mersin yenişehir bulaşıkçı iş ilanları / Mersin Bulaşıkçı iş ilanları - Haziran | funduszeue.info

Mersin Yenişehir Bulaşıkçı Iş Ilanları

mersin yenişehir bulaşıkçı iş ilanları

MERSİN AKDENİZ Bulaşıkçı (Stevard) iş ilanı

SAYAPARK VE DİĞER ŞUBEMİZDEÇALIŞCAK
YAŞ ARASI
BAYAN BULAŞIKÇI ARANMAKATADIR

SAYAPARK VE DİĞER ŞUBEMİZDEÇALIŞCAK
YAŞ ARASI
BAYAN BULAŞIKÇI ARANMAKATADIR

İşyeri adı: FUNDA DEMİRTAŞ}

MERSİN AKDENİZ ilçesindeki diğer Bulaşıkçı (Stevard) ilanları için TIKLAYINIZ.

Deneyim Süresi : Deneyim Süresi belirtilmemiştir

Tercih Edilen ikamet il ve ilceleri :&#;MERSİN MERKEZ , AKDENİZ , TOROSLAR , YENİŞEHİR , MEZİTLİ&#;

Sosyal Olanaklar: Sosyal Olanaklar Bilgisi Belirtilmemiştir.

En Çok Ücret: En Çok Ücret Bilgisi Belirtilmemiştir.

En Az Ücret: En aAz Ücret Bilgisi Belirtilmemiştir.

İşyeriİletişim Bilgileri:

Telefon:
Eposta:

FUNDA DEMİRTAŞ ünvanlı işyerindeki diğer ilanlar için TIKLAYINIZ.

İlan Kayıt Tarihi :

Son Başvuru Tarihi :

İl : MERSİN

İlçe : AKDENİZ

Cinsiyet : Sadece Kadın iş arayanlar başvurabilir

Kadınlar İçin İstenilen Yaş Aralığı : Kadın ( &#; tarihleri arasında doğan kişiler)

Erkekler İçin İstenilen Yaş Aralığı : Erkek yaş aralığı belirtilmemiştir

İstenilen Öğrenim Bilgisi :

En az Öğretim Seviyesi: Okur Yazar
En Fazla Öğretim Seviyesi:En fazla Öğretim Seviyesi belirtilmemiştir

Sosyal Durum : Bu ilana Kişisel Durumu -Normal- olanlar başvurabilir.

Askerlik Durumu : Askerlik Durumu ile ilgili özel bir durum belirtilmemiştir.

İşyeri Adresi : KÜLTÜR MAH. İSMET İNÖNÜ BULV. NO NO:1 AKDENİZ MERSİN / TÜRKİYE

Bulaşıkçı (Stevard) nedir, ne iş yapar, nasıl olunur, görev ve sorumlulukları nelerdir gibi soruların cevabını bulabileceğiniz yazımız için TIKLAYINIZ.

Her ne kadar ilan son başvuru tarihi olsa da işveren bu tarihten önce personel alımını tamamlamış olabilir. Bu nedenden iş arayanlar iş görüşmelerine gitmeden önce

Telefon:
Eposta:

iletişim bilgileri ile işyeri yetkilisi  ile görüşüp personel alımlarının devam edip etmediği bilgisini almaları gerekmektedir. Personel alımlarının devam ettiği bilgisi alındıktan sonra işveren ile yüz yüze iş görüşmesi gerçekleştirebilirsiniz.

Mersin Bulaşıkçı İş İlanları

Mersin Bulaşıkçı İş İlanları

Türkiye’nin önemli liman kentleri arasında yer alan Mersin; turizm, sanayi, üretim ve denizcilik alanları ile ekonomisine katkı sağlar. Mersin şehrinde hayvancılık, seracılık ve meyve yetiştiriciliği gibi sektörler de faaliyet gösterir. Akdeniz Bölgesi’nde yer alan Mersin; Antalya, Burdur, Adana ve Isparta gibi pek çok şehre yakın bir konumda bulunur. Bu konumu sayesinde turizm sektöründe de pek çok avantaja sahiptir.  Hizmet sektörü içerisinde yer alan oteller, kafeler ve restoranlar belirli zaman aralıkları ile personel istihdamı sağlar. Bu sektördeki işletmeler, bulaşıkçılara da ihtiyaç duyar. Mersin bulaşıkçı iş ilanları daha önceki çalışma hayatında tecrübe kazanmış veya tecrübesiz olan adayların tümüne hitap eder. 

Mersin’de Bulaşıkçı Mesleği İçin İş Olanakları

Mersin şehri; Anamur, Mezitli, İçel, Bozyazı, Aydıncık ve Çamlıyayla gibi önemli ve büyük ilçelere sahiptir. Bu destinasyonlar içerisinde hizmet sektörü alanında pek çok firma faaliyet gösterir. Kafe, restoran ve otel gibi işletmeler, Mersin şehrindeki personel adaylarına istihdam sağlar. Mutfak bölümünün olmazsa olmazları arasında bulunan bulaşıkçılar; işletmeciler tarafından mutfak elemanları olarak da bilinir. Mersin bulaşıkçı iş ilanları, firmalar tarafından yılın belirli zaman aralıklarında yayınlanır. Bulaşıkçılık yapabilmek için gerekli olan en önemli unsur, personelin hijyene ve temizliğe verdiği önemdir. Yoğun iş sirkülasyonu bulunan firmalar, kafeler, restoranlar ve oteller tarafından Mersin Yenişehir bulaşıkçı iş ilanları yayınlanır. Mersin şehrinde turizm alanında faaliyet gösteren oteller, istihdam sağladığı personellere konaklama imkanı da sunar. Fakat profesyonel alanda faaliyet gösteren firmalar, mutfak departmanında görev alan personellerinin belirli belgelere sahip olmasını ister. Bunun yanı sıra iş yoğunluğunun fazla olduğu otel ya da restoranlarda görev alan personellerden, mutfak departmanında deneyimli olması talep edilir Bu özellikleri taşıyan herkes, bulaşıkçılık mesleğinde aktif görev alabilir. Bulaşıkçılar, otel ve restoranların yanı sıra alışveriş merkezlerindeki; kafelerde, fırınlarda ve özel fuar ya da etkinlik gibi alanlarda görev alabilir. Mutfak departmanının olmazsa olmazları arasında yer alan bulaşıkçılar, yılın her dönemi çeşitli firmalarda iş bulma imkanı yakalayabilir. 

Mersin Bulaşıkçı İş İlanlarında Hangi Detaylara Dikkat Edilmeli?

Yaz aylarında turist akışının ve insan akışının fazla olduğu Mersin’de çeşitli şirketler tarafından farklı detaylara sahip olan iş ilanları açılır. Bulaşıkçı pozisyonunda görev almak isteyen kişilerin; hijyen konusunda özenli, hızlı ve pratik olması pek çok firma tarafından talep edilir. Örneğin; bulaşık döngüsünün yoğun olduğu çalışma ortamında çok hızlı hareket etmeniz gerekir. Bu kapsamda yoğun bölgelere ait ilanlarda özellikle bu detay belirtilir. Örneğin; Mersin Pozcu bulaşıkçı iş ilanları kapsamında adayların pratik olması istenir. Bulaşıkçı istihdam etmek isteyen bazı firmalar tarafından adayın hangi özelliklere sahip olması gerektiği detaylı bir şekilde belirtilir. Bu durumda Mersin’debulaşıkçı iş ilanıkategorisindebaşvuru yapmak isteyen adayların, firmaların belirttiği koşulları ve şartları okuması oldukça önemli bir yere sahiptir. Bulaşıkçı iş ilanları arasında adayların hangi yaş aralığında olması gerektiği de belirtilebilir. Eğer işe giderken ulaşımınızın kolay olmasını istiyorsanız ikamet ettiğiniz adrese yakın olan iş ilanlarını incelemeniz sizin için doğru olacaktır. Bunların yanı sıra; maaş, çalışma günleri ve saatleri, izin günü gibi detayları da ilan üzerinden incelemeniz gerekir. İlan detayları tam olarak incelendikten sonra başvuru yapılması durumunda tercih edilme şansınız büyük oranda artar. 

Mersin Bulaşıkçı Çalışma Ortamı ve Koşulları Nelerdir?

Mutfak alanının bulaşık departmanında görev alacak olan personellerin çalışma ortamları ve koşulları firmanın faaliyet gösterdiği iş koluna göre değişiklik gösterir. Örneğin; bulaşıkçılık mesleğini yürüten kişinin görev aldığı firma, alışveriş merkezi ya da otel gibi bir alan ise gün içerisinde yoğun şekilde bulaşık yıkaması gerekebilir. Mersin de bulaşıkçı arayan lokantalar tarafında da yoğunluk belirli zamanlarda artar. Bu yüzden lokantalar iş ilanları içeriğinde,  yoğun iş temposuna alışkın olması gerekir ibaresine yer verir. Otel ve restoranların yanı sıra çeşitli özel organizasyonların yapıldığı Mersin’de; haftalık, aylık ya da proje bazlı bulaşıkçı iş ilanları da karşınıza çıkabilir. Fakat fuar ya da organizasyon bittikten sonra bulaşıkçı olarak görev alan personelin de görevi sona erebilir. Bu noktada başvuracağınız işin çalışma süresine göre çalışma ortamı da değişebilir. 

Bulaşıkçılık Mesleğini Yapan Kişiler Hangi Alanlarda Çalışır?

Mutfak alanının temel taşlarından biri olan bulaşıkçıların, servis personeli ya da mutfak personeli tarafından getirilen kirli bulaşıkları gerekli hijyen şartlarına göre yıkamak ve kurulamak gibi görevleri bulunur. Bulaşıkçılık mesleğini yapan kişiler; turizm alanında faaliyet gösteren otellerde, restoranlarda, kafelerde, lokantalarda ve çeşitli organizasyonlarda çalışır. Örneğin; otelde düzenlenen bir organizasyon sonrasında çıkan bulaşıkların temizlenmesi için bu kişilere ihtiyaç duyulur.

Bulaşıkçı Olabilmek İçin Hangi Eğitim ve Belgeler Gerekli?

Hizmet sektörü içerisinde yer alan firmalar tarafından yayınlanan iş ilanlarının detayları, firmanın talep ettiği unsurlara göre farklılık gösterir. Mutfak alanında eğitim alan kişilerden sahip olduğu sertifikalar istenebilir. Fakat lokanta, kafe ve restoran gibi iş kolları deneyimli personel seçimi de yapabilir. 

Bulaşıkçı Ne Kadar Maaş Alır?

Bulaşıkçının görev aldığı firmanın iş kolu ve personelin tecrübesine bağlı olarak ay sonunda aldığı ücret değişiklik gösterir. Örneğin; alışveriş merkezi ve 5 yıldızlı otellerde görev alan bulaşıkçılar yoğun iş sirkülasyonu içerisinde çalışır. Bu sebeple personelin ay sonunda aldığı ücret farklılık gösterir. Günlük iş ilanlarında ise bulaşıkçı, alacağı ücreti kendi belirleyebilir. 

Bulaşıkçı Olmak İçin Ne Yapmak Gerekir?

Restoran, kafe, lokanta ve otel gibi alanların mutfak departmanlarında görev alan bulaşıkçılar, ilk olarak firmalarda görev alıp tecrübe kazanması gerekir. Fakat kariyerinde mutfak departmanında ilerlemek isteyen personeller üniversite ya da liselerin mutfak bölümünden mezun olması gerekir. Bu sayede kariyerinin temel taşlarını kolay ve hızlı şekilde oluşturabilir.

Mersin Bayan bulaşıkçı iş ilanları

Bayan Sekreter

Çalışma Koşulları: Görevler: Firmamız bünyesinde çalışmak üzere Bayan sekreter alınacaktırMs Office programlarına kullanabilenTelefon ve e-mail trafiğini yönetebilecek,Diksiyonu düzgün, güler yüzlü ve iletişim becerisi yüksekDış görünümüne özen gösteren 

Bay/Bayan Diş Hekimi

Mersinde 3 şube olarak faaliyet gösteren kliniklerimizde çalışmak üzere diş hekimi çalışma arkadaşları arıyoruz. müracaatların şahsen yapılması rica funduszeue.infolerimiz: Mersin Akdeniz, Mersin Mezitli, Mersin Erdemli bölgelerindedir.

Yardımcı bayan eleman

Evde yardımcı bayan eleman arıyorum

Depremzede Eve yatılı yardımcı bayan

 şekilde depremzede olan kalacak yer problemi yaşayan bir kişiye destek olmak amaciyla Bizlere de ev işleri ve çocuk bakımında yardımcı bayan aramaktayız, Uzun süreli birliktelik planlıyoruz, Huzur içinde yaşayacağı bir ev ortamı sağlamak istiyorum depremzede olması 

ŞANTİYEDE ÇALIŞACAK AŞÇI

 medcem çimento fabrikası şantiye alanı yemekhanesine, Erkek aşçı veya aşçı yardımcısı ihtiyacımız vardır. Aynı zamanda garson ve bulaşıkçı arayışımız da mevcuttur Yatılı yerimiz mevcuttur Adli sicilin temiz olması gerekir. Sgk + aylık 4 gün izin + yeme 

Satış Danışmanı

 İnsan ilişkileri iyi ve ikna kabiliyeti yüksek, Hedef ve karlılık amaçlı çalışabilecek, Microsoft Office programlarını kullanabilen, Dış görünümüne önem veren, diksiyonu düzgün, prezantabl, Mersin'de ikamet eden, Bay Bayan adayların başvurularını bekliyoruz.

Mutfak Adayları - Baydöner Restoranları

 olup , İzmir, İstanbul, Bursa ve Antalya'da yer alan BAYDÖNER restoranlarımızın mutfak bölümünde çırak, kalfa, usta, ustabaşı ve bulaşıkçı olarak görev alacak çalışma arkadaşları arıyoruz. Aşağıdaki niteliklere sahip olduğunuzu ve belirtilen sorumlulukları üstlenebileceğinizi 

Hostes

günlük TL

Türkiye Genelindeki Restorant ve 5 Yıldızlı Turistik Tesislerimizde görevlendirilmek üzere bayan hostes arayışımız bulunmaktadıfunduszeue.infon Yetenek ve Uzmanlıklar Yaş ArasındaGüler yüzlü, diksiyonu düzgün ve dış görünümüne önem veren,Ekip çalışmasına yatkın 

COLDWELL BANKER LION / GAYRİMENKUL DANIŞMANI

 Özgüveni yüksek , Konuşkan, insanlarla kolay iletişim kurabilen, Çalışkan ,disiplinli ,sistemli En az lise mezunu Daha fazla para kazanmak isteyen , Konut yada Ticari gayrimenkul uzmanı olarak yetiştirilecek, Bayan / Bay iş ortakları aranmaktadır 

Finans ve Muhasebe Sorumlusu- Mersin

 Muhasebe konusunda deneyimli, Tercihen Netsis Programına Hakim, İnsan ilişkileri yüksek, Esnek çalışma saatlerine ve ekip çalışmasına ayak uydurabilecek, Etkin iletişim konusunda yetenekli, Mersin Şubemiz için BAYAN finans ve muhasebe personeli aramaktayız 

Tezgahtar

 Mersin Toroslar'da bulunan Ozan pastanesi için,  Küçük pizza ve pide yapabilecek Bayan, part time çalışabilecek  Sabah - öğlen aralığında çalışacak tezgahtar aranmaktadır. Sosyal olanaklar mevcuttur.  Bu iş ilanı ile ilgilenen adayların bizi, işvereni 

Ofis Elemanı

Mersin'de bulunan firmamız için, bayan ofis elemanı alınacaktır. Sosyal haklar mevcuttur. Bu iş ilanı ile ilgilenen adayların bizi, işvereni arayarak direkt olarak görüşerek iş başvurunuzu yapabilirsiniz.

Mersin'de Çocuk Bakıcı Arıyoruz

Haftanın 6 günü 5 yaşında oğlum var ona bakması için güvenilir temiz bir bayan arıyorum.

Resepsiyon Görevlisi

Mersin Yenişehir'de bulunan firmamız için, ~ yaş aralığında ~ Bayan ~ Uzun vadeli çalışmayı hedefleyen resepsiyon görevlisi aranmaktadır.  Sosyal olanaklar mevcuttur.  İrtibat İçin Arzu Hanım:(***) ***-****

Garson ve Komi

 Mersin Yenişehir'de bulunan künefe baklava salonumuzda çalışacak garson ve komi arayışımız bulunmaktadır.  Aranan Nitelikler ~ Bay/bayan ~ yaş aralığında ~ Sorumluluk sahibi elemanlar.  Sosyal olanaklar mevcuttur.  Bu iş ilanı ile ilgilenen adayların 

Klinik Koordinatörü / Banko görevlisi

Mersin de 3 şube olarak faaliyet gösteren kliniklerimizde bankoda görev almak üzere Bay / bayan klinik koordinatörleri aranmaktadır. Sektörde, personel yönetimi ve resmi işlemlerde tecrübeli, klinik kurallarına uyan, işinde disiplinli, güleryüzlü, egoist olmayan, işyerini 

Mersin'de Yatılı Hasta Bakıcısı Arıyorum

Erdemli 'de 26 yaşında engelli oğluma bakıcı bayan arıyorum, yabancı tercimizdir.

Mersin Anamur'da Ev Yardımcısı Arıyorum.

Haftada 5 gün arası ev isleri yapacak bayan eleman arıyorum.

Ön Muhasebe Elemanı

Mersin / Toroslar'da bulunan firmamızda istihdam edilmek üzere; Tam zamanlı çalışacak, Tecrübeli, Bayan ön muhasebe elemanı arayışımız vardır. Diğer çalışma koşulları ve maaş görüşme esnasında konuşulacaktır.

Muhasebe Meslek Elemanı

 Üniversitelerin işletme muhasebe iktisat bölümlerinden mezun olmuş, Deneyimsiz işi öğrenmek isteyen, Yüksek ücret beklentisi olmayan, Stajyer niteliğinde, Bayan muhasebe elemanı aramaktayız. Diğer çalışma koşulları ve maaş görüşme sırasında konuşulacaktır 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası