bedis beach / Bedi's Beach Bar & Restaurant | Famagusta

Bedis Beach

bedis beach

4. Bedi’s Amatör Plaj voleybolu turnuvası tamamlandı

Haziran tarihleri arasında Yeniboğaziçi Bedi’s Plajı’nda gerçekleşen 4’lü amatör plaj voleybolu turnuvası Pazar günü oynanan çeyrek final, yarı final ve final maçları ile tamamlandı.

27 Haziran Pazartesi

Bu haber kez okundu.

4. Bedi’s Amatör Plaj voleybolu turnuvası tamamlandı
banner98

Cumartesi başlayan ve 16 takım 70 sporcunun mücadele ettiği turnuvada  finalde Aras Cars  Kaybedenler kulübü’nü yenerek şampiyonluğa ulaştı. Üçüncülük maçında ise Foxes rakibi Godfathers’I mağlup ederek üçüncülüğü elde seafoodplus.infoanın en değerli erkek oyuncusu şampiyon takımdan Abdalrahman Alghazi olurken en iyi kadın oyuncusu ise Rahmeli Köseoğlu oldu. Turnuvanın en iyi seyircisi ise Mehmetali Sözgen oldu.


Turnuva sonunda gerçekleşen ödül töreninde dördüncü gelen Godfathers takımına ödülü Bedis işletme sahibi Ulaş Mullacuma, üçüncü gelen Foxes takımına Access butik işletmesi sahibi Mustafa Tasçıoğlu, ikinci gelen takım Kaybedenler kulübüne  Bircent ayakkabı mağazası işletmesi adına Özkan Eser ve şampiyon olan Aras Cars takımına kupalarını turnuva organizatörü Süleyman Rebge tarafından takdim edildi. Turnuva en değerli kadın ve erkek oyuncusuna ödüllerini Vintage berber sahibi Ümit Ateş takdim etti. Törende turnuvaya sponsor olan Ak Techno, Demolay Bar, Bircent Ayakkabı , Access Butik, Halken İnşaat,  Vintage berber , Bedis Beach Bar’a teşekkür plaketleri turnuva organizatörü Süleyman Rebge tarafından takdim edildi.

banner
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bedis ve Silver Beach arasındaki 1 Km’lik alan temizlendi

banner90
banner69
Turizm ve Çevre Bakanlığı Çevre Koruma Dairesi, KKTC Çevre Yasası çerçevesinde, çevresel tehtidleri işaret eden ve bunlara karşı alınacak önlemleri gerçekleştirmek ve uygulmak için gerekli olan etkili idari çerçeveyi sağlayarak, sürdürülebilir gelişimi teşvik ederek daha etkin izleme, denetleme ve kontrol edilebilir bir yapıda yürütülmesi ile birlikte çevresel konularda farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirilen faaliyetlerden birisi olan çevre temizlik kampanyalarına devam ediyor.

Asli görevi çevresel sürdürülebilirliği denetlemek olan Turizm ve Çevre Bakanlığı Çevre Koruma Dairesi, çevre temizliği konusunda farkındalığı arttırmak amacıyla başlattığı temizlik çalışmaları kapsamında, Turizm ve Çevre Bakanlığı Çevre Koruma Dairesi Gazimağusa Birimi ile Yeniboğaziçi Belediyesi, Temiz Ada, Denizler Mavi Kalsın Grubu, Ötüken Muhtarlığı işbirliği ile Silver Beach - Bedi's Beach arasındaki yaklaşık 1 km’lik sahilde temzilik çalışması gerçekleştirildi. Temizlik çalışması çerçevesinde toplanan çöpler, Yeniboğaziçi Belediyesi tarafından da toplatıldı.

banner79

Yorumunuz Onaylanmak Üzere Gönderildi

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir