celal bayar tıp fakültesi randevu / Prof. Dr. Hikmet Yılmaz - Randevu - İletişim Bilgileri

Celal Bayar Tıp Fakültesi Randevu

celal bayar tıp fakültesi randevu

18 Mayıs tarih ve sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan sayılı Kanun ile kurulan Eskişehir Teknik Üniversitesi, bilim, kültür ve aynı zamanda bir gençlik kenti olan Eskişehir’in merkezinde yer alan 3 yerleşkede 5 Fakülte, 2 Meslek Yüksekokulu, 1 Yüksekokul ve 3 Enstitü ve 4 Araştırma ve Uygulama Merkezi’nden oluşmaktadır. Eskişehir Teknik Üniversitesi, eğitim öğretim ve araştırma faaliyetlerini yürüttüğü güçlü altyapıya sahip birimlerinde, her biri alanındaki gelişmeleri takip eden ve tüm zamanını öğrencileriyle paylaşan yetkin öğretim kadrosuyla, öğrencilerini yaratıcı ve dinamik eğitim ortamlarında, geleceğe en donanımlı ve rekabet edebilir bireyler olarak hazırlamak üzere çalışmaktadır. Üniversitemiz 2 Eylül Yerleşkesinde bulunan uluslararası Hasan Polatkan Havalimanının işletmesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültemiz tarafından yürütülmektedir. Hasan Polatkan Havalimanına haftanın çeşitli günlerinde farklı havayolu şirketleri tarafından gerçekleştirilen uluslararası uçuşlar bulunmaktadır.

Fakülte ve hastanelerin randevu bilgileri

Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Randevu Al

  • Bağlantıyı al
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • E-posta
  • Diğer Uygulamalar
Manisa ilimizde bulunan Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesin Hafsa Sultan Hastanesinden sağlık hizmeti alabilirsiniz.

Hastanenin web sayfasında bulunan 'Hasta Rehberi' kısmı sayesinde hastaneye gelmeden önce işleyişle ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz. ve 10 no'lu otobüslerle hastaneye ulaşım sağlanabilmektedir. Hastaneye başvurmadan önce online olarak alacağınız randevu sayesinde işlemlerinizi hızlandırabilirsiniz. Randevunuzu alıp hastaneye ulaştığınızda kayıt kabul bölümünden giriş yaptırmanız gerektiğini unutmayınız. Randevu saatinizden on beş dakika evvel hastanede bulunmanız önem arz etmektedir.

Hafta Sultan Hastanesi Randevu Bilgileri


Hastaneden online randevu almak için ziyaret etmeniz gereken sayfa:
seafoodplus.info

Detaylı bilgi alabileceğiniz çağrı merkezi numarası:
44 44

Hastane Web Sitesi:
seafoodplus.info

Yorumlar

Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi

Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi

Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesirandevu, adres, telefon , ulaşım harita ve yol tarifi bilgileri aşağıdaki gibidir.

Randevu ve Tahlil sonuçlarıHarita ve Yol TarifiManisa'da Özel HastaneTelefon : () 03 30Adres : Uncubozköy Mahallesi, Celal Bayar Ünv., Yunusemre/Manisa, ManisaWeb : seafoodplus.info Bildir

Lütfen Dikkat : Bu sayfa sağlık kurumunun resmi sayfası değildir adres , telefon numarası , yol tarifi gibi bilgiler içeren rehber sayfasıdır. Hastanenin doktor listesi bilgilerini öğrenmek , muayene ücretlerini öğrenmek soru ve öneri göndermek , randevu almak veya iş başvurusu yapmak için hastanenin telefon numarasından yada resmi web sayfasından iletişim kurunuz.

Etiketler : randevu al,Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi, adres,tahlil sonuçları, laboratuvar sonuçları, telefon, yol tarifi al, ulaşım, nasıl gidilir, nerede, iletişim bilgileri, online randevu,e-randevu

Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Haritası

Yol Tarifi Al

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir