ask acisi ceken erkek / Erkekler Ayrılık Acısını Kolay Mı Atlatır? - İlişkiler Üstüne Aykırı Tespitler

Ask Acisi Ceken Erkek

ask acisi ceken erkek

kimse kusura bakmasın ama, gerçekten itici.

kadında da itici aslında ama insan yine tazeyse bir nebze saygı duyuyor. ölenin bile en fazla arkasından 1 sene ağlandığı şu dünyada, senelerdir aşk acısı çeken ya da bunu dünyanın en büyük derdiymiş gibi yaşayıp kendine dünyayı dar eden insan hiç alınmasın itici ve bencildir. i̇nsanlar nelerle uğraşıyor, evlerini yurtlarını kaybedip bambaşka ülkelerde nefes alıyor, kanserle savaşıyor, rehin alınıp tecavüze uğruyor toplu olarak, şişme botların üzerinde can veriyorlarken, beyefendimiz/hanımefendimiz sevdiği adam/kadın pas vermedi ya da bir süre sonra ayrıldılar diye hayata küsüyor, kusura bakmayın da, ergenliğin dik alası.

benim 4 senelik ilişkim bitti 2,5 sene önce, bu kadar yaygara koparmadım, yarım sene sürmedi süreci atlatmam, gayet de severek biten ve beraber geçirilen zaman göz önüne alınırsa bir ton hatıra, emek barındıran bir ilişkiydi. yine annem 25 yıllık evliliğini bitirdiğinde sizin kadar ağlamadı. belki de aşk insanı olmadığımız için böyle düşünüyoruz ama dünyada ciddiye alınacak tonla dert ve sıkıntı varken, hiç uğraşamam böyle acılarla.

Erkekler de Aşk Acısı Çeker

Konumuz ilişkiler olunca yoğun olarak duygular, korkular, duygusal ilişkiler içindeki gel gitler ve bunların yarattığı travmalardan söz ediyoruz.

Bu kitleyi de çoğunlukla kadınlar oluşturuyor.

danışandan belki 5'i erkek.

Bu 5 erkek danışanın da 1'i duygusal ilişkilerle ilgili yardım talep ediyor.

Bu da bizi iki şık üzerinde düşünmeye zorluyor, ya erkekler ilişkilerle ilgili hiç sorun yaşamıyor, ya da yaşadıkları sorunları pek dillendirmiyor, yardım istemiyorlar.

Benim şahsi görüşüm en az kadınlar kadar erkekler de duygusal ilişkilerde sorun yaşıyorlar.

Onların da korkuları ve yoğun duyguları var. Ancak yapıları gereği, korku ve duygularını paylaşmak onlar için kontrolü kaybedip, gücü karşı tarafa vermek gibi olacağı için, korku ve duygularını dile getirmekten pek hoşlanmıyorlar.

Sanıyorlar ki duygularımı, yaşadıklarımı, korkularımı söylemezsem ipler her zaman benim elimde olur. O zaman zayıf görünmem!

Geçen aylarda yazar Serhat Altıntaş tarafından hediye edilen Havid adlı kitabı okurken, bir erkeğin yaşadığı ilişkiler içindeki korkuları ilgimi çekti. Sizlerin de ilgisini çekeceğini düşündüğüm bazı ayrıntıları paylaşmak istedim.

Romanın kahramanı Mete, kendinden, duygularından, korkularından kaçan genç bir adamdır. O kadar büyük korkuları vardır ki, bu uğurda yaşadığı şehirleri bile terk edebilmektedir.

Oysa öğrenmesi gereken yer değiştirmek değil! Sadece içindeki korkuları dönüştürmek, iyileştirmek olmalıdır.

İçindeki korkuları dönüştürmezse nereye giderse gitsin, karşısına hangi kadın çıkarsa çıksın, her kadında aynı senaryoyu ve sonu yaşamak zorunda kalacaktır.

Kitabın bir bölümünde bu duygular şöyle dile getirmiş.

“Gerçekten hiç vermemiş miydi, duygularını sunmamış mıydı kimseye? Arkadaş, dost, sevgili sıfatını alıp da onun yaşamına ortakçı olacak insanlar olmamış mıydı? Gözlerini kapadığında gördüğü suretler canını yakan insanlar değil miydi? Hangi ele uzansa protez ve kimin saçını okşamaya kalksa medusa olmuştu birden. Bu yüzden kimseye gerçekten güvenmemiş ve güçsüzlüğünden yararlanmaları istememişti.”

Buradaki ana tema bir kadına güvenirsem ve duygularımı, kalbimi açarsam, mutlaka beni güçsüz olarak görür ve benim duygularımdan yararlanır. Üzülürüm, acı çekerim ve sonunda hem onu, hem de kendimi kaybederim

Bazen bayan danışanlarımla yaptığımız seanslarda erkekleri çok acımasız, bencil ve duygusuz olarak gördüklerini söylerler. Ben de tecrübelerim ışığında, dilim döndüğünce onlara tam tersi olduğunu, erkeklerin duygularını saklamak için güçlü ve otoriter bir görünüme büründüklerini anlatırım.

Belki de kadınlarla erkekleri birbirine çeken de budur, kim bilir ?

Erkekler de kadınlar kadar duygularını kolayca ifade edebilen, aşkını, sevgisini korkmadan söyleyen, bir yapıya sahip olsalardı, kadınların bu kadar ilgilerini çekmezlerdi.

Yoksa tam tersi mi ne dersiniz ?

Sizin fikriniz nedir bilmiyorum ama, bence hem kadın, hem de erkek duygularını birbirlerine açmaz ve içlerinde saklarsa o ilişkinin adı ne olursa olsun son bulmaya mahkum olacaktır.

Derdini anlatabilen, duygularını paylaşabilen patnerler ilişkilerini geliştirebilirler. Yaşadıkları sorunu çözebilir ve ilişkilerini geliştirebilirler. Her türlü ilişkide adı ne olursa olsun, çözüme odaklı olmak çözüm kanallarını genişletir ve mutlu olmanız için daha geniş bir alan yaratır.

Duyguları paylaşmamak, sorun yokmuş gibi davranmak, iletişimsizlik, konuşmamak ise sorunları büyütür, bu daha büyük sorunlara ve sonunda ayrılığa yol açar.

Siz de duygularınızı paylaşmayan, iletişimsizlik içinde yer alan grupta iseniz, şu soruyu sorun lütfen kendinize.

"Ben bu ilişki içinde ne yapmak istiyorum ? İlişkiyi daha tatminkar bir alanda mı yaşamak istiyorum ? Yoksa bitirmek mi?

funduszeue.infoün Aktaş

Profesyonel Yaşam ve İlişki Koçu
NLP Uzmanı ve Eğitmeni

funduszeue.info

sabah akşam içen erkektir.

anket dolduran erkektir. **

can çekişirken cellatına tapan, ''hepsi yaraladı, sonuncusu öldürdü'' diyendir.

ısırdığı dudağından akan kanla gözünden düşen bir damla yaşın karışıp göğsünün sol yanına doğru süzüldüğüne şahit olan erkek.

çekme şu zıkkımı artıkşeklinde uyarılabilecek erkek

elinden cep telefonunu düşürmeyen erkektir.

gamsız kızlara oranla daha çok üzülen şahıstır.

acıyı evcilleştirmeyi öğrendiği an büyümeye başlayacak,
bir gün; aslında acı çekmek için kendisini zorladığını farkedecek,
leyla ile mecnun dan, romeo ve juliet den kalan eski bir urba gibi üzerine yapışmış kirli yanılmışlıkları atacak,
acıyı yok saymayı değil, "kabulum" demeyi başardığı gün de;
ne olur geri dönme diyecek olan erkek.

dünyaya hoşgelmiş olan erkek..
melek sandığı kadınların aslını deneme-yanılma yöntemiyle görmüş,ama yinede ''acaba dönermi lan?'',''oolum bigün karşıma çıkacak hayatımın kadını,o var,biliyorum..'' gibisinden işkence uzatıcı umutlar duyar içinde..
aşk acısı çeken erkeklere bir tanımlama getirmek mümkün değil ; öyleki kimisi çok sakın ve boşvermişlikle yoğrulur,kimisi hırçınlaşır bağıra çağıya yakar-yıfunduszeue.info kendini karıya kıza *,kimisiyse yalnızlığa verir..
ama her halikarda sonuç = 0

HER GECE DÜZENLi OLARAK iÇEN VE YAPTIĞININ NE KADAR SALAKCA BiR ŞEY OLDUĞUNU BiLMESiNE RAĞMAN BU HUYUNDAN VAZGEÇ(e)MEYEN ERKEKTiR.

BiLGiSAYARININ BAŞINDA BiR KASA BiRA iLE GECELERi OTURUP MAL GiBi ŞiiRLER DE YAZDIĞI GÖRÜLÜR. SANKiM NE ZiKiME YARAYACAK O KADAR YAZILMIŞ SAYFALARCA ŞiiR. AMA DEDiK YA SALAKLIKTIR iŞTE HER YAPTIĞI

ZAMANA BIRAKMIŞTIR KENDiSiNi, iÇiNDEKi ACI ONU iÇiN iÇiN YAKSA DA BiRKAÇ AY SONRA BU HiSTEN KURTULACAĞINI ÜMiT ETMEKTEDiR. BELKi DE KENDiSiNi KANDIRMAKTADIR.

sözlükte aşkla ilgili gördüğü bütün başlıklara bişeyler yazmak isteyen erkektir. söyleyecek çok şeyi olmasına rağmen daha konuşmaya başlamamış erkektir. ben niye mi yazdım? bilmem diye sürüp gider

olmayan erkektir. çabuk unutur erkekler. içki içer ve de biter

cayır cayır yanan erkektir. hatta yanmak ne kavrulmuştur farkında değildir. içince içinin yangının söneceğini zanneder. içtikçe içindeki yangının daha çok büyüdüğünü farkeder. ondan da vazgeçer. bi zaman sonra yanacak bişey kalmadığından bu ateş söner. aşk acısı da biter.

kadın versiyonuna göre daha suskun, daha kırılgan, daha utangaç ve daha aşık olan insan türü

alakasız bir müzik tarzı olsa da " her acıya göğüs gerdim, aşk acısı ne illetmiş" ** dinleyen erkektir.

kendisini damar şarkılara ve arabesk e vuran erkektir.

'her dakika seni arayıp, mesaj atamamki!!' dediği günleri mumla arayan erkek.

etiket "Erkekler Aşk Acısını Nasıl Çekiyor?" Sorusuna Gelen 17 Yaratıcı Yanıt

Haberler

Goygoy

"Erkekler Aşk Acısını Nasıl Çekiyor?" Sorusuna Gelen 17 Yaratıcı Yanıt

Erkekler ve kadınlar hayata bakış açıları olsun farklı durumlarda verdikleri farklı tepkiler olsun sanki aynı cinse ait gibi değil de ayrı gezegenlerden gibi davranabiliyorlar. Benzer durumlarda yapılan şeyler de doğal olarak büyük fark gösteriyor.

Mesela konu aşk acısı olunca yapılanlar Böyle bir manzarayla karşılaşmamız zor.

İlla bu soruyu birileri soracaktı.

İlla bu soruyu birileri soracaktı.

1. Cevaplar gecikmedi.

1. Cevaplar gecikmedi.

2.

2.

3.

3.

4.

4.

5.

5.

6.

6.

7.

7.

8.

8.

9.

9.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası