deneyebilirsiniz.

2. Kızıl Kahve

Esmerlere Yakışan Saç Renkleri

Esmer tenlilere yakışan saç renklerinden bir diğeri kızıl kahvedir. Kızıl kahve tonları ten ile uyum yakalar ve daha ışıltılı bir görünüm sağlar. Özellikle kış aylarında koyu saç ve cilt rengine sahip kadınların favorisidir. Farklı saç şekilleri ve modelleri ile tercih edebileceğiniz bir renktir. Ayrıca gölgeli saç modelleri tercih ediyorsanız hem yumuşak hem de ışıltılı bir görünüm için kızıl kahve saç rengini tercih edebilirsiniz. 

3. Bal Köpüğü

Esmerlere Yakışan Saç Renkleri

Bal kahvesi olarak da bilinen bu renk, buğday tenlerde yüz hatlarını yumuşatıcı etkiye sahiptir. Kumral ve esmer kadınların tercih edebileceği sarı saç tonlarına en yakın renklerden biri bal köpüğüdür. Ombre, balyaj veya ışıltı sevenler için eşsiz bir renk seçimi olacaktır. Ten rengi ve saçınızla uyumlu hafif bir kontrast yaratan bal kahve saç rengi, saçlarınız güneşten açılmış gibi doğal bir görünüm sunar. Kumral tonlarda saç boyası kullanmayı seviyorsanız, bal köpüğü rengine şans verebilirsiniz.

4. Bronz Kahve

Esmerlere Yakışan Saç Renkleri

Açık bronz kahve saç rengi, kumral ve buğday tende etkileyici görünür. Altın ve sıcak tonları barındıran bu renk, özellikle cilt alt tonu sarı olan kadınlar için idealdir. Zarif ve çarpıcı bir görünüm sunan bronz kahveler, saçlara anında canlılık ve ışıltı katar. Bu ton, bal köpüğünden biraz daha koyudur. Kumral ve açık saç renklerini birlikte kullanmayı tercih ediyorsanız, altın bronz kahve renkler sizin için ideal saç rengi olabilir.

5. Siyah

Esmerlere Yakışan Saç Renkleri

Esmer tene yakışan saç renklerinden bahsederken siyah saç rengini es geçemeyiz. Siyah renk saçta oldukça iddialı ve klas bir duruşa sahiptir. Özellikle buğday tene eşsiz uyum sağlayan bu saç rengi, saça ışıltılı sağlar. Soğuk tonları sevenler için siyah ideal bir seçim olabilir. Asil ve şık görünüm sağlayan renk arayışındaysanız, esmer ten renginizle siyahı buluşturabilirsiniz.

6. Küllü Sarı

Esmerlere Yakışan Saç Renkleri

Esmer tende sarı renklerden hoşlanıyorsanız, küllü sarı tercih edebilirsiniz. Özellikle de ombre görünümde tercih edilen küllü tonlar, kumral saç renginizle uyum yakalayacaktır. Hemen hemen her cilt tonuna yakışan bir renk olsa da, pembe cilt alt tonuna sahipseniz küllü renkler sizin için mükemmel sonuç verecektir. Sarı tonları kullanmayı seviyorsanız, saçlarınızda doğal görünümü koruyabileceğiniz bu rengi deneyebilirsiniz.

7. Mavi veya Gri Tonlar 

Esmerlere Yakışan Saç Renkleri

Esmerler için saç renkleri arasında en çarpıcı iki renk mavi ve gridir. Farklı renkleri denemekten hoşlanıyorsanız, buğday ten rengine uyumlu bu renklere şans verebilirsiniz. İster ışıltı olarak saçlarınızın uçlarına ister tüm saçınızda kullanabileceğiniz saç renkleri ile cool bir görünüm elde edebilirsiniz. Koyu mavi tonları ile siyahı bir arada kullanabilir veya küllü gri ile çekici ve iddialı saçlara kavuşabilirsiniz. Kumral saçlarda soğuk ve renkli tonları seviyorsanız, canlı ve enerjik renkli saç görünümlerini tercih edebilirsiniz.

Kumral Boyalı Saç Bakımı Nasıl Yapılır?

Öncelikle her boyalı saç gibi, kumral koyu renk saçlara da düzenli bakım yapılmalıdır. Boyalı saç bakımında dikkat edilmesi gereken noktalar:

  • Uzun süre UV ışınlarına maruz kalmamaya özen gösterin. Güneş ışınlarına uzun süre maruz kalınması halinde saç zayıflar. Boyalı saçlar için de bu durum geçerlidir.
  • Boyalı saçlar için özel formüle edilmiş şampuan ve saç kremi kullanın. Bu saç bakım ürünlerinde UV filtresi bulunur. 
  • Saçlarınıza haftada bir kez saç maskesi uygulayın. 
  • Ilık su ile duş alın. 

Cilt Tonunuza Yakışan Saç Rengini Bulmak İçin İpuçları

  • Öncelikle gardırobunuzda en çok hangi renklerin ten renginize uygun olduğuna karar verin.
  • Cilt alt tonunuzu belirleyin. Bunun için damarlarınızın rengine bakın. Damarlarınız genellikle mavi veya morsa soğuk tonlu; yeşil ise cildiniz sıcak alt tonludur. 
  • Göz renginiz de size yakışacak saç rengini belirlemede önemli bir rol oynar. Ela, yeşil ve kahverengi gözlü insanlar, renklerde sıcak tonları tercih edebilirler. Altın sarısı, altın sarısı ve bordo bunlardan bazılarıdır. Gözlerinizde altın lekeler varsa muhtemelen cilt alt tonunuz sıcaktır. Mavi veya yeşil lekeler varsa soğuk alt tonlu olabilirsiniz.
  • Buğday teniniz varsa tamamen sarı tonlu renkler esmerler için iyi tercih olmayacaktır. Bunun yerine kızıl, kahve, bordo veya açık renk kahveler tercih edebilirsiniz.

Saçlarını Evde Boyamayı tercih edenler için Evde Saç Boyama Rehberi!

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası