alsancak 3. bölüm izle / Gizli Saklı Dizisi 3 Bölüm | FOX

Alsancak 3. Bölüm Izle

alsancak 3. bölüm izle

Dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) gemisi ve Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu gemisini İstanbul’da 36 günde toplam bin kişi ziyaret etti. Gemi dün sabah saatlerinde İstanbul’dan ayrıldı.

VİDEO DEVAM EDİYOR

Dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) gemisi ve Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu, Tuzla'da düzenlenen törenle Deniz Kuvvetleri Komutanlığına teslim edilmişti. Teslim edilmesinden sonra Sarayburnu Limanı'na demirleyen dev gemi 11 Nisan tarihinde İstanbul'da halk ziyaretine açıldı. Yüksek teknolojiyle donatılan gemiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Genci, yaşlısı, çocuğu gemiyi ve güverte kısmında bulunan KIZILELMA, Bayraktar ve TB3 görmek için akın akın Sarayburnu Limanı'na geldi. 11 güverte, 6 spotlu uçuş platformu, hangar, hafif ve ağır araç güvertesine, 4 mekanize çıkarma gemisi konuşlanabilecek havuz güvertesine, 30 yataklı hastaneye ve çeşitli silah sensörler ile komuta kontrol sistemlerine sahip devasa gemi 7'den 70'e bir çok vatandaşı ağırladı.

TCG ANADOLU, ilk olarak 11 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında Sarayburnu'nda demirli olan gemiyi toplam binden fazla vatandaş ziyaret etti. Gemi daha sonra İstanbul'dan ayrılarak 3 Mayıs Mayıs tarihleri arasında İzmir Alsancak'a vatandaşların ziyaretine açıldı. Ardından 17 Mayıs tarihinde tekrar Sarayburnu Limanına demirleyen gemi tekrar halk ziyaretine açıldı.

36 GÜNDE BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ
11 Nisan 1 Mayıs tarihleri arasında gemiyi bin den fazla kişi ziyaret etti. Mayıs tarihleri arasında da 81 bin kişi ziyaret etti. Gemi dün sabah Sarayburnu Limanı'ndan ayrılarak ziyarete kapandı. Öte yandan İstanbul'da toplam 36 gün halk ziyaretine açık olan TCG Anadolu gemisini toplam bin kişi ziyaret etti.

Teşkilat bölüm full izle! 11 Haziran Teşkilat tek parça TRT1 izle

Teşkilat bölüm full izle! 11 Haziran Teşkilat tek parça TRT1 izle

TRT Teşkilat dizisinin bölümü, 11 Haziran Pazar günü TRT 1 ekranlarında seyircilerle buluştu. Son bölümü kaçıranlar için ise Teşkilat&#;ın full izle seçeneği sunuldu. Detaylı bilgilere birlikte göz atalım.

Teşkilat Bölümde Neler Yaşandı?

Dizinin 76ç bölümde, Hartley&#;in uzun süre sakladığı sır ortaya çıkar ve Ömer, hayatının şokunu yaşar. Hartley, Hasan Atmaca&#;yı vatan haini bir intihar bombacısı olarak göstererek babası ve oğlundan geçmişe yönelik intikam alma planları yapar. Ekip, bombalı saldırıyı engellemek için kıyasıya bir yarışa girer. Uzun süredir beklenen an gelmişken, Ömer ve Hasan Atmaca&#;nın baba-oğul yüzleşmesi duygusal bir fedakarlıkla sonuçlanır. Geçmişin geleceğe olan etkisi, beklenmedik sonuçlara yol açar.

Teşkilat Dizisi Hakkında Bilgiler

Yönetmen: Yağız Alp Akaydın
Yapımcılar: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Yapım Şirketi: TIMS&B Productions
Senaryo: Teşkilat Yazı Grubu
Müzik: Atakan Ilgazdağ
Uygulayıcı Yapımcı: Fatmanur Sevinç
Görüntü Yönetmeni: Aras Demiray
Genel Sanat Yönetmeni: Nilüfer Çamur
Teşkilat Dizisinin Oyuncu Kadrosu

Dizide Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve Yavuz Bingöl gibi başarılı oyuncular yer almaktadır.

Teşkilat&#;ın Yeni Bölümünü İzlemek İçin

Teşkilat dizisinin 11 Haziran Pazar günü yayınlanan bölümünü tek parça ve full olarak izlemek isteyenler için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz. İşte dizi izleme linki…

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır