snowpark fiyat / İstanbul’da Kar ve Kızak Keyfi TORIUM SNOWPARK | Gezenti Anne

Snowpark Fiyat

snowpark fiyat

Dikkat Kaygan Zemin! Torium AVM'de Türkiye'nin İlk Kapalı Kar Eğlence Merkezi "Torium Snowpark" a Giriş ve Kar Simidi ile Eğlence 15 TL Yerine Sadece 9,90 TL! Kayak Dersi Seçenekleriyle

Nasıl Kullanılır?

Bu fırsat Torium Snowpark tarafından sizlere sunulmaktadır.

Bu fırsat tarihine kadar geçerlidir.

Haftaiçi rezervasyon zorunluluğu yoktur.

Haftasonu Rezervasyon zorunludur. Rezervasyon için telefon numarası : 69 70

İsteyen dilediği kadar kupon alabilir. Birden fazla kupon alıp, sevdiklerinize de hediye edebilirseniz.

Bu Fırsat Sömestr,Haftasonu,Resmi Tatil ve Bayram Günlerinde de Kullanılabilir

E posta adresinize 13 haneli Fırsat Kodunuzgelecek.

Gelen fırsat kodunu yazdırmanız yeterlidir. Bilet yerine geçecektir.

Mail gelmediğini düşünüyorsanız Spam,Junk ya da Önemsiz adlı mail kutularına bakınız.

Ya da dilediğiniz anda Fırsatlarımlinkine tıklayarak da satın aldığınız biletleri görüntüleyebilirsiniz, yazdırabilirsiniz

Fırsatı Sunan

Site:Birlikte Alalım
Destek Hattı:() 04 00

İşletme:Torium SnowPark
seafoodplus.info
Adres:Saadetdere Mah. E-5 Üzeri Haramidere/İstanbul

Nerede, Çalışma Saatleri ve Giriş Ücreti &#; İSTANBUL

Yaz aylarında İstanbul&#;da nerede kışı yaşaya bilirimin en net cevabı sanırım Torium AVM’de bulunan Snowpark! Çocuğunuz ile beraber boş vakitlerinizi değerlendirmek adına tercih edebileceğiniz en özel seçeneklerden bir tanesi.

Heyecan dolu bir eğlence ve sevdiklerinizle unutulmaz dakikalar yaşamak adına mutlaka bu konsept eğlence merkezinde olmalısınız. Özellikle de her mevsim kış eğlencesini yaşamak isteyenler için burası unutulmaz bir yer olmayı başarıyor!

Kısa bilgi:İstanbul çocuğunuz ile beraber gezerken bu güzel mekana benzer İstanbul&#;da eğlence merkezleri arıyorsanız bu listemize de mutlaka bir göz atın.

Snowpark Videosu

Daha fazla video gelmesi için lütfen Youtube Kanalımıza Abone olun. Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.

Snowpark Hakkında Kısaca Bilgiler

yılında kurulan Torium AVM’nin içerisinde bulunan Snowpark, 10 yılı aşkın süredir kar ve kış severlere unutulmaz anlar yaşatmayı başarıyor.

Hem çocuklar hem de yetişkinler için eşsiz bir eğlence mekanına dönüşmesi adına planlandığından alan olarak oldukça geniş. Kar kalınlığının yaklaşık 50 cm olması gerçekten kar yağmış hissini yakalamanızı sağlıyor.

İstanbul’da boş vakitlerinizi değerlendirebilmek adına oldukça özel olan bu eğlence merkezinde sevdiklerinizle birlikte olmanın keyfini çıkarabileceksiniz. Yaklaşık 5 milyon Euro yatırımla m2 alan üzerine kurulan eğlence merkezi adeta küçük bir eğlence köyü olarak da kabul ediliyor.

Yapılacak Aktiviteler

Aktiviteler konusunda oldukça farklı eğlenceleri sizlerle buluşturan bu güzel yer sayesinde unutulmaz bir deneyim yaşama imkanına sahip olacaksınız. Peki, bu merkezde sizleri bekleyen alternatifler neler? Gelin daha yakından bir göz atalım!

Kayak ve Snowboard: Kış aylarına henüz çok varsa veya bir kayak merkezine gidecek kadar bütçeniz yoksa yapmanız gereken sadece Snowpark’ta eğlence dolu anlara kapı aralamak olacak! 70 kişinin aynı anda yararlanabileceği bir piste sahip olan bu merkezde hem kayak yapabilir hem de bu konuda eğitim alabilirsiniz. Genç yaşlı hemen herkesin oldukça özel bir eğlence deneyimine ulaştığı eğlence merkezinde kış sporlarına dair ekipmanları da temin edebilirsiniz. Bu nedenle de kayak ve snowboard yapmak için önünüzde hiçbir engel yok!

Karda Kızak: Kayak ve snowboard sizin için oldukça iddialı seçeneklerse karda kızak keyfini yaşamanız da mümkün. Özellikle de unutulmaz bir eğlence yaşamak isteyenler için hazırlanmış parkurda kaliteli bir deneyim elde etmenizi öneriyoruz. Bu sayede deneyiminiz zirveye çıkacak ve kış aylarını özlemle anmak durumunda kalmayacaksınız.

Karda Basketbol: Çocukların eğlenceli anlar geçirmesi adına özel olarak tasarlanmış bazı alanlarda hem kar hem de spor eğlencesini bir arada yaşamanız mümkün olacak. Karlı bir sahanın üzerinde basketbol oynamaya çalışırken topu sadece potadan sokmaya çalışmayacaksınız. Eğlenceli ve bir o kadar da komik dakikalarla bu eşsiz mekanda basketbol deneyimini yakalayabileceksiniz. Çocukların çok sevdiği bu alanda yetişkinler de çocukların eğlence dolu anlarına ortak olabilir.

Kartopu ve Kardan Adam: Kar demişken akla gelen en önemli 2 şey kartopu ve kardan adamdır değil mi? Snowpark’ta iki deneyimi de fazlasıyla yaşama imkanına sahip olabilirsiniz. Çocuklar için çok eğlenceli olan bu aktiviteler yetişkinler için de vazgeçilmezdir.

Doğum Günü Kutlaması: Kar konseptiyle bir doğum günü kutlamak isteyenler için Snowpark’ta eşsiz imkanlar sunuluyor. Önceden rezervasyon ve planlama yaparak hem kaliteli bir doğum günü kutlayabilir hem de karlı bir ortamda eğlenceli dakikalar yaşayabilirsiniz.

Çalışma Saatleri ve Giriş Ücreti

Ziyaret saatleri: Torium AVM’de bulunan eğlence merkezinde yaz kış saat ile arasında unutulmaz deneyimler yaşamanız adına sizlere hizmet sunuluyor.

Oldukça eğlenceli bir merkez olması nedeniyle her dönem tercih edilen Snowpark’ta zaman zaman yaşanabilecek olan yoğunluğa karşı rezervasyon yaptırmanızı öneriyoruz. Özellikle de kalabalık bir şekilde bu eğlence merkezine gidecekseniz rezervasyon şart!

Giriş ücreti: Biz yayınladıktan bir süre sonra işletmenin özel talebi üzerine giriş ücretleri kaldırılmıştır. Bu konuda yardımcı olamadığımız için çok üzgünüz. Aşağıdaki iletişim bilgisini kullanarak fiyat talep edebilirsiniz.

Snowpark Ulaşım Bilgileri

Adres: Turgut Özal Mh. Sok. Torium AVM No, &#; Esenyurt / İstanbul

Telefon: () 69 70

Nerede?: İstanbul’un en işlek bölgelerinden birinde bulunan Torium AVM’ye ulaşmak için E-5 üzerinde Haramidere Mevkii’ne doğru ilerlemelisiniz.

Nasıl gidilir?: Özel aracıyla gelmek istemeyenler için Metrobüsle Beylikdüzü yönünde bulunan Saadetdere durağında inerek AVM’ye ulaşabilirsiniz. AVM içerisinde bulunan bu harika eğlence merkezinde sevdiklerinizle keyifli anlar diliyoruz.

Konum Bilgisi

Kışın Kayak Merkezlerine gitme imkanınız yoksa İstanbul&#;un ortasında kayak ve kızaklarla kar keyfi yaşayabileceğiniz bir ortam var. Torium Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan Torium Snowpark bilet fiyatları, yaş sınırı, nerede nasıl gidilir gibi bilgileri bu yazımızda bulabilirsiniz.

içindekiler

Torium Snowpark Hakkında Bilgiler

Snowpark, yılın 4 mevsimde kar görmek ve kayak sporlarını küçük alan olsa da icra etmek isteyenlere hitap ediyor. Yazın dışarıda hava sıcaklığı 35 derece olsa da siz içeride -2 derecede ocak ayını yaşama imkanı buluyorsunuz.

istanbul snowpark yaş sınırı

Snowpark&#;ın kullanım süresi 40 dakika. Bu sürenin 20 dakikasında snowtubing, yani botlar üzerinde kayış keyfi yaşayabiliyorsunuz. Kalan 20 dakikada ise, içeride bulunan buz mağaraları, yürüyüş alanları gibi gerçek kış havasını aratmayacak ortamlarda geziniyorsunuz. 

Snowpark&#;ta, kayak dersi almak isteyenler için özel kayak eğitimi de veriliyor.

torium snowpark istanbul

Torium Snowpark Yaş Sınırı

Snowpark kullanımı için yaş sınırı  bulunmuyor. Yalnız 18 yaşından küçükler aileleri olmadan giremiyorlar. 


Torium Snowpark Bilet Fiyatları

Torium Snowpark Bilet Fiyatları, firma yetkililerinin talebi üzerine buradan kaldırılmıştır.

Torium Snowpark Nerede, Nasıl Gidilir?

İstanbul&#;un Esenyurt ilçesinde, Torium AVM içerisinde yer alıyor. Metrobüs ile ulaşmak mümkün. Haramidere Sanayi durağında indiğinizde Torium AVM&#;ye ulaşabilirsiniz. Haritada konumunu görüntülemek için tıklayın.

Torium Snowpark İletişim

Adres: Torium AVM içi, Turgut Özal Mahallesi E-5 Üzeri Haramidere &#; İstanbul

Telefon:

GezginSitesi

Konuk değerlendirmeleri nasıl çalışır?

Her değerlendirme puanı 1 ila 10 arasındadır. Gördüğünüz genel puanı elde etmek için, aldığımız tüm değerlendirme puanlarını toplar ve çıkan toplamı, aldığımız değerlendirme puanı sayısına böleriz. Ayrıca konuklar konum, temizlik, personel, rahatlık, olanaklar, fiyat/fayda dengesi ve ücretsiz Wi-Fi gibi önemli unsurlar için de ayrı “alt puanlama” yapabilir. Konukların alt puanlarını ve genel puanlarını birbirinden bağımsız olarak yaptığını lütfen unutmayın. Yani bunlar arasında doğrudan bir bağlantı yoktur.

Platformumuzdan rezervasyonunu yaptığınız Konaklama Tesisini, orada konaklamanız durumunda veya tesise gitmeniz ancak orada konaklamamanız halinde değerlendirebilirsiniz. Gönderdiğiniz bir değerlendirmeyi düzenlemek için lütfen Müşteri Hizmetleri ekibimizle iletişime geçin.

Platformumuza gönderilen sahte değerlendirmeleri tespit etme konusunda uzman olan çalışanlarımız ve otomatik sistemlerimiz mevcut. Bunları fark edersek sileriz ve gerekli durumlarda sorumlu kişiye karşı eyleme geçeriz.

Şüpheli bir şey fark eden herkes bu durumu istediği zaman Müşteri Hizmetleri ekibine bildirebilir. Böylece sahtecilik ekibimiz bunu inceleyebilir.

İdeal olarak, aldığımız olumlu veya olumsuz her değerlendirmeyi yayınlarız ancak (başka şeylerin yanı sıra) aşağıdakileri içeren ya da bunlara atıfta bulunan herhangi bir değerlendirmeyi sergilemeyiz:

  • Siyasi açıdan hassas yorumlar
  • Reklam içeriği
  • Yasa dışı faaliyetler
  • Kişisel veya hassas bilgiler (ör. e-postalar, telefon numaraları veya kredi kartı bilgileri)
  • Küfürler, cinsel göndermeler, nefret söylemleri, ayrıştırıcı ifadeler, tehditler veya şiddet göndermeleri
  • İstenmeyen ve sahte içerik
  • Hayvan zulmü
  • Bir başkasını taklit etme (ör. değerlendirmeyi yazan kişinin bir başkası olduğunu iddia etmesi)
  • Değerlendirme kurallarımızın ihlali.

Değerlendirmelerin güncelliğinden emin olmak için yalnızca Konaklama Tesisinden check-out yaptıktan sonraki 3 ay içinde gönderilen değerlendirmeleri kabul ederiz ve değerlendirmelerin üzerinden 36 ay geçtikten sonra ya da Konaklama Tesisinin sahibinin değişmesi halinde bu değerlendirmeleri artık göstermeyiz.

Konaklama tesisleri, değerlendirmelere cevap yazabilir.

Birden fazla değerlendirme gördüğünüzde, en son gönderilen değerlendirmeler diğer birkaç faktöre (değerlendirmenin dili ya da değerlendirmenin puanın yanı sıra yorum içerip içermemesi vb.) bağlı olarak en üstte yer alır. İsterseniz bunları sınıflandırabilir ve/veya filtreleyebilirsiniz (yılın belirli bir zamanına, değerlendirme puanına vb. unsurlara göre).

Bazen diğer bilindik seyahat web sitelerinden değerlendirme puanlarını gösteririz. Bunu yaptığımızda açıkça belirtiriz.


Değerlendirmeler için ilkeler ve standartlar

Bu ilke ve standartlar, istikrarlı düşüncelerin ifade edilmesini kısıtlamadan seafoodplus.info'da bulunan içeriğin konuyla alakalı ve aile dostu olmasını sağlamayı amaçlar. Ayrıca yorum fikrine bağlı olmaksızın uygulanabilirdir.

Yapılan katkıların seyahatle ilgili olması gerekir. En faydalı katkılar, başkalarının daha iyi bir seçim yapmasına yardımcı olan ayrıntılı katkılardır. Lütfen kişisel, siyasi, ahlaki veya dini anlatımları yansıtmayınız. Reklamsal içerikler kaldırılacaktır. seafoodplus.info’un hizmetleriyle ilgili sorunlar Müşteri Hizmetleri veya Konaklama Hizmetleri ekiplerine yönlendirilmelidir.

Yapılan katkıların genel okuyucu kitlesine uygun olması gerekir. Lütfen herhangi bir dilde küfürlü konuşmaktan veya yaratıcı bir yazımla küfürlü konuşmaya yakın girişimlerde bulunmaktan kaçınınız. 'Nefret söylemi', ayrımcı görüşler, tehditler, cinsel içerikli ifadeler, şiddet ve yasa dışı faaliyetlerin reklamının yapılmasını kapsayan yorumlara ve medyalara izin verilmemektedir.

Tüm içeriğin gerçek ve konuğa özgü olması gerekir. Orijinal ve tarafsız olan yorumlar en değerli olan yorumlardır. Yaptığınız katkı size ait olmalıdır. seafoodplus.info tesis ortakları konukların adına değerlendirme göndermemeli veya değerlendirme yazmaya teşvik edecek şeyler sunmamalıdır. Olumsuz bir değerlendirme göndererek bir rakibin puanını düşürme girişimlerine müsamaha gösterilmeyecektir.

Başkalarının gizliliğine saygı duyun. seafoodplus.info e-posta adreslerini, telefon numaralarını, web sitesi adreslerini, sosyal medya hesaplarını ve benzer bilgileri gizli tutmak için çaba gösterecektir.

Yapılan katkılarda ifade edilen düşünceler seafoodplus.info müşterilerine ve tesislerine ait olup, seafoodplus.info'a ait değildir. seafoodplus.info herhangi bir değerlendirme veya yanıt için sorumluluk veya yükümlülük kabul etmez. seafoodplus.info (kanıtlamaya gerek olmaksızın) bir dağıtımcıdır ve bu değerlendirme ve yanıtların yayımcısı değildir.

Değerlendirmeler varsayılan olarak değerlendirme tarihine ve bunlarla kısıtlı kalmamak üzere diliniz, metin içeren değerlendirmeler ve anonim olmayan değerlendirmeler dahil en alakalı değerlendirmelerin görüntülenmesine yönelik ek kriterlere göre sıralanır. İlave sıralama seçenekleri de mevcut olabilir (gezgin türüne ve puana göre vb.).


Çeviri sorumluluk reddi

Bu hizmet Google tarafından sağlanan çevirileri içerebilir. Google, doğruluk ve güvenilirlikle ilgili tüm taahhütler ile pazarlanabilirlik, belirli bir amaca uygunluk ve ihlal durumunun olmamasına ilişkin tüm gizli taahhütler de dahil olmak üzere çevirilerle ilgili açık veya gizli tüm taahhütleri reddeder.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir