şampiyonlar ligi final maçı bilet fiyatları / Şampiyonlar Ligi Maç Biletleri, Fiyatları, Fikstür | biletwise

Şampiyonlar Ligi Final Maçı Bilet Fiyatları

şampiyonlar ligi final maçı bilet fiyatları

İstanbul Şampiyonlar Ligi Finali Bilet Al, Fiyatlar, Yer & Saat

Istanbul Champions League Final

Dünyanın dört bir yanındaki futbolseverler, güzel şehir İstanbul'da düzenlenecek olan Şampiyonlar Ligi Finali 'ü heyecanla bekliyor.

Zengin tarihi, canlı kültürü ve futbola olan sevgisiyle bilinen bu kozmopolit şehir, dünyanın en prestijli futbol etkinliklerinden biri için mükemmel bir yerdir.

Finale katılmayı planlıyorsanız, biletlerin nereden alınacağı, fiyatlar, etkinliğin yeri ve zamanı da dahil olmak üzere İstanbul Şampiyonlar Ligi Finali hakkında bilmeniz gereken her şeyi öğrenmek için okumaya devam edin. Bu şekilde seyahatinizi planlamaya başlayabilir ve futbol tarihine tanıklık etmeye hazır olabilirsiniz.

Haydi başlayalım!

İstanbul Şampiyonlar Ligi Finali ne zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi sezonunun final maçı 10 Haziran tarihinde TSİ 'de (yerel saatle ) oynanacak. Dünyanın dört bir yanından futbolseverler bu heyecanlı maça tanıklık etmek ve sezonu Avrupa şampiyonunun kim olacağını görmek için İstanbul'da bir araya gelecek.

Şampiyonlar Ligi Final Biletleri Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Futbolseverler için harika bir haber! İstanbul'da düzenlenecek UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin biletleri 21 Nisan Cuma gününden itibaren satışta. Yerinizi garantilemek için hızlı davranın, çünkü biletler için 28 Nisan , CEST'e kadar başvurabilirsiniz!

İstanbul Şampiyonlar Ligi Finali Biletleri Ne Kadar?

Heyecan finali için artarken, herkesin aklındaki soru biletlerin ne kadar olduğu?

Biletler aşağıdaki dört kategoride mevcuttur:

  • Kategori 1: 
  • Kategori 2: 
  • Kategori 3: 
  • Kategori 4: €70

Ayrıca, engelli taraftarlar için özel bir kategori mevcut olup, biletler 70 Avro'dan satılmakta ve ücretsiz bir refakatçi bileti de içermektedir.

İstanbul Şampiyonlar Ligi Finali Biletleri Nereden Alınır?

Şampiyonlar Ligi finaline katılmak isteyen taraftarlar biletlerini UEFA'nın resmi bilet portalı üzerinden satın alabilirler.

Üçüncü taraf biletleme web siteleri ve ikincil biletleme platformlarının UEFA tarafından UEFA Şampiyonlar Ligi Finali için bilet satma yetkisine sahip olmadığını unutmamak önemlidir. Bu nedenle UEFA, taraftarların bu tür web sitelerinden bilet satın almalarını kesinlikle tavsiye etmemektedir; zira bu sitelerden satın alınan biletler geçersiz olacak ve stadyuma giriş izni vermeyecektir.

İstanbul'da Şampiyonlar Ligi Finali nerede oynanacak?

Şampiyonlar Ligi finali İstanbul, Türkiye'deki Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda gerçekleştirilecek. Yaklaşık kişilik oturma kapasitesine sahip olan ve yılında UEFA tarafından "5 yıldızlı spor kompleksi" unvanına layık görülen bu stadyum, böylesine yüksek profilli bir etkinlik için mükemmel bir yerdir.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu, İstanbul'un Avrupa yakasındaki Başakşehir semtinde yer almaktadır.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na nasıl gidilir?

Google Maps

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi finaline katılmayı planlıyor ve Atatürk Olimpiyat Stadı'na nasıl gideceğinizi merak ediyorsanız, bunu yapmanın en iyi yolu otelinizin bulunduğu yere bağlı olacaktır.

İstanbul, ziyaretçilerin kullanabileceği otobüs, metro ve tramvay gibi seçeneklerle gelişmiş bir toplu taşıma sistemine sahiptir. Araba veya taksi ile gitmek tavsiye edilmez çünkü İstanbul'da trafik, özellikle böylesine yüksek profilli bir etkinlik için oldukça yoğun olabilir.

Taksim ve Sultanahmet olmak üzere iki stratejik konuma göre stadyuma ulaşmanın en iyi yolu için önerilerimizi aşağıda bulabilirsiniz.

İpucu: İstanbul seyahatinizi planlama aşamasındaysanız, stadyuma erişimi olan bir otel seçmeyi düşünebilirsiniz. Bu size İstanbul'da geçireceğiniz süre boyunca stadyuma kolay erişim ve konforlu bir konaklama sağlayabilir. Aşağıda stadyuma kolay erişimi olan önerilen oteller için otel paketlerimizden ve fırsatlarımızdan yararlanabilirsiniz.

  • Taksim'den: Taksim'den Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na toplu taşıma ile ulaşmanın en kolay yolu "Taksim Tünel" durağından 89T numaralı otobüse binmek ve Mahmutbey Metrosu'na kadar 27 durak gitmektir. Burada, M3 metrosuna geçin ve "İkitelli Sanayi "ye kadar 2 durak gidin. Burada M9 metrosuna geçin ve "Olimpiyat" durağına gidin. Buradan Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na yaklaşık 10 dakikalık bir yürüyüşle ulaşabilirsiniz. Tüm yolculuk yaklaşık 1 saat 20 dakika sürmektedir.
  • Sultanahmet'ten: Sultanahmet'ten Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na yolculuk yaklaşık 1 saat 30 dakika sürmektedir. Oraya ulaşmak için T1 tramvayına binin ve "Yusufpaşa İstasyonu "na ulaşana kadar 5 durak boyunca seyahat edin. Ardından, "Aksaray" otobüs durağına 5 dakika yürüyün ve T otobüsüne geçin. "Masko 1" durağına 15 durak gidin ve "Masko" istasyonunda M9 metrosuna geçin. Stadyuma yaklaşık 10 dakikalık yürüme mesafesindeki "Olimpiyat" istasyonuna ulaşmak için 3 durak seyahat edin.

Şampiyonlar Ligi Finali için İstanbul'da Kalınabilecek En İyi Oteller

İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi finali sırasında uygun fiyatlı otel fırsatları bulmak oldukça zor olabilir. Neyse ki, kuruluşumuz stadyuma kolay erişime sahip konforlu 4 yıldızlı otel odaları için indirimli fiyatlar sunmaktadır.

Odanızı güvence altına almak için lütfen aşağıdaki iletişim formunu kullanarak mümkün olan en kısa sürede bizimle iletişime geçin; size aynı gün fiyat ve koşulları sunacağız.

Buradan indirimli otel odaları talep edin:

İstanbul Karşılama Kartı: Şampiyonlar Ligi Finali Seyahatinizin Olmazsa Olmazı

Istanbul Welcome Card Premium

Büyüleyici şehir İstanbul'da gezmeyi planlıyorsanız, İstanbul Welcome Card mutlaka sahip olmanız gereken bir karttır. Bu kart, seyahatinizde zamandan ve paradan tasarruf etmenize yardımcı olmak için her biri farklı etkinlikler ve hizmetler içeren bir dizi şehir geçişi sunar.

  • Premium Card: En popüler seçenek, 7 gün boyunca geçerli olan ve 10 binişlik toplu taşıma kartının yanı sıra sıra atlama biletleri, sesli rehber uygulamaları ve Topkapı Sarayı, Yerebatan Sarnıcı, Ayasofya ve Boğaz Gezisi gibi en önemli turistik yerlere rehberli turlar içeren Premium Kart'tır.
  • Deluxe Card: Daha fazla aktivite ve hizmet isteyenler için İstanbul Welcome Card'ın Deluxe Versiyonu mükemmel bir seçenektir. 5 gün boyunca geçerli olan bu kart, Premium Kart'ın tüm özelliklerinin yanı sıra tarihçi rehber eşliğinde ek turlar, İstanbul'un en iyi müzelerine hızlı giriş ve 20 binişlik toplu taşıma kartı içerir.
  • Saver Combo: İstanbul Welcome Card, İstanbul'un önemli noktalarını 3 günde görmek isteyen gezginler için ideal olan Saver Combo Card adlı bütçe dostu bir seçenek de sunuyor. Ayasofya, Topkapı Sarayı ve Yerebatan Sarnıcı'na rehberli turlar, Boğaz Gezisi, 2 İstanbul Yürüyüş Turu ve İstanbul'un önemli turistik yerlerinde indirimler içerir.

Şehir kartlarının detaylarını görmek ve bir şehir kartından yararlanmak için buraya tıklayın. özel %5 indirim: 

İstanbul Şampiyonlar Ligi Finali için hazırlıklarınızı tamamlarken, bu rehberin seyahatinizden en iyi şekilde yararlanmanız için gerekli bilgileri sağlamada size yardımcı olduğunu umuyoruz.

İstanbul Havalimanı Rehberimiz, İstanbul seyahatinizi nasıl planlayacağınıza dair ipuçları ve seyahatleriniz sırasında bağlantıda kalmak için turistler için En İyi Türk SIM Kartı makalemiz gibi İstanbul hakkındaki diğer yararlı makalelerimize göz atmayı unutmayın.

Güvenli seyahatler ve oyunun tadını çıkarın!

İlgili Makaleler

UEFA Şampiyonlar Ligi final bileti başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir?

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Şampiyonlar Ligi final bileti başvuru sonuçları için bekleyiş sürüyor. 21 – 28 Nisan tarihleri arasında başvurular alındı ve başvuruları başarıyla sonuçlanan vatandaşlar kura çekimine kabul edildi. 4 kategoriden oluşan ve en pahalı biletin Euro olduğu maç için İnter, Milan, Real Madrid ve Manchester City dörtlüsü mücadele edecek ve sadece ikisi galip gelecek. Final maçı İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda 10 Haziran günü oynanacak. Peki, Şampiyonlar Ligi final maçı bileti sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte konu hakkında detaylar

UEFA Şampiyonlar Ligi final bileti başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Şampiyonlar Ligi final maçı bilet sonucu nasıl öğrenilir?
UEFA Şampiyonlar Ligi final bileti başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Şampiyonlar Ligi final maçı bilet sonucu nasıl öğrenilir?
UEFA Şampiyonlar Ligi final bileti başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Şampiyonlar Ligi final maçı bilet sonucu nasıl öğrenilir?
UEFA Şampiyonlar Ligi final bileti başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Şampiyonlar Ligi final maçı bilet sonucu nasıl öğrenilir?
UEFA Şampiyonlar Ligi final bileti başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Şampiyonlar Ligi final maçı bilet sonucu nasıl öğrenilir?
SON DAKİKA

İnter-Manchester City Şampiyonlar Ligi finali maçı biletleri nasıl alınır?

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Finalinde ikinci maçların oynanmasının ardından final mücadelesi belli oldu. İstanbul’un ev sahipliğinde gerçekleşecek final maçı, Manchester City ile Inter arasında oynanacak. Dev mücadele 10 Haziran Cumartesi günü saat 'de Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak. Peki Şampiyonlar Ligi İnter-Manchester City final bileti fiyatı ne kadar?

Inter Manchester City Şampiyonlar Ligi finali biletleri nasıl alınır?

Şampiyonlar Ligi finali biletleri; UEFA’nın resmî bilet portalı “funduszeue.info” websitesi üzerinden satın alınabilecek biletler, talep toplama ve onay olmak üzere iki aşamada UEFA tarafından gerçekleştirilecek.

Inter Manchester City Şampiyonlar Ligi finali biletleri ne kadar?

    Manchester City, Etihad Stadyumunda 26 maçtır kaybetmiyor

    Manchester City, Şampiyonlar Ligi Yarı Finalinde Real Madrid’i elemesiyle birlikte Etihad Stadyumunda oynadığı son 26 Şampiyonlar Ligi maçını da kaybetmedi. Toplamda 24 galibiyet ve 2 beraberlik alan City, son mağlubiyetini Eylül ’de Lyon’dan aldı.

    Inter 13 yıl sonra şampiyonalar lig final maçıda

    Bu sonuçla Inter, UEFA Şampiyonlar Ligi’ni kazandığı sezonundan bu yana ilk kez finale yükseldi.

    Şampiyonlar Ligi'ni daha önce 3 kez kazanan Inter, 6. kez bu kupada final oynayacak. Bu arada Inter, İstanbul'un ikinci kez ev sahipliği yapacağı Şampiyonlar Ligi'nde final oynayacak ikinci İtalyan takımı olacak. Inter’in finaldeki rakibi ise yarın belli olacak. İngiltere’nin Manchester City takımı, ilk maçta deplasmanda berabere kaldığı İspanya’nın Real Madrid takımını konuk edecek.

    UEFA Şampiyonlar Ligi kupası, Türk kaptanın elinde yükselecek

    İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nın ikinci kez ev sahipliği yapacağı finalde, 10 Haziran Cumartesi günü İngiliz ekibi Manchester City ile İtalyan ekibi Inter karşılaşacak.

    Manchester City'nin kaptanı İlkay Gündoğan ile Inter'in kaptanı Hakan Çalhanoğlu, kupayı kendi müzesine götürmeye çalışacak.

    Hem Çalhanoğlu hem de Gündoğan takımlarında kaptanlık yaparken, final maçından zaferle ayrılacak iki Türk futbolcudan biri, kupayı kaldırmaya hak kazanacak.

    Her iki durumda da "Devler Ligi" kupası, tarihte ilk kez Türk kökenli bir futbolcunun elinde yükselecek.

    Gündoğan 12, Çalhanoğlu 11 maçta forma giydi

    Bu sezon Şampiyonlar Ligi finalistlerinden Manchester City'nin kaptanı İlkay Gündoğan 12, Inter'in kaptanı Hakan Çalhanoğlu ise 11 "Devler Ligi" mücadelesinde ter döktü.

    Bu karşılaşmalarda her iki oyuncu da 1'er gol ve 2'şer asistlik performans sergiledi.

    Bugüne kadar finalde 4 Türk oynadı, kazanan çıkmadı

    UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu sezona kadar 4 Türk kökenli futbolcu final oynama başarısı gösterirken, İstanbul'daki organizasyonda Hakan Çalhanoğlu ve İlkay Gündoğan'ın forma giymesiyle bu sayı 6'ya çıkacak. Daha önce UEFA Şampiyonlar Ligi'nde forma giyen 4 Türk futbolcu; Arda Turan, Nuri Şahin, Hamit Altıntop ve Yıldıray Baştürk, final maçında rakiplerine yenilerek kupayı kazanma başarısı gösteremedi.

    Arda Turan, İspanya ekibi Atletico Madrid formasıyla sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi finali oynadı. Madrid derbisinin yaşandığı finalde Real Madrid, Atletico Madrid'i yenerek kupayı kazandı.

    Nuri Şahin, Almanya temsilcisi Borussia Dortmund'un formasını giydiği dönemde, sezonunda final oynadı. Alman takımlarının karşılaştığı finalde Bayern Münih, Borussia Dortmund'u yenerek kupayı müzesine götürdü.

    Hamit Altıntop, Almanya'nın Bayern Münih ekibiyle sezonunda "Devler Ligi" finaline çıktı. İtalya'nın Inter takımı, Bayern Münih'i mağlup ederek kupayı kaldıran taraf oldu.

    Yıldıray Baştürk ise Almanya'nın Bayer Leverkusen ekibiyle sezonunda final oynadı. İspanya temsilcisi Real Madrid, finalde Bayer Leverkusen'i yenerek şampiyonluğu elde etti.

    Şampiyonlar Ligi maç bileti almanın güvenli ve avantajlı yolu biletwise! Finalinin Türkiye’de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacağı turnuvada, Avrupa devlerinin mücadelesine yerinde tanık olmak için maç biletini biletwise aracılığıyla al, heyecanı yerinde yaşa! Tribünde yerini alamayacaksan kombineni veya maç biletini dilediğin fiyata biletwise aracılığıyla sat, sesini taraftarın ile duyur!

    Şampiyonlar Ligi, her yıl düzenlenen ve birinci liglerdeki takımların mücadele ettiği uluslararası futbol turnuvasıdır. Şampiyonlar Ligi üyesi her ülke şampiyonunun (bazı ülkelerde ilk birkaç sırada yer alan takımların) katıldığı organizasyon, Avrupa'daki en prestijli turnuva konumundadır. Real Madrid, 14 şampiyonluk ile bu turnuvayı en çok kazanan takım olurken, son şampiyon, finalde Liverpool'u yenen Real Madrid’dir.

    Güvenli ve en avantajlı fiyatlı biletin adresi biletwise, Şampiyonlar Ligi maçlarını yerinde izleme fırsatı sunuyor! Avrupa devlerinin kıyasıya rekabetine yerinde tanıklık etmek istiyorsan, biletwise’dan biletini en kolay ve avantajlı fiyatlara al, heyecana ortak ol! Maç bileti satın almak ve satmak için biletwise 7/24 hizmetinizde. Paris Saint Germain, Liverpool, Barcelona ve tüm takım taraftarları, kombinelerini biletwise aracılığıyla satıp renktaşlarına devrediyor! Hemen üye ol, istediğin fiyattan kombineni veya maç biletini sat! Maç bileti satın almak için kendine en uygun ilanı ve kategoriyi seç, biletini al, Şampiyonlar Ligi maçlarında takımını yalnız bırakma!

    Şampiyonlar Ligi maç biletlerini nasıl alırım?

    Maç bileti satın almak için, biletwise’a hemen üye ol!
    Hesabına giriş yap.
    Dilediğin kategoriden Şampiyonlar Ligi maç biletini seç.
    Ödeme sayfasına geç.
    Kredi veya banka kartı ile ödemeyi tamamla.
    İşte bu kadar kolay!

    Şampiyonlar Ligi maç biletlerimi veya kombinemi nasıl satarım?

    Maç bileti satmak veya kombine devretmek için, biletwise’a hemen üye ol!
    Hesabına giriş yap.
    Şampiyonlar Ligi maçları için bilet veya kombine kategorini seç.
    Bilgilerini doldurarak ilanını biletwise’a koy.
    Hem koltuğun hem de cebin boş kalmasın!

    Daha fazla

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası