feridun kunak göbek yağlarını eritme / Göbek Yağlarını Yok Eden Etkili Karışım - izle7

Feridun Kunak Göbek Yağlarını Eritme

feridun kunak göbek yağlarını eritme

Karın Yağları Nasıl Erir Göbek Nasıl Eritilir Göbek Eritmek İçin Ne Yapmalı?

Göbeğim var bu göbekten kurtulmak istiyorum mu diyorsunuz? İşte Uzman Doktorlardan, Güzellik Uzmanlarından göbek, karın yağlarını eriten göbek yağından kurtulma tarifleri, bitkisel çözümler

Doktorlardan Ve Güzellik Uzmanlarından Göbek Eritme Kürü Tarifleri

Sual: Göbek eritme için evde yapabileceğim bir kür tavsiye eder misiniz, bel çevremdeki ve göbek bölgemdeki yağlanmayı durdurmak için ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP

Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya’nın cevabı: (1 çorba kaşığı limon suyu, 1 çorba kaşığı susam yağı, 1 çorba kaşığı biberiye yağı ve 1 çorba kaşığı okaliptüs yağını karıştırın. Karnınıza her gün bu yağla dairel hareketler çizerek masaj yapın. Yağlarınızın erimeye başladığını göreceksiniz.)

Sual: Doktor bey  size sorum göbeğim var, bu beni çok üzüyor, giydiklerim yakışmıyor. Göbek eritmek için doğal bir tarif verir misiniz?

CEVAP

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun cevabı: (İhtiyacınız olacak malzemeler; 4 adet taze lahana yaprağı, 1 demet taze maydanoz, 1 adet sulu limon, 2 su bardağı su. Yarım litre kadar klor içermeyen suyu kaynatın. Klor içermeyen su bulamazsanız markette satılan pet şişe suyu kullanabilirsiniz. Lahana yapraklarını kaynayan suya atın. Bu şekilde en az üç dakika kaynamalı. Daha sonra 1 demet taze maydanozu da ekleyin ve 3 dk. daha kaynatmaya devam edin. Kaynama süresi bittikten sonra kür karışımını soğuması için alın. Karışım iyice soğuduktan sonra süzün ve 1 limonun suyunu katın. Göbek eriten kür aç veya tok karına içilebilir. Bu kür karışımını günlük olarak taze bir şekilde hazırlayın. Fazla fazla hazırlayıp kalanını buzdolabında saklamak gibi bir kolaylığa kaçmayın sakın. Göbek eritme kürü sadece 3 hafta boyunca uygulanabilir.)

Sual: Göbek bölgemdeki yağlarım beni çok rahatsız ediyor. Bu yağları eriten kolay bir tarif verir misiniz?

CEVAP

Dr. Feridun Kunak’ın cevabı: (İhtiyacınız olacak malzemeler; 1 su bardağı kil 1 çorba kaşığı kakao yağı 1 çorba kaşığı portakal yağı 1 tatlı kaşığı biberiye yağı, maden suyu. Bir kase içine 1 su bardağı kili, 1 çorba kaşığı kakao yağı, 1 çorba kaşığı portakal yağı ve 1 tatlı kaşığı biberiye yağını ekleyip üzerine maden suyunu da ekleyerek lapa kıvamını alıncaya kadar maden suyu ekleyerek karıştırıyoruz. Maden suyunu az az ekleyerek karışımdaki maden suyunun karışımı çok cıvıklaştırmamasını engellemiş oluyoruz. Maden suyu bulamadığınız takdirde normal su da kullanabilirsiniz. Eğer kaplıca termik sular gibi bir kaynağa sahipseniz kaplıca suyu kullanmak da cok etkili olacaktır. Karışımı hazırlandıktan sonra karışımı inceltmek istediğiniz göbek bölgelerinize masaj yapar gibi uygulayın. Göbek eritme karışımını sürerken üzerine masaj uygulamanız karışımın etkisini çok daha fazla artıracaktır. Yaklaşık dakika boyunca karışımı göbeğinize sürerek vücudunuzun iyice emmesini sağlayın. Bu karışımı haftada kere uygulayabilirsiniz. 1 ay sonra göbek ve karın bölgenizdeki incelmeyi hayranlıkla izleyeceksiniz. Ancak kullandığınız kakao yağı kutusu üzerinde açıklamaları dikkatle okumanız gerekiyor. Eğer açıklamasında kakao yağı aroması yazıyorsa bu gerçek bir kakao yağı değildir. Sadece sentetik olarak hazırlanmış bir üründür. Size herhangi bir fayda sağlaması mümkün değildir. Normalde kakao yağı bildiğimiz tereyağı gibi katı halde bulunur ve bu şekilde olan ürünün kullanılmasını öneriyoruz. Katı kakao yağını iki elinizin arasına alarak eritebilirsiniz.)

Sual: Birkaç kilo fazlam var. Yaza kadar sağlıklı bir diyet uygulayarak zayıflamayı kafaya koydum. Beni en çok karın bölgemdeki fazlalıklar uğraştıracak gibi görünüyor. Düz bir karna ve ince bir bele sahip olmak için ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP

Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya’nın cevabı: ( gram susam yağı, bir çorba kaşığı biberiye otu ve bir tatlı kaşığı rendelenmiş taze zencefili karıştırın. İçine bir adet kırmızı biberi doğrayın. 30 dakika benmari usulü kaynattıktan sonra bir kavanozun içine koyun ve demlenmesi için bir gece bekletin. Ertesi gün bu karışımı süzün ve her akşam bu karışımla sorunlu bölgenize masaj uygulayın. Ayrıca, karın egzersizleri de yapın.)

Sual: Göbeğimden bir türlü kurtulamıyorum. Ne tavsiye edersiniz?

CEVAP

Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya’nın cevabı: (Eğer sağlık sorununuz yoksa bir kahve fincanı susam yağına bir tatlı kaşığı biberiye yağı, bir çay kaşığı kekik yağı, bir limon suyu karıştırıp bu karışımla her gün masaj yapın. Ardından streç filmle sarıp iki saat bekletin ve sonra duş alın.)

Sual: Suna Abla, benim göbeğim doğumdan sonra sanki 5 aylık hamile gibi şişkin kaldı. Bu durumdan kurtulmam için bir öneriniz olabilir mi?

CEVAP

Güzellik Uzmanı Suna Dumankaya’nın cevabı: (Öncelikle bir diyetisyene gitmenizde fayda var. Az ve sık yemeye, üç beyazdan (un, tuz, şeker) uzak durmaya gayret edin. Bir sandalyeye oturup, ayaklarınızı yere paralel şekilde yukarı kaldırıp indirin, bu egzersiz de faydalı olur (aynı hareketi yere uzanarak, dizlerinizi kırmadan bacaklarınızı yukarı kaldırıp indirerek de yapabilirsiniz). Benim önereceğim formül ise şu: Eşit miktarda susam yağı ile limon suyunu karıştırıp, bununla her gün 10 dakika göbek kısmınıza masaj yapın.)

Sual: İnce bir bele sahip olmak istiyorum ancak göbeğim var. Göbek eritme için doğal bir tarif verir misiniz?

CEVAP

Güzellik Uzmanı Şems Aslan’ın cevabı: ( gram tereyağı, 50 gram mayonez, 1 tatlı kaşığı hardal tozu Tüm malzemeler bir kap içerisinde karıştırılır. Karın / göbek bölgesine sürünüz. İlk haftalarda 1 saat kadar vücudunuzda sürülü kalsın. Daha sonraki günlerde 2 – 3 saate kadar vücudunuzda bırakabilirsiniz.Yıkayarak temizleyin.)

Göbek Eritme Hareketleri Egzersizleri Evde Yapılan 10 Hareket Resimli Tıklayınız

Karın Yağlarından Kurtulmak İçin 7 Pratik İçecek Tarifi Tıklayınız

Göbek Eriten Yoğurt  Zencefil Zerdeçal Tarçın Karışımı Kürü Tarifi Tıklayınız

Göbek Eriten Diyet Nasıl Yapılır? 7 Günde Göbekten Kurtulun Tıklayınız

Dr. Feridun Kunak Show - Göbek Yağlarını Yok Eden Etkili Karışım

Ekranların sevilen ismi Op. Dr. Feridun Kunak sağlık dolu bir programla evlere konuk oluyor. Sağlığı izleyicisinin ayağına götüren Feridun Kunak, ‘Dr. Feridun Kunak’la Evinize Sağlık’ programında kaliteli bir yaşamın ipuçlarını veriyor.

Yaptığı programlarla izleyicisinin yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefleyen Op. Dr. Feridun Kunak, ekrandaki yerini almaya devam ediyor. Romatizmadan psikolojik sorunlara, kanserden cilt hastalıklarına kadar birçok probleme alternatif tedavi yöntemleriyle çözüm bulan Kunak, evleri ziyaret ederek hastalıklara şifa oluyor.

Feridun Kunak ev ev dolaşarak izleyicilerinin hastalıkların kaynaklarını araştırıp, modern tıbbı alternatif tedavi yöntemleriyle harmanlıyor. Her evde bulunabilecek malzemelerle şifa dolu kürler hazırlayan Kunak, yaşam kalitesini arttıracak pratik bilgileri paylaşıyor.

Sağlıklı ve kaliteli bir hayata kapı açmaya hazırlanan ‘Dr. Feridun Kunak’la Evinize Sağlık’  her Cumartesi ’de Kanal 7 ekranlarındaki yerini alıyor.

İzle

Yağ yaktıran mucizevi tarif! Feridun Kunak duyurdu: Evde ki malzemelerle cayır cayır yağ yaktıran karışım!

Yağ yaktıran mucizevi tarif! Feridun Kunak duyurdu: Evde ki malzemelerle cayır cayır yağ yaktıran karışım! Feridun Kunak'ın yağ yakıcı sirke tarifi hızlı kilo vermek isteyenler için harika bir seçenek! Bu tarifi deneyenler, karındaki yağları eritme şansına sahip olacak. İşte gerekli malzemeler İşte detaylar

Feridun Kunak

YAĞ YAKTIRAN MUCİZEVİ TARİF DUYRULDU

Hızlı kilo vermek isteyenler için harika bir tarif! Elma sirkesi, son zamanlarda zayıflama konusunda tercih edilen bir besin kaynağı haline geldi. Op. Dr. Feridun Kunak'ın sağlıklı beslenme tarifleriyle ünlü olan kilo verdiren sirke tarifi büyük ilgi görüyor.  İşte diğer ayrıntılar

Feridun Kunak

Evde kolaylıkla hazırlanabilen bu karışım, fazla kilolardan kurtulmak isteyenlere yardımcı oluyor. Özellikle göbek yağlarını eritmeye yardımcı olan bu mucizevi sirke tarifi, Op. Dr. Feridun Kunak'ın önerisiyle kilo vermek isteyenlere tam olarak uygun bir seçenek. Elma sirkesi antioksidan bakımından zengin olup sağlığımızı desteklemektedir. Aynı zamanda çeşitli hastalıklarla savaşmaya yardımcı olan ve bağışıklık sistemimizi güçlendiren bir etkiye sahiptir. Detoks etkisi yaratan bu tarif, vücudumuzda temizleyici bir etki sağlamaktadır.

Kilo vermek isteyenler için harika bir tarif olan yağ yakan sirke tarifi için gereken malzemeler şunlardır: 5 litrelik bir kavanoz, 5 adet soyulmuş portakal, 2 adet soyulmuş limon, 2 bardak haşlanmış nohut, 3 adet kabuk tarçın, 1 çorba kaşığı kaya tuzu, yarım bardak maya sirke ve alabildiğince su.

Tarifi yapmak için öncelikle soyulmuş portakalları ortadan ikiye bölün ve üst kısımlarını keserek hafifçe sıkarak kavanozun içine yerleştirin. Aynı şekilde 2 adet limonun suyunu da hafifçe sıkarak kavanoza ekleyin. Ayrı bir tencerede nohutları haşlayın ve haşlanmış nohutları da kavanoza yerleştirin. Ardından 3 adet kabuk tarçın ekleyin ve 1 çorba kaşığı kaya tuzunu koyun. Son olarak yarım bardak maya sirke ve alabildiğince suyu kavanoza ekleyin.

Kavanozun ağzını sıkıca kapatın ve karışımın iyice karışması için hafifçe çalkalayın. Ardından kavanozu serin ve karanlık bir yerde 2 hafta boyunca bekletin. Bu süre zarfında karışımın fermente olması gerekmektedir. 2 haftanın sonunda sirkeniz hazır olacak.

Yağ yakan sirkeyi kullanmak için her gün aç karnına 1 çorba kaşığı tüketmeniz önerilir. Ayrıca yemeklerde salatalarda kullanabilir veya suyla karıştırarak içebilirsiniz.

Bu tarifin düzenli olarak kullanıldığında yağ yakıcı etkisi olduğuna inanılmaktadır. Ancak unutmayın, her bireyin vücut yapısı ve metabolizması farklı olduğundan etkileri kişiden kişiye değişebilir. Sağlıklı bir beslenme ve düzenli egzersiz programıyla birlikte kullanmanız daha etkili sonuçlar elde etmenize yardımcı olabilir.

Öte yandan, herhangi bir sağlık sorununuz varsa veya kilo verme konusunda endişeleriniz varsa, bir uzmana danışmanız önemlidir. Uzmanlar size kişiselleştirilmiş bir beslenme ve egzersiz planı oluşturabilir ve sizin ihtiyaçlarınıza en uygun çözümleri sunabilir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası