civciv çizgi film türkçe / Civciv İsimleri - En Güzel Renklerine Göre Türkçe Ve İngilizce Civciv Adları Ve Anlamları

Civciv Çizgi Film Türkçe

civciv çizgi film türkçe

Cesur Civciv

 Cesur Civciv

FRAGMANI İZLE

Puanım :

İzlemek İstiyorum

Eleştiri yaz!

Facebook'ta PaylaşTwitter'da paylaş

Özet

Çocuk filmi

Civciv’in, gökten düşen bir meşe palamudunu, gökyüzü yere düşüyor zannedip her yana yayılan bir panik hali yaratmasının ardından epey zaman geçmiştir. Kendisi itibarını yeniden yaratmakta kararlıdır. Örneğin beyzbol takımına girerek, takımını başarıya taşıması ile epeyce yol kat eder. Ancak işler tam kendisine uygun bir biçimde ilerlerken bu kez gerçekten de gökyüzünden bir parça tepesine düşer. Cesur Civciv bunu bir türlü herkese söyleyemez. Sadece durumu paylaştığı birkaç arkadaşı ile birlikte kasabayı yeniden paniğe sürüklemeden dünyayı kurtarmaya yeltenirler.

Fragmanlar

Cesur Civciv Orijinal Fragman

Öneriler

Son Haberler

İzleyici eleştirisi: sevdiler

En iyi ve en faydalı yorumlar

harikaaa.çok komik ve cici bi film..

ben 13 yaşımda olmama rağmen beklediğimi bulamadıfunduszeue.info küçük çocuklara hitap eden bir funduszeue.info komiklikler var ama çok değfunduszeue.infoaki balık komikti mesela yaşından büyüklere tavsiye funduszeue.info bu yaşın altındakilerin gerek renkleri,gerek karakterleri,gereksede şarkılarıyla ilgisini çekebilir ve hoşlarına gidebilir.

gördügüm en cesur civcivdi:) eglendim

Hayvanlı çizgi filmler arasında farklı bir film Cesur Civciv. onların insalcıl yaşamlarına uzaylıların sokulması eğlencenin dozunu arttırıyor. Shrek gibi birçok filmle kafa bulması filmin komedi yönüne büyük katkı sağlımış.Doğrusu beklediğimden daha komik bir film çıktı. Özellikle domuzcuğun saflığı ve obezliği son bölümdeki Hollywood taşlaması da hoşfunduszeue.info iyilerini izlemişsinizdir ancak Cesur Civciv
Devamını oku

35 İzleyici eleştirisi

Fotoğraflar

19 Fotoğraf

Teknik bilgiler

Ülke ABD

Dağıtımcı-

Yapım yılı

Metrajuzun metrajlı film

İlginç Detaylar-

Bütçe60 $

Dil İngilizce

Görüntü formatı -

RenkRenkli

Ses formatı-

Yapım formatı-

Viza numarası-

Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri , En iyi film: Macera, {Genre} türündeki en iyi filmler :

Yorumlar

Tüm Sinema Haberleri

Michael Keaton Başrollü "Batman Beyond" Filmi Mümkün mü?
Karakterlerin Saçma Kararlar Verdiği 10 Klasik Bilim Kurgu Filmi
James Cameron Kaybolan Denizaltı Hakkında Konuştu: Titanic&#;le Benzerliği Gerçeküstü!
"Spider-Man: Across the Spider-Verse" Gişede Önemli Bir Eşiği Geçti
Dwayne Johnson&#;lı Yeni "Hızlı ve Öfkeli" Filminin Adı Belli Oldu
Vizyondaki Filmler: "Büyü de Gel", "Haile: Bir Aile Kabusu", "Tebessüm"
Tüm sinema haberleri

En Popüler Fragmanlar

Büyük Kaçış Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser
 Gün Fragman

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler

Haile: Bir Aile Kâbusu Fragman

Haile: Bir Aile Kâbusu Fragman
Yeni çıkan tüm fragmanlar

Vizyondaki En İyi Filmler

Flash
Transformers: Canavarların Yükselişi
Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş
Hızlı ve Öfkeli 10
Elemental: Doğanın Güçleri
Haile: Bir Aile Kâbusu
Vizyondaki En İyi Filmler

Civciv İsimleri - En G&#;zel Renklerine G&#;re T&#;rk&#;e Ve İngilizce Civciv Adları Ve Anlamları

İsimler S&#;zl&#;ğ&#;

Haber Giriş: -    Son Güncelleme:

Civciv İsimleri - En G&#;zel Renklerine G&#;re T&#;rk&#;e Ve İngilizce Civciv Adları Ve Anlamları

Evcil hayvan sahibi olmanın ilk sorumluluklarından biri, en yeni aile üyesine ne isim vereceğine karar vermektir. Çocuklarınızın, ona Prenses Fıstık Ezmesi gibi ilginç bir isim vermeye karar verseler bile, bir evcil hayvana isim vermede yardım etmesinin birçok faydası vardır. Peki, evcil hayvanınız bir civciv ise ona nasıl bir isim vermelisiniz tüm detayları ile derledik.

Yavru civcivler gezegende yaşayan en şirin hayvanlardan biridir. Çocukken herkesin mutlaka bir civcivi olmuştur. Mutlaka onlara eşsiz isimler vermişsinizdir.

Civciv İsimleri

Civcivinize isim vermek istiyorsunuz ama kararsızsınız. Çünkü o bir köpek ya da kedi değil. İsim vermek de o kadar kolay değil. Seçtiğiniz isim, hayvan hakkında söylediği kadar sizin ve ailenizin evcil hayvanınızla olan ilişkisi hakkında da çok şey söyleyecektir, bu nedenle herkesi sürece dahil etmek önemlidir. Aileniz olası isimler hakkında beyin fırtınası yapmaya başladığında, çocukların fikirlerini önemseyin. Hayal gücü geniş olan çocuklarınız civcivinize hoş bir isim verecektir.

Evcil hayvanınız için bir isim düşünmeye çalışırken, sizde onlar kadar fazla fikir üretebilirsiniz. Çevrenizdeki pek çok şeyden ilham alabilirsiniz. Özellikle pop kültürü birçok seçenek sunar. TV şovlarından ve kitaplardan favori karakterler de uygun olabilir. Ünlüler, spor takımları ve müzisyenler bile harika evcil hayvan isimleri için olası kaynaklardır.

Pop kültürü dışında günlük aktiviteleriniz de isimlere ilham verebilir. Çizgi roman toplamak gibi favori bir hobiniz varsa, "Flash" veya "Joker" evcil hayvanınız için iyi olabilir. Bir tarih aşığı başkan isimleri seçerken bir bilim hayranı, periyodik tablodaki "Nikel" gibi bir elementten alınan ismi civcivine verebilir. İdeal olarak, herkes ailenin yeni evcil hayvanı için bir isim üzerinde anlaşabilir.

Hatta tek bir toplantıda evcil hayvanınızın adının ne olacağına karar verebilir veya beyin fırtınası yapmak ve fikirleri sonuçlandırmak için daha fazla toplantı düzenleyebilirsiniz. Çocuklar fikirlerini ciddiye aldığınızı anladıklarında heyecanlanacak ve kendilerini işin içinde hissedeceklerdir. Gelelim çocuklarınıza sunabileceğiniz civciv isimleri fikirlerine;

En Güzel Renklerine Göre Türkçe ve İngilizce Civciv İsimleri

Bunlar yavru civcivler için ideal isimlerdir. Oldukça popülerdirler ve hemen hemen her sürünün bu isimlerden birine sahip bir tavuğu vardır.

Henrietta
Sparkles: Parıldıyor
Peep: Dikizlemek
Dixie
Daisy: Papatya
Goldie: Altın
Ginger: Zencefil
Hennifer: Tavuk
Hen Solo: Tavuk solo
Princess Laya: Prenses Laya

En Komik Renklerine Göre Türkçe ve İngilizce Civciv İsimleri

Bu civciv isimleri özellikle komik olacak şekilde tasarlanmıştır. Eğer biraz şapşal ya da garip hareketler yapan civciviniz varsa bu isimlerden birini tercih edebilirsiniz.

Barbi Q: barbi q
Chick Filet: Civciv filetosu
Cluck Norris
Crock Pot: Güveçte
Dixie Chick: Dixie piliç
Dolly Carton: Bebek kartonu
Doodle Doo: Karalama
Drumstick: Baget
Eggspresso: Yumurta sıkacağı
Eggwina:Yumurta sarısı
General Tso
Goldie Hen: Altın tavuk
Grace Shelly
Hen Solo:Tavuk solo
Larry Bird: Larry kuş
Lindsey Lohen
Margaret Hatcher
Mary Poopins
Mother Clucker: Anne ötücü
Oprah Henfrey
Sophia Lorhen
Tandoori:Tandır
Tikka
Yolko Ono

En İyi Renklerine Göre Türkçe ve İngilizce Civciv İsimleri

Bu sevimli yavruya çok daha iyi bir isim koymak istiyorsanız o halde bu listeye bir göz atmalısınız. Kısa ama oldukça eğlenceli isimler tercih edebilirsiniz. Özellikle çocuklarınız içi bir civcivi evdil hayvan olarak edindiyseniz bu isimler onların telaffuzu için de çok uygun olacaktır.

Kayısı

Bahar

Evren

Kora

Ellie

Kabarık

Şeftali

Şanslı

Cleo

Shelly

Eğer iki civciviniz varsa onlara benzer isimler de koyabilirsiniz.

Brooks ve Dun

Çikolata ve Vanilya

Abanoz ve Fildişi

Frick ve Frack

Gucci ve Prada

Henny ve Penny

Kami ve Kazi

Kit ve Kat

Laffy ve Taffy

Lucy ve Ethel

False

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası