bayrampaşa istanbul otogar / How to get to Otogar in Bayrampasa by Bus, Metro, Cable Car or Train?

Bayrampaşa Istanbul Otogar

bayrampaşa istanbul otogar

Esenler Otogarı

İstanbul Esenler Otogarı, Türkiye’nin tüm dünyaca bilinen ve en önemli şehirlerinin başında gelen, tarihi boyunca pek çok medeniyeti ağırlamış İstanbul şehrine giriş yapabileceğiniz ulaşım merkezidir. Nüfusu ve ekonomisi ile ülkenin en büyük metropolu olan bu şehir aynı zamanda ulaşımında en yoğun olduğu şehirdir. Ülkede faaliyet gösteren pek çok otobüs firmasının seferleri bu şehir üzerinden hareket ederek farklı noktalara yol almaktadır. Türkiye’nin herhangi bir noktasından İstanbul (Anadolu Yakası) otobüs bileti satın alarak Harem Otogarına giriş yaptığınızda, “Ayasofya Müzesi, Galata Müzesi, İstanbul Arkeoloji Müzesi, Sultanahmet Cami, Süleymaniye Cami, Topkapı Sarayı, Dolmabahçe Sarayı, Yerebeten Sarnıcı, Kariye Müzesi, Kalanderhane Cami, Emirgan Parkı, Sakıp Sabancı Müzesi” gibi şehrin gezilmesi gereken onlarca noktasını görebilirsiniz.

İstanbul Avrupa Yakasında yer alan ve yılında kurulup yılına kadar şehre hizmet vermiş olan Topkapı Otogarı, bu büyük ilin ulaşım ihtiyacını bir noktadan sonra karşılamayacak duruma geldiğinden yerine Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük otogarı olup Bayrampaşa’da yer alan İstanbul - Esenler Bölgesinde kurulan otobüs terminali hizmete açılmıştır. Çok katlı tasarımı ile İstanbul Esenler Otogarı, bin metrekare alan üzerine kurulmuştur. peronu yazıhanesi ile hizmete devam eden İstanbul Esenler Otogarı, bünyesinde barındırdığı otobüs firması ile şehrin trafik yoğunluğuna cevap vermektedir. Gün içerisinde on binlerce biletin kesildiği Esenler Otogarı üzerinden yalnızca Türkiye içerisine değil yurt dışına da seferler hareket etmektedir. Yolcuların ihtiyaçlarını karşılamak adına ’den fazla firmanın faaliyet gösterip yaklaşık olarak 6 bin kişilik bir çalışma ekibi bulunmaktadır. İstanbul Esenler Otogarı aynı zamanda Bayrampaşa Otogarı olarak da biliniyor. İstanbul’un Avrupa Yakası’nda aynı zamanda yakın tarihte hizmete girmiş olan Alibeyköy Otogarı da bulunuyor. İstanbul Esenler Otogarı üzerinden hareket eden firmalar Alibeyköy Otogarı üzerinden de geçiş sağlayabiliyorlar.

Esenler Otogarı Üzerinden Hangi Firmalar Hareket Ediyor?

Esenler Otogarı üzerinden hareket eden firmalar arasında, “Ulusoy Turizm, Metro Turizm, İsmail Ayaz, Esadaş Turizm, CSR Seyahat, Kent Turizm, Varan Turizm, Seç Turizm, Ali Osman Ulusoy, Lüks Mersin, Has Turizm, Lider Adana, Villa Seyahat, Öz Diyarbakır, Süha Turizm, Şanlıurfa Astor, Vangölü Turimz, Ben Turizm, Huzur Turizm, Yeni Aksaray” gibi otobüs firmaları yer almaktadır.

Esenler Otogarına Nasıl Ulaşım Sağlayabilirim?

İstanbul Esenler Otogarına, yeni adı ile 15 Temmuz Demokrasi Otogarına, İstanbul’n hemen hemen her noktasından toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanabilmektedir. Ayrıca Otogar içerisinde metro istasyonu da bulunmaktadır.

Altıntepsi Mh. Akpınar Cad. Bayrampaşa/ İstanbul

() 05 05

kaynağı değiştir]

yılı itibarıyla Büyük İstanbul Otogarı'nda yazıhanede otobüs firması bulunmaktadır.[4]

yılında otobüs firmalarının bir bölümü Alibeyköy Cep Otogarı'na geçiş yapmış olsa da Büyük İstanbul Otogarı’nda ’ten fazla otobüs firması faaliyet göstermektedir. Tüm otobüs firmalarının yazıhaneleri otogar içinde hizmet vermektedir. Büyük İstanbul Otogarından Türkiye’nin 81 iline otobüs seferi gerçekleştirilmektedir[5].

Kaynakça[değiştir

İstanbul Bayrampaşa Arası

En Ucuz Sefer

-

İstanbul - Bayrampaşa Arası Kaç Km

0 km

İstanbul - Bayrampaşa Arası Kaç Saat

1s

Günlük Sefer Sayısı

3

En Çok Sefer Yapan Firma

Sefer Yapan Firma Sayısı

0


İstanbul Bayrampaşa Online Otobüs Bileti
İstanbul Bayrampaşa otobüs bileti, yerel ve ulusal birçok otobüs firması seçeneği ve en uygun fiyatlar ile funduszeue.info'da! Birkaç kolay adımla biletinizi dakikalar içerisinde satın alabilir, hemen yolculuğa başlayabilirsiniz.

Online Otobüs Biletimi Nasıl Alabilirim?
Türkiye'nin her yerine en uygun otobüs biletlerini birkaç adımda kredi kartı veya banka kartınızla satın alabilirsiniz. Üstelik 12 aya kadar taksit ile ödeme seçeneğiniz de bulunuyor.

Arama motorumuz üzerinden İstanbul Bayrampaşa güzergahı için arama yapın, İstanbul - Bayrampaşa arası sefer düzenleyen otobüs firmaları, tüm sefer saatleri ve fiyatları listelenecektir. Ardından sizin için en uygun saat ve fiyatlı otobüs biletini kolayca satın alın! Biletiniz online olarak oluşturulacak, tarafınıza sms ve email yolu ile bilet bilgileriniz gönderilecektir.

İstanbul ve Bayrampaşa Şehirlerinde Ulaşım
İstanbul ve Bayrampaşa şehirlerindeki otogarları, otobüs firmalarının şubelerini ve şube telefonlarını funduszeue.info’da bulabilirsiniz. Şehir içi ulaşım bilgileri için ilgili şehrin otogar sayfasını inceleyebilirsiniz. İstanbul Bayrampaşa seyahatinize başlamadan önce, İstanbul ve Bayrampaşa hakkında detaylı bilgilere göz gezdirmeyi unutmayın.

Neden funduszeue.info?
funduszeue.info, yılından bu yana kolay online bilet alma, güvenli ödeme sistemi ve bünyesinde yer alan ’den fazla otobüs firması ile birlikte her zaman ve her yerde yolcularının yanında!

İyi Yolculuklar Dileriz

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası