f1 için direksiyon seti önerisi / PS5 ve PS4 Oyunları İçin En İyi Direksiyonlar - GT7 ve Daha Fazlası | PlayStation (Türkiye)

F1 Için Direksiyon Seti Önerisi

f1 için direksiyon seti önerisi

S - ONE / PC

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: X box series s de oynuyor oğlum. Tam uyumlu. Teşekkürler ederim.

👤 *** ***: Bir süredir kullanıyorum. Fiyatına göre ortalama bi cihaz. İlk deneyimim olduğu için araştırarak satın aldım. Malzeme kalitesi çok iyi. Sorunsuz bir şekilde Xbox Series S cihazımda ve bilgisayarımda kullanıyorum sadece USB takarak. Bütçeniz varsa alabilirsiniz.

6. Snopy V5H Pro

En İyi Direksiyon Seti

ARTILAREKSİLER
Hafif
Fonksiyonel
Hassas Geribildirim

PC ile kolayca USB bağlantısı yapılabilen Snopy V5H Pro, çift titreşim modu sayesinde oyun sırasındaki hız, fren, çarpma gibi etkileri artırarak güçlü bir geribildirim sunmayı başarır. Gerçeğe uyum sağlayabilen motor akustiği, vites ve el feneriyle birleştiğinde üstün bir oyun deneyimi sunar. Bununla birlikte 11 adet çok yönlü düğmesi, oyunu kişiselleştirilebilir kılar ve alacağınız keyfi büyük oranda artırır. derecelik dönüş oranına sahip bu direksiyon seti, yüksek performansla birleşerek oyunu daha gerçekçi bir hale getirir.

Teknik Özellikler
Dönüş derece
UyumlulukPC

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Ürün iyi sadece iki yanı kötü direksiyonun altındaki yapışkanları tutmuyo ve oyunlarda pc bilmeyenler için kötü çünkü oyuna girince direk algılamıyo baya bi 5 saat uğraştım hayla yapamadım sorunlar var ama onun dışında her şey güzel

👤 *** ***:  bu fiyata alabileceğiniz en iyi direksiyon, geldiğinden beri 10 saattir oynuyorum neredeyse.

7. Axcess

En İyi Direksiyon Seti

ARTILAREKSİLER
Hafif
Fonksiyonel
Hassas Geribildirim

Axcess tasarımlı bu direksiyon seti XBox One ve PC ile uyum sağlarken USB desteği sunmayı da ihmal etmez. Oyun gerçekliğini artırmak amacıyla çift titreşim özelliğiyle tasarlanmış olup bunu direksiyon, kumanda kolu, el vitesi ve ayak pedalı ile daha gerçekçi bir kullanıma taşımıştır. 90 derecelik dönüş oranına sahip olan bu set, aynı zamanda diz üstü bilgisayarlara da kolaylıkla uyum sağlayabilen bir form kazanmayı başarmıştır.

Teknik Özellikler
Dönüş90 derece
UyumlulukX Box One/PC

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: çok iyi fiyat performans için seçin gayet güzel

👤 *** ***: çok memnun kaldık fiyatı da uygun

8. Kontorland Ap7

En İyi Direksiyon Seti

ARTILAREKSİLER
Hafif
Fonksiyonel
Hassas Geribildirim

PS4 PS3 Xbox One Xbox Nintendo Switch Android kullanıcılarına hitap eden Kontorland Ap7, derecelik dönüş oranıyla memnuniyeti artırmayı başaran direksiyon setlerinden biridir.  cm direksiyon çapı bulunan bu ürün, gerçekliği de büyük oranda artırmayı başarır. Elinizi terletmeyen ve kaymayan direksiyon kaplaması sayesinde oyun deneyiminin keyfini uzun saatler boyunca çıkarmanıza olanak tanır. Ayarlanabilir direksiyon hassasiyeti, kişiselleştirme ve konfor açısından memnun edici bir rol oynar.

Teknik Özellikler
Dönüş derece
UyumlulukPS4 PS3 Xbox One Xbox Nintendo Switch Android

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Ürüne yapılan yorumlarda acaba diye düşünmüştüm. Fiyatına göre performansı çok iyi ve bozuk yolda direksiyon titreşim bile yapıyor harika ürün

👤 *** ***: F/p olarak gayet güzel bir ürün pedallarındaki gazın yumuşak frenin sert olması masaya çok rahat sabitlenebilmesi direksiyon simidinin geniş olması ve tuş çeşitliliğinin bulunması çok güzel

9. Powermaster PM

En İyi Direksiyon Seti

ARTILAREKSİLER
Hafif
Fonksiyonel
Hassas Geribildirim

Powermaster PM, Xbox , PS2, PS3 ve PC ile uyum sağlayarak kullanıcı kitlesini büyük oranda artırmayı başarmıştır. D şok teknolojisine ek olarak anahtar programlama teknolojisiyle kullanıcı performansını kişiselleştirmeye ve oyun deneyimine gerçekçilik katmaya yardımcı olur. Yapımında kullanılan ABS plastik sayesinde uzun süre size eşlik edecek sağlam bir form kazanmıştır.

Teknik Özellikler
Dönüş derece
UyumlulukXBOXPS2-PS3-PC USB

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: çok güzel f/p ürünü memnun kaldık

👤 *** ***: üründen çok memnun kaldım direksiyon çok iyi tepkiler hızlı

Corby FX95T G-Force

En İyi Direksiyon Seti

ARTILAREKSİLER
Hafif 
Fonksiyonel
Hassas Geribildirim

Fiyat ve performans açısından kullanıcılarından tam not almayı başarmış olan Corby FX95T G-Force, PS3, PS4, XBOX ONE, XBOX, PC, NS SWITCH, Android sistemlerine de uyumluluk göstererek kitlesini artırmayı başarmıştır. derece dönüş oranına sahip olan bu set, aynı zamanda yükseklik ve hassasiyet ayarlarının da kişiselleştirilmesine olanak tanır. Bu sayede oyun deneyiminin daha gerçekçi olmasını ve konforu artırmayı mümkün kılar.

Teknik Özellikler
Dönüş derece
UyumlulukPS3 / PS4 / XBOX ONE / XBOX / PC / NS SWITCH / Android

Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Fiyat ve performansı muhteşem

👤 *** ***: çok iyi fiyatı da uygun memnun kaldım kesinlikle alın

'ün en iyi direksiyon seti hangisi?

En iyi direksiyon seti tavsiyesine gelecek olursak Thrustmaster T Alcantara Ferrari Integral, Logitech G G, Rampage VS, Rush Prorace RWR, Hori Racing, Snopy V5H Pro ideal dönüş açısı, hassas güç geribildirimi, gerçekliği artıran tepkiselliği gibi özelliklerle en çok tercih edilen direksiyon setleri arasında yerini alıyor. 

Direksiyon setleri ne kadar?

Direksiyon setleri güç geribildiriminin hassaslığı, yüksek tepkiselliği, gerçekçi dönüş açısı gibi özelliklerin etkisiyle farklı fiyat aralıklarında olabilmektedir. Bu nedenle her markanın ya da modelin fiyatı birbirinden farklı şekillerdedir.

Direksiyon seti ne işe yarar?

Teknolojinin ilerlemesiyle beraber oyuncular için en çok tercih edilen ise daha gerçekçi ve tepkiselliği olan ürünlerdir. Direksiyon seti de tam da bu noktada kullanıcılarını memnun etmeyi başarıyor. Sürüş deneyimini, hızı, freni, çarpmayı hissettiren üstün bir gerçeklik sunar. Bununla birlikte kullanıcıların el göz koordinasyonunu geliştirerek odaklanmalarını da artırır.

Bilgisayarınızı Bir Yarış Arabasına Dönüştürecek Direksiyon Seti Tavsiyeleri

Günümüzde teknolojinin gelişmesiyle sadece oyunlar değil, bu oyunları oynatacak konsollar ve bilgisayarlar da gelişti. Gelişmeler de yanında yeni aksesuarlarla birlikte geliyor. Bilgisayarda ya da konsolda araba yarışı ya da simülasyonunu bir direksiyon seti aracılığıyla oynamak, oyuncuya çok daha fazla keyif veriyor.

Alacağınız en iyi gamepad bile, bir yarış direksiyon setinin yerini tutamaz. Direksiyonların sağladığı kuvvet geri bildirimi, titreşim ve çok daha fazlası, oyuncularına, oyun oynarken gerçek bir araba sürme deneyimi yaşatıyor.

Her şeyde olduğu gibi direksiyon setlerinde de ne kadar çok para harcarsanız o kadar kaliteli bir ürün elde edersiniz. Direksiyon setlerinde çok farklı fiyatlarda farklı seçenekler bulunuyor. Oynadığınız oyunları ve bütçenizi ele alarak, satın almak istediğiniz direksiyon setini aşağıda bulabilirsiniz.

Direksiyon seti tavsiyeleri:

Listenin en uygun seti: Speedlink DRIFT O.Z. Racing Wheel

Speedlink DRIFT O.Z. Racing Wheel

Hakkında birçok olumsuz eleştiriler olmasına rağmen, Speedlink DRIFT O.Z, oldukça başarılı bir direksiyon seti. Tam bir fiyat performans ürünü olan Speedlink DRIFT O.Z.’nin, direksiyon ve düğmeleri şaşırtıcı derecede iyi çalışıyor. Fiyatına göre özellikleri ve özelleştirmeleri etkileyici olan direksiyon setinin deadzone’u da ayarlanabiliyor. Nispeten eski bir model olduğu için, kutudan çıkan CD ile kurulumunu yapabilir ve direksiyonunuzu oyun tarzınıza göre şekillendirebilirsiniz. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Fiyat performans arayanlar için IPOTCH Oyun Direksiyon

IPOTCH Oyun Direksiyonireksiyon

Listemizin bir diğer fiyat performans ürünü olan IPOTCH Oyun Direksiyonu, yüksek, orta ve düşük pozisyonlara ayarlanabiliyor. Gerçekçi bir tasarıma sahip direksiyon setini kullanmak için tek yapmanız gereken şey, seti bilgisayarınıza ya da konsolunuza bağlamak. dönebilir direksiyonu ve rahat kullanımı ile simülasyondan yarışa her türlü araç oyununu oynayabilirsiniz. Titreşim geri bildirimi, yaylı pedallar ve titreşimli motoru ile oyuncuya gerçek yarış hissini veren IPOTCH Oyun Direksiyonu, uygun fiyatına göre oyunculara oldukça fazla sayıda özellik vaad ediyor.  Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Orta seviye bir set: Logitech G G29 Driving Force Yarış Direksiyonu

Logitech G G29 Driving Force

Konu direksiyon setlerine gelince, bu kulvarda en çok ürün çeşitliliğine ve aynı zamanda kalitesine sahip Logitech’i listede görmek sürpriz değil. G29 direksiyon seti, gaz, fren ve debriyaj için üç metal pedal seti ile birlikte geliyor. 

Direksiyon setinde vites değiştirme, tekerleğin arasındaki büyük metal dişler ile elde ediliyor. Vites değiştirken oyuncuya hissettirdiği tıkırtı, tatmin edici bir somut his sağlıyor. Direksiyonun sunduğu kuvvet geri bildirimi, neredeyse gerçek arabayla aynı hissi sunuyor. Logitech G29 direksiyon setinin pedalların sertliğini de kendi oynanışınıza ve oyununuza göre ayarlayabilirsiniz.

Simülasyon yarış oyunları için orta seviye bir direksiyon olan G29, kendinden daha pahalı alternatifler de bulunduruyor. Ancak yine de Dirt Rally, Project Cars ve Gran Turismo gibi oyunlarda Logitech G29 ile oldukça keyifli vakit geçirebilirsiniz. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Tatmin edici performansı ile Thrustmaster T80 RS Racing Wheel

Thrustmaster T80 RS Racing Wheel

Thrustmaster T80 RS Racing Wheel, PlayStation 3 ve PlayStation 4 yarış oyuncuları için Sony tarafından üretilen bir direksiyon seti. Fiyatına göre yalnızca derece dönüşü olan Thrustmaster T80 RS, ağırlıklı olarak metal yerine plastikten yapılma. Fiyatına ve standartlarına göre tatmin edici bir iş çıkaran Thrustmaster T80 RS, ince bir masaya dahi kolaylıkla monte edilebilir merkezi kenetleme sistemine sahip. Ancak pedalların yerde kaymasını önlemek için halıya ya da ağır bir bloğa ihtiyaç duyuyor.

PlayStation 3 ve 4 için Sony tarafından üretilen bu direksiyon setinde, PlayStation kontrol cihazında bulunan L1,L2,R1,R2 gibi düğmeler de bulunuyor. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Logitech'in en iyilerinden Logitech G

Logitech G

Logitech’in G yarış direksiyonu, Logitech G29 ve G gibi önceki modellere ek bir güç geri bildirimi katmanı sunmak için yeni bir sisteme sahip. Logitech’in G, temelde desteklenen yarış oyunlarının fizik ve ses paketlerinden veri almak ve bu bilgileri direksiyona ve ellerinize ekstra hisler ve titreşimler sağlamak için kullanmak üzere “Trueforce” isimli teknoloji ile tasarlanmıştır. G, daha önce Xbox One için çıkarılan G ve PlayStation 4 için çıkarılan G29 gibi direksiyon setlerine de oldukça benzerlik gösteriyor.

Logitech, G ile hem Xbox hem PlayStation hem de bilgisayar oyuncularını düşünen bir sistemle geliyor. İki farklı sürümü olan direksiyon setinin biri PlayStation düğmeleri, diğeri ise Xbox düğmeleri ile geliyor. Ayrıca Logitech G, hem Xbox Series X hem de PlayStation 5 ile de uyumlu bir şekilde çalışıyor. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Fırçalanmış alüminyum pedallarıyla Thrustmaster T RS GT

Thrustmaster T RS GT

Gran Turismo Sport’un piyasaya sürülmesinden yalnızca birkaç ay sonra piyasaya sürülen Thrustmaster T RS GT, orijinal parlak krom yerine fırçalanmış alüminyumdan yapılmış pedal yüzlerine sahip bir direksiyon seti. Direksiyonun pürüzsüzlüğü, direnci ve kuvvet geri bildirimi, etkileyici derecede başarılı. Direksiyonun üzerindeki kauçuk, oyuncular için iyi bir tutuş hissi sağlıyor. Kolay kurulum, harika görünürlük ve çeşitli eklentiler sunan Thrustmaster T RS GT, üst segment bir direksiyon seti.

Thrustmaster T RS GT ne yazık ki vites eklentili bir set değil. Ancak ek olarak satın alınabilen Thrustmaster TH8A Add-On Shifter ile çok daha gerçekçi bir hal alıyor. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Emoji İle Tepki Ver

53

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası