samsung galaxy s7 edge batarya sorunu / Samsung Galaxy S7 Edge Batarya Değişimi Fiyatı

Samsung Galaxy S7 Edge Batarya Sorunu

samsung galaxy s7 edge batarya sorunu

Samsung Galaxy S7 Edge Batarya Değişimi

Açıklama

Samsung’un gelişmiş bir batarya tasarımına yer verdiği Samsung Galaxy S7 Edge cihazları, uzun pil ömrünü de beraberinde getiriyor. Ancak her elektronik cihazda olduğu gibi, bu bataryalar da bir süre sonucunda pil ömürlerini tüketebiliyorlar. Samsung Galaxy S7 Edge cihazınızda batarya değişimi yaptırmak istiyorsanız, Citrus Mobil merkezlerimizle bu işlemi uygun fiyatlara yaptırabilirsiniz.

Samsung Galaxy S7 Edge Bataryaları Neden Değiştirilir?

Samsung Galaxy S7 Edge cihazlarında batarya değiştirilmesinin birden çok nedeni olabiliyor. Bunlardan ilki, cihazın bataryasının pil ömrünün tükenmiş olmasıdır. Cihazın bataryası pil ömrünü tükettiyse, cihaz şarj almaz veya doldurulan şarj olağan kullanım süresinden çok daha önce biter. Ayrıca dolu gibi görünen pil, cihazı yeniden başlattığınız zaman yüzde olarak ciddi bir düşüş de yaşıyor olabilir. Bu tür durumlarda, cihaza Samsung Galaxy S7 Edge batarya değişimi uygulamak gerekir.

Samsung Galaxy S7 Edge cihazlarında batarya değişiminin bir diğer nedeni, bataryanın darbe alarak zarar görmüş olmasıdır. Bu tür bir durumda, cihaz şarj alma konusunda sorunlar yaşayabilmektedir. Ayrıca bataryanın zarar görmesi, bataryanın cihaza hasar verebileceği anlamını da taşıyor. Bu gibi bir durumla karşı karşıyaysanız, mutlaka Citrus Mobil merkezlerimizde batarya değişimi yaptırmanızı tavsiye ediyoruz.

Samsung Galaxy S7 Edge Bataryası Değişim İşlemi Nasıl Yapılır?

Samsung Galaxy S7 Edge cihazlarında değişebilir batarya özelliği bulunmadığından, cihazın batarya değişim işlemini kendiniz uygulayamazsınız. Cihazda yerleşik batarya vardır ve bu batarya arızalandığı zaman, geçmişte kullanılan pek çok cihazda olduğu gibi batarya değişimini tak-çıkar protokolünü uygulayarak gerçekleştiremezsiniz. Bu işlem için mutlaka teknik servis desteği almanız gerekecektir.

Samsung Galaxy S7 Edge cihazlarına merkezlerimizde yapılan batarya değişimi, uzman teknik servislerimiz aracılığıyla gerçekleştiriliyor. Teknik servisimizde cihazın yerleşik bataryası çıkarılarak yeni bir  Samsung Galaxy S7 Edge bataryası takılıyor. Pil değişiminin ardından, cihaz teknik servislerimizde en iyi performans için kalibrasyon işlemine alınmaktadır. Kalibrasyon işlemi, cihazın menülerinden gerçekleştirilmektedir.

Firmamızda gerekli tüm hasarların onarım işlemleri yapılarak telefonunuzda olası hasarların gerçekleşmesi önlenmektedir.

Samsung Galaxy S7 Edge Bataryası Değişiminde Garanti Var mı?

Samsung Galaxy S7 Edge cihazınızın batarya değişimi işleminde firmamız 6 ay garantili hizmet sunmaktadır. Yapılan değişim işleminde kaliteli bataryalar kullanılmaktadır. 6 aylık garanti süreci içerisinde cihazınızda batarya sorunu yaşarsanız, firmamıza tekrar başvuruda bulunabilirsiniz. Bataryanın pil ömründe yaşanabilecek sorunları baz alan bu garanti, kullanıcı hatasından kaynaklı olan arızalara teknik destek sunmamaktadır.

Samsung Galaxy S7 Edge Batarya Değişiminden Sonra Cihazı Nasıl Kullanmalısınız?

Samsung Galaxy S7 Edge cihazınızın batarya değişim işleminden sonra, tarafınıza teslim edilen cihazı kullanma konusunda bazı detaylara dikkat etmeniz gerekiyor. İlk olarak cihazı % tam doluluğa kadar şarj edip, ardından %10 doluluğun altına kadar kullanmanız gerekiyor. Sonrasında yaklaşık iki saat kadar süreyle cihazı tekrar % doluluğa kadar şarj etmelisiniz. Böylelikle cihazın pil performansından beklenen sonucu almanız kolaylaşacaktır. Bu yapacağınız işlemden sonra, Samsung Galaxy S7 Edge cihazınızı normal olarak kullanmaya başlayabileceksiniz.

Samsung Galaxy S7 Edge Bataryası Ne Kadar Sürede Değiştirilir?

Samsung Galaxy S7 Edge bataryası, Citrus Mobil teknik servislerimizde saat içerisinde değiştirilebilmektedir. Merkezlerimize şahsi başvurularınızda cihaz tamir işleminiz çok daha kısa sürede gerçekleştirilebilmektedir. Kargo ile yapacağınız gönderim başvurularınızda ise, 3 iş günü sonrasında cihazınızın sizlere teslim edilmesini sağlıyoruz.

Samsung&#;un yeni amiral gemisi Galaxy S7selefi Galaxy S6&#;ya göre kendini geliştirmiş bir telefon. Daha hızlı, su geçirmez ama her telefon gibi bu modelinde sorunları olacaktır.
Wifi bağlanmıyor ya da sürekli kopuyor

Samsung S7 Edge Arıza

Wifi sorunu genelde yeni telefonlarda ve özellikle yeni Android sürümlerinde sıklıkla gerçekleşebiliyor.

Geçici çözüm: Galaxy S7&#;nin kablosuz bağlantı sorunu Bluetooth fonksiyonu ile ilgili olabilir. Hızlı erişim panelini aşağıya çekin ve Bluetooth özelliğini açıp kapatın.
Olası çözümler:

Telefonu kapatıp tekrar açın. Ayrıca Wifi simgesini aktif ve deaftif ederek tekrar deneyin.

Hızlı erişim menüsünü indirin ve Wifi ayarlarına gidin. Bağlı olduğunuz ağı &#;Unut&#; yapın ve Wifi özelliğini tekrar açıp kapattıktan sonra tekrar bağlanın.

Tüm ağları sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Ağ ayarları > Ayarları sıfırla (reset) > Ayarlar yedekle ve sıfırla

Uykuya geçiş ağınızı etkiliyor olabilir. Ayarlara gidin ve Diğer ayarları seçtikten sonra uyku sırasında Wifi açık olsun seçeneğini işaretleyin.
Ön bellek temizlemesi de sorununuza çare olabilir. Telefonu kapatın. Telefonu açma kapa düğmesi, ses açma düğmesi ve ana menü tuşlarına basın. Samsung logosunu gördüğünüzde ana menü tuşundan elinizi kaldırın. Açılan kurtarma menüsünden ses seçeneklerini kullanarak &#;ön belleği temizle&#; komutu verin. Farklı bir komut verirseniz cihazınız fabrika ayarlarına geri dönebilir dikkat edin.

Herhangi bir güncelleme var mı yok mu kontrol edin.

Kalabalık bir Wifi kanalı kullanıyor olabilirsiniz. Wifianalizerden kanalınızın kalabalığını kontrol edin ve daha boş bir kanala geçin. Bu işlem modeminizden yapılmaktadır. Bilmiyorsanız servis sağlayıcınız ile görüşün.

Modeminiz Mac şifreleme ya da koruma kullanıyor olabilir. Modeminize Mac adresinizi ekleyin. Bu telefonunuzun cihaz kimliğidir. Ayarlar > Telefon Durumu > Hakkında

Son çare olarak fabrika ayarlarına alabilirsiniz. Ayarlar > menüsünden fabrika ayarlarına gidin.
Galaxy S7 Kamera sorunları

Galaxy S7 telefonunuzda kamera başlatılması hata verip çökme yaşatabilir. Şimdiye kadar bir kaç kişi bu durumu bildirdi. Neyse ki bu durumu düzeltmek kolay.

Geçici çözüm: Yeniden başlatarak bu durumu çözebilirsiniz.
Olası çözümler:

Ayarlar > Uygulamalara > Uygulama Yöneticisi bölümünden KAMERA&#;yı bulun ve ardından seçim yaparak Depolama ve ön bellek temizleme seçeneğini aktifleştirin.

Akıllı bekleme bu sorunu yaratıyor olabilir. Ekran ayarlarından akıllı bekleme (smart stay) iptal edin.

Ön bellek temizlemesi de sorununuza çare olabilir. Telefonu kapatın. Telefonu açma kapa düğmesi, ses açma düğmesi ve ana menü tuşlarına basın. Samsung logosunu gördüğünüzde ana menü tuşundan elinizi kaldırın. Açılan kurtarma menüsünden ses seçeneklerini kullanarak &#;ön belleği temizle&#; komutu verin. Farklı bir komut verirseniz cihazınız fabrika ayarlarına geri dönebilir dikkat edin.

Son çare olarak fabrika ayarlarına alabilirsiniz. Ayarlar > menüsünden favbrika ayarlarına gidin.

Galaxy S7 Yavaş Uyanma Sorunu

Gelen bir kaç rapora göre Samsung Galaxy S7 uykudan yavaş uyanabiliyor.

Geçici çözüm: Telefonunuzu yeniden başlatmayı deneyin.
Olası çözümler: Telefonu kapatarak MicroSD (Hafıza kartı) kartınızı çıkartmayı deneyin. Bazı kartlar bozuk olmasa da telefonunuzu yavaşlatabilir. Buradaki uygulama ile hafıza kartınızı test edebilirsiniz..

Yine MicroSD kart içeriğinizi yedekledikten sonra onu formatlamayı deneyebilirsiniz.

Son çözüm olarak fabrika ayarlarına almayı denemelisiniz.

Galaxy S7 güç ve ses kısma tuşları çalışmıyor

Yabancı forumlarda yeni telefon sahibini korkutacak bir hatadan bahsedenler olmuş. Telefonun güç tuşu ve ses kısma tuşları çalışmadığını belirtmişler.

Geçici çözüm: Tuşlar çalışmıyor gibi gözükselerde iki tuşuna da bir kaç saniye basılı tutun. Telefon kendini resetleyecektir.

Olası çözümler: Eğer tuşlar kırık değilse yazılım sorununa benziyor. Yüklediğiniz uygulamaları kaldırmayı deneyin ya da telefonunuzu fabrika ayarlarına alıp deneme yapın.

Telefonunuza yazılım güncellemesi gelmiş mi kontrol edin.

Galaxy S7 Pil Sorunu

Yeni Galaxy S7 sahipleri ilk günlerde hızlı bir düşüşle karşılaşabilir. Fakat bir kaç doldur boşalttan sonra pilinizi daha sağlıklı çalışacaktır. Hala hızlı bir düşüş var sorun var demektir.

Geçici çözümler: Hızlı erişim menüsünü aşağıya çekin ve kullanmadığınız uygulamaları kapatın.

Ekran ayarlarından ekranı otomatik parlaklığa alın.

Güç tasaruuf modunu kullanın

Arka plan verililerini azaltın. Ayarlar > veri kullanımı > arka plan verileri
Olası çözümler: Piliniz çabuk bitiyorsa uygulamalarınızı kontrol edin. Ayarlar > Pil > Pil kullanımı menüsünden hangi uygulamanın pilinizi tükettiğini öğrenebilirsiniz.

Ön bellek temizlemesi de sorununuza çare olabilir. Telefonu kapatın. Telefonu açma kapa düğmesi, ses açma düğmesi ve ana menü tuşlarına basın. Samsung logosunu gördüğünüzde ana menü tuşundan elinizi kaldırın. Açılan kurtarma menüsünden ses seçeneklerini kullanarak &#;ön belleği temizle&#; (Cache Partition Wipe) komutu verin. Farklı bir komut verirseniz cihazınız fabrika ayarlarına geri dönebilir dikkat edin.

Son çözüm olarak her zaman ki gibi fabrika ayarlarına gitmeyi düşünebilirsiniz.

Galaxy S7 aşırı ısınma problemi

Bu sorun güçlü işlemciden kaynaklanıyor olabilir. Eğer standartların üzeirne bir aşınma olduğunu düşünüyorsanız pil optimize işlemi yapın. Snapdragon veya Exynos üzerinde hızlı şarj teknolojisi vardır. Hızlı şarj işlemi de bu soruna yol açabilir. Optimize için ayarlar > pil > pil kullanımı ve optimize menülerine gidin.
Kaynak : funduszeue.info

Merhaba shenzen,

 

Ben Turuncu, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

 

Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

funduszeue.info

 

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;

1. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Bu Telefonu Yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

funduszeue.info

Not: Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

 

funduszeue.info

Teşekkürler.


MOD

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası