sedat peker video 7 / Sedat Peker'in 7. videosunu kaç kişi izledi?

Sedat Peker Video 7

sedat peker video 7

Sedat Peker'in 7. videosu sonrası Fatih Portakal'dan ilk yorum: "Artık birilerinin konuşması gerekmiyor mu?"

Sedat Peker'in yayınladığı videolar tartışılmaya devam ederken 7. videonun bugün yayınlanmasının ardından Fatih Portakal, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Bugün 7. videosunu yayınlayan Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun TRT Haber yayında söylediği sözlere cevap verdi. 

Peker ayrıca Binali Yıldırım'ın oğluna ilişkin iddialarda bulundu.

FATİH PORTAKAL'DAN İLK YORUM
Peker'in 7. videosunun ardından en çok konuşulan başlıklardan biri haline gelen videoya ilişkin Gazeteci Fatih Portakal çarpıcı bir paylaşımda bulundu. 

Portakal, ''Video7’yi de dinledim Peker’in. İddialar yenilir yutulur değil. Uğur Mumcu cinayetinde Ağar’ı işaret etti. Uyuşturucu ticaretinde bu kez Binali Yıldırım’ın oğlunun ismini geçirdi. İnsanlar şaibe altında, aklımda sürüyle soru. Artık birilerinin konuşması gerek miyor mu?'' ifadelerini kullandı. 

funduszeue.info

İlgili Haberler

Sedat Peker&#;den 7. video: Yeni uyuşturucu hattını kurmak için Venezuela&#;ya Erkam Yıldırım gitti

DUVAR - Bir önceki videosunda, Hürriyet gazetesi bask&#;n&#;na, bir milletvekilinin talebiyle kendi adamlar&#;n&#;n da kat&#;ld&#;&#;&#;n&#; itiraf eden ve &#;çi&#;leri Bakan&#; Süleyman Soylu'nun o&#;lu ve karde&#;iyle ilgili iddialarda bulunan Sedat Peker, bu sabah yay&#;nlad&#;&#;&#; 7. videoyla yeni aç&#;klamalar yapt&#;.

Sedat Peker'in masas&#;nda yine not ka&#;&#;tlar&#; vard&#; ancak bu kez kitaplar masa yerine, üzerinde '&#;ran-Mersin-Sabiha Gökçen-S.D' &#;emas&#;n&#;n bulundu&#;u yaz&#; tahtas&#;n&#;n alt&#;ndayd&#;. Kitaplar ise Oral Çal&#;&#;lar'&#;n &#;slam'&#;n Do&#;u&#;u ve &#;lk Ayr&#;l&#;klar, Dostoyevski’nin Ezilmi&#; ve A&#;a&#;&#;lanm&#;&#;lar ile Mümin Sekman'&#;n Her &#;ey Seninle Ba&#;lar-Ki&#;isel Kurtulu&#; Sava&#;&#;n&#;z&#; Ba&#;lat&#;n idi

Organize suç örgütü lideri olmaktan hakk&#;nda arama karar&#; bulunan Sedat Peker, 'Hayata korkusuzca bakanlar ölümden korkmazlar' ba&#;l&#;kl&#; videoda &#;u aç&#;klama ve iddialarda bulundu:

"Derin Memet ameliyat oldu&#;u için Bodrum'da hastanede, o yüzden onu yoklamaya almayaca&#;&#;z. Atmosferin de&#;i&#;ikli&#;ini görmü&#;sünüzdür, Türkiye'den kalabal&#;k misafirlerimiz geldi, asl&#;nda ben dü&#;kün Abdulkadir ile süslü Sülü'yü bekliyordum, ama onlar gelmediler, her zaman oldu&#;u gibi devletimizi i&#;in i&#;ine kar&#;&#;t&#;rd&#;lar. O yüzden bir yer de&#;i&#;ikli&#;i yapt&#;k, belki önümüzdeki günlerde bir yer de&#;i&#;ikli&#;i daha yapmay&#; dü&#;ünüyoruz. Bugün çok çok ama çok ciddi konular bölümüne giri&#; yapmaya ba&#;layaca&#;&#;z. 

Bana sen Turan diyorsun, fa&#;istsin diyorlar. Sultangaliyev, Sosyalist turan, dü&#;üncesini okudunuz mu?

Bir de, milleti soka&#;a dökmeye, ortal&#;&#;&#; kar&#;&#;t&#;rmaya çal&#;&#;&#;yormu&#;um, öyle diyorlar. E&#;er ki kim size soka&#;a ç&#;k&#;n buray&#; ya&#;malay&#;n diyorsa o haindir. Bir gün ben size dersem soka&#;a ç&#;k&#;n diye, bilin ki ufak k&#;z&#;m&#;n ba&#;&#;na silah dayam&#;&#;lard&#;r. O yüzden onu söylüyorumdur. Sülü gördün mü bak bunu da söyledik, art&#;k bloke oldu bu da.

BEN DESEM B&#;LE SOKA&#;A ÇIKMAYIN

Darbe için zemin haz&#;rl&#;yormu&#;uz, ben bunlar&#; onun için yap&#;yormu&#;um. Namus sahibi olan herkes e&#;er bir gün darbe olursa bütün herkes darbeye direnmekle mükelliftir. E&#;er ki bir gün darbe olursa, ben size dersem soka&#;a ç&#;k&#;n darbeye destek verin dersem bilinki, ufak k&#;z&#;m&#;n ba&#;&#;na silah dayam&#;&#;lard&#;r, dayanamam&#;&#;&#;md&#;r. Ben desem bile soka&#;a ç&#;kmay&#;n karde&#;lerim.

En komi&#;i, bir &#;ema yapm&#;&#; (Süleyman Soylu). Ben bunun çap&#;n&#; bildi&#;im için seyretmedim TRT'deki yay&#;n&#;. Ba&#;l&#;klar&#; bana getirin arkada&#;lar dedim. Süleyman sana vallahi devletin ruhunu anlataca&#;&#;m, in&#;allah bu sefer anlars&#;n. Görü&#;ece&#;iz seninle.

FETHULLAHÇILARIN &#;Ç&#;NDEK&#; CANAVARI GÖRDÜM

Fethullahç&#;larla ilgili dü&#;üncelerimi anlatmak istiyorum. Ben 80’lerde, sizin masumiyetinizi görüp ya iyi insanlar bunlar diyenlerdenim bütün ülke gibi. Ama ben sizin içinizdeki canavar&#; gördüm. &#;ehit Kuddusi Okk&#;r’&#;n memleketine gidecek ambulans paras&#; yoktu. Ölüsünü evine getirecek paras&#; olmayan adam&#; Ergenekon’un finansörü diye ülkeyi inand&#;rd&#;lar. 

Evinde arama yap&#;yorsunuz general adam&#;n, çocuk pornosu ç&#;kt&#; diye gazetelere haber verdiniz. Ba&#;ka bir general otele k&#;z arkada&#;&#;yla gidiyor. Otelde ihbar var deyip kad&#;n&#;n çantas&#;n&#; ararken avuç içinde bir ekstaziyi b&#;rak&#;p, ‘Büyük skandal, general-kad&#;n uyu&#;turucu partisi’ diye haber yapt&#;n&#;z. Kan tahlili bile yok, çünkü siz koydunuz. General namuslu adamd&#; istifa etti. Daha örnek vereyim mi Ali Tatar… Herkes uyans&#;n diye adam kafas&#;na s&#;kt&#;. Bunlar gazetede ‘Hesap vermeden nereye gidiyorsun?’ diye yazd&#;lar. Sizin elinizde cennetin anahtar&#; olsa ben o cennete girmem. Ya siz Muzaffer abiyi kanser hastas&#;yken inim inim inlettiniz, &#;ehit oldu. Ali Tatar da &#;ehittir.

MUHAB&#;R&#;N SORU SORDU&#;U BAKANIN AB&#;S&#; DE FETÖCÜ O ZAMAN

Sülü ne oldu? Ama senin devaml&#; Fethullah Gülen’le yaz&#;lar&#;n ç&#;k&#;yor. Röportaj yapm&#;&#;s&#;n. Dan&#;&#;manlar&#;n&#;n Fethullah Gülen’e övgüleri ortaya ç&#;k&#;yor. Bak ben bu kadar aç&#;k söylüyorum ya sen? Ben Süleyman’&#;n buraya maketini koydum. En komi&#;i, bir AA muhabiri genç arkada&#; Süleyman Soylu ile ilgili soru sordu. Adam&#;n abisi FETÖ’cüymü&#; dediler. Senin elinde devletin imkanlar&#;n&#; yok muydu? Bilmiyor muydun abisinin FETÖ’cü oldu&#;unu. Onun abisi FETÖ’cü ise orada iki bakan bu konularla muhatap, onun da abisi FETÖ’cü, tutuklu. Her abisi FETÖ’cü olan FETÖ’cü ise bakan devletin her s&#;rr&#;n&#;n oldu&#;u toplant&#;y&#; izliyor. Ci&#;eri yanm&#;&#; adam (AA muhabiri) söylüyor. Yar&#;n onu da FETÖ’cü bulursunuz. FETÖ’cüler de öyle yapard&#;. O onu aram&#;&#;, o onu aram&#;&#;, o da onu aram&#;&#;… Zaten yedinci aramada, bir köyde en sade ya&#;ayan bir insan bile dünyada her insan&#; silsileyle aram&#;&#; oluyor. Onun matemati&#;i var da uzun uzun burada anlatmayay&#;m &#;imdi onu. Devletin ruhunu yok ettiniz.

SUÇÜSTÜ YAKALANMI&#; B&#;R &#;NSANIN EZ&#;KL&#;&#;&#; VAR ÜSTÜNDE

&#;imdi televizyona ç&#;km&#;&#;s&#;n. Seni rezil rezil rüsva edece&#;im. Orada oturmu&#;un (TRT'deki yay&#;n), vücut dili okuyanlar&#;n hepsi, 'psikolojisi, suç üstü yakalanm&#;&#; bir insan&#;n ezikli&#;i hali vard&#; üzerinde' diyor. 

MAHALLEDE OKEY MASASI KURACAK ADAM TOPLAYAMAZSIN

Parti deste&#;iyle, bas&#;n deste&#;iyle siz bu kadar insan topluyorsunuz. Bas&#;n deste&#;i yok, te&#;kilat yok, bir sat&#;r yaz&#;yla ben sizin toplad&#;&#;&#;n&#;z kalabal&#;&#;&#; toplad&#;m, sen mahallede okey masas&#; kuracak adam toplayamazs&#;n o sevimsiz surat&#;nla. Vicdan ya, yar&#;m saat orada uyu&#;turucu konusunu (Süleyman Soylu'nun TRT'deki yay&#;n&#;) anlatm&#;&#;s&#;n. Benim hayat&#;m, uyu&#;turucu satanlar&#;n ölümüyle suçlanmakla geçti. Oraya ç&#;k&#;p onlar&#; söyleyip, benim bu &#;ekilde seni rezil edece&#;imi dü&#;ünemedin mi? BTK’dan devaml&#; yazd&#;r&#;yorsunuz ya, siteler kapans&#;n diye. Ne oldu kapatt&#;n&#;z bir tanesini, ne oldu?  

EV&#;MDEK&#; ARAMAYA KADIN POL&#;SLER SONRADAN GELD&#;

Bir yalan&#; söylerken bilmiyor musun yalan&#;n ömrü k&#;sad&#;r. Ben en ba&#;&#;ndan beri ne söyledim? Evime arama yapmaya geldiklerinde kad&#;n polis yoktu, di&#;er polis memurlar&#; görevini yapt&#; onlardan Allah raz&#; olsun dedim. &#;ki tanesi, özellikle ya&#;l&#; olan biri, e&#;imi silahla duvara iten, bir de çocuklar&#;n odas&#;na girip silah do&#;rultan polisten bahsettim, o görüntüleri niye vermiyorsun? Milletin kand&#;racaks&#;n he? Ben o iki bayan polis karde&#;imize te&#;ekkür etmedim mi? Eve bayan polis sonradan geldi demedim mi, milletin akl&#;yla dalga geçiyorsun.

SANA &#;NANAN YÜZDE 9

Bak millet seni nas&#;l gömdü. Organize suç örgütü lideri kar&#;&#;s&#;nda, sana inanan yüzde 9 ç&#;k&#;yor. Sizin parti anketleri 30 bin denekle yap&#;l&#;yor, bin küsür insan&#;n&#;n verdi&#;i oy. Yüzde 91, onun suç örgütü dedi&#;i insana inan&#;yor. 

YEN&#; UYU&#;TURUCU ROTASI NED&#;R, S&#;ZE DEL&#;LLER&#;YLE &#;SPATLARIYLA ANLATACA&#;IM

Çap&#;n yok. Televizyonda tehdit ediyorsun ya. Oradan ç&#;kt&#;ktan sonra da bu tehditlerine devam etmi&#;. Alabiliyorlarsa als&#;nlar.

Ben sizin kurdu&#;unuz uyu&#;turucu yolunu anlataca&#;&#;m herkese, daha çok anlataca&#;&#;m, böyle parça parça de&#;il avuç içi avuç içi koparaca&#;&#;z Nas&#;l bir güç, o gücü anlataca&#;&#;m, yeni uyu&#;turucu rotas&#; nedir, size delilleriyle ispatlar&#;yla anlataca&#;&#;mYanl&#;&#; adam, yanl&#;&#; zaman.

SEN&#;N KAR&#;ISINDA OTURANLAR GAZETEC&#; DE&#;&#;LD&#;

Seni kar&#;&#;nda oturanlar robottu, gazeteci de&#;ildi biliyorsun de&#;il mi? Onlar ad&#;na ben üzüldüm, ekmek paras&#; ne yaps&#;nlar.

BEN &#;NANIYORUM, TAYY&#;P AB&#; BUNLARI GÖRECEK

Vallahi ben inan&#;yorum Tayyip Abi bunlar&#; görecek. Ama bunu da anlam&#;yorum, bir &#;çi&#;leri Bakan&#;, sinir kontrolü olmayan bir adama, televizyondan ‘kar&#;s&#;n&#;n iç çama&#;&#;rlar&#;n&#;n arkas&#;na saklanan’ diyor. Biraz namus. Rahat ol, ben sana böyle bir &#;ey demem. Utanmadan rezil ettin kendini. &#;nsanlar&#;n bir parça sayg&#;s&#; varsa da o sözden sonra o da kalmad&#;. 

KÖFTEC&#; YUSUF KONUSU NED&#;R ANLATAYIM

Bir de Köfteci Yusuf. Köfteci Yusuf konusu (Soylu'nun Bursa'daki köfteciye Peker çökecekti, engelledik iddias&#;) nedir anlatay&#;m. Köfte yemedim Süfunduszeue.info atalar&#;m&#;z&#;n sürgünüyle ilgili Bursa’n&#;n Gürsu ilçesinde bir anma etkinli&#;i yap&#;ld&#;. Ben oraya geldim, duyuru yap&#;ld&#;. 15 bin ki&#;i park&#;n içinde, internet görüntülerine bakabilirsiniz, 15 bin ki&#;i de yukar&#;da konu&#;ma yapaca&#;&#;m yerde bekliyor. Ben oraya gitmeden önce, gidenler arad&#;lar; 'Köfteci Yusuf var senin hayran&#;n tan&#;&#;mak ister misin?' diye sordular. Ay&#;p olmas&#;n nezaketen tan&#;&#;t&#;k. Kapatt&#;k. Ba&#;ka ne hayat&#;mda Köfteci Yusuf gördüm, ne köfte yedim ne bir &#;ey yapt&#;m. Sonra bu 4 arkada&#; kim biliyor musunuz? Bir tanesi Afyon’un en zengin ailesi. Bilmem kaç bin tane daireleri, et kesim fabrikalar&#; vard&#;r, öbürü gazeteciler bilmem neyin yetkilisi ismi akl&#;ma gelmiyor, öbür bir tanesi de di&#; malzemeleri ihraçatc&#;s&#;. Bunlar hayatta sab&#;kalar&#; olmayan, varl&#;kl&#; arkada&#;lar. Bu arkada&#;lar demi&#;ler Köfteci Yusuf’a ‘Bizim et kesim yerimiz var, onu al&#;r m&#;s&#;n? De&#;eri bu kadar, eksper de&#;eri, biz sana daha ucuza verelim’ Bu da, bunlar benim yak&#;n diye çekinmi&#; birine demi&#;, emniyete gitmi&#;. Benim ne ad&#;m var ne san&#;m var ne de haberim var. Bu arkada&#;lar&#; polis gözalt&#;na alm&#;&#; &#;imdi hepsi serbest. Ara&#;t&#;r&#;yoruz sonradan bu dosyan&#;n içine bu &#;ah&#;s bir daha gidiyor, ’Ben diyor Sedat Peker’den de davac&#;y&#;m.’ Telefonda tan&#;&#;t&#;k, köfteni bile yemedim. Farz edelim ki ben demi&#; olsam git yerini buna sat, eksper de&#;erinden daha dü&#;ük, suç yok. Ama böyle de bir &#;ey yok.

Bir tane yeni savc&#;, üzerinde zan b&#;rakmak için demiyorum ama bu kadar tesadüf kafa kar&#;&#;t&#;r&#;c&#;. Avukatl&#;ktan savc&#; olup ayn&#; anda da özel yetkili, örgütlü suçlara bakan, benim dosya bir anda bu beyefendinin önünde. Vallahi zan alt&#;nda b&#;rakmak istemiyorum. Belki gerçek meslek adab&#; olan bir insand&#;r bilmiyorum. Çünkü halen daha bu dosyayla ilgili aranmam yok. Yalanc&#; bir adam yönetiyor &#;çi&#;leri Bakanl&#;&#;&#;’n&#;. Ben Köfteci Yusuf’un köftesini ne yapay&#;m?

AKRABAMA BASKI YAPIYORSUN YA, HERKES KAYIT ALTINDA

Sen oralara geldin de bizi yönetiyorsun ya. Yakt&#;n bizi, kendini yakt&#;n, her &#;eyi yakt&#;n, biraz sonra alev alev yanma dönemi ba&#;l&#;yor. Yanacaks&#;n. Sülü bizim oralarda bir hikâye var bilir misin? Aslan, ormana ç&#;km&#;&#; geyik, keçi falan yemek var. Bir bakm&#;&#; bir tane küçük bir &#;ey. Alm&#;&#; tam a&#;z&#;na atacak kedi. Kedi demi&#; ki, ulan sayg&#;s&#;z sen ne yap&#;yorsun, ben senin day&#;n&#;m demi&#;. Nas&#;l olur, sen küçücüksün demi&#; aslan. Kedi de, insano&#;lunun eline dü&#;tüm, insano&#;lunun eline dü&#;ünce böyle olursun demi&#;. Aslan muhatap olmam&#;&#;, atm&#;&#;.. Sonra aslan yoluna devam ederken avc&#;lar&#;n a&#;&#;na yakalanm&#;&#;, buna odunla vurmaya ba&#;lam&#;&#;lar, çünkü silahla vururlarsa kürkü zarar görecek.  Ba&#;lam&#;&#; yalvarmaya, beni ne ederseniz edin ama ne olur day&#;mdan küçük etmeyin demi&#;. Elime dü&#;tün, seni öyle küçük edece&#;im ki kibrit kutusuna s&#;&#;acaks&#;n, cezaevi kesin ilerleyen zamanlarda ama kibrit kutusuna s&#;&#;acaks&#;n.

Bizim akrabaya bask&#; yap&#;yorsun aç&#;klama yaps&#;n diye. Akraba makraba ay&#;rmad&#;m herkes kay&#;t alt&#;nda. Re&#;at Baba, severim sayar&#;m. Allah’a yemin olsun bir &#;eyler m&#;rm&#;r ediyor mu&#;sun, paran çok, i&#;in iyi, sak&#;n böyle bir hataya dü&#;me

Bir de gazetecilere operasyon yapt&#;rm&#;&#;s&#;n, komikli&#;e bak. Gazetecilerin HTS kay&#;tlar&#;n&#;, telefon trafiklerini aç&#;klam&#;yorsun? Kaç kere konu&#;uyorsun? Devletin bakan&#;s&#;n neden facetime’dan, WhatsApp’tan, niye müdürünün telefonundan konu&#;uyorsun gazetecilerle, Re&#;at babayla, onla bunla Senin boynuna köpek tasmas&#; tak&#;p sokaklarda gezdirece&#;im.

O MAKAMDAN AYRILDI&#;INDA Y&#;NE YÜZLE&#;ECE&#;&#;Z

Sana sözüm olsun, bugüne kadar üzdü&#;ün bütün çocuklar ve onlar&#;n anneleri için devletin o &#;erefli makam&#;ndan ayr&#;ld&#;&#;&#;nda bir gün yine yüzle&#;ece&#;iz, bu dünya böyle sürmez. Kolpac&#;, al&#;p gelsene dü&#;kün Abdulkadir’i.

BAE’de Türk dü&#;man&#; &#;eyhi varm&#;&#;, ben ondan para al&#;p bu organizasyonlar&#; yap&#;yormu&#;um. Bana ne yapt&#;n&#;z gitti&#;im ülkelerde, anlataca&#;&#;m. Ben Türkiye’den ç&#;kt&#;m, sakin huzurlu, aç&#;klama yapm&#;yorum. Orada herkes arkada&#;&#;m&#;z oldu. 8 ay&#;n sonunda emniyetten davet, herkes arkada&#;&#;m&#;z orada da, iktidar partisinin ortaklar&#;, onlar, herkes… Bana dediler ki parmak iziyle resim yapaca&#;&#;z. Dedim ya bu suç i&#;leyenlere yap&#;l&#;r; ben bu ülkede suç i&#;lemedim ki oturumum var, &#;irketim var. Tek uygulama bana m&#; yap&#;lacak? Oradan ç&#;kt&#;m, hemen ara&#;t&#;rd&#;m, Türkiye Interpol’ünden yaz&#; gelmi&#;. Ayn&#; anda S&#;rp gazeteleri haber yapmaya ba&#;lad&#;. Hemen i&#;i anlad&#;m. S&#;rbistan ile kimin aras&#; iyi, Müslüman ülkelerden daha çok S&#;rbistan’a yard&#;m ediyor Türkiye, T&#;KA bile Kosova'ya geçtim, orada da oturum iznim var. Bakt&#;m orda da bir farkl&#;l&#;k var, gel gitler oluyor, hemen Makedonya'ya geçtim. Üçüncü ay&#;n sonu, yüzlerce asker bask&#;n yapt&#;, bizim elçilik &#;u kadar silah olur, adam olur diye aktarm&#;&#;. Geldiler, evde çoluk çocuk Ald&#;lar beni, dediler iki gün vize ihlali var, yav cezas&#; 50 euro, o operasyonun masraf&#; en az 50 bin eurodur. Sonra beni Kosova s&#;n&#;r&#;na b&#;rakt&#;lar. Nereye gitsem, deport ettiriyorlar. &#;&#;i ö&#;rendik, resmi i&#;lem yapt&#;rmadan Arnavutluk'a geçtim, orada da hareketlendiler, içeriye ald&#;lar. Güçlü bir ailenin müdahalesiyle b&#;rakt&#;lar, uçakla Fas'a geçtim, ikinci gün her yer polis, bir nefes almayay&#;m. Gidecek ülkeler bitiyor, deport edilmekten. Derken Türkiye'de de operasyonu ba&#;latt&#;lar.

S&#;Z&#;N TEM&#;Z TOPLUMUNUZ BU

Fas'a insans&#;z hava arac&#; hibe edilmi&#; mi, gazeteciler ara&#;t&#;rsan&#;za veya çok çok dü&#;ük paralarla verilmi&#; mi? Sizin namusunuz maa&#;&#;n&#;z kadar. Temiz toplumcular, ortal&#;&#;&#; velveleye verdiniz, Ayd&#;n Do&#;an indirsin milyar dolarl&#;k i&#;leri, Dinç Bilgin indirsin. Sizin temiz toplumunuz bu Gerçek hümanist insanlar&#; sar&#;p sarmalamal&#;y&#;z. Süslü sülü devaml&#; temiz toplum diyor ya, devaml&#; indiriyor (paray&#; kastediyor) &#;ndir sülü indir. 

Bakt&#;m i&#;ler Fas'ta da kar&#;&#;t&#;, tam uçu&#; izni ald&#;k, iptal uçu&#; izni bir anda, ben tabi uça&#;a binmeyip yürüdüm insanlar&#;n aras&#;nda. Neyse sonunda geldik buraya (Birle&#;ik Arap Emirlikleri) Gidecek ülke b&#;rakmad&#;lar. 

SUR&#;YE &#;LE KALMAZ, ÖBÜR TARAFA GEÇER&#;Z, O ZAMAN ÖYLE &#;EYLER OLUR K&#;..

Bir de beni seven insanlar&#; toplay&#;p böyle zulüm etmeyi planl&#;yor mu&#;sun, Allaha yemin olsun sülü, &#;uray&#; oku (Arkas&#;ndaki tahtadaki &#;ema; &#;ran-Mersin-Sabiha Gökçen Havaliman&#; yazan), Suriye ile kalmaz o tarafa geçeriz, o zaman öyle &#;eyler olur, devletin aleyhine söylemem uluslararas&#; hukuk önümde, ama beni seven insanlar&#; toplay&#;p ezip döveceklermi&#;, yap&#;n, kibrit kutusuna sokacam sizi, adam nas&#;l küçülüyor göreceksiniz.

ÇEVRE BAKANLI&#;I'NI K&#;M YÖNET&#;YOR, KURUM MU, SADIK SOYLU MU?

Senin akraban var ya Ankara'da, Sad&#;k Soylu. Bir i&#; merkezi var yine Ankara'da Next Level diye geçiyor. Bu devletin bir yeri. &#;imdi bakanl&#;&#;&#;n tüm yüksek bürokratlar&#; orada, tüm i&#;adamlar&#; orda. Murat Kurum mu yönetiyor Çevre ve &#;ehircilik Bakanl&#;&#;&#;'n&#;, Sad&#;k Soylu mu? Bir de Erdal Kayap&#;nar var, bakanl&#;&#;&#;n mekansal planlama genel müdürü. Bu adamla ilgili FETÖ soru&#;turmas&#; varm&#;&#;, o nas&#;l kapand&#;. Soru&#;turma kapand&#;? Say&#;n savc&#;lar siz delil mi istiyorsunuz, kameralar var, bu Sad&#;k Soylu'nun resmi bir unvan&#; yok, devletin bakanl&#;&#;a ait resmi binas&#;nda nas&#;l oturuyor müste&#;ar gibi, bakan gibi Neden i&#;adamlar&#; ile devletin görevlileri orda. Say&#;n savc&#; bir yaz&#; yazacaks&#;n, HTS kay&#;tlar&#; gelsin diye, hangi bürokratlar bu adam&#;n yan&#;na gidip geliyor, hangileri ar&#;yor. Ben iddia ediyorum, Murat Kurum'u o kadar aram&#;yorlard&#;r. 

UYU&#;TURUCU HATTINI VENEZUELA'YA KAYDIRDILAR

Bu kokainle ilgili anlatt&#;lar ya, ben size gerçe&#;ini anlatay&#;m. Kokain önce Kolombiya üzerinden geliyordu. ABD DEA (Uyu&#;turucu ile Mücadele Dairesi) orada çok etkili, orada sistemi döndüremeyeceklerini anlay&#;nca yeni bir güzergah çal&#;&#;mas&#; yapt&#;lar. Venezüela'da DEA kontrolü yok, Kolombiya'dan kokaini bu ülkeye geçirmek çok kolay. Oradan gelen mal Türkiye üzerinden Avrupa'ya gidiyor deniliyor ya, hay&#;r, Avrupa'da ucuz kokain, burada pahal&#;, as&#;l en pahal&#; oldu&#;u yer Ortado&#;u. Suriye Lazkiye Liman&#; da DEA'n&#;n kontrolünde de&#;il. 4 ton kilo kokain yakaland&#;ktan sonra yeni güzergah kurmak için Venezuela kim gitti? Eski ba&#;kan&#;m&#;z Binali Y&#;ld&#;r&#;m'&#;n o&#;lu Erkam Y&#;ld&#;r&#;m O mal yakaland&#;ktan sonra bu senenin ba&#;&#;nda, &#;ubat ay&#;nda gitti 4 gün kald&#;. Karakas (Caracas) Liman&#; var, Venezuela'n&#;n en büyük liman&#;, oradan kuru yük gemileri do&#;rudan Türkiye'ye gelebiliyor, ama konteyn&#;r gemileri Dominik üzerinde durma yap&#;p, o &#;ekilde devam edebiliyor. &#;imdi Dominik üzerinde de yakalanmalar artacak, çünkü yeni güzergah buras&#;. Ben bizim liman çok önemli dedim ya (Yal&#;kavak marina), herkes oraya gemi giremez dedi. Ben gemi girer mi dedim, kokain Türkiye'ye giri&#; yapt&#;ktan sonra metrelik uzun yolculuk yapan yatlarla, kilo, 1 ton kokainler o &#;ekilde da&#;&#;l&#;yor. Özellikle ama Suriye Lazkiye üzerinden de yap&#;l&#;yor. &#;imdi para trafi&#;i nas&#;l oluyor? K&#;br&#;s, Halil Falyal&#;, tüm para trafi&#;i buradan dönüyor. Halil Falyal&#; denen &#;ah&#;s, 20 sene önce hiç bir &#;eyi olmayan adam &#;imdi K&#;br&#;s'&#;n sahibi. Halil Falyal&#;'n&#;n Türkiye'de 10 tane dosyas&#; var, neden Halil Falyal&#;'y&#; Türkiye'ye getirmiyorsunuz. Tüm yasad&#;&#;&#; bahis i&#;leri ondan geçiyor, devletin resmi raporlar&#;nda var. DEA almak istiyor, o da alam&#;yor, uyu&#;turucu i&#;inden dolay&#; ba&#;ka ülkeler de almak istiyor. Erkam Y&#;ld&#;r&#;m-Halil Falyal&#;, birazdan gelece&#;iz uyu&#;turucu i&#;ine Erkam Y&#;ld&#;r&#;m K&#;br&#;s'a gitti&#;inde Halil Falyal&#;'n&#;n ya otelinde ya casinosunda misafiri. Binali beyin böyle bir organizasyonun içinde oldu&#;unu dü&#;ünmüyorum. Ama ilk zamanlar Erkam Y&#;ld&#;r&#;m'la ilgili çektikleri kasetleri, kumar kasetleri de&#;il, rü&#;vettir &#;eydir, daha sonra bunu i&#;e yönlendirdiler ve bu i&#;in aparat&#; haline getirdiler. Kokainin Türkiye'ye geli&#;i gidi&#;i, tüm organizasyon bu &#;ekilde. Neden kokain yakalanam&#;yor, Erkan Y&#;ld&#;r&#;m'&#;n direkt gemisiyle ilgili de de&#;il, ba&#;ka gemiler koordinasyon ediyor. 

MEHMET A&#;AR BU ORGAN&#;ZASYONUN TAM ORTASINDA

Peki Mehmet A&#;ar bu organizasyonun neresinde, tam ortas&#;nda. Erkan Y&#;ld&#;r&#;m, Süleyman Soylu dostlu&#;una bak&#;n. Erkan Y&#;ld&#;r&#;m'&#;n Süleyman Soylu'nun çevresinde bu konularla ilgili dostlu&#;una bak&#;n. 5 ton kokain yakalanm&#;&#;, hastal&#;k vard&#; (korona) vard&#;, o yüzden polis yollayamad&#;m (Süleyman Soylu) diyor. 5 ton kokain, özel uça&#;&#; kald&#;rsana bir tane Türkiye'den. Buna da gerek yok, say&#;n savc&#;lar zahmet etmesin ben yazd&#;ray&#;m: &#;lgili makama, Adalet Bakanl&#;&#;&#; üzerinden D&#;&#;i&#;leri Bakanl&#;&#;&#; vas&#;tas&#;yla Kolombiya D&#;&#;i&#;leri Bakanl&#;&#;&#; ile ilgili makama ula&#;t&#;r&#;lmak üzere &#;u &#;u tarihte ülkenizde yap&#;lan uyu&#;turucu operasyonuyla ilgili ülkemizin ad&#; geçmekte. Geminin varaca&#;&#; yer buras&#;d&#;r, bu konuyla ilgili bilgi belgeleri ivedilikle göndermesiniz talep ederiz
Yav sülü postac&#;l&#;k bitti, adam göndermene gerek yok.

KUTLU ADALI'YI KORKUT EKEN ÖLDÜRTTÜ

Rahmetli U&#;ur Mumcu , Kutlu Adal&#; cinayetine de&#;inece&#;iz dedik, söz namustur. Biz o zaman Korkut Eken, Mehmet A&#;ar hep beraberiz. Korkut abinin odas&#;n&#;n, Mehmet A&#;ar'&#;n odas&#;n&#;n yan&#;nda. Çok iyi dinleyin buray&#;. Genciz, vatanseveriz, i&#;te &#;u PKK'ye yard&#;m ediyor diyorlar ama genelde i&#;adamlar&#;n&#; yönlendiriyorlar bizi faili meçhullerden ziyade. Onlar&#; da anlataca&#;&#;m, bugün yeti&#;mez. Bana dedi ki, K&#;br&#;s'ta bir adam var, evet abi dedim, bu dedi K&#;br&#;s'&#; Rumlara satmak istiyor, genciz o zaman, bizi bi doldur bo&#;alt Dedi ki, iki tane bana profesyonel laz&#;m. Dedim ki abi sana öz karde&#;imi verece&#;im, Atilla Peker'i dedim, uzmand&#;r dedim. THY bilet hard disklerini atm&#;yor, biletlerden bakabilirler; Korkut Eken, Atilla Y&#;ld&#;r&#;m bu cinayetten ne kadar önce gittiler. Allaha &#;ükürler olsun, onun (Kutlu Adal&#;) kan&#;n&#; bize nasip etmedi, namuslu adam, bugünleri görmü&#; adam, bunun için çal&#;&#;m&#;&#;, Rumlara falan sataca&#;&#; yok ülkeyi Hep böyle yap&#;yorlar vatanseverlik, vatanseverlik, milleti co&#;turuyorlar herkesi birbirine sokturuyorlar. Allaha &#;ükürler olsun, geldiler gün sonra, denk gelememi&#;ler, Korkut abiyle konu&#;tuk, dedi sonra tekrar gidece&#;iz. Sonra orada bunlara ba&#;l&#; olan ba&#;ka bir ekip öldürmü&#;, kar&#;&#;la&#;t&#;k Korkut abiyle, halloldu dedi. Atilla Peker kanser ameliyat&#; oldu evde yat&#;yordu. Allaha yemin olsun böyle oldu. Kumar&#;n, uyu&#;turucu i&#;inin git gide K&#;br&#;s'&#; ele geçirdi&#;ini görüyor Kutlu Adal&#;, bunlarla ilgili çal&#;&#;ma yap&#;yor, K&#;br&#;s'&#; Rumlara satt&#; diyorlar, yav adam zaten Denkta&#;'la mücadele arkada&#;&#;, hep devlet için yap&#;yor. 

A&#;AR KEND&#; GEÇM&#;&#;&#;N&#; TEM&#;ZLEMEK &#;Ç&#;N ÖLDÜRTTÜ BU &#;S&#;MLER&#;

Bu Mehmet A&#;ar var ya Mehmet A&#;ar. Emniyet müdürlü&#;ü döneminde en iyi arkada&#;lar&#;, Behçet Cantürk, Hüseyin Bayba&#;in, Sava&#; Buldan Hepsinden para al&#;yordu. A&#;ar en son siyasete girince, hayali cumhurba&#;kanl&#;&#;&#;, geçmi&#;ini temizlemek için Milli Güvenlik Konseyi'ne bir sunum yapt&#;, o zaman Tansu Çiller'i ikna etti, sonra Milli Güvenlik Konseyi'ni, devletler kendi gelecekleri için bu tip eylemler yapabilir &#;eklinde sözlü karar ç&#;kartt&#;r&#;p sonra ba&#;lad&#;lar öldürmeye. Vallahi vatan millet için yapmad&#;, kendi geçmi&#;ini temizlemek için. 

U&#;UR MUMCU &#;EH&#;T ED&#;LD&#;&#;&#;NDE, KAT&#;L EN ÖNCE GEL&#;R MEHMET A&#;AR

U&#;ur Mumcu, görü&#;üne kat&#;l&#;rs&#;n&#;z kat&#;lmazs&#;n&#;z. Bence &#;ehittir. Namuslu adam, dürüst adam Neden öldürüldü? Öldürüldü&#;ü zaman yazd&#;&#;&#; yaz&#;lara bak&#;n. Terörden beslenen, terör lordlar&#;. Bunun üzerine çal&#;&#;mas&#;. Terör bölgelerinde uyu&#;turucu tarlalar&#; olur, sat&#;&#;lar&#; olur ve silah ticareti. U&#;ur Mumcu &#;ehit ediliyor, yan&#;na ilk gelen kim, katil en önce gelir. Mehmet A&#;ar, E&#;ine diyor ki, ‘Ben buradan bir tu&#;la çekersem devlet a&#;a&#;&#; iner.’ Bu me&#;hur sözdür, devletin içinde ya&#;ayanlar bunu bilirler. U&#;ur Mumcu, temiz adam, saf adam, tek ba&#;&#;na bir adam. Derin PKK de var, unutmay&#;n Mehmet A&#;ar'&#;n yapt&#;&#;&#; tüm i&#;ler kendi cebi içindi, yav bana i&#;adam&#;n&#; aratt&#;r&#;yorlard&#; PKK'ye para veriyor diye. Yav abi bu adam Çorumlu nas&#;l PKK'li olur deyince, yav para veriyormu&#; diyor Sonra biz adam&#; ar&#;yoruz, bu gidiyor çantayla para al&#;yor.  Diyarbak&#;r'da çocuklar&#;n babalar&#;na d&#;&#;k&#; yedirilip o eziyet edilmeseydi, yav öldür adam&#; onu yapac&#;&#;&#;na, arama yap&#;yorsun kad&#;n&#; soyup, çocu&#;u görüyor. Bizim içimizdeki bir kaç aptal yüzünden.

Bir de para lordlar&#;, uyu&#;turucudan silahtan beslenen. U&#;ur Mumcu, terörü yaz&#;yor ama terörden beslenenleri yaz&#;nca adam&#; tak &#;ehit ettiler.

5 TON KOKA&#;N KARAKAS L&#;MANI'NDA ÖZEL BÖLÜM K&#;RALANDI MI?

Sülüman, hadi sen bizim &#;u arkada&#;lar&#; bir alsana, bana destek olacaklarm&#;&#; diye küsür ki&#;iyi dinliyorsun ya, bir alsana. Nas&#;l uyu&#;turucu hatt&#;? Say&#;n savc&#; Kolombiya’ya, Venezuela’ya yaz&#; yazacaks&#;n&#;z. O mal yakaland&#;&#;&#; tarihten ay sonra Erkan Y&#;ld&#;r&#;m oraya geldi mi? Ocak ve &#;ubat ay&#;nda Karakas liman&#;na gidip özel bir bölüm kiralamak için görü&#;tü mü, kiraland&#;ysa kimin üzerine? Sevkiyat ba&#;lad&#;. Pisli&#;in, pisli&#;i i&#;rençsiniz. Uyuyan devi uyand&#;rd&#;n&#;z."

&#;K&#; BÜYÜK SORUN VAR

&#;ki büyük sorun var, gelecekte bizi büyük felaket bekleyen; Kürt meselesi, Alevi meselesi. Yav çözümleri çok basit, hep çözülmemesi için çal&#;&#;&#;lm&#;&#;. Gelecek s&#;k&#;nt&#;l&#; günler için birlik olmak laz&#;m.

DÜZELTME YAPTI: ARA ÜLKE DEMON&#;K DE&#;&#;L PANAMA

Peker ak&#;am saatlerinde, Twitter hesab&#;ndan videoyla ilgili bir düzeltme mesaj&#; yay&#;nlad&#;. Peker, "7. videomda söyledi&#;im ara durak ülke Dominik de&#;il Panama’d&#;r. Dil sürçmesi olarak Dominik dedim. Dominik devletinden ve halk&#;ndan özür dilerim" ifadesini kulland&#;. (HABER MERKEZ&#;)

7. videomda söyledi&#;im ara durak ülke Dominik de&#;il Panama’d&#;r. Dil sürçmesi olarak Dominik dedim. Dominik devletinden ve halk&#;ndan özür dilerim.

— Sedat Peker (@sedat_peker) May 23,

 

 

 

 

 

Sedat Peker&#;den 7. video

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Birleşik Arap Emirlikleri&#;nde çektiği “Hayata korkusuzca bakanlar, ölümden de korkmazlar” başlıklı 7. Bölüm videoda, bu kez farklı bir mekanda kameralar karşısına geçti. Üzerinde beyaz yerine siyah gömlek olduğu görülen Peker’in arkasında üzerinde “İran” yazan, altında “Mersin”, “Sabiha Gökçen” yazan şemanın oldu bir tahta ile çıktı. Şemanın en altında ise soru işaretleri ile S.D. yazıldı. Panonun el altında ise Oral Çalışlar&#;ın Hazreti Ali, Mümin Sekman&#;ın Her Şey Seninle Başlar ile Dostoyevski&#;nin Ezilmiş ve Aşağılanmışlar kitapları yer aldı.

pano eKonuşması sırasında Türkiye’deki arkadaşlarının üzerine gidilmesi durumunda konuşacağı imasında bulunan Peker, “Ben sabahlara kadar devlete zarar gelmesin diye uluslararası hukuku okuyorum; bak bu gözümdeki şişlikler var ya. Oku Sülü! Beni bunları açıklamak zorunda bırakma eğer açıklarsam devlet uluslararası hukuk önünde suçlu duruma düşer bu yüzden uluslararası hukuku okuyorum ki devlete sıkıntı çıkartmayayım&#; mesajı verdi. Peker, arkasındaki yazıyı göstererek, şunları kaydetti:

“Bir de beni seven insanları toplayıp böyle zulüm etmeyi planlıyor muşsun, Allaha yemin olsun sülü, şurayı oku, Suriye ile kalmaz o tarafa geçeriz, o zaman öyle şeyler olur, devletin aleyhine söylemem uluslararası hukuk önümde, ama beni seven insanları toplayıp ezip döveceklermiş, yapın, kibrit kutusuna sokacam sizi, adam nasıl küçülüyor göreceksiniz.”

Kürt iş adamlarından para alıyordu

Eski Emniyet Genel Müdürü ve İçişleri Bakanı Mehmet Ağar&#;ın &#;lı yıllarda faili meçhul cinayetlere kurban giden Savaş Buldan&#;ın arkadaş olduğunu iddia eden Peker, &#;Mehmet Ağar&#;ın Emniyet Müdürlüğü döneminde en iyi arkadaşları; Behçet Cantürk, Hüseyin Başbaşin ve Savaş Buldan. Bütün bu işadamları onun arkadaşı. Kürt iş adamı diyorlar ya hepsi uyuşturucu işi yapıyordu. Ağar hepsinden para aldı. Çünkü adamın Cumhurbaşkanı olmak hayali vardı. Geçmişini temizlemek için Milli Güvenlik Kurulu&#;ndan &#;Devlet bu tip adamları temizler&#; diye sözlü bir karar çıkarttırdı&#; dedi.

Kutlu Adalı cinayeti

Sedat Peker, 6 Temmuz &#;da Kıbrıs&#;ta evinin önünde öldürülen Kutlu Adalı cinayeti konusunda ise Korkut Eken&#;in o dönem kendisine teklifte bulunduğunu öne sürdü. Peker, şu iddialarda bulundu:

&#; yılında Kutlu Adalı&#;nın öldürülmesini anlatacağım. Eskiden Mehmet Ağar, Korkut Eken hep beraberiz. Korkut abinin odası, Ağar&#;ın odasının yanında. Genciz, vatanseveriz. Genelde iş adamlarını gönderiyorlar bana. Bana dediler ki; Kıbrıs&#;ta bir adam var, Kıbrıs&#;ı Yunan&#;a satmak istiyor. İki tane profesyonel adam ver. Ben de &#;Abi, sana kendi öz kardeşimi vereceğim&#; dedim. Biletlerden bakabilirler. Korkut Eken, Atilla Peker bu cinayetten ne kadar önce gittiler? Meğer adam bugünlere hazırlanmış, Kıbrıs&#;ı falan sattığı yok ama bizi kendi insanımıza düşman ettiler.

Bunlar bir şey yapamadan döndüler ama daha sonra Eken&#;in adamları Adalı&#;yı öldürmüş. Daha sonra Korkut abiyle karşılaştık. Korkut abi &#;O iş halloldu&#; dedi. Atilla Peker kanser oldu, evde yatıyor. Namuslu adamdır doğruları anlatır. Biladerim korkmaz doğruları anlatır; öldürseydi öldürdü derdim. Zaman aşımına girdi zaten. Meğer adam Denktaş&#;ın mücadele arkadaşıymış. Karısının mücadelesini hep uzaktan izledim. Bana diyorlar ki; bu zamana kadar neden anlatmadı? Siz her gördüğünüzü anlatıyor musunuz? Hepimiz birbirimizin aynısıyız. Şimdi anlatacağım.&#;

Uğur Mumcu cinayeti

Peker, Uğur Mumcu cinayeti konusunda ise şunları söyledi:

“Uğur Mumcu, görüşüne katılırsınız katılmazsınız. Bence şehittir. Neden öldürüldü? Öldürüldüğü zaman yazdığı yazılara bakın. Terör bölgelerinde uyuşturucu tarlaları olur, satışları olur ve silah ticareti. Uğur Mumcu şehit ediliyor. Yanına ilk gelen kim, katil en önce gelir Mehmet Ağar. Eşine diyor ki, ‘Ben buradan bir tuğla çekersem devlet aşağı iner’ Bu meşhur sözdür. Devletin içinde yaşayanlar bunu bilirler. Uğur Mumcu, temiz adam, saf adam, tek başına bir adam.”

Soylu&#;nun akrabası

Süleyman Soylu’nun akrabası Sadık Soylu ile ilgili iddialarda bulunan Peker, şöyle konuştu:

“Senin bu akraban var ya Ankara’da Sadık Soylu, bir iş merkezi var Next Level, devletin yeri diye geçiyor. Bakanlığın bütün ülke bürokratları orada, bütün iş adamları orada. Murat Kurum mu yönetiyor Sadık Bey mi? Bir de bir adam var E.K., Çevre Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü. Bu adamla ilgili bir FETÖ soruşturması varmış, o nasıl kapandı? Süleyman bu adam ya gerçek FETÖ’cüyse? Devleti yok ettiniz. Artık insanlar FETÖ’ye inanmıyor. Savcılar siz delil mi istiyorsunuz? Bu Sadık Soylu’nun bir unvanı yok, devletin binasında nasıl oturuyor müsteşar diye? Neden tüm iş adamları orada? Bir yazı yazacaksınız, HTS kayıtları gelsin. Hangi bürokratlar bu adamın yanına gidiyor, hangi bürokratlar arıyor? Ben iddia ediyorum Murat Kurum’u o kadar aramıyor o personeller.”

Peker ile uyuşturucu baronu Çetin Gören&#;in fotoğrafını TRT Haber&#;de yayınlatan Süleyman Soylu&#;ya yanıt veren Peker, &#;Diyorsun ki uyuşturucu satıcısıyla resmimi koymuşsun, &#;Bunlar yeni bir uyuşturucu yolu.&#; Ben sizin kurduğunuz uyuşturucu yolunu anlatacağım herkese, daha çok anlatacağım, böyle parça parça değil avuç içi avuç içi koparacağız&#; Nasıl bir güç, o gücü anlatacağım, yeni uyuşturucu rotası nedir, size delilleriyle ispatlarıyla anlatacağım. Yanlış adam, yanlış zaman&#; dedi.

Binali Yıldırım&#;ın oğluna suçlama

“Bu kokainle ilgili hikâyenin gerçeğini anlatayım” diyen Peker, eski Başbakan Binali Yıldırım’ın oğlu Erkan Yıldırım ile ilgili de iddialarda bulundu:

“Önceden Kolombiya üzerinden geliyordu, en son 4 ton kilo geçen sene 9 Haziran’da yakalandı. Daha sonra yeni bir güzergah çalışması, çünkü Amerika Uyuşturucuyla Mücadele çok güçlü orada, çok baskın karakter, devamlı üstlerinde, orada sistemi devam ettiremeyeceklerini anlayınca km Venezuela ile sınırları var. Venezuella üzerinden yeni adres.

Bu mal yakalandıktan sonra yeni bir güzergâh kurmak için Venezuela’ya kim gitti? Eski Başbakanımız Binali Yıldırım’ın oğlu Erkan Yıldırım Bey. Bu senenin başında Ocak ayında gitti 4 gün kaldı, Şubat ayında gitti 4 gün kaldı. Karakas Limanı var Venezuela’nın en büyük limanı. Oradan kuru yük gemileri direkt Türkiye’ye gelebiliyor ama konteyner gemileri Dominik üzerinde durma yapıp o şekilde geçebiliyor. Artık Dominik üzerinde de çok yakalanmalar başlayacak çünkü yeni güzergah orası.  Kokain bu şekilde ülkeye giriş yaptıktan sonra metrelik yatlarla uzun yolculuk yapabilenle o şekilde dağılır. Suriye üzerinden de yapılıyor.

Para trafiğini Halil Falyalı yönetiyor

Para trafiği nasıl oluyor? Kıbrıs, Halil Falyalı. Tüm para trafiği buradan dönüyor. Halil Falyalı denen şahıs, 20 sene evvel hiçbir şeyi olmayan adam Kıbrıs’ın sahibi. Halil Falyalı’nın Türkiye’de 10 tane dosyası var, neden onu Türkiye’ye getirmiyorsunuz? Tüm yasadışı bahis işi ondan geçiyor, devletin resmi raporlarında da geçiyor. Başka ülkeler de almak istiyor uyuşturucu operasyonunda onlar da alamıyor.

Erkan Yıldırım Kıbrıs’a gittiğinde ya Halil Falyalı’nın otelinde, bazı oteller onun değil casinolar onun, Halil Falyalı’nın misafiri. Ben Binali Yıldırım’ın böyle bir organizasyon içerisinde olduğunu düşünmüyorum ancak ilk zamanlar Erkan Yıldırım’la ilgili çektikleri kasetleri daha sonra bunu bu işe yönlendirdiler ve bu işin aparatı haline geldiler. Türkiye’ye gelişi gidişi tüm organizasyonu bu şekilde. Neden kokain yakalanamıyor? Erkan Yıldırım’ın direkt gemisiyle ilgili de değil, başka gemiler koordinasyon ediyor. Peki Mehmet Ağar bunun neresinde? Tamamen ortasında. Erkan Yıldırım Süleyman Soylu dostluğuna bakın. Erkan Yıldırım’ın, Süleyman Soylu’nun çevresinde bu konularla ilgili dostluğuna bakın.

Sülüman, hadi sen bizim şu arkadaşları bir alsana, bana destek olacaklarmış diye küsur kişiye dinliyorsun ya, bir alsana. Nasıl uyuşturucu hattı? Sayın savcı Kolombiya’ya, Venezuela’ya yazı yazacaksınız. O mal yakalandığı tarihten ay sonra Erkan Yıldırım oraya geldi mi? Ocak ve şubat ayında Karakas limanına gidip özel bir bölüm kiralamak için görüştü mü, kiralandıysa kimin üzerine? Sevkiyat başladı. Pisliğin, pisliği iğrençsiniz. Uyuyan devi uyandırdınız?&#;

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası