ada masalı 7 bölüm full izle youtube / atv | Dizi izle - Gül Masalı

Ada Masalı 7 Bölüm Full Izle Youtube

ada masalı 7 bölüm full izle youtube

Ada Masalı yeni bölüm fragmanı izle! Ada Masalı 7. Bölüm fragmanı izle!

Ekranların sevilen yaz dizisi Ada Masalı 7. Bölümü ile bu akşam izleyiciyle buluşuyor. Ada Masalı izlemek isteyen vatandaşlarımız Ada Masalı izle! Ada Masalı canlı izle! Ada Masalı STAR Tv canlı yayın izle! gibi konular araştırmaktadırlar. Peki, Ada Masalı son bölümde neler oldu? Ada Masalı son bölüm izle! Ada Masalı 7. Bölüm Fragmanı izle! Ada Masalı canlı izle! Star Tv Ada Masalı 7. Bölüm full HD izle! Ada Masalı 7. Bölüm fragmanı izle! Ada Masalı 7. Bölüm fragmanı izle! İşte detaylar haberimizde…seafoodplus.info

ADA MASALI FRAGMANI İZLE!

ADA MASALI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aliye'nin uyanması bütün Ada halkında sevinç yaratır. Poyraz'ı daha önce hiç bu kadar mutlu görmeyen Haziran ise Aliye'nin o uyurken ona anlattıklarını hatırladığından korkmaktadır. Otel, ilk müşterilerini ağırlarken elbette aksaklıklar olacaktır. Ancak öyle bir müşteri gelir ki, bütün ekibi canından bezdirir. En nihayetinde kovulur. Asıl sorunsa o otelden ayrıldıktan sonra başlar. Rezervasyonlar iptal olur. Acenteler, bu tavırdaki bir müessese ile çalışmayacaklarını açıklarlar. Haziran ve Poyraz'ın bir yolunu bulup, bu badireyi de atlatmaları gerekmektedir. Bu sırada Poyraz, Haziran'a duygularını açmakta kararlıdır.

ADA MASALI SON BÖLÜM İZLE!

ADA MASALI 7. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Ada MasalıGündemGüncelHaberler

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Ada Masalı yeni bölümleri ile Salı akşamları ekranlarınıza gelmeye devam ediyor. Ada Masalı 7. Bölüm ile 3 Ağustos Salı akşamı Star TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Ada Masalı 6. son bölümü ile Star TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan&#;ın yer aldığı Ada Masalı dizisinin son bölümünde Haziran ile Poyraz yakınlaşıyor. Poyraz’ın iskeleye gelip ‘gitme!’ demesi Haziran’ı çok etkiler. Genç kadın bunun altındaki nedeni anlamaya çalışırken Poyraz da Haziran’ın neden hemen kalmaya ikna olduğunu sorgular. Peki Ada Masalı 7. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ada Masalı 7. Bölüm Ön İzleme

[eh_optimize_youtube_embed video=&#;seafoodplus.info?v=OoOMO3vxcUQ&#;]

Ada Masalı 7. Bölüm Fragmanı

[eh_optimize_youtube_embed video=&#;seafoodplus.info?v=CB19mSM9lQM&#;]

Ada Masalı 6. Bölüm Özeti

İki inatçı keçi, aralarındaki büyülü çekimin itirafını karşısındakinden duymak için birbirlerinin üzerine giderler. Bütün Ada, Poyraz’ın iskelede Haziran’a gitme demesini konuşur. Bu sırada Buray konseri biletleri hızla tükenir.

Otel açılışı belli ki gayet sükseli olacaktır. Son bir pürüz kalmıştır; belediye denetimi… O otelin açılmasını en az Hakan kadar istemeyen İdil, devreye girer. Haziran ve Poyraz’ı yeni bir sorun beklemektedir. Üstüne de konser sanatçısı Buray’ın gitaristi de sağlık sorunları yaşar. Haziran ve Poyraz, sorunları çözmek üzere el ele verir.

3 Ağustos Ada Masalı İzleAda MasalıAda Masalı 7. Bölüm İzleAda Masalı DizisiAda Masalı FragmanıAda Masalı İzleAda Masalı Son Bölüm İzleStar TV

ADA MASALI

Ayça AyÅŸin Turan ve Alp Navruz’un baÅŸrolünü paylaÅŸtığı Ay Yapım’ın yeni romantik yaz dizisi ‘Ada Masalı’, izleyenleri hem romantik hikayesi hem de büyülü ada atmosferiyle etkileyecek.

Yapım: Ay Yapım

Yönetmen: Ali Bilgin

Senaryo: Yelda EroÄŸlu ve YeÅŸim Çıtak  

Oyuncular: Ayça AyÅŸin Turan (Haziran), Alp Navruz (Poyraz), Ä°pek Tenolcay (Zeynep), Nihan BüyükaÄŸaç (Selma), Bülent Çolak (Görkem), Cem Anıl Kenar (Hakan), Beril Pozam (Ä°dil), Özge Demirtel (Biricik), Rami Narin (Alper), Eylül Ersöz (Nehir), Bedia Ener (Aliye), Mesut Özkeçeci (Doygun), Merve Nur Bengi (Melisa), Fatih YücebaÄŸ (Sadık), Bensu Begoviç (Duygu), Eren Devrim (Mert), Mustafa Aran (Burak)

TOPLAM BÖLÜMEKSTRA VİDEOLAR
26

Ada Masalı 7. bölüm full izle! Ada Masalı 7. bölüm izle Puhutv!

Ada Masalı 7. bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un yer aldığı Ada Masalı'nın çekimleri İzmir'in Sığacık köyünde yapılıyor. Ada Masalı 7. bölümde Poyraz can dostu zannettiği kişinin ihanetini öğrendiğinde öfkesine hakim olamaz. Haziran Poyraz'a her şeyi itiraf etmeye karar verir, ancak İdil'in ortalığı karıştırmasıyla her şey alt üst olur. Star Tv'de yayınlanan Ada Masalı 7. bölümü izlemek için haberimizdeki Ada Masalı 7. bölüm full izleme Puhutv linkine tıklayın. Ada Masalı 7. bölüm izle Puhutv!

ADA MASALI 7. BÖLÜM FULL İZLE STAR TV!

Ay Yapım imzalı Ada Masalı'nın yönetmen koltuğunda Ali Bilgin otururken, senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak kaleme alıyor.

ADA MASALI 7. BÖLÜM İZLE PUHUTV!

ADA MASALI 7. BÖLÜM ÖZETİ

Star Tv'nin yeni dizisi Ada Masalı 7. bölümde Poyraz Haziran'ın duygularından emin olur ancak Haziran bunu konuşmayı reddeder. Bunun üzerine genç adam "Bundan sonra başka bir Poyraz görmeye hazır ol" der.

Haziran eski aksi, az konuşan Poyraz'ı görmeyi beklerken tam tersi bir manzara çıkar karşısına. Üstüne otele gelen genç bir kadın müşteri Poyraz'a ilgi gösterir. Haziran çıldıracak gibi olur!

Poyraz'ı delice kıskanırken sırrının yükü altında ezilmektedir. Bu sırada Alper, Biricik'ten duyduklarını Poyraz'a söylemekte kararlıdır, ancak Biricik Alper'e mani olmak için elinden geleni yapar.

Selma ve Zeynep'in küslüklerinin asıl sebebi büyük bir kız kardeş kavgasıyla patlar ve bütün Ada çalkalanır. Ama Ada halkını asıl sarsacak bomba, Poyraz'ın arazilerini satın almaya çalışan şirketin perde arkasında Hakan'ın olduğunun anlaşılmasıdır.

Poyraz can dostu zannettiği kişinin ihanetini öğrendiğinde öfkesine hakim olamaz. Haziran artık her şeyi göze alıp aşık olduğu adama tüm gerçeği itiraf etmeye karar verir, ancak İdil'in ortalığı karıştırmasıyla her şey alt üst olur

ADA MASALI ÖNCEKİ BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Aliye'nin uyanması bütün Ada halkında sevinç yaratır.

Poyraz'ı daha önce hiç bu kadar mutlu görmeyen Haziran ise Aliye'nin o uyurken ona anlattıklarını hatırladığından korkmaktadır.

Otel, ilk müşterilerini ağırlarken elbette aksaklıklar olacaktır. Ancak öyle bir müşteri gelir ki, bütün ekibi canından bezdirir. En nihayetinde kovulur.

Asıl sorunsa o otelden ayrıldıktan sonra başlar. Rezervasyonlar iptal olur. Acenteler, bu tavırdaki bir müessese ile çalışmayacaklarını açıklarlar.

Haziran ve Poyraz'ın bir yolunu bulup, bu badireyi de atlatmaları gerekmektedir.

Poyraz'ın babaannesi Aliye'nin Haziran'ın itirafını duyduğunu söylemesinin ardından Poyraz'la Haziran'ın ilişkisinin nasıl değişeceği bilinmezken, Poyraz'ın Haziran'ı kampa davet etmesi ve Haziran'ın İdil'in gideceğini duymasıyla teklifi kabul etmesi işleri daha da karıştıracak.

Bu sırada Poyraz, Haziran'a duygularını açmakta kararlıdır. Poyraz, gittikleri kampta Haziran'a duygularını açmaya karar verir.

Baht Oyunu 7. bölüm full izle Youtube!

Kalp Yarası 5 bölüm full izle Youtube!

Aşkın Tarifi 8. bölüm full izle!

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir