pizza oyunu yükle / İyi Pizza, Güzel Pizza İndir | Saglamindir

Pizza Oyunu Yükle

pizza oyunu yükle

Good Pizza, Great Pizza

Good Pizza, Great Pizza, Great Pizza, müşterilerin sipariş ettiği pizzaları hazırlamak zorunda olduğunuz bir pişirme oyunudur. Başarılı olmanın ve işinizi yürütmenin tek yolu pizzaları hızlı ve doğru bir şekilde yapmaktır.

Gün boyunca, müşterileriniz belirli bir pizza türü sipariş etmek için tek tek görünecektir. İlk başta çalışmak için sadece birkaç malzemeniz olacak, bu yüzden siparişleri doldurmak oldukça kolay olacak: Sadece peynir ve domatesli pizzalar, sadece peynir, biberli, vb. pizza hazır olduğunda, sadece kesin ve müşterilerinize sunun.

Her günün sonunda, sayıları ezmek zorundasınız. Kira ve malzemeler paraya mal oluyor ve satışlarınızın işletme maliyetini karşıladığından emin olmalısınız. Yakında fark edeceğiniz gibi, pizza işi tam olarak büyük bir para üreticisi değil. Neyse ki, daha fazla masa ve malzeme satın aldıkça, daha fazla müşteri getirebilir ve daha fazla para kazanabilirsiniz.

Good Pizza, Great Pizza, Great Pizza hem basit hem de eğlenceli orijinal bir pişirme oyunudur. Grafikler de gerçekten güzel ve bazı sevimli karikatürler içeriyor.
Andrés López tarafından incelendi. Uptodown Localization Team tarafından çevrildi.

Gereksinimler (son sürüm)

  • Android ya da üstü sürümünü gerektirir

İyi Pizza Güzel Pizza Oyunu

ZEYNEPBEN BEĞENMEDİM, AÇIKÇASI BAŞKA BŞR IYUN OLARAK BİLMEEDİĞİM BU OYUNA GİRDİMİ VE OYUNU OYNADIKTAN SONRA SIKILMA DERECESİNDE SON SEVİYEYE GELDİM, NİYE DİYE SORAR SANIZ BİR SÜRE SONRA

kral ve kraliçeiyi

NaneGüzel Bir Oyun Ama Soslar Daha Eriilebilir Yerde Olsun Mause Götürücem Diye Çok Uğraştım

MelisOyun Güzel

ismimden sananeoyun cook iyi ben cok beyendim

dila kentgüzel oyun

Şevvalben bu oyunu çok az beğendim ama oyun çok GÜZEL

azra berra şafakiyi

cemreçok güzel oyun takipçilerime uyarırım

aysima oyundaoyun guzel ama sürekli aynı şiparişler geliyor

DİLAGüzel oyun ama çakma

aydanguzel

BNDIOYUN GÜZE AMA SIKILIYOSUN Bİ SÜRE SONRA HEP AYNI KARAKTERLER GELİYOR.

reyhane guzel ama her seviyede ayni seyleri tekrayliyor

sananegguzel

Elif NazGüzel

Sudesblogergüzel bir oyun ama her seferinde aynı şeyleri tekrarlıyor

EmineGÜZEL BİR OYUN BİRAZ ZOR KAZANDIM AMA OLSUN

ranamükemmel harika valla

melo dylekmuthiş

adaoyun güzel valla

NE BAKIYON duygubie isimli yorum yazan kişi , gerçekten duygu köseoğlu musun

DuygubieKanalımda gördüğünüz üzere iyi pizza güzel pizzanın gerçeğini oynuyorum. Bu ise biraz çakması gibi fakat yinede güzel bir oyun tavsiye ederim :D

olaysaçakma oldu için tamamen iyi diyil yani iyiiyle kotu arasında

Yaren güzel iyi

ismimden sananegüzel oyun ama çakma

duygu köseoğluçok güzel

mustafaoyun denge amaclı

julidenormalinin çakması

enes baturçok güzel

kraliçetavsiye ederim

İlaydaGüzel oyun. (biraz)

Good Pizza, Great Pizza Apk İndir &#; Para Hileli Mod Good

29

Good Pizza, Great Pizza APK

Good Pizza, Great Pizza oyunuyla kendi pizza dükkanınızı açıyor ve müşterilere en lezzetli pizzayı sunmak için çalışıyoruz. Gelen siparişleri özenle hazırlayarak müşterilerinizi memnun etmeye çalışın. Ekipmanları yükselterek daha hızlı iş yapmaya ve sipariş çıkarmaya çalışın. Oyunu para hileli mod olarak indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

  • Sürüm:
  • Boyut: 71 MB
  • Gereken Android Sürümü:  ve üzeri

Kurulum

  1. &#;Good Pizza v Mod funduszeue.info&#; uygulamasını indirin ve açın.

İndirme Linkleri

Görseller

Kategori: Android Klasik

Etiketler: Good Pizza Great Pizza Hile Apk,Good Pizza Great Pizza Mod Apk

Benzer Yazılar

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası