fb sevilla hangi kanalda / Sevilla - Fenerbahçe maçı hangi kanalda? FB Avrupa Ligi maçı saat kaçta? | UEFA Avrupa Ligi - Aspor

Fb Sevilla Hangi Kanalda

fb sevilla hangi kanalda

Fenerbahçe-Sevilla rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Fenerbahçe nasıl tur atlar?

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe sahasında İspanya ekibi Sevilla ile bir kez daha karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta deplasmanda şanssız yediği gollerle mücadeleyi kaybeden Fenerbahçe, sahasında tur için mücadele verecek. Peki, Fenerbahçe-Sevilla rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

MAÇI MİCHAEL OLİVER YÖNETECEK

Fenerbahçe'nin Sevilla'yla karşılaşacağı UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçını İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek.

Oliver'ın yardımcılıklarını İngiltere Futbol Federasyonundan Stuart Burt ve Simon Bennett yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Andrew Madley olacak. Video Yardımcı Hakem (VAR) odasında ise Stuart Attwell ile David Coote görev alacak.

FENERBAHÇE-SEVİLLA RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe ve Sevilal arasındaki son 16 turu rövanş maçı, 16 Mart perşembe günü Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde saat 'de oynanacak.

Mücadele EXXEN dijital platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe-Sevilla rövanş maç&#x; ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Fenerbahçe nas&#x;l tur atlar? - 1

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin çeyrek finale yükselmesi için İspanyol ekibi Sevilla'yı rövanş maçında 3 farklı mağlup etmesi gerekiyor.

Deplasman golü uygulamasının kaldırılması nedeniyle sarı lacivertli ekibimiz, rakibini 2 farklı mağlup etmesi halinde umutlarını uzatmalara taşıyacak. Uzatmalarda da iki farkın korunması halinde turu geçen tarafı seri penaltı atışları belirleyecek.

Fenerbahçe-Sevilla rövanş maçı saat kaçta, hangi kanalda ve şifresiz yayınlanacak mı? (Fenerbahçe nasıl tur atlar?)

FENERBAHÇE ÇEYREK FİNAL İÇİN SAHAYA ÇIKACAK

Fenerbahçe, Rennes, Dinamo Kiev, AEK Larnaca'nın yer aldığı UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nu, 6 maçta elde ettiği 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 14 puanla lider bitirdi.


Avrupa Ligi'nin 6 kupayla en çok kazanan takımı olan Sevilla ise Manchester City, Borussia Dortmund ve Kopenhag'ın olduğu Şampiyonlar Ligi G Grubu'nu 3. sırada tamamlayarak yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etti. Play-off turunda Hollanda'nın PSV Eindhoven takımıyla eşleşen Sevilla, evinde yendiği rakibine deplasmanda yenilmesine rağmen tur atladı ve Fenerbahçe'nin rakibi oldu.

Mücadele ettiği ligde kötü günler geçiren Avrupa'nın köklü takımlarından Sevilla'ya deplasmanda ilk maçta yenilen sarı-lacivertliler, yarınki rövanş maçında taraftarının da desteğiyle Avrupa Ligi'nde çeyrek finale kalmayı sağlayacak skor bulmayı hedefliyor.

yılında Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Sevilla ile eşleşen sarı-lacivertliler, İspanyol rakibini eleyerek adını çeyrek finale yazdırmayı başarmıştı.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır