tev burs sonuçları sorgulama / Burs Başvurusu Sonucu Sorgulama

Tev Burs Sonuçları Sorgulama

tev burs sonuçları sorgulama

TEV burs sonuçları sorgulama nasıl ve nereden yapılır? Türk Eğitim Vakfı TEV burs sonuçları açıklandı mı?

Türk Eğitim Vakfı tarafından öğrencilere verilecek olan TEV burs sonuçları için binlerce vatandaş araştırmalara başladı. Başvuruda bulunan vatandaşlardan kazanan kişilere ekim ve haziran ayları arasında yani okulların açık olduğu sürelerde her ay 700 TL destek ödemesi yatacak. Peki, Türk Eğitim Vakfı öğrenci desteği TEV burs sonuçları ne zaman açıklanacak? TEV burs sonuçları için tarih belli oldu mu? Detaylar haberimizde…

TEV BURS SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

TEV burs sonuçları için geri sayıma geçen binlerce öğrenci sonuçlar açıklandı mı sorusunun cevabını arıyor. TEV burs sonuçları henüz açıklanmadı ve TV'den burs sonuç tarihine ilişkin bir açıklama yayımlanmadı. TEV bursu kazananlara ekim ayı itibariyle geçerli olacak şekilde en geç aralık ayında ilk ödeme yapılır, sonraki aylarda ise aylık olarak ödenmeye devam edilir.

TEV BURS SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

TEV BURS MİKTARI 2020 NE KADAR?

Türk Eğitim Vakfı (TEV) 2019-2020 öğretim yılı aylık burs ücretini 700 TL olarak belirledi.

TEV BURSİYER SEÇİMİ

Öğretim kurumunca oluşturulan Burs Komisyonları, müracaat eden adaylar arasından seçilenlerin belgelerini imzalı tutanak ile TEV'e gönderir. Kesin sonuçlar, TEV tarafından burs kazanan öğrencilere e-posta ve /veya SMS yoluyla duyurulacaktır. TEV'den gelecek e-posta ve/veya SMS bildirimleri dışındaki herhangi bir bilginin geçerliliği bulunmamaktadır.

Önemli Not: Mülakatta elenenler; dosyasını üniversitesinin burs ofisi veya öğrenci işlerinden alabilir.

TEV MÜLAKAT BİLGİLENDİRMESİ NASIL YAPILIR?

TEV'in değerlendirmesi sonrası mülakata davet edilecek adaylara e-posta ve / veya SMS ile bildirim yapılacak; ilgili adaylar evraklarını hazırlayıp; mülakat günü komisyona sunacaktır. Ön değerlendirmeden elenen adaylara SMS ile bildirim yapılacaktır. Bu nedenle ön değerlendirme sonucunuz size bildirilmeden lütfen dosya hazırlamayınız.

TEV Afet bursu sonuçları ne zaman açıklanacak? TEV afetzede bursu ne kadar?

Kahramanmaraş merkezli depremlerde depremzede öğrencilerin yaralarını sarmak için başlatılan TEV bursu başvurusu yoğun ilgi görerek son buldu. TEV bursları Mart ve Haziran ayalarını kapayacak. Öğrenciler burs sonuçlarının ne zaman açıklanacağını ve burs ücretlerinin ne kadar olduğunu merak ediyorlar. Peki, TEV Afet bursu sonuçları ne zaman açıklanacak? TEV afetzede bursu ne kadar? Detaylar haberimizde...

TEV AFET BURSU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Kahramanmaraş merkezli ve 7.7 ve 7.6 yıkıcı depremlerin ardından TEV tarafından depremzede öğrencilere burs verileceği duyurmuştu.25 Şubat başlayan başvurular 7 Mart tarihinde sona erdi. Başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı bir süredir bursa başvuru yapan öğrenciler tarafından merak ediliyordu. Konuya dair açıklama TEV den geldi. Afet zede öğrencilere verilecek burs sonuçları ise www.tev.org.tr adresinde açıklanacak. Burs ödemelerinin Nisan ayında başlaması bekleniliyor.

TEV AFETZEDE BURSU NE KADAR?

TEV afetzede burs ücretleri şu şekilde:

  • Lise Bursu (575 TL)
  • Üniversite Bursu (1.325 TL)
  • Yüksek Lisans Bursu (2.000 TL)
  • Üstün Başarı Bursu (2.650 TL)

DepremBursGündemYaşamHaberler

TEV afet bursu sonuçları ne zaman açıklanacak? TEV afer bursu sonucu sorgulama ekranı

Değerli Haberturk.com okurları.

Haberturk.com ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak Haberturk.com yorum sayfalarında yer almayacaktır.

Ayrıca Haberturk.com yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.

Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılamaz.

Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.

Haberturk.com yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.

TEV burs başvuru sonuçları sorgulama sayfası! Türkiye Eğitim Vakfı burs sonuçları

Son dakika haberleri gelmeye devam ederken öğrenciler TEV 2017 Burs başvuru sonuçlarını heyecanla beklemeye başladı. Size verdiğimiz linkten TEV duyuru ekranına ulaşabilir orda il il açıklanan sonuçları bulabilirsiniz. TEV, yurt içinde Atatürk İlkelerine bağlı, başarılı fakat maddi desteğe ihtiyacı olan mesleki orta öğretim, üniversite, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine burs vermektedir. Bu bağlamda binlerce öğrenci burs başvurularını yaptı ve sonuçları heyecanla beklemeye başladı. Sonuçlar TEV duyurular kısmından açıklanacak ve öğrencilerin hizmetine sunulacaktır. TEV'in yurt içi bursları karşılıksızdır ancak genel ilke olarak öğrenimini tamamlayan her burslu, iş hayatına atıldıktan sonra, imkanı olduğu takdirde TEV'e maddi katkıda bulunmayı, kendisi gibi en az bir Türk gencine TEV aracılığıyla burs vermeyi ayrıca TEV'e manevi katkı yapmayı, bulunduğu ortamlarda TEV’in tanıtımını üstlenmeyi, gönüllü elçisi olmayı ve TEV ürünlerini tercih etmeyi vicdani bir yükümlülük olarak kabul eder. İşte Türkiye Eğitim Vakfı burs sonuçları ve kurumdan yapılan son dakika açıklamaları...

TEV BURS ÖDEMELERİ

Burs kazandığı kendisine duyurulan adaylara, aralık ayında üç aylık olarak ilk burs ödemesi yapılır. Bir öğretim döneminde ekim-haziran arası (9 ay) burs ödenmektedir. Diğer aylarda ödeme yapılmamaktadır. Evrakların geç gelmesi nedeniyle bursu yeni yılda başlayan öğrencilere geriye dönük ödeme yapılmamaktadır.

TEV BURS BAŞVURU SONUÇLARI

Türkiye Eğitim Vakfı her yıl olduğu gibi bu yılda çok sayıda öğrenciye burs imkanı sağlamaya devam ediyor. TEV, yurt içinde Atatürk İlkelerine bağlı, başarılı fakat maddi desteğe ihtiyacı olan mesleki orta öğretim, üniversite, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine burs vermektedir. Bu bağlamda yurt içi yurt dışı gibi çok sayıda okulda öğrenciler TEV burslarından her yıl yararlanmaktadır. Başvurularını yapan adaylar sonuçları merak etmeye başladılar.

TEV BURS SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN...

Yukarda yer alan linkten TEV internet sitesi duyurular kısmına giderek açıklanan yerlerin burs sonuçlarını görebilir listelerden isminizi bulabilirsiniz.

TEV BURS ÜCRETLERİ NE KADAR?

Her yıl öğretim kurumlarından alınan bilgilere göre, başarılı olduğu görülen öğrencilerin bursu öğrenimi sonuna kadar devam ettirilir. Başarısız olanlarla, başka bir kurumdan burs aldığı tespit edilenlerin ve TEV burs kriterlerine uygun olmadığı tespit edilenlerin bursu kesilir. TEV burs vermenin yanı sıra başarıyı teşvik etmek amacıyla, öğrenimini Yurt İçi Burs ve Ödül Yönetmeliğinde belirtilen başarı seviyelerinde tamamlayan bursiyerlerine "Başarı Ödülleri" vermektedir.

Mesleki Orta Öğretim: 160 TL

Üniversite: 480 TL

Yüksek Lisans: 800 TL

Doktora: 1.120 TL

ÖNCELİK TANINACAKLAR

Karşılıksız burs veren kurumların bursiyerler için tanıdıkları öncelik sıralamasına göre; 1)Ailenin kırsal kesimde ikameti ve İstanbul’da bir üniversiteyi kazanmış olması, 2)Okuyan kardeş sayısı, 3)Kız çocukları, 4)Anne ve babadan birinin veya ikisinin hayatta olmaması, 5)Çocuğun parçalanmış aileden olması, 6)Öğrencinin özel yeteneğe ve uğraşa sahip olması, 7)Vakfın, eğitim kültür ve sosyal etkinliklerinde yer alma çabasını göstermesi, 8)Gönüllülük hizmetine talip olması önem taşıyor.

TEV ÜSTÜN BAŞARI BURSLARI

Türk Eğitim Vakfı (TEV) 40. kuruluş yılından itibaren; başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan öğrencilere verilmekte olan TEV Eğitim (Yüksek Öğrenim) Bursunun yanı sıra, geleceğin liderlerinin desteklenmesi amacıyla Üstün Başarı Bursu vermeye başlamıştır. Üstün Başarı Bursuna, LYS’de MF1, MF2, MF3, MF4, TM1, TM2, TM3, TS1, TS2 puan türlerine göre ilk 5000’e giren öğrenciler ile ikinci sınıfa geçen, gerekli şartları sağlayan ve liderlik vasfı taşıdığına inanan öğrenciler başvuru yapabilmektedir.

TEV Üstün Başarı Bursundan yararlanmak isteyen, kendisinde liderlik vasıfları taşıdığına inanan adayların 1-30 Eylül tarihleri arasında TEV'in web adresinden form doldurması, çıktısını alıp, ilgili bölümleri imzalayarak istenilen belgeler için hazırlık yapması gerekmektedir.

TEV Üstün Başarı Bursu için başvuru yapan öğrenciler öncelikle ön elemeye tabi tutulmakta, ön elemeyi geçen adaylara anket uygulanmakta, ankete katılanlar kompozisyon yazımı için sınav merkezlerine davet edilmektedirler. Kompozisyon sınavını geçen adaylar ise, liderlik vasıfları değerlendirilmek üzere çeşitli üniversitelerden davet edilen öğretim üyelerinin oluşturduğu komisyon tarafından mülakata alınmaktadırlar. Sanat alanındaki adaylar ise yine konusunda uzman öğretim üyeleri huzurunda yapılan dinleti programı ile seçilmektedirler.

Üniversiteye yerleşen adayların merakla beklediği 2017 TEV burs başvuru sonuçları hakkında son dakika gelişmelerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Burs için başvurularını yapan öğrencilerin meraklı bekleyişi sona eriyor. Türkiye Eğitim Vakfı TEV burs başvuru sonuçlarına göre kazanan isimlerin listelerini açıklamaya başladı. Haberimizde verdiğimiz linke tıklayarak TEV burs başvuru sonuçları sorgulama sayfasına ulaşabilir burs kazanıp kazanmadığınızı öğrenebilirsiniz. Mesleki Orta Öğretim: 160 TL, Üniversite: 480 TL, Yüksek Lisans: 800 TL, Doktora: 1.120 TL verecek olan vakfın tüm gelişmeleri haberimizde.

Güncelleme: 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir