canon 600d video otomatik olarak durduruldu / Canon d Video Cekimi Hakkinda ???

Canon 600d Video Otomatik Olarak Durduruldu

canon 600d video otomatik olarak durduruldu

Fotoğrafçılık Yaşamı

  • Sony Kameralarda Lens İletişim Hatası Nasıl Onarılır SoftwareHow
  • Bonus: Yararlı İpuçları

    Tartışmaya katılan ve SD kart sorunları riskini nasıl azaltacağınıza dair düşüncelerinize katkıda bulunan herkese çok teşekkürler! İsimler belirli bir sırada değildir.

    Ernst Zimmer (Dijital Medya Uzmanı)

    Ders her zaman yeni bir SD kartı ciddi kullanıma sokmadan önce test eder.

    Louisa Páez Michelin (Güzel Sanatlar Fotoğrafçısı)

    Ayrıca kartın tamamen yardım etmeden önce durduğunu gördüm.

    Jennifer Findlay (Büyüleyici Fotoğrafçı)

    Kartı kameranızda formatladığınızdan emin olun.Bilgisayarınızda biçimlendirmek için yeterince iyi değil.

    Ed Wolkis (Fotoğrafçı ve Yazar)

    Bilgisayarda kart değişikliği yapmayın, ardından yeniden biçimlendirmeden kameradaki kartı kullanın.

    Ian Andrews (Sanat Editörü ve Fotoğrafçı)

    Görüntüleri her zaman bilgisayarda olabildiğince çabuk yedekleyin, ardından kartı fotoğraf makinesinde yeniden biçimlendirin.

    Cedric Baker (Sınıf Lideri)

    Bellek kartlarınızı asla bilgisayarda biçimlendirmeyin, çünkü kartın bozulma riskini artırır.

    Karan Sharma (Kinex Media)

    Kartların ömrü vardır, ömür boyu garanti verilse bile, bir süre sonra değiştirin.

    David Hammant ( DJHImages'ta Ortak)

    Bir dizi daha küçük kapasiteli kart (oluşturduğunuz dosyaların boyutuyla ilgili) kullanın ve fotoğraf çekiminden hemen önce kullandığınız kartları kamera formatında kullanın.

    En Sevdiğiniz Rehber Nedir?

    SD kart sorunlarının nasıl çözüleceğine dair tonlarca perspektif ve fikir var. Yukarıdaki kaynaklardan bazıları size yardımcı oldu mu? Ne düşündüğü söyle. Yoksa yukarıdaki bölümlerde henüz ele almadığım bir sorunla mı karşılaştınız?

    Aşağıda bana yorum yapmaktan çekinmeyin, bu kaynak kılavuzunu güncellemekten memnuniyet duyarım.

    CANON D VIDEO KAYDI OTOMATIK OLARAK DURDURULDU

    aynı şey benimde başıma geldi ml yüklü canon 60 d de yeni aldığım mikrofonu denerken birden video kaydı durdurulmaya başladı makinede başka kartlar da denedim sonuç değişmedi kendi kartımı başka makinede denedim kart da sorun yoktu video çekimi durdurulmuyordu. Makineyi garantiye gönderdim bugün

    Bu durum farklı. ML yüklü iken video kaydı yapmaya başladığınızda bazen video kaydını durduramadığınızı görebilirsiniz. Bu durumda makina kilitlenmiştir yani, CPU loop'a girmiştir ve yapmanız gereken pili çıkarmaktır. O son kaydınız da bu nedenle uçacaktır. Fakat pili çıkarıp tekrar takınca birşey değişmez. Yani bir bozukluk söz konusu olmaz. Hugüne dek çok ama çok zorlu koşullarda D kullandım. Cayır cayır Avustralya güneşi altında ve kumlu tozlu plajlarda çekim yaptım. Ancak öğleden sonra saat 3'te ekran titremeye başladı. YArım saat sonra tekrar denedim ve sorun geçmişti. Fakat son çekimden sonra kamerayı kapatırken kilitlenmiş ve ben farkına varmadım. Yani kameranın CPU'su %'de iken kapatıp çantaya koymuşum ve kamera o sıcakta ve havasız ortamda tam hızda kendi kendine çalışıp durmuş çantanın içinde. Eve gelince farkettim ki kamera ateş gibi olmuş ve dolu olan piller bitmiş. O anda çalışmış olduğunu anladım. Herşeyi çıkardım, kamerayı iyice soğuyuncaya dek sakin bir yerde saat beklettim ve şarjlı pilleri takıp bismillah deyipi açtım. Hiçbir şey olmamış gibi açıldı ve o günden beri de tık demeden çalışmaktadır. ML kamerayı kilitler, riske atar vb ama bugüne dek kamerası brick olan sadece ve sadece 1 kişi duydum ve onun da ML'den olduğu iddia edilemez.

    ML ayarlarını kurcalayıp birşeyleri bozar ya da CPU'nun yük altına girmesine yol açacak bir seçeneği aktif hale getirirseniz kilitlenme yaşayabilirsiniz ama bu bir windows kilitlenmesinden farksızdır. Kapatır açarsınız ve gider.

    Kartınızı başka kamerada denemek yerine 60D'niz üzerinde MLsiz bir kart denemeliydiniz. O zaman kaydın durmaması gibi bir durum söz konusu olmamalı. Kameranızda birşeyler bozulmuş olabilir ama dediğim gibi ML'nin 60D gibi bir kamerayı bozması kolay değil. Bugüne dek ML ile değişik Canon modelleri kullandım ve hiçbirinde bir sorun yaşamadım. 5D ve 7D kendileri fazla ısınan modellerdir ve bazen kendileri kilitlenebiliyorlar zaten ama 60D için buna denk gelmedim. Fakat 60D en az kullandığım modeldir zaten ve D ile soğuması en iyi olan modellerdendir. Hareketli ekranlı modeller daha az ısınıyorlar.

    Kameranızda kayıt dururken bir hata mesajı veriyor muydu? Buffer simgesinin göründüğünü ve kutucukların tek tek dolduığunu görüyor muydunuz? Kartınız hala hatalı olabilir. Kart üzerinde bir noktada yazma hatası oluşur ve diğer kameralar şikayet etmeyebilirler ama 60D hassas olabilir.

    Umarım garanti ML yüzünden sorunu size atmaz. Geçmiş olsun.

    Sinema hem bir hastalık hem de tedavisinin ortak adıdır.

    Sorularınızı özel mesaj yerine forum üzerinden herkese açık sormanızı rica ediyorum.

    Gönderildi : 07/11/ am

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası