deniz feneri kurban bağışı / Yurt Dışı Kurban Fiyatları | Deniz Feneri Derneği

Deniz Feneri Kurban Bağışı

deniz feneri kurban bağışı

Derneğin kurban organizasyonunda mülteci kampları, savaş, doğal afet, açlık ve yoksulluk bölgeleri ile yetimhanelere öncelik verilecek.

Bu kapsamda 3 kıta ve 30 ülkede ihtiyaç sahibi mazlum ve mağdur bölgelere ulaşılarak kardeşlik bağlarımız güçlenecek.

Çeyrek asırdır Kurban organizasyonu gerçekleştiren Deniz Feneri Derneği'nin bu bayram belirlemiş olduğu kurban bedeli ise Yurtdışında TL olurken yurt içi vekalet ücreti TL olarak belirlendi.

Vekalet yoluyla kurbanlarını derneğe bağışlamak isteyen hayırseverler, kurban çalışmaları için belirlenen ülkeler arasından dilediğinde kurbanını kestirip ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Av Mehmet Cengiz yaptığı kısa açıklamada şunları söyledi Kurbanların bir bölümünün Türkiye'de, bir bölümünün de yurt dışında açlık, yoksulluk ve iç çatışmaların yoğun olarak yaşandığı ülkelerde kesilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak” dedi.

PEKİ DENİZ FENERİ DERNEĞİ NE YAPACAK?

Yüzyılın iyilik hareketi, yılı Kurban çalışması kapsamında Türkiye ile birlikte 30 ülke ve bölgede kurban bağışlarını sahiplerine ulaştıracak.

DENİZ FENERİ GÖNÜLLÜLERİ YOLLARA DÜŞECEK

Deniz Feneri Derneği gönüllüleri, hayırseverlerin kurbanlarını kesip muhtaçlara ulaştırmak için yollara düşecek. Kimisi saatlerce uçak yolculuğu yapacak, kimisi doğru dürüst yolu bile olmayan bölgelerde zor şartlar altında ihtiyaç sahiplerine ulaşacak. Gittikleri bölgelerde derneğin gönüllüleri, her şeye rağmen kendilerine emanet edilen kurbanları ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

KARDEŞLİK DUYGULARI GÜÇLENECEK

Deniz Feneri Derneği, kurban hisselerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırırken toplumlar arasında bir kardeşlik köprüsü kurmak ve insanlara umut ışığı olabilmek için bölge insanlarını sevgiyle kucaklayacak

Dernek, bağışçılarının vekalet yoluyla bağışladıkları kurbanları dünyanın dört bir yanındaki Müslümanlara ulaştırmasıyla birlikte, Müslümanlar arasındaki kardeşlik, paylaşma ve dayanışma duygularını güçlendirmeyi hedefliyor.

İNSANİ YARDIMDA ÖNCELİKLİ BÖLGELER

Derneğin  kurban organizasyonunda öncelik mülteci kampları, savaş, doğal afet, kronik açlık ve yoksulluk bölgeleri ile yaşlılar, kimsesizler, dullar, yetimhaneler, ve hastanelere verilecek.

BİNLERCE YETİME BAYRAMLIK KIYAFET

Deniz Feneri, ayrıca Türkiye ile birlikte toplamda 30 ülkede binlerce yetime bayramlık kıyafet yardımında bulunmayı planlıyor. Tüm hayırseverler TL karşılığında yetim çocuklara bir bayramlık hediye edebilir ya da dilerlerse BAYRAMLIK yazıp 'ye göndererek projeye 10 TL destekte bulunabilirler.

3 KITADA KURBAN ORGANİZASYONU

Afrika'dan Balkanlara, Güneydoğu Asya'dan Ortadoğu'ya kadar üç kıtada ihtiyaç sahiplerine ve yetimlere ulaşacak olan dernek bu yıl da kurban çalışmaları için yollara düşecek.

KURBANLIKLAR NASIL KESİLİYOR?

-Kurbanlıklar Deniz Feneri görevlilerince kesim yapılacak olan ülke ve bölgelerde kurban olma özelliklerine uygun olarak satın alınır.

-Kurbanlıklar İslami usullere uygun olarak kesilir.

-Kesilen kurbanlar ihtiyaç sahiplerine elden dağıtılır.

-Kurban kesimlerinin gerçekleştiğine dair bilgi, kısa mesaj ile vekalet sahiplerine iletilir. Ayrıca kurban kesimi sırasında alınan video da link olarak vekalet sahibinin cep telefonuna gönderilir.

KURBANINIZI NASIL BAĞIŞLAYABİLİRSİNİZ?

Bağışlar, Deniz Feneri Derneği'nin  merkezlerine gidilerek elden, internet üzerinden online olarak ya da kurumun  60 60 numaralı telefon numarasından detaylı bilgi alınarak yapılabilecek.

Kurban bağışları funduszeue.info adresli internet sitesinden kredi kartı ile, bankalarda bulunan Deniz Feneri Derneği bağış hesaplarından ya da 60 60 no'lu çağrı merkezi üzerinden kredi kartı ile yapılabilecek.

Kurban kesimlerinin gerçekleştiğine dair bilgi, kısa mesaj ile vekalet sahiplerine iletilecek.

Ramazan Yıldıfunduszeue.info - Haber Şefi

Haber 7 - Ramazan Yıldız

Bağış ve Kurban Tahsilatları

BALKANLAR İNSANİ YARDIMTL - Hesap No            : IBAN No : TRUSD - Hesap No         : IBAN No : TREURO - Hesap No      : IBAN No : TRFİLİSTİN İNSANİ YARDIMTL - Hesap No            : IBAN No : TRUSD - Hesap No         : IBAN No : TREURO - Hesap No      : IBAN No : TRSURİYE-İDLİB İNSANİ YARDIMTL - Hesap No            : IBAN No : TRUSD - Hesap No         : IBAN No : TREURO - Hesap No      : IBAN No : TRARAKAN İNSANİ YARDIMTL - Hesap No            : IBAN No : TRUSD - Hesap No         : IBAN No : TREURO - Hesap No      : IBAN No : TRYEMEN İNSANİ YARDIMTL - Hesap No            : IBAN No : TRUSD - Hesap No         : IBAN No : TREURO - Hesap No      : IBAN No : TRSUDAN İNSANİ YARDIMTL - Hesap No            : IBAN No : TRUSD - Hesap No         : IBAN No : TREURO - Hesap No      : IBAN No : TRELAZIĞ İNSANİ YARDIMTL - Hesap No             : IBAN No : TRUSD - Hesap No         : IBAN No : TREURO - Hesap No      : IBAN No : TR

Haluk Levent'ten 'AHBAP'tan Deniz Feneri'ne bağış' açıklaması: 'Yine kızıyorum kendime'

Kızılay'dan çadır satın aldığı Cumhuriyet tarafından ortaya çıkarılan AHBAP Derneği'nin, son olarak Deniz Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne bağış yaptığını gösteren Beyannamesi sosyal medyada tepki çekti.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul Milletvekili Ahmet Şık da söz konusu bağış hakkında bir paylaşım yaptı. 

Şık paylaşımında, "Bunca kavga/dövüş, 'AHBAP'ın kasasındaki paranın paylaşımıyla ilgili mi?' acaba. Kızılay'dan alındığı söylenen (Siz 'gelmeyin üzerime karşılığı' ödenen haraç diye okuyun) çadırlar ve yardım malzemelerinin 'maliyetine satış' denmesine karşın fahiş fiyatlı olması da bir kuşku işte" ifadelerini kullandı.

"DERNEĞE ŞARTLI BAĞIŞLAR GELİR"

Şık'ın paylaşımına yanıt veren, derneğin kurucusu ve müzisyen Haluk Levent ise "Sevgili Ahmet! Derneğe şartlı bağışlar gelir. Bu şartlı bağışlardan biri de şehitler içindi. Şehitler adına su kuyuları açılacaktı. O dönem yeni yönetiminde Deniz Fenerine bin TL tutarında bağış yaptık, takibini de yaptık onlar açtı ve biz paylaştık. Denetimden de geçti" dedi.

"HİÇ SAĞLIKLI BİR DÖNEMDEN GEÇMİYORUM"

Daha sonra sosyal medya hesabından da bir paylaşım yaparak eleştiriler hakkında konuşan Levent, şunları söyledi:

"Yine kızıyorum kendime. Hiç sağlıklı bir dönemden geçmiyorum. Sakinleşerek kısa yazayım Derneklere gelen şartlı bağışlar vardır. İsteseniz de dernekte tutamazsınız. İlgili projeye aktarmak zorundasınız . 3 yıl önce şehitlerle ilgili şartlı bağışı böyle yönlendirdik ve yayınladık. 

Ve sorunun çözümünü buldum. Bir TV kanalında şöyle saatlik bir canlı yayın yapalım. Özellikle 24 Mart’ta açıklayacağımız denetim raporundan sonra eski yeni ne kadar soru var ise sorulsun. Tek tek yanıtlayayım. Hem zamanımızı yitirmeyelim hem de o gün herkes cevabını alsın."


Haluk LeventAHBAPAhbap Derneğibağışdeniz feneri

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası