afrika ana dili / Dünya'da Fransızca Konuşulan Ülkeler | Yurtdışı eğitim danışmanlığı

Afrika Ana Dili

afrika ana dili

kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir

Neden Cape Town&#; da Dil Eğitimi Almalıyım?

  1. Cape Town’da dil eğitimi almak için en önemli sebep; OKSİJEN’ dir. Şehir oksijen dolu, hayat dolu, ömür uzatacak kadar huzur doludur. Beyne fazlaca kan gideceği için belki de İngilizce öğrenilebilecek en güzel yerlerden biridir.
  2. Dili tamamen İngilizce olmasa da İNGİLİZCE resmi dil ve en ağırlıklı olarak konuşulan dildir. Özellikle uluslararası öğrencilerle halk her zaman İngilizce konuşur bu nedenle hayatın içine girip İngilizceye maruz kalacağınız bir yerdir. 
  3. İngilizce sadece derste öğrenilmez, ne kadar çok hayatın içine girerseniz o kadar çok, hızlı ve etkili öğrenirsiniz ve Cape Town hayatın içine girip yapabileceğinizAKTİVİTELER açısından muhteşem bir yerdir. 
  4. Yaşam masraflarının diğer ülkelere göre çok daha düşük olduğu EKONOMİK bir yerdir. Yurtdışı eğitim bütçenizi yaparken sadece okul ve konaklama değil ayrıca yaşam masraflarını da hesaba katmanız gerekir. Bu aşamada Dolar, Pound ve Euro kullanılan ülkelere nazaran buradaki yaşam masraflarınız neredeyse yarı yarıya olacaktır çünkü para birimi ZAR dır.
  5. Türkiye ile SAAT FARKI sadece 1 saattir bu nedenle sevdiklerinizle konuşmak için saatlerce beklemek zorunda kalmazsınız.
  6. Özelikle kış dönenimde bir eğitime gidiyorsanız Cape Town’u tercih etmelisiniz, böylece bu muhteşem şehir gerçek ve manevi anlamda içinizi ısıtacaktır, çünkü mevsimler terstir.
  7. En büyük avantajı ise vize sorununun olmamasıdır. Cape Town’a 1 ay VİZESİZ giriş yapabilirsiniz, 1 aydan uzun süreli gidişleriniz için vize başvurusu yapmanız gerekir fakat vize almak birçok ülkenin aksine kolaydır. 

Cape Town seyahatimiz ile ilgili keyifli bir yazı okumak ve birebir tecrübelerimizi görmek isterseniz, BENİM Cape Town HİKAYEM yazımızı okumayı unutmayın 🙂 

Güney Afrika / Cape Town&#; da Eğitim

Cape Town&#; da Konaklama

Cape Town’ da dil eğitimi alan öğrencilerimiz genellikle Cape Town Dil Okullarımızın kendi konaklamalarında kalmaktadır. Birçok okulun kendine iat ya da anlaşmalı olduğu yurt seçenekleri mevcuttur. Aynı zamanda anlaşmalı aile yanı konaklamalar da tercih edilir. Cape Town ekonomik olduğu için uygun fiyata oda kiralama da yapılabilmektedir ve bu konuda ASLEN EDU olarak biz de öğrencilerimize yardımcı olabilmekteyiz.

Cape Town&#; da Çalışma

Cape Town dil okullarına devam ederken yasal çalışma hakkınız bulunmamaktadır. Cape Town&#; da yaşam diğer ülkelere göre çok daha ekonomik olduğu için öğrencilerin ek gelir için çalışmaları da çok fazla gerekmemektedir 🙂 Eğitiminizi alırken bu mükemmel şehrin tadını çıkarabilirsiniz!

Güney Afrika Vizesi

Cape Town dil okullarına gitmek istiyorsanız Güney Afrika Vizesine başvurmanız gerekmektedir. ASLEN EDU olarak Cape Town’ da dil eğitimi alacak öğrencilerimizin tüm vize işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirmekteyiz ve %99 vize garantisi bulunmaktadır. Başvurular şahsi olarak Ankara’ da bulunan Güney Afrika büyükelçiliğinde yapılmaktadır. Güney Afrika vizesiyle ilgili daha detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.  GÜNEY AFRİKA’ ya 1 ay süreyle vizesiz olarak gidebilir ve dil eğitimi alabilirsiniz.

Güney Afrika Dil Okulları ve Fiyatları

Güney Afrika’ da CAPE TOWN’ da dil eğitim imkanları sunmaktayız. Cape Town Dil Okullarımıza aşağıdan ulaşabilirsiniz. Cape Town Dil Okullarımızın fiyatları için Yurtdışı Eğitim Fiyatları sayfamızı inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda size özel fiyat teklifi almak isterseniz iletişim formumuzu doldurmanız yeterlidir.

Güney Afrika / Cape Town&#; da Yaşam

Cape Town&#; da İklim

Güney Afrika’ da dil eğitimi almak istiyorsanız öncelikle şunu bilmelisiniz; Mevsimler terstir. Ülkemizde kışı yaşarken, Cape Town’da yazı yaşarız. Bu şehirde kışlar da hiçbir zaman kış gibi geçmez, ılıman iklim her zaman hakimdir. Cape Town kışı zor gördüğünüz, yazları uzun uzun yaşadığınız oksijeni bol, havası temiz bir yerdir.

Cape Town ile Saat Farkı ve Uçuş Süresi

Cape Town Afrika’nın en güneyindedir. O kadar güneydedir ki, dünya yuvarlak mantığıyla kuzeyden gitmeye kalksak daha çabuk gidilebilir; gene de uçuşlar hep güneydendir. İstanbul’dan direk uçuşla 13 saatte gidebilirsiniz. Neredeyse aynı boylamda olduğumuz için saat farkı sadece 1 saattir.  ASLEN Edu olarak gideceğiniz şehre göre en uygun uçak bileti bulunması konusunda danışmanlık sağlamakta ve uçuşunuzdan önce size gerekli tüm detayları vermekteyiz.

Cape Town’ da yaşam, kültür, yemek, mutlaka görülmesi gereken yerler ve daha fazla, samimi bilgiler için lütfentıklayın.

Cape Town İle İlgili Ek Bilgiler

  1. Cape Town Güney Afrika Cumhuriyeti’nin 3 başkentinden biri olan, YAŞAMA Başkentidir. Bunu da fazlasıyla hak eder. 
  2. Zamanında İngiliz sömürgesinde olduğu için İngilizlerin etkisi fazlasıyla görülmektedir. Ümit Burnu’nun bir Portekizli gezgin tarafından keşfinden sonra, çok fazla ülkeden göç almış, en uzun İngiliz ve Hollanda sömürgesinde kalmıştır.
  3. Toplamda 11 farklı dil konuşulur, ama en çok konuşulan 2 ana dil; INGILIZCE ve Afrika Hollandacası’dır.
  4. Halkın yarısı siyah, yarısı beyazdır. Sanılanın aksine birçok Avrupa şehrinden daha Avrupai ve modern bir görünüme sahiptir.
  5. yılında Yaz Olimpiyat Oyunlarına ev sahipliği yapmıştır.
  6. Dünyanın yedi doğa harikasından biri olan Masa Dağları burada bulunmaktadır. 
  7. Birçok insanın direttiği gibi, aşırı güvensiz ve tehlikeli bir yer değildir. Sadece her şehirde olduğu gibi dikkat edilmesi gereken bölgeleri vardır, o kadar. 

BİZE YAZIN

kaynağı değiştir]

  1. ^"Arşivlenmiş kopya". 3 Aralık tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Aralık &#;
  2. ^Güney Afrika Nüfus Sayımı(PDF). Pretoria: Güney Afrika İstatistik Kurumu. s.&#; ISBN&#; 13 Mayıs tarihinde kaynağından(PDF) arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Kasım &#;
  3. ^Afrikaans 16,3 milyon kişi tarafından konuşulurde Swaan , s.&#; Afrikaans has a total of 16 million speakers; see Machan , s.&#; About 9 million people speak Afrikaans as a second or third language; see Alant , s.&#;45, Proost , s.&#; Afrikaans has over 5 million native speakers and 15 million second-language speakers; see Réguer , s.&#; Afrikaans has about 6 million native and 16 million second language speakers; see Domínguez & López , s.&#; In South Africa, over 23 million people speak Afrikaans, of which a third are first-language speakers; see Page & Sonnenburg , s.&#;7. L2 "Black Afrikaans" is spoken, with different degrees of fluency, by an estimated 15 million; see Stell –, s.&#;1.
  4. ^"Community profiles > Census ". Statistics South Africa Superweb. 30 Eylül tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Ağustos &#;
  5. ^For morphology; see Holm , s.&#;, Geerts & Clyne , s.&#; For grammar and spelling; see Sebba , s.&#;
  6. ^Dutch and Afrikaans share mutual intelligibility; see Gooskens , s.&#;, Holm , s.&#;, Baker & Prys Jones , s.&#;, Egil Breivik & Håkon Jahr , s.&#;
    For written mutual intelligibility; see Sebba , Sebba , s.&#;
  7. ^abcdef"Population by language, sex and urban/rural residence". UNdata. 12 Kasım tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Ekim &#;
  8. ^"Census Profile, Census of Canada". 17 Mart tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Ağustos &#;
  9. ^" Census: Detailed analysis - English language proficiency in parts of the United Kingdom, Main language and general health characteristics". Office for National Statistics. 23 Ağustos tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Ocak &#;
  10. ^ American Community Survey, 5-year estimates (funduszeue.info 8 Kasım tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.)
  11. ^"Afrikaans is making a comeback in Argentina - along with koeksisters and milktart". Business Insider South Africa. 16 Ocak tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ekim &#;

Güney Afrika'da Eğitim: Dil ve Kültür

Güney Afrika gibi bir ulusu tek bir kelimeyle anlatmak mümkün değildir, çünkü ülke çok kültürlü bir karışım olduğundan, çeşitli ülkelerden, sayısız resmi dilden ve dinden etkilenmiştir.

Farklı kültürel gruplardan oluştuğu için milleti bir bütün olarak tanımlamanın zor olmasının nedeni budur. Ülke bugünlerde hala Apartheid hareketinden kurtuluyor ve ırk ayrımcılığına karşı daha birleşik bir ulus olmak için çaba sarf ediyor.

Ülke nüfusunun yaklaşık %80'i etnik olarak siyah Afrikalıdır. Neredeyse %9'u renkli (beyaz ve Afrikalı veya beyaz ve Asyalı karışımı) olarak kabul edilirken, yaklaşık %8'i beyaz ve yaklaşık %2'si Hint kökenlidir.

Güney Afrika kültürünün önemli bir özelliği, doğaya ve vahşi hayata yakınlığıdır. Güney Afrika'da birçok benzersiz ve nesli tükenmekte olan tür bulabilir ve aslanlara, kaplanlara, fillere, maymunlara veya zebralara rastlayabilirsiniz! Ünlü Güney Afrika safarisini denemek ve muhteşem doğaya yaklaşmak için mükemmel bir yerdir.

Dünyanın en eski sanat objelerinin yaklaşık yıl önce Güney Afrika'daki bir mağarada keşfedildiğini biliyor muydunuz? Güney Afrika, yalnızca vahşi yaşamı ve Apartheid ile ilgili geçmişiyle tanınan bir ulus olarak değil, zengin tarihi ve kültürüyle keşfedilecek heyecan verici bir kültür olarak algılanmalıdır.

Bir program bul

Güney Afrika'da okumak ister misiniz? Programları bulun ve karşılaştırın

Arama

Güney Afrika zengin bir sözlü şiir ve müzik geleneğine sahiptir. Apartheid döneminde Afrikaans veya İngilizce şarkı söyleyen birçok siyah müzisyen, geleneksel Afrika dillerinde şarkı söylemeye başladı ve yavaş yavaş Kwaito adında yeni bir müzik tarzı geliştirdi. Dahası, Güney Afrika'nın caz müziğinde de uzun bir geçmişi var.

Güney Afrikalılar sporu sever ve siz de sporu seviyorsanız doğru yerdesiniz! Güney Afrika'daki popüler sporlar arasında öncelikle futbol, ragbi ve kriket yer alır, ancak bir öğrenci olarak Hint okyanusunda yüzerek ve sörf yaparak çarpıcı manzaraları keşfetme fırsatına sahip olacaksınız!

Güney Afrika Mutfağı

Güney Afrika mutfağı, ülkede yaşayan farklı insan toplulukları sayesinde, çeşitli tatlara yönelik çok çeşitli bir mutfak gezisini yansıtıyor. yüzyılda İngiliz ve Hollanda kolonizasyonu sırasında yerel mutfağa giderek daha fazla etki eklendi.

Bütün bunlar benzersiz bir füzyonla sonuçlandı ve çağdaş Güney Afrika mutfağının, Hollanda, Fransız, Hint ve Malezya lezzet ve aromalarından yapılan eklemelerle zengin sömürge öncesi yemek kültürünün bir karışımı olduğu söylenebilir.

Çağdaş Güney Afrika mutfağını karakterize eden nedir? Rooibos gibi yenilebilir gıda bitkileri gibi malzemelerin gücünü ilk kez kabul eden yerli halk sayesinde doğa ve toprak ana ile bağ.

Güney Afrika mutfağı daha çok et ve sebze ağırlıklıdır. Ünlü yemekler arasında biltong, kurutulmuş bir Güney Afrika et yemeği, bobotie, çoban turtası veya boerewors alternatifi, terbiyeli bir sosis yer alır. Paletinizi çeşitli kültürlere bir yolculuğa çıkarmak istiyorsanız, Güney Afrika geleneksel mutfağını mutlaka denemelisiniz!

Güney Afrika'nın Dilleri

Güney Afrika kültürünün “Gökkuşağı Milleti” veya çeşitlilik ulusu olarak adlandırılması şaşırtıcı değil, bu ülkede var olan 11 resmi dile de yansıdı. Tek bir Güney Afrika dili yoktur. Bunun yerine, ülkenin şu resmi dilleri vardır: İngilizce, Afrikanca, Ndebele, Pedi, Swati, Sotho, Tsonga, Tswana, Venda, Xhosa ve Zulu.

Endişelenmeyin, Güney Afrika üniversitelerinde herhangi bir seviyede okumak için hiçbirine (İngilizce hariç!) ihtiyacınız yok. Güney Afrikalıların çoğu birden fazla dil konuşabilir ve ülkede en az 35 ek yerli dil olduğu için en azından iki dillidir. Ancak ana dil olarak kullanılan İngilizce'den sonra en çok konuşulan diller Zulu, Xhosa ve Felemenkçe'ye benzeyen Afrikaanca'dır.

Güney Afrika'da Eğitim - Genel Bakış

'den fazla uluslararası öğrenci, her yıl yurtdışında eğitim hedefi olarak Güney Afrika'yı seçmektedir. Nedenini öğrenmek için buraya tıklayın.

Daha fazla bilgi edin

Öğrenci Vizeleri

Güney Afrika vatandaşı değilseniz, Güney Afrika'daki eğitim için vizeye ihtiyacınız olacaktır. Öğrenci vizesi süreci ve vatandaşlık durumunuza bağlı olarak ülkeye girmek için neye ihtiyacınız olduğu hakkında daha fazla bilgi edinin.

Daha fazla bilgi edin

Konut ve Yaşam Maliyetleri

Güney Afrika'da konut ve yaşam maliyeti, özellikle Avrupa'daki diğer ülkelerle karşılaştırıldığında nispeten ucuzdur. Özel veya paylaşımlı bir öğrenci konaklama biriminde yaşamayı seçebilirsiniz.

Daha fazla bilgi edin

Öğrenim Ücretleri ve Burslar

Güney Afrika'daki lisans programları için öğrenim ücretleri değişiklik gösterir ve bir kredi sistemi ücretine dayanır, ancak uluslararası öğrenciler için eğitim hala diğer birçok Avrupa ülkesinden daha düşüktür.

Daha fazla bilgi edin

Eğitim sistemi

Güney Afrika'da yüksek öğretim sisteminin nasıl çalıştığını öğrenmek ister misiniz? Hem kamu hem de özel üniversiteler, İngilizce dilinde programlar sunar ve akademik mükemmelliğe odaklanır.

Daha fazla bilgi edin

Başvuru süreci

Güney Afrika'daki giriş koşulları üniversiteden üniversiteye değişir. Burada dünyanın her yerinden insanlar için başvuru süreci hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

Daha fazla bilgi edin

programlar

Güney Afrika'da eğitime bakmaya hazır mısınız? Bugün Güney Afrika'daki en iyi programları bulmak ve karşılaştırmak için arama motorumuzu kullanın!

Daha fazla bilgi edin

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası