metin2 en tai hükümdarı nerde / En Tai Hükümdarı - Metin2 Wiki

Metin2 En Tai Hükümdarı Nerde

metin2 en tai hükümdarı nerde

Tılsım Rehberi Tılsım Efsunları

Oyun, Platform ve &#;r&#;n HaberleriMetin2 Rehberi 21 Nisan Salı

Metin2 Tılsımlar Karakterinize oyunda ki rakiplerin elementlerine göre saldırı ve savunma bonusu sağlayan yeni bir itemdir. Tılsımların elementlere göre farklı özellikleri bulunmaktadır daha detaylı bilgi için tılsımlar hakkında yazdığımız makalemizi okuyun.

Metin2 Tılsım Nedir?

Metin2'de pazarlarda gördüğünüz ve farklı sembollere sahip olan tılsımlar artık karakterinize yeni savunma gücü ve tılsımın özelliğine göre saldırı gücü efsunları getirebiliceğiniz yeni bir item. Tıpkı küpe veya ayakkabı gibi fakat farklı özelliklere sahip olan bu tılsımların isimleri şu şekilde; Ateş Tılsımı, Buz Tılsımı, Toprak Tılsımı, Karanlık Tılsımı, Rüzgar Tılsımı ve Şimsek tılsımı olarak 6 Farklı özellikte tılsımlar vardır.

Metin2 Tılsımlar tıpkı diğer itemler gibi kendilerine ait özellikler taşırlar bu özellikleri diğer itemlerde de olduğu gibi + basarak yükseltebilirsiniz. Ekstra olarak Metin2 nesne market üzerinden aldığınız Efsun Nesnesini kullanarak tılsımlara 4 adet bonus ekleyebilirsiniz. Yine aynı şekilde Kutsama Küresi ile funduszeue.info efsunu Efsun Değiştirme Kağıdını kullanarakta kullandığınız tılsımın efsunlarını değiştirebilirsiniz.

Go EpinGo EpinGo EpinGo EpinGo EpinGo Epin


Tılsımlara gelen efsunlar

Metin2 Tılsımları savunma değeri üzerinden efsunlara sahiptir. Örneğin tılsımlara gelen Kılıç savunmasından kopuş özelliği gelen orana göre rakipten %1 ila %5 arası bir savunma düşüşü sağlar. Tılsımların efsun oranı maximun %5'tir %5'ten fazla oran gelmemektedir. Aşağıda tılsımlara gelen efsunları ve hangi efsunun ne işe yaradıklarını detaylandırdık.

Go Epin


Kılıç savunmasından kopuş ( Ne işe Yarar? )
Kılıç savunması bonusuna sahip olan rakibin bonusundan gelen efsun oranına göre maximun %5 kılıç savunmasını yoksayar. Örneğin rakibinizde bulunan Kılıç savunmasını 95'e düşürür maximum %5 Oran gelmektedir.


Çift el savunmasından kopuş ( Ne işe Yarar? )
Çift el savunması bonusuna sahip olan rakibin bonusundan gelen efsun oranına göre maximun %5 Çift el savunmasını yoksayar. Örneğin rakibinizde bulunan Çift el savunmasını 95'e düşürür maximum %5 Oran gelmektedir.


Pençe savunmasından kopuş ( Ne işe Yarar? )
Pençe savunması bonusuna sahip olan rakibin bonusundan gelen efsun oranına göre maximun %5 Pençe savunmasını yoksayar. Örneğin rakibinizde bulunan Pençe savunmasını 95'e düşürür maximum %5 Oran gelmektedir.


Çan savunmasından kopuş ( Ne işe Yarar? )
Çan savunması bonusuna sahip olan rakibin bonusundan gelen efsun oranına göre maximun %5 Çan savunmasını yoksayar. Örneğin rakibinizde bulunan Çan savunmasını 95'e düşürür maximum %5 Oran gelmektedir.


Bıçak savunmasından kopuş ( Ne işe Yarar? )
Bıçak savunması bonusuna sahip olan rakibin bonusundan gelen efsun oranına göre maximun %5 Bıçak savunmasını yoksayar. Örneğin rakibinizde bulunan Bıçak savunmasını 95'e düşürür maximum %5 Oran gelmektedir.


Ok savunmasından kopuş ( Ne işe Yarar? )
Ok savunması bonusuna sahip olan rakibin bonusundan gelen efsun oranına göre maximun %5 Ok savunmasını yoksayar. Örneğin rakibinizde bulunan Ok savunmasını 95'e düşürür maximum %5 Oran gelmektedir.


Yelpaze savunmasından kopuş ( Ne işe Yarar? )
Yelpaze savunması bonusuna sahip olan rakibin bonusundan gelen efsun oranına göre maximun %5 Yelpaze savunmasını yoksayar. Örneğin rakibinizde bulunan Yelpaze savunmasını 95'e düşürür maximum %5 Oran gelmektedir.


Yarı insana karşı dayanıklılık ( Ne işe Yarar? )
Yarı insan olan tüm mob ve karakterlere karşı dayanıklılık kazanırsınız. Atak bonusunun aksine savunma bonusudur maximum %10 Oran gelmektedir.


Yarı insana karşı güçlü ( Ne işe Yarar? )
Oyunda bulunan tüm karakterler ve yarı insan olan tüm yaratıklara karşı atak gücü vermektedir maximum %5 Oran gelmektedir.


Savunma ( Ne işe Yarar? )
Genel karakter savunmanızı yükseltir. Daha dayanıklı olmanızı ve hasar alışınızı azaltmaktadır fakat delici hasar vuruşu alma ihtimalinizi yükseltir maximum %5 Oran gelmektedir.


Bayılma şansı ( Ne işe Yarar? )
Normal saldırılarınıza efsun oranına göre sersemletme etkisi sağlanamktadır maximum %8 Oran gelmektedir.


Böceklere karşı güçlü ( Ne işe Yarar? )
Örümcek Zindanında ki böceklere karşı atak sağlar maximum %30 Oran gelmektedir.


Çöl canavarlarına karşı güçlü ( Ne işe Yarar? )
Çölde bulunan tüm bos ve moblara karşı atak gücü sağlar maximum %30 Oran gelmektedir.


Zoydak canavarlarına karşı güçlü ( Ne işe Yarar? )
Zodyak haritasında bulunan tüm mob ve boslara karşı atak sağlar maximum %30 Oran gelmektedir.


Dünya direnci ( Ne işe Yarar? )
Kızıl ve Hayalet Ormanda ki tüm moblara karşı savunma sağlar maximum %35 Oran gelmektedir.


Buz direnci ( Ne işe Yarar? )
Buz canavarlarına karşı direnç sağlar örneğin buz zindanında ki tüm slotlar maximum %25 Oran gelmektedir.


Karanlık direnci ( Ne işe Yarar? )
Karanlık elemente sahip olan ve şeytan kulesinde ki tüm moblara karşı direnç sağlar maximum %25 Oran gelmektedir.


Düşüş direnci ( Ne işe Yarar? )
Savaşçı karakterinin güçlü beden pasifi olan yere düşmeye karşı bağışıklılık gibi fakat oranı maximum %20'dir Maximun değerde %20 oranla yere düşmenizi engellemektedir.


Tılsımlar hangi canavarlara ve boslara etkilidir

Go Epin

Metin2 Ateş Tılsımı

Go Epin

Ateş Tılsımı; üzerinde ateşin gücü efsunu çıkar, tılsımın seviyesini yükselttikçe bonus oranıda seviyesine bağlı olarak artar +1'de %1 bonus değerine sahip olan ateş tılsımı +25 seviyesinde %25 bonus değerine ulaşır.

Ateş tılsımı hangi canavarlara karşı etkilidir?

Go EpinAteş Elementi; üzerinde Ateş Elementi bulunan tüm canavarlara karşı taktığınız ateş tılsımının bonus değerine göre saldırı gücü kazanırsınız. Örneğin Kraliçe Meley bosunun üzerinde Ateş Elementi bulunduğu için bu tılsımı taktığınız zaman bonus değerine göre daha fazla hasar vericeksiniz.
Ateş elementine sahip olan bos ve yaratıklar; Alev Kral, Alev, Alev Hayaleti, Alev Savaşçı, Savaş Kaplanı, Savaş Kaplanı Kölesi, Ejderha Bekçisi İdall, Magma Böceği, Magma Kristali, Magma Yeti, Magma Ejderi, Magma Golemi, Kor Alev Lordu, Kor Alev Sakallısı, Lav Golemi ve İdall'in Kölesidir.

Ateş Tılsımı + basma itemleri ve bonus seviyeleri



Metin2 Buz Tılsımı

Go EpinBuz Tılsımı; üzerinde buzun gücü efsunu çıkar, tılsımın seviyesini yükselttikçe bonus oranıda seviyesine bağlı olarak artar +1'de %1 bonus değerine sahip olan buz tılsımı +25 seviyesinde %25 bonus değerine ulaşır.

Buz tılsımı hangi canavarlara karşı etkilidir?

Go EpinBuz Elementi; üzerinde Buz Elementi bulunan tüm canavarlara karşı taktığınız Buz tılsımının bonus değerine göre saldırı gücü kazanırsınız. Örneğin Dokuz Kuyruk bosunun üzerinde Buz Elementi bulunduğu için bu tılsımı taktığınız zaman bonus değerine göre daha fazla hasar vericeksiniz.

Buz elementine sahip olan bos ve yaratıklar; Büyülü Buz, Buz Golemi, Buz Böceği, Katil Buz Balina, Buz Aslanı, Yeti, Kızgın Büyülü Buz, Yeraltı Buz Golemi, Yeraltı Buz Böceği, Yeraltı Katil Buz Balinası, Yeraltı Buz Adamı, Yeraltı Byülü Buz, Yeraltı Yetisi, Yeraltı Buz Aslanı, Güçlü Buz Cadısı, Triton, Triton Murana, Köpek Balığı Askeri, Triton Büyücü, Triton Avcı, Triton Usturacı, Karides Asker, Akrep Savaşçı, Zırhlı Yengeç, Şeytani Keşiş ve Kral Yengeçtir.

Buz Tılsımı + basma itemleri ve bonus seviyeleri



Metin2 Toprak Tılsımı

Go EpinToprak Tılsımı; üzerinde toprağın gücü efsunu çıkar, tılsımın seviyesini yükselttikçe bonus oranıda seviyesine bağlı olarak artar +1'de %1 bonus değerine sahip olan toprak tılsımı +25 seviyesinde %25 bonus değerine ulaşır.

Toprak tılsımı hangi canavarlara karşı etkilidir?

Go EpinToprak Elementi; üzerinde Toprak Elementi bulunan tüm canavarlara karşı taktığınız Toprak tılsımının bonus değerine göre saldırı gücü kazanırsınız. Örneğin Jotun Thrym bosunun üzerinde Toprak Elementi bulunduğu için bu tılsımı taktığınız zaman bonus değerine göre daha fazla hasar vericeksiniz.

Buz elementine sahip olan bos ve yaratıklar; Kızılhırsız Katil, Kızılhırsız Amazon, Kızılhırsız Büyücü, Kızılhırsız Cellat, Siyah General, Beyaz General, Kızıl Reis, Okçu Öcü, Öcü Büyücü, Kavgacı Öcü, General Öcü, Dev Öcü ve Karnifeks'tir.

Toprak Tılsımı + basma itemleri ve bonus seviyeleri



Metin2 Karanlık Tılsımı

Go EpinKaranlık Tılsımı; üzerinde Karanlığın gücü efsunu çıkar, tılsımın seviyesini yükselttikçe bonus oranıda seviyesine bağlı olarak artar +1'de %1 bonus değerine sahip olan Karanlık Tılsımı +25 seviyesinde %25 bonus değerine ulaşır.

Karanlık tılsımı hangi canavarlara karşı etkilidir?

Go EpinKaranlık Elementi; üzerinde Karanlık Elementi bulunan tüm canavarlara karşı taktığınız Karanlık tılsımının bonus değerine göre saldırı gücü kazanırsınız. Örneğin Azrail bosunun üzerinde Karanlık Elementi bulunduğu için bu tılsımı taktığınız zaman bonus değerine göre daha fazla hasar vericeksiniz.

Karanlık elementine sahip olan bos ve yaratıklar; Şeytan Okçu, Şeytan Askeri, Şeytan Mızrakçısı, Şeytan Şamanı, Çirkin Şeytan Okçusu, Çirkin Şeytan Askeri, Çirkin Şeytan Mızrakçısı, Çirkin Şeytan Şamanı, Uçan Kafatası, Ölümcül Uçan Kafatası, Şeytan Kral ve Şeytan Katakombundaki tüm canavarlar.

Karanlık Tılsımı + basma itemleri ve bonus seviyeleri



Metin2 Rüzgar Tılsımı

Go EpinRüzgar Tılsımı; üzerinde rüzgarin gücü efsunu çıkar, tılsımın seviyesini yükselttikçe bonus oranıda seviyesine bağlı olarak artar +1'de %1 bonus değerine sahip olan Rüzgar tılsımı +25 seviyesinde %25 bonus değerine ulaşır.

Rüzgar tılsımı hangi canavarlara karşı etkilidir?

Go EpinRüzgar Elementi; üzerinde Rüzgar Elementi bulunan tüm canavarlara karşı taktığınız Rüzgar tılsımının bonus değerine göre saldırı gücü kazanırsınız. Örneğin Cellat Ork'un üzerinde Rüzgar Elementi bulunduğu için bu tılsımı taktığınız zaman bonus değerine göre daha fazla hasar vericeksiniz.

Rüzgar elementine sahip olan bos ve yaratıklar; Lemur Asker, Lemur Savaşçı, Lemur Büyücü, Lemur Cellat, Lemur General, Cellat Ork, En Tai Hükümdarı, En Tai Şifacısı, En Tai Savaşçısı, En Tai Askeri, En Tai Rahibi, En Tai İmhacısı ve Büyülü Ormanda ki Rüzgar Elementine sahip diğer canavarlar.

Rüzgar Tılsımı + basma itemleri ve bonus seviyeleri



Metin2 Şimşek Tılsımı

Go EpinŞimşek Tılsımı; üzerinde Şimşeğin gücü efsunu çıkar, tılsımın seviyesini yükselttikçe bonus oranıda seviyesine bağlı olarak artar +1'de %1 bonus değerine sahip olan Şimşek tılsımı +25 seviyesinde %25 bonus değerine ulaşır.

Şimşek tılsımı hangi canavarlara karşı etkilidir?

Go EpinŞimşek Tılsımı; üzerinde Şimşek Elementi bulunan tüm canavarlara karşı taktığınız Şimşek tılsımının bonus değerine göre saldırı gücü kazanırsınız. Örneğin Mavi Ejderha bosunun üzerinde Şimşek Elementi bulunduğu için bu tılsımı taktığınız zaman bonus değerine göre daha fazla hasar vericeksiniz.

Şimşek elementine sahip olan bos ve yaratıklar; Kiklop Asker, Kiklop Büyücü, Kiklop Cellat, Tekgözlü Kavgacı, Mavi Ejderha, General, Komutan, Setaou Lideri, Setaou Komutanı, Setaou Okçusu, Setaou Avcısı, Setaou Savaşçısı, Setaou Yargıcı, Setaou Mistik, Setaou Askeri ve Şimşek tılsımına sahip olan diğer yaratıklar.

Şimşek Tılsımı + basma itemleri ve bonus seviyeleri


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası