kabus korku evi / TÜRKİYE'DEKİ KORKU EVİ LİSTESİ | Biz Evde Yokuz

Kabus Korku Evi

kabus korku evi

kaynağı değiştir]

Ana madde: Kabuslar Evi Son Dans

Başrollerinde Hümeyra ve Yetkin Dikinciler'in bulunduğu Son Dans, zamanında bolluk içinde yaşamış olan Müyesser'in (Hümeyra), Kore'ye giden sevgilisi Selim'in (seafoodplus.infoiler) savaşta ölmesiyle değişen hayatını konu alıyor. Selim'in ölümünden yıllar sonra Müyesser, başka birisiyle evlilik yapmış, bir oğlu olmuş ancak daha sonra kocası tarafından terk edilmiştir. Oğlu Mesut (seafoodplus.info) son derece saygısız, taşralı bir kadın olan Berna'yla (seafoodplus.infoğlu) evlenmiştir ve Elif adında bir kızları olmuştur.

Seneler ilerledikçe kader ağlarını örer ve Müyesser'i tekerlekli iskemleye mahkûm eder. Bu öyle ağır bir felçtir ki; Müyesser ne yürüyebilmekte ne de konuşabilmektedir. Gelini Berna'nın bakımına muhtaçtır artık. Aile, Mesut'a yapılan iş teklifi nedeniyle Kabuslar Evi'ne taşınır. Kısa süre sonra Müyesser; evin etrafında gizemli olaylara tanık olur. Elli yıl önce ona bir dans sözü veren Selim, Kabuslar Evi'ne gelmiştir, son bir dans için. Ancak Müyesser'in emin olamadığı bir şey vardır, karşısındaki gerçekten Selim midir? Yoksa hayal edebileceğinin daha ötesinde birisi mi?

Hayal-i Cihan[değiştir kaynağı değiştir]

Ana madde: Kabuslar Evi Takip

Başrollerinde Fikret Kuşkan, Cihan Okan ve Cansu Dere'nin bulunduğu Takip'te, çocukluğundan beri bir kurtadamdan kaçan İbrahim'in hikâyesi anlatılıyor. İbrahim (seafoodplus.infoşkan) daha bir çocukken, yaşadığı köyde olağan dışı felaketler baş gösterir. Köye bir kurtadam inmiştir ve tüm köy halkına ve hayvanlarına zarar vermeye başlar. Halk en başta bu yaratığın ne olduğunu bilmedikleri için birçok yöntem ve fikir dener ancak hiçbiri başarıya ulaşamaz. Kurtadam, köyün en güzel kadını Esme (seafoodplus.info)'nin oğlu Hasan'ı öldürür. Bu, bardağı taşıran son damla olur ve köy halkı duruma el koymaya karar verir. Köy muhtarı, eli silah tutabilen ne kadar yiğit varsa, hepsini bu şeytanı öldürmeye gönderir. İbrahim'in babası Kazım (seafoodplus.info), kurtadamı ortaya çıktığı sırada tüfekle vurur ancak kurtadam ölmeden zehrini Kazım'a geçirmiştir. Artık Kazım, eski Kazım olamayacaktır. Bir gece İbrahim, babasının da kurtadama dönüşüp annesine saldırışına tanık olur ve babasını tüfekle vurur. Kazım yaralanır ancak ölmez. Artık eskisi gibi değildir. Evden kaçar ve geride, iki çocuğunu ve karısının cesedini bırakarak köyden uzaklaşır. Köylüler İbrahim'i güvenliği için köyden uzaklaştırırlar ve aradan yıllar geçer.

İbrahim büyümüş ve bir yazar olmuştur ancak hâlâ kurtadama dönüşen babası tarafından takip edildiğine inanmaktadır. Bir roman yazmaya başlar, romanında yaşamını anlatmak istemektedir. Sürekli kaçar bir köyden başka bir köye, bir kasabadan başka bir kasabaya. Artık yorulmuştur ve buna bir son vermek ister. Kabuslar Evi'nin emlakçılığını yapan Sema Hanım'la (B.Şen) karşılaşır. Evi tutar ve yüzleşmeyi beklemeye başlar.

Son Dans[değiştir

Filmin Konusu & Detaylar

Korku, Gerilim

A Quiet Place'in senaryo ekibinde yer alan Scott Beck ve Bryan Woods'un yönettiği Haunt, Cad&#x;lar Bayram&#x;'nda kat&#x;l&#x;mc&#x;lar&#x;n en karanl&#x;k korkular&#x;yla yüzleşeceğini vadeden bir korku evine giden bir grup arkadaş&#x;n, girdikleri yerin bir korku evinden fazlas&#x; olduğunu keşfetmeleriyle başlayan hayatta kalma mücadelelerini anlat&#x;yor.

Cad&#x;lar Bayram&#x; gecesi üniversiteli bir grup arkadaş, en büyük korkular&#x;yla yüzleşeceklerini iddia eden bir korku evine gider. Evin girişinde kendilerini karş&#x;layan palyaço maskeli bir adama telefonlar&#x;n&#x; teslim edip içeri girerler. Odalar&#x; tek tek gezmeye başlad&#x;klar&#x;nda ise onlar&#x; bekleyenin s&#x;radan bir korku evi olmad&#x;ğ&#x;n&#x; korkunç bir şekilde fark ederler. Çünkü bu evde kabuslar, asl&#x;nda gerçektir.

daha fazla göster

Filmin Oyuncu ve Yönetim Kadrosu

Yapım ve yönetimde emeği geçenler

Filmin Bağlantıları

Kabus Evi filminin sosyal medya ve diger bağlantıları

Filmin Tarih ve İsim Değişiklikleri

Kabus Evi filmin vizyon güncellemeleri
  • Filmin Türkçe ad&#x; Kabus Evi olarak belli oldu.
  • Vizyon tarihi olarak değişti.
  • Filmin tarihi ertelendi ve belirsiz olarak değişti.
  • Vizyon tarihi olarak değişti.
  • Filmin tarihi ertelendi ve belirsiz olarak değişti.
  • Film, vizyon tarihi olarak anons edildi.

Bir hafta sonra okul ç&#x;k&#x;ş&#x;nda herkes toplanm&#x;şt&#x; ve Serhat'&#x;n bahsettiği o eve seafoodplus.info hiç kimsenin gitmeye niyeti yoktu.Çünkü seafoodplus.info evde karş&#x;m&#x;za kötü bir şey ç&#x;seafoodplus.info da baş&#x;m&#x;za bir şey seafoodplus.info sonunda Burak patlad&#x;:

-Ya biz ne yap&#x;yoruz?Böyle iş mi olur.O evde ne olduğunu bile seafoodplus.info vazgeçelim,bir kafeye otural&#x;m,ders çal&#x;şal&#x;m.

Serhat: 

-Amma da korkak ç&#x;kt&#x;n seafoodplus.info bak&#x;p ç&#x;k&#x;seafoodplus.info var bunda sanki?

Ada:

-Serhat bak emin misin?Beni de bir korku bast&#x;.

Serhat:

-Eminim Ada sen bana güseafoodplus.info arkanda ben var&#x;seafoodplus.info bir şey olmas&#x;na izin vermem.

Ada bu sözleri duyunca o tedirgin ses tonunu değiştirerek kendinden emin bir şekilde:

-Biliyorum seafoodplus.info zaten kendimden çok güveniyorum.

B&#x;raksak akşama kadar böyle konuşseafoodplus.info söze girdim:

-Öhö öhöArt&#x;k uzatmasak da k&#x;sa seafoodplus.info demiş atalar&#x;m&#x;z"K&#x;sa kes ayd&#x;n havas&#x; olsun".Şimdi ne karar&#x;na vard&#x;k?Gidicez mi kal&#x;caz m&#x;?Yaln&#x;z çabuk olursak sevinirim.

Serhat her zaman ki gibi herkesin ad&#x;na cevap verdi:

-Tabi ki de seafoodplus.info kadar geldik,vazgeçemeyiz.

Serhat'&#x;n bu huyuna sinir seafoodplus.infoşkalar&#x;n&#x;n ad&#x;na konuşseafoodplus.info onlar&#x;n başka fikirleri seafoodplus.info konuya dönelim.&#x;brahim:

-Bence Serhat hakl&#x;.Buraya kadar geldik,geri dönülmez.

Ben:

-O zaman yola devam.

En sonunda evin kap&#x;s&#x;n&#x;n önüne seafoodplus.info birbirine bak&#x;seafoodplus.infoa Serhat kap&#x;ya doğru yürümeye başlad&#x;.Ada:

-Dikkat et Serhat.

Serhat kap&#x;y&#x; seafoodplus.info korktuğumuz baş&#x;m&#x;za seafoodplus.info içeri seafoodplus.info de peşinden içeri seafoodplus.infoenlerden yukar&#x; ç&#x;kacakt&#x;seafoodplus.infoenler bayağ&#x; eski ve her an k&#x;r&#x;lmaya davetiye ç&#x;kar&#x;seafoodplus.info önde, biz arkadayd&#x;seafoodplus.info anda merdiven k&#x;r&#x;ld&#x; ve Serhat'&#x;n ayağ&#x; k&#x;r&#x;lan merdivenin olduğu yere s&#x;k&#x;şt&#x;.Serhat ac&#x;lar içinde k&#x;vran&#x;seafoodplus.info gören Ada ağlamaya başlad&#x;.Birden sesler duymaya başlad&#x;seafoodplus.infor gitgide k&#x;z&#x;ş&#x;seafoodplus.info kap&#x; kapanmaya başlad&#x;.&#x;brahim bunu görünce kap&#x;ya koştu ama yetişseafoodplus.info yandan Ada Serhat'&#x; ordan ç&#x;karmaya çal&#x;ş&#x;seafoodplus.info bu olanlar&#x; gördükçe gözlerim seafoodplus.info hay&#x;r,ben ağlarsam,ben dayanamazsam onlar da ağlar diyerek kendimi teselli seafoodplus.info ve &#x;brahim kap&#x;y&#x; açmaya uğraş&#x;rken ben de Ada ile Serhat'&#x;n ayağ&#x;n&#x; kurtrmaya çal&#x;ş&#x;yorduk. 

Annemin beni dürtmesiyle uyand&#x;seafoodplus.info!&#x;yi ki rüya seafoodplus.infoRüya değil,"KABUS"!!!!!

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir