niğde saklı bahçe kahvaltı / Suspicious activity detected

Niğde Saklı Bahçe Kahvaltı

niğde saklı bahçe kahvaltı

Kayseri’de En Lezzetli Kahvalt&#; Nerede Yap&#;l&#;r?

Güne güzel bir ba&#;lang&#;ç yapman&#;n ilk ad&#;m&#; keyifli bir kahvalt&#;dan geçiyor. Cemal Süreya bo&#;una kahvalt&#;n&#;n mutlulukla bir ilgisinin oldu&#;unu söylemi&#; olamaz, de&#;il mi? Kahvalt&#; ki&#;inin daha günün ilk saatlerinde kendine ay&#;rd&#;&#;&#; en keyifli anlard&#;r. Bir de yan&#;n&#;zda sevdikleriniz varsa, bu de&#;erli anlar&#;n de&#;eri hiçbir &#;eyle ölçülemez.

Bu yaz&#;m&#;z&#; Kayseri’de olup da güne harika bir ba&#;lang&#;ç yapmak isteyenler için haz&#;rlad&#;k. Birçok do&#;al ve tarihi güzelli&#;e ev sahipli&#;i yapan Kayseri, hem yerli hem de yabanc&#; turistlerin ilgisini çekiyor. E&#;er siz de çe&#;itli i&#;, gezi vb. nedenlerle bu güzel ildeyseniz veya halihaz&#;rda burada ikamet ediyor ve güzel bir Kayseri kahvalt&#;s&#; yapmak istiyorsan&#;z önerdi&#;imiz mekanlardan birini güvenle tercih edebilirsiniz.

&#;&#;te lezzet garantili Kayseri kahvalt&#; mekanlar&#;…

Kayseri Açma Kete Nas&#;l Yap&#;l&#;r?

Kayseri Kahvalt&#; Yerleri: En &#;yi 7 Mekan

1) Gubate Restaurant

Kayseri’de kahvalt&#; yap&#;lacak yerler denildi&#;inde ilk akla gelen mekan Gubate Restaurant’t&#;r. Aran&#;zda bilenler vard&#;r mutlaka: Gubate asl&#;nda bir Çerkez yeme&#;idir. &#;lk olarak y&#;l&#;nda kap&#;lar&#;n&#; misafirlerine açmaya ba&#;layan Gubate Restaurant ismini Çerkez mutfa&#;&#;n&#;n dünyaca ünlü böreklerinden biri olan Gubate’en al&#;yor. Mekanda hem Çerkez hem de Kayseri yörelerine ait geleneksel yemeklere yer veriliyor. Gubate Restaurant’&#; di&#;er kahvalt&#; mekanlar&#;ndan farkl&#; k&#;lan bir di&#;er özelli&#;i ise menüsünde do&#;al ve katk&#;s&#;z yiyeceklere yer vermesi. Örne&#;in bu mekanda peynir, zeytin, bal, reçel, kaymak gibi kahvalt&#; sofralar&#;n&#;n olmazsa olmaz yiyecekleri ilk üreticiden temin ediliyor. Yine kahvalt&#;lar&#;n gözdesi hamur i&#;leri deneyimli ustalar taraf&#;ndan haz&#;rlan&#;yor. Mekan&#;n menüsünde kulland&#;&#;&#; tüm patatesler kendi tarlalar&#;nda yeti&#;tiriliyor. Keyifli bir kahvalt&#; deneyimi için Gubate Restaurant’&#; hiç tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz.

Adres: Mevlana, Mehmet Akif Ersoy Cd., Güne&#; Apartman&#;, Ayd&#;n Çar&#;&#; Sitesi, Talas, Kayseri

&#;leti&#;im: 93 49

gubate restaurant

2) Erguvan Cafe & Restaurant

Manzaral&#; mekanlar&#; bir ba&#;ka sevdi&#;inizi biliyoruz! &#;&#;te Erguvan Cafe & Restaurant da, o mekanlardan biri. Do&#;a ile iç içe bu mekanda sevdiklerinizle birlikte keyifli zaman geçirmeniz garanti. Mekanda çocuklar&#;n doyas&#;ya zaman geçirebilece&#;i oyun alan&#; bulunuyor. Dolay&#;s&#;yla Erguvan Cafe & Restaurant’&#;n ebeveynlere uygun, tabiri caizse çocuk dostu bir mekan oldu&#;unu söylemek mümkün. Belediyenin i&#;letmecisi oldu&#;u bu mekan, lezzeti ve kaliteyi uygun fiyata sunuyor. Doyurucu ve zengin menüsüyle harika bir kahvalt&#; deneyimi sunan bu mekana mutlaka u&#;raman&#;z&#; tavsiye ederiz. Sabah , ak&#;am saatleri aras&#;nda hizmet veren Erguvan Cafe & Restaurant’a hafta sonu kahvalt&#;s&#; için gidecekseniz mutlaka öncesinde rezervasyon yapt&#;rmal&#;s&#;n&#;z. Çünkü özellikle hafta sonlar&#; çok kalabal&#;k oluyor.

Adres: Tablakaya Mahallesi, Demirkalaç Sokak No: 10/2, Talas, Kayseri

&#;leti&#;im: 17 01

erguvan cafe restaurant

3) Mavera Mürüvvet Han&#;m Kona&#;&#;

y&#;l&#;nda Talas’ta faaliyete geçen Mavera Mürüvvet Han&#;m Kona&#;&#;, rezervasyonla hizmet veriyor. K&#;sa süre içinde bölgenin iddial&#; mekanlar&#;ndan biri haline gelen Mavera Mürüvvet Han&#;m Kona&#;&#; zengin kahvalt&#; menüsü ile özellikle hafta sonlar&#; bir hayli kalabal&#;k oluyor. Dekorasyonu, s&#;cak ve samimi atmosferi, hizmet kalitesi ve h&#;zl&#; servisi ile her misafirini mutlu etmeyi ba&#;aran bu mekan adeta memnuniyet garantili. Yolunuz Talas taraf&#;na dü&#;erse; sevdiklerinizle güzel bir kahvalt&#; yap&#;p güzel an&#;lar biriktirmek isterseniz gönül rahatl&#;&#;&#;yla Mavera Mürüvvet Han&#;m Kona&#;&#;’n&#; tercih edebilirsiniz.

Adres: Harman Mah. Çamyurdu Cad. No Talas, Kayseri

&#;leti&#;im: 67 58

Kayseri’de Ne Yenir? Mant&#; ve Past&#;rma Diyar&#;nda 10 Enfes Mekan

mavera mürüvvet han&#;m kona&#;&#;

4) Ta&#; Mekan Et Lokantas&#; & Kahvalt&#; Evi

E&#;siz manzaras&#; ve farkl&#; dekorasyonu ile dikkat çeken mekanlardan birisi Ta&#; Mekan Et Lokantas&#; & Kahvalt&#; Evi. Zengin kahvalt&#; menüsü sunan bu mekan, kaliteli ve h&#;zl&#; servisiyle her gidenden tam not al&#;yor. Ailenizle veya dostlar&#;n&#;zla birlikte manzara e&#;li&#;inde güzel bir kahvalt&#; yapmay&#; planl&#;yorsan&#;z Ta&#; Mekan Et Lokantas&#; & Kahvalt&#; Evi tam size göre. Bizden söylemesi!

Adres: Hisarc&#;k Erciyes Mah. Erciyes Bulvar&#;, No: Hisarc&#;k, Melikgazi, Kayseri

&#;leti&#;im: 21 12

ta&#;mekan et lokantas&#;

5) F&#; Cafe

Kayseri kahvalt&#; yerleri listemize Fi Cafe ile devam ediyoruz. Kendilerini kahvalt&#; ve partinin tek adresi &#;eklinde tan&#;mlayan Fi Cafe, bu konseptiyle önerdi&#;imiz di&#;er mekanlardan biraz farkl&#;. Bu mekan kahvalt&#; hizmetinin yan&#; s&#;ra ni&#;an, k&#;na ve parti organizasyonlar&#;na da ev sahipli&#;i yap&#;yor. Fi Cafe, haftan&#;n her günü sabah ile ak&#;am saatleri aras&#;nda hizmet veriyor. E&#;er do&#;um günü, mezuniyet partisi ve benzeri bir organizasyon planl&#;yorsan&#;z; bu güzel kutlamalar&#; kahvalt&#; seçene&#;ini de dahil ederek taçland&#;rabilirsiniz. Niyetiniz sadece sevdiklerinizle güzel bir hafta sonu kahvalt&#;s&#; yapmaksa, zengin menüsü ve kaliteli hizmetiyle her misafirinden tam not alan Fi Cafe’ye mutlaka u&#;ramal&#;s&#;n&#;z.

Adres: Erenköy Mah. Erenköy Cad, Sk. No: 1, Melikgazi, Kayseri

&#;leti&#;im: 38 38

Türk Kahvalt&#;s&#; – 5 Farkl&#; Yöreden Hiç Duymad&#;&#;&#;n&#;z Kahvalt&#;l&#;klar

fi cafe

6) Manzara Cafe

Manzara Cafe, en iyi Kayseri serpme kahvalt&#; menüsüne sahip mekanlardan biri olma özelli&#;i ta&#;&#;yor. Ad&#;ndan da anla&#;&#;laca&#;&#; üzere, bu mekan lezzetli yiyeceklerin yan&#; s&#;ra misafirlerine harika bir manzara sunuyor. Talas’ta bulunan Manzara Cafe, bölgenin en çok tercih edilen mekanlar&#;ndan biri. Burada, sakin bir ortam ve benzersiz bir kahvalt&#; menüsünü bir arada bulmak mümkün. Mekan haftan&#;n 7 günü, her sabah 8’te aç&#;l&#;yor ve gece yar&#;s&#; kapan&#;yor. Zengin bir kahvalt&#; menüsüne sahip olan Manzara Cafe, bu menüde ev yap&#;m&#; birçok lezzete yer veriyor. &#;öyle güzel bir kahvalt&#; için mekan aray&#;&#;&#; içindeyseniz Manzara Cafe’ye bir &#;ans vermenizi öneririz.

Adres: Tablakaya, Yeni Cami Sk. No: 10, Talas, Kayseri

&#;leti&#;im: 29 40

manzara cafe

7) Saray Çiftli&#;i Kahvalt&#; ve Yemek Evi

Saray Çiftli&#;i Kahvalt&#; ve Yemek Evi, kahvalt&#;yla mutluluk aras&#;nda bir ba&#; kuruyor ve misafirlerini mutlu edecek ayr&#;nt&#;lara odaklan&#;yor. Pazar günleri kapal&#; olan bu mekan, hafta içi , cumartesi günleri ise saatleri aras&#;nda hizmet veriyor. Yolunuz Melikgazi taraf&#;na dü&#;erse keyifli bir kahvalt&#; için hiç tereddüt etmeden Saray Çiftli&#;i Kahvalt&#; ve Yemek Evi’ni tercih edebilirsiniz.

Adres: Sultanhamam Caddesi, No:6B Cumhuriyet, Melikgazi, Kayseri

&#;leti&#;im: 33 85

saray çiftli&#;i kahvalt&#; ve yemek evi

S&#;ralama geli&#;igüzel verilmi&#;tir; de&#;er te&#;kil etmez.

Gezi Rehberi ve Nerede Ne Yenir? kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

Aksaray’da Ne Yenir? Lezzeti Me&#;hur 10 Mekan

Nev&#;ehir’de Ne Yenir? Çok Be&#;enilen 12 Mekan

Ni&#;de’de Ne Yenir? Lezzetiyle Tan&#;nan 11 Restoran

Konya’da Ne Yenir? En Me&#;hur 11 Yöresel Lezzet Dura&#;&#;

Kapadokya’da Ne Yenir? Tad&#; Dama&#;&#;n&#;zda Kalacak En &#;yi 10 Restoran

Saklı Bahçe’de enfes tatlar

Osmancık’ta keşfedilmeyi bekleyen ender mekânlardan biri olan Saklı Bahçe, birbirinden güzel hamur işleri ve organik ürünlerle hazırlanmış kahvaltı ile Osmancık halkına en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyor.

Yazı Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No adresinde bulunan nezih, doğa ile iç içe çiçeklerle bezenmiş olan Saklı Bahçe, kahvaltının keyfini çıkartmak isteyenlerin tercih edebileceği bir mekan.

İşletmeciliğini Hatice Buruk’un yaptığı Saklı Bahçe’de birbirinden güzel ve zengin hamur işi çeşitlerini bulmak mümkün. Mütevazi bir işletmecilik yapan Hatice Buruk’un marifetli ellerinden tüm hamur işlerini ister Saklı Bahçe’de isterseniz paket servis ile evinizde tatmanız mümkün.

Saklı Bahçe’de el yapımı su böreği, mevsimine göre patatesli, patlıcanlı, sebzeli, kıymalı, peynirli, kaşarlı ve haşhaşlı gözlemeler, meşhur Osmancık böreği ile ev baklava çeşitleri, organik kahvaltı çeşitleri, mevsim meyveleri ile günün her saatinde bulacağınız semaver çayı ve soğuk içecek çeşitleri bulunuyor.

Sıcak yaz gününde açık, soğuk kış günlerinde kapalı mekanında enfes tatları tatmak için Saklı Bahçe sizleri bekliyor.

İşletme Sahibi Hatice Buruk, Osmancık halkına kaliteli ve nezih bir ortamda hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, herkesi Saklı Bahçe’ye davet ettiğini söyledi. Buruk, “Yazı Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No kanal üstünde bulunan adresimize gelerek ya da 17 58 numaralı Alo Paket servisi ile bize ulaşmanız mümkün. Ayrıca tüm özel günlerinizde toplu siparişler alıyoruz. Sizlere en iyi hizmeti vermek adına elimizden geleni yapıyoruz. Tüm Osmancık halkını Saklı Bahçe’ye bekliyoruz” dedi.



Güne harika bir başlangıç yapmak için her gün - saatleri arasında sunduğumuz birbirinden leziz ürünlerimiz. Servis süremiz dakika arasında değişiklik göstermektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Serpme Kahvaltı (İki Kişilik)

Serpme Kahvaltı (İki Kişilik)

En az 2 kişilik hazırlanmaktadır. Ezine Peyniri, Kaşar Peyniri, Çeçil Peyniri, Tereyağı, Domates, Salatalık, Çizik Zeytin, Siyah Zeytin, Çilek Reçeli, Çikolata, Bal, Salam, Sucuk, Hindi Füme, Patates Cips, Mantar Sote, Soslu Sosis, Sigara Böreği, Ispanaklı Rulo Börek, Simit, Poğaça, Sahanda Yumurta ile sunulur.

EN AZ 2 KİŞİLİK HAZIRLANMAKTADIR. GÖRSEL 2 KİŞİLİKTİR. KİŞİ BAŞI TL

KAHVALTI HARİCİ KİŞİ İÇİN SERVİS ÜCRETİ 25 TL (SINIRSIZ ÇAY DAHİL)

Kahvaltı

Güne sağlıklı başlamak isteyenlere dolu dolu kahvaltı tabağı. Bal, reçel, tereyağı, yeşil zeytin, siyah zeytin, salam, sucuk, sosis, sigara böreği, beyaz peynir, kaşar peyniri, patates cipsi, domates, salatalık, çikolata, simit, poğaça ve 1 fincan çay ile servis edilir.

Kampanya Pot Çay ( bardak)

Kampanya Pot Çay ( bardak)

2 Tabak Kahvaltı için 1 adet termos çay ( bardak çay içerir) ikramımızdır.

Sahanda Yumurta

Sahanda Yumurta

Kaşarlı Sahanda Yumurta

Sucuklu Sahanda Yumurta

Kaşarlı Sucuklu Sahanda Yumurta

Omlet

Kaşarlı Sucuklu Omlet

Menemen

Kaşarlı Sucuklu Menemen

Tostlar

Kaşarlı Sucuklu Tost

Chef Tost

Hafif acılı sos, kaşar, sucuk ve cheddar peyniri ve patates cipsi ile servis edilir.

Serpme Kahvaltı (İki Kişilik) - En az 2 kişilik hazırlanmaktadır. Ezine Peyniri, Kaşar Peyniri, Çeçil Peyniri, Tereyağı, Domates, Salatalık, Çizik Zeytin, Siyah Zeytin, Çilek Reçeli, Çikolata, Bal, Salam, Sucuk, Hindi Füme, Patates Cips, Mantar Sote, Soslu Sosis, Sigara Böreği, Ispanaklı Rulo Börek, Simit, Poğaça, Sahanda Yumurta ile sunulur.

Serpme Kahvaltı (İki Kişilik) - En az 2 kişilik hazırlanmaktadır. Ezine Peyniri, Kaşar Peyniri, Çeçil Peyniri, Tereyağı, Domates, Salatalık, Çizik Zeytin, Siyah Zeytin, Çilek Reçeli, Çikolata, Bal, Salam, Sucuk, Hindi Füme, Patates Cips, Mantar Sote, Soslu Sosis, Sigara Böreği, Ispanaklı Rulo Börek, Simit, Poğaça, Sahanda Yumurta ile sunulur.

Kahvaltı - Güne sağlıklı başlamak isteyenlere dolu dolu kahvaltı tabağı. Bal, reçel, tereyağı, yeşil zeytin, siyah zeytin, salam, sucuk, sosis, sigara böreği, beyaz peynir, kaşar peyniri, patates cipsi, domates, salatalık, çikolata, simit, poğaça ve 1 fincan çay ile servis edilir.

Kahvaltı - Güne sağlıklı başlamak isteyenlere dolu dolu kahvaltı tabağı. Bal, reçel, tereyağı, yeşil zeytin, siyah zeytin, salam, sucuk, sosis, sigara böreği, beyaz peynir, kaşar peyniri, patates cipsi, domates, salatalık, çikolata, simit, poğaça ve 1 fincan çay ile servis edilir.

Kampanya Pot Çay ( bardak) - 2 Tabak Kahvaltı için 1 adet termos çay ( bardak çay içerir) ikramımızdır.

Kampanya Pot Çay ( bardak) - 2 Tabak Kahvaltı için 1 adet termos çay ( bardak çay içerir) ikramımızdır.

Sahanda Yumurta -

Sahanda Yumurta -

Omlet -

Omlet -

Menemen -

Menemen -

Tostlar -

Tostlar -

Chef Tost - Hafif acılı sos, kaşar, sucuk ve cheddar peyniri ve patates cipsi ile servis edilir.

Chef Tost - Hafif acılı sos, kaşar, sucuk ve cheddar peyniri ve patates cipsi ile servis edilir.


Update cookies preferences

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir