eskişehir mahmudiye kaç km / ESKISEHIR için anlık hava durumu, saatlik ve 5 günlük hava tahmini | Meteoroloji Genel Müdürlüğü

Eskişehir Mahmudiye Kaç Km

eskişehir mahmudiye kaç km

T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü

Rakım:

Enlem:

Boylam:

Gün Doğumu:

Gün Batımı:

ANLIK DURUM ()

SAATLİK TAHMİN

SaatBeklenen HadiseSıcaklık (&#;C)Hissedilen Sıcaklık (&#;C)Nem (%)Rüzgar YönüOrt. Rüzgar Hızı (km/sa)Maks. Rüzgar Hızı (km/sa)
-

5 GÜNLÜK TAHMİN

Bu Merkeze Ait Uç ve Ortalama Değerler İçin Tıklayınız.

Güncelleme her gün saat ‘e kadar yapılmaktadır. (TSi)

  • Saatlik tahminlerde “Beklenen Hadise” kısmında verilen hava durumu, geçmiş 3 saatlik periyot içindeki hâkim hava durumunu göstermektedir.
  • Saatlik tahminlerde “Rüzgâr Hamlesi” kısmında verilen değer, geçmiş 3 saatlik periyot içinde rüzgâr hızındaki ani artışı temsil etmektedir.
  • Saatlik tahminlerde "Hissedilen sıcaklık", aynı saatte tahmin edilen hava sıcaklığı ile nispi nem ve rüzgâr değerlerine göre hesaplanmaktadır. Bu sıcaklık, iklimsel çevre, giysilerin ısı direnci, vücut yapısı ve kişisel durumdan olduğu kadar, termometre sıcaklığı, nispi nem, rüzgâr ve radyasyon gibi dört meteorolojik faktörden etkilendiği için sübjektif bir kavramdır.
  • Diğer tahmin bilgileri, tahmini yapılan zaman civarında beklenen değerleri göstermektedir.
  • Bu sayfada kullanılan HAVA TAHMİNİ simgeleri ve SON DURUM simgelerinin açıklamalarına buradan ulaşabilirsiniz.

Ordu Eskişehir Arası Kaç Saat? Kaç Km? Yol Tarifi

Ordu Eskişehir arası kaç km, Ordu Eskişehir arası kaç saat, Ordu Eskişehir Uçakla Kaç Saat?, Ordu Eskişehir Otobüsle Kaç Saat?, Ordu Eskişehir Arası Arabam Ne Kadar Yakar?, Ordu Eskişehir Arası Arabam Kaç Yakar? ile Ordu Eskişehir arası yol tarifi bilgilerine sayfamızda ulaşabilirsiniz.

Araba Süresi: 9 saat 22 dakika 
Araba Mesafesi: kilometre 
Uçuş Mesafesi: 1 saat 10 dakika 
Otobüs Mesafesi: kilometre 
Otobüs Süresi: 12 saat 50 dakika 
Yürüme Mesafesi: saat - km 
Otobüs Sefer Sayısı: 11 

Ordu Eskişehir Arası Kaç Km?

Ordu - Eskişehir arası kilometre'dir.


Ordu Eskişehir Arabayla Kaç Saat?

Ordu Eskişehir arası araba ile 9 saat 22 dakika sürer.

Kendi araçınız ile yapacağınız yolculuk esnasında sizlere bağlı olarak dinlenme ve yol durumlarına göre bu durum değişmektedir.


Ordu Eskişehir Arası Arabam Kaç Yakar?

Ordu Eskişehir arası aracınızın tahmini yakıt tutarı.

Benzinli bir araç kullanıyorsanız kilometre mesafede Litre yakıt tüketirsiniz. Size maliyeti de TL olur.

Dizel bir aracınız varsa Litre yakıt tüketimi yaparsınız. Yakıt maliyeti ise TL olur.

LPG takılı bir araçla yol alıyorsanız TL ortalama yakıt maliyetiniz oluşacaktır.

NOT: kilometre Yakıt hesaplama,Benzinli aracın kilometre'de 90 km/s hızında 6,5 Litre, dizel aracın ise aynı hız ve mesafede ortalama 5,5 Litre yakıt tükettiği varsayılmıştır. Yakıt maliyetiniz aracınızın hızına, yol koşullarına veya bulunduğunuz ilin yakıt fiyatlarına göre değişiklik gösterebilir.


Ordu Eskişehir Otobüsle Kaç Saat?

Ordu Eskişehir arası otobüs ile 12 saat 50 dakika sürer.

Otübüs firmaların yollarda vermiş olduğu mola durumları ile yol durumu,hava koşulları bu durumu değiştire seafoodplus.infoemiz her zaman verilen saat'e yarım saat daha eklemenizdir.


Ordu Eskişehir Uçakla Kaç Saat?

Ordu Eskişehir arası uçak ile 1 saat 10 dakika sürer.


Ordu ile Eskişehir Hakkında Genel Bilgiler

Ordu, Türkiye'nin bir ili ve en kalabalık yirmi dokuzuncu şehridir. Karadeniz Bölgesinde Doğu Karadeniz bölümünde yer almaktadır. Ancak yeni oluşturulan ve bölgesel karışıklıkları ortadan kaldırmak için düzenlenen yeni bölgesel istatistiki düzenlemelerde Ordu ilinin tamamı Doğu Karadeniz topraklarında kaldı.Osmanlı döneminde, yılında, bağlı olduğu Trabzon vilayetinden ayrılmış, 4 Nisan tarihinde il statüsüne kavuşmuştur. İlin kuzeyinde Karadeniz, güneyinde Tokat ve Sivas illeri, batısında Samsun, doğusunda Giresun ili vardır. Ordu ilinde Karadeniz iklimi görülmektedir.

Eskişehir, Türkiye'nin bir ili ve en kalabalık yirmi beşinci şehridir. Ayrıca nüfus bakımından Ankara, Konya, Kayseri'den sonra İç Anadolu bölgesinin en büyük 4. ilidir. yılında çıkarılan kanunla Büyükşehir Belediyesi olmuştur. Ortasından Porsuk Çayı geçen şehir, içerisinde Osmangazi Üniversitesi, Eskişehir Teknik Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesinin bulunması nedeniyle bir öğrenci kenti görünümüseafoodplus.infoşehir, İç Anadolu Bölgesi'nin kuzeybatısında yer almaktadır. İl merkezi kuzeyinde Mihalgazi ve Sarıcakaya doğusunda Alpu, Mihalıççık ve Ankara güneyinde Mahmudiye, Seyitgazi ve Afyon, batısında ise İnönü ve Kütahya sınırları ile çevrilidir.Şehrin iklimi İç Anadolu Bölgesi tipi Karasal iklim'dir. Kışları soğuk ve kar yağışlı, yazlar sıcak ve yağışsızdır.

arasi kac km

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir