turkcell platinum kullananlar / Turkcell Platinum Mega 10 GB Paket faturalı 12 Ay taahhütlü tarifesi - ENUYGUN

Turkcell Platinum Kullananlar

turkcell platinum kullananlar

iPhone Ekran Görüntüleri

Açıklama

Turkcell uygulamasını kullanarak teknoloji alışverişi yapma, fatura ödeme, fatura borcu sorgulama, TL/paket yükleme ve kalan dakika, SMS, internet sorgulama ve daha birçok işlemi ücretsiz bir şekilde yapabilirsiniz. Uygulama üzerinden size özel kutlama, hatırlatma ve tekliflerimize erişme imkanı bulabilirsiniz. Uygulama’nın yenilenen arayüzünde Turkcell ve Turkcell Pasaj dünyaları arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz. Turkcell uygulaması üzerinden birçok teknolojik üründe alışveriş yapmanın ayrıcalığını Turkcell Pasaj ile keşfetmenin tam zamanı!

• Turkcell Pasaj'a Ulaşabilirsiniz!
Turkcell Pasaj’da hızlı teslimat ve esnek ödeme avantajlarından faydalanabilir, Turkcell Güvencesi ile alışveriş yapabilirsiniz. Turkcell uygulamasının karşılama ekranından Türkiye’nin ilk elektronik pazar yeri Turkcell Pasaj'a ulaşabilir, “Ana Sayfa”dan indirimli ürünleri ve kampanyaları takip edebilirsiniz. “Kategoriler” alanından binlerce teknolojik ürünü inceleyebilir, “Siparişlerim” alanından siparişlerinizin durumunu takip edebilirsiniz. Turkcell Pasaj’daki cep telefonu, akıllı saat, bilgisayar, tablet, beyaz eşya, kişisel bakım ürünleri ve daha birçok kategoride size özel olarak sunulan kredi kartına ve faturaya ek taksit fırsatlarını değerlendirebilirsiniz.

• Size Özel Sunulan Paket ve Tarifeleri Keşfedin!
Turkcell ana sayfasında yer alan “Kalan Kullanımlarım” bölümünden mevcut hattınızın kalan kullanım ve kalan paket sorgulama işlemini yapabilirsiniz. Paketiniz artık size yetmiyorsa; “Paketler” alanından paketinizi veya tarifenizi kolayca değiştirebilir, size özel sunulan tekliflere göz atabilirsiniz. Üstelik “Paketler” alanından başka hat için de işlem yapabilir, başka hattın faturasını ödeyebilir, sevdiklerinize TL ve paket hediye edebilir ve yeni hat başvurusu ve hat taşıma yapabilirsiniz.

• Salla Kazan İle Sürpriz Hediyenizi Seçebilirsiniz
Her hafta gerçekleşen “Salla Kazan” kampanyasına katılarak internet, dakika ya da Turkcell dijital servisler gibi uygulamalarda kullanabileceğiniz hediyenizi seçebilirsiniz.

• ‘’Hediye Havuzu’’ndan Hediyelerinizi Takip Edin
‘’Hediye Havuzu’’nda kazandığınız ya da kazanabileceğiniz internet, SMS, dakika ve diğer hediyeleri görebilirsiniz. Hediye Havuzu’ndaki hediyeleri dilediğiniz zaman kullanabilir ya da sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

• Destek Talebinde Bulunabilirsiniz
“Yardım” bölümünden talebinizi bize iletebilir, evrak gerektiren talepleriniz için “Talep İlet” altından evrak fotoğrafı çekerek bize gönderebilir, hattınızda sorun yaşarsanız “Arama ve Bağlantı Kontrolü” alanından otomatik kontrol yapıp sorun devam ediyorsa konum bildirerek talebinizi bize iletebilirsiniz. Üstelik tüm taleplerinizin durumunu takip edebilir, yapay zekaya sahip Turkcell Asistan’la mesajlaşarak sorularınıza hızlı bir şekilde yanıt alabilirsiniz.

• Başvuru İşlemlerinizi Gerçekleştirin
“İşlemler” bölümünden aradığınız tüm işlemlere ilgili kategori altından kolayca ulaşabilir, “Başvuru İşlemlerim” alanından hat başvurusu, ev interneti başvurusu ve Superbox başvurusu gibi tüm başvuru işlemlerini yapıp başvurularınızı takip edebilirsiniz.

• Turkcell'li Olmayanların Faydalanabileceği Özellikleri Keşfedin!
Turkcell müşterisi olmasanız da Turkcell uygulamasını ücretsiz kullanabilirsiniz. Turkcell Pasaj'a kolayca geçiş yapabilir, birçok teknolojik üründe 36 aya varan taksit fırsatı ve ücretsiz kargo avantajlarından yararlanabilirsiniz.
Ayrıca karşılama ekranından, uygulamaya giriş yapmadan da birçok işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Turkcell kullanıcısı olan sevdikleriniz için hediye TL ve paket yükleyebilir, başvuru ve başvuru takibi işlemlerinizi gerçekleştirebilir, Turkcell uygulamalarını keşfedebilirsiniz.

Son güncellememiz ile Turkcell uygulamasını keyifle ve rahat kullanabilmeniz için performans iyileştirmeleri ve fonksiyonel geliştirmeler yaptık.

Oylar ve Yorumlar

Güzel Uygulama

Uygulama kolay kullanım açısından gerçekten güzel. Ancak ios yazılımlı cihazlarda WİDGET ekleme özelliği gelirse şahane olur.

Sürekli bip

Sürekli bipten dakika geliyor aldığımda ayda en ez 2 kere gb gelirdi şimdi 2 ayda bir geliyor ayrıca bip kullanmıyorum ben kullansam bile başkası kullanmıyor ne yapayım bipi

Vakit kaybına neden oluyor

Uygulamaya her girişimde “beni hatırla” butonunu işaretlememe rağmen giriş için yeniden cep no ve şifre istemesi vakit kaybına neden oluyor.

Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. adlı geliştirici, uygulamanın gizlilik politikasına göre verilerin aşağıda açıklandığı gibi işlenebileceğini bildirdi. Daha fazla bilgi için geliştiricinin gizlilik politikası bölümüne bakın.

Sizinle İlişkilendiri­len Veriler

Şu veriler toplanabilir ve kimliğinizle ilişkilendirilebilir:

Sizinle İlişkilendiril­me­yen Veriler

Şu veriler toplanabilir ancak kimliğinizle ilişkilendirilmez:

  • Arama Geçmişi
  • Kullanım Verileri
  • Tanılar

Gizlilik uygulamaları, kullandığınız özellikler veya yaşınız gibi faktörlere göre değişiklik gösterebilir. Ayrıntılı Bilgi

Bilgi

Sağlayıcı
Turkcell Teknoloji

Boyut
,9 MB

Kategori
Yardımcılar

Uyumluluk
iPhone
iOS veya üst sürümünü gerektirir.
iPod touch
iOS veya üst sürümünü gerektirir.
Mac
macOS  veya üst sürümünü ve Apple M1 veya üzeri çipe sahip bir Mac gerektirir.

Yaş Sınırı
4+

Telif Hakkı
© Turkcell

Fiyat
Ücretsiz

Bu Geliştiricinin Diğer Uygulamaları

Diğer Beğenebilecekleriniz

Turkcell Platinum, üyelerini iki önemli yenilikle tan&#;&#;t&#;r&#;yor. &#;lk olarak bireysel mü&#;teriler için ayl&#;k 10 GB'l&#;k internet paketlerini hizmete sunan Turkcell Platinum, ayn&#; zamanda ayr&#;cal&#;klar&#; payla&#;ma imkan&#;n&#; sa&#;lad&#;. Üstelik ayr&#;cal&#;&#;&#;n payla&#;&#;ld&#;&#;&#; ki&#;inin Turkcell'li olmas&#; yeterli; fatural&#;-faturas&#;z, bireysel-kurumsal hat sahibi olmas&#; ya da tarifesi ise fark etmiyor.

Seçilen ayr&#;cal&#;&#;&#; payla&#;mak, Platinum uygulamas&#; üzerinden tek dokunu&#;la mümkün. Bu sayede Platinum mü&#;terileri ula&#;&#;mdan e&#;lenceye ve indirim f&#;rsatlar&#;na kadar sevdiklerini özel hissettirecek pek çok ayr&#;cal&#;&#;&#;, sevdiklerine hediye edebiliyorlar.

Bireysel paketlerdeki en yüksek kota

Turkcell Platinum, yo&#;un ileti&#;im halinde olan mü&#;terilerine yepyeni ve avantajl&#; bireysel tarifeler de sunuyor. Ayda 75 TL'den ba&#;layan ve Platinum Plus ad&#;n&#; ta&#;&#;yan tarifeler 6, 8 ya da 10 GB internet, dakika konu&#;ma ve SMS/MMS içeriyor. 10 GB'l&#;k turbo h&#;z&#;nda internet teklifi &#;u ana kadar sunulan bireysel paketler içerisinde en yüksek kotaya sahip olmas&#; aç&#;s&#;ndan bir ilk olma özelli&#;i ta&#;&#;yor.

Yeni "Platinum Hafta Sonu" konsepti

Yeni "Platinum Hafta Sonu" konsepti ile hafta sonlar&#; da daha ayr&#;cal&#;kl&#; olacak. Hediye sinema biletlerinden indirimli kahvalt&#;lara, yeni nesil kahvecilerde hediye kahvelerden Jatomi spor salonlar&#;na ücretsiz giri&#;lere kadar birçok yeni ayr&#;cal&#;k Platinum Hafta Sonu ile Platinum mü&#;terilerine sunulacak. Platinum mü&#;terilere özel yeni tablet kampanyas&#; ile çok yak&#;nda Platinum Plus 10 GB paketindeki mü&#;teriler ZTE marka tabletlere ayda sadece 1 TL ek ücretle sahip olabilecek.

Platinum mü&#;terileri al&#;&#;veri&#; yaparken de ayr&#;cal&#;kl&#; olacak. Zorlu Center'da y&#;lsonuna kadar TL'ye kadar olan her ay istedikleri bir al&#;&#;veri&#;lerinde %25 indirim ayr&#;cal&#;&#;&#;ndan yararlanabilecekler. Bunun için Zorlu World uygulamas&#;na üye olmak yeterli olacak.

İlgili Galeriİnternetin yok ettiği 15 şey! Galeriye Gözat

Okuyucu Yorumları

YOĞUN İNTERNET KULLANANLAR İ&#;İN 10 GB’LİK İNTERNET PAKETİ İLK KEZ TURKCELL PLATINUM’DA

Bireysel müşterilerde bir ilki gerçekleştiren Turkcell Platinum, aylık 10 GB’lık internet paketini devreye aldı.
Turkcell Platinum, üyelerini iki önemli yenilikle tanıştırıyor. İlk olarak bireysel müşteriler için aylık 10 GB’lık internet paketlerini hizmete sunan Turkcell Platinum, aynı zamanda ayrıcalıkları paylaşma imkanını sağladı. Üstelik ayrıcalığın paylaşıldığı kişinin Turkcell’li olması yeterli; faturalı-faturasız, bireysel-kurumsal hat sahibi olması ya da tarifesi ise fark etmiyor. Turkcell’den yapılan açıklamaya göre; Platinum uygulaması üzerinden tek dokunuşla mümkün. Bu sayede Platinum müşterileri ulaşımdan eğlenceye ve indirim fırsatlarına kadar sevdiklerini özel hissettirecek pek çok ayrıcalığı, sevdiklerine hediye edebiliyorlar.
Turkcell Platinum, yoğun iletişim halinde olan müşterilerine yepyeni ve avantajlı bireysel tarifeler de sunuyor. Ayda 75 TL’den başlayan ve Platinum Plus adını taşıyan tarifeler 6, 8 ya da 10 GB internet, dakika konuşma ve SMS/MMS içeriyor. 10 GB’lık turbo hızında internet teklifi şu ana kadar sunulan bireysel paketler içerisinde en yüksek kotaya sahip olması açısından bir ilk olma özelliği taşıyor. Yeni ’Platinum Hafta Sonu’ konsepti ile hafta sonları da daha ayrıcalıklı olacak. Hediye sinema biletlerinden indirimli kahvaltılara, yeni nesil kahvecilerde hediye kahvelerden Jatomi spor salonlarına ücretsiz girişlere kadar birçok yeni ayrıcalık Platinum Hafta Sonu ile Platinum müşterilerine sunulacak. Platinum müşterilere özel yeni tablet kampanyası ile çok yakında Platinum Plus 10 GB paketindeki müşteriler ZTE marka tabletlere ayda sadece 1 TL ek ücretle sahip olabilecek.
Platinum müşterileri alışveriş yaparken de ayrıcalıklı olacak. Zorlu Center’da yılsonuna kadar TL’ye kadar olan her ay istedikleri bir alışverişlerinde yüzde 25 indirim ayrıcalığından yararlanabilecekler. Bunun için Zorlu World uygulamasına üye olmak yeterli olacak.
Turkcell Platinum’un ayrıcalıklar dünyasındaki hediyeler şöyle:
"Tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılayan 10 GB’ye varan internetli tarifeler,
Yurtiçi paketlerini yurtdışında da kullanma imkanı.
7/24, özel Platinum Müşteri Hizmetleri.
Kapıya kadar hizmet getiren Platinum Hizmet Ekibi,
En yeni akıllı telefonlarda ve tabletlerde ayrıcalıklar,
Ön rezervasyonla adrese teslimat,
Aksesuar indirimleri ve hediyeler,
Yedek cihaz ve cihaz tamir desteği,
Cihazla ilgili kurulum ve satış sonrası destek Platinum Hafta sonu ile Cuma ve Pazar günleri tüm Cinemaksimum’larda 2’inci bilet hediye,
Kırıntı ve Beyaz Fırın, Backhaus gibi 26 farklı noktada hafta sonu kahvaltılarında yüzde 25’e varan indirim,
Jatomi Spor Salonları’na hafta sonu ücretsiz giriş,
MOC, BrewLab ve Cup of Joy gibi yeni nesil kahvecilerde ikinci kahve hediyesi,
Romeo e Giulietta hafta sonu gösterilerine yüzde 25 indirim,
Tüm Cinemaximum Sinemaları’nda Pazartesi, Perşembe, Cuma ve Pazar 2’inci bilet hediye,
Kanyon, Cevahir, Metrocity, Buyaka, Özdilek ve İstanbul Optimum Outlet alışveriş merkezlerinde ücretsiz vale,
Alfred Concierge Hizmetleri özel şoför hizmetinde yüzde 10 indirim,
İzmir, Çeşme, Bodrum, Dalaman, Ankara-Aşti, Antalya, Adana-Mersin, Konya, Gaziantep, Samsun’da Havaş ile ücretsiz havalimanı transferi,
Deniz Taksi’den yüzde 50 indirim,
Yaban Akademi ile yapılan iş birliği çerçevesinde; okçuluk, off-road, amatör balıkçılık, doğa fotoğrafçılığı, köpekleri anlama, oryantiring ve olimpik atıcılık eğitimlerinden birine çift kişilik ücretsiz katılım
Zorlu Performans Sanatları Merkezi’ndeki çeşitli gösteri ve etkinliklerde yüzde 25’e varan indirim,
Zorlu World uygulaması ile her ay Zorlu Center’da TL’ye varan bir alışverişlerinde yüzde 25 indirim S.Ü. Sakıp Sabancı Müzesi’nde ücretsiz ’Pusetli Anneler Günü’ etkinlikleri,
Ücretsiz GB Akıllı Depo saklama alanı,
Ücretsiz SMS Plus Servisi".

Turkcell Gold Platinum paket, Gold ve Platinum ayrıcalıklarını bir arada sunan bir pakettir. Platinum+Maxi 16 ismi ile bilinen Gold Platinum paket zengin içeriğe sahip avantajlı bir pakettir. Turkcell faturalı hat sahiplerinin yararlanabileceği paket, Platinum ayrıcalıklarını içeren oldukça avantajlı bir pakettir. Turkcell Gold Platinum paket içeriğinde bulunan faydalar şunlardır:

  • Her yöne dakika konuşma
  • Turkcell’liler ile sınırsız konuşma imkânı
  • Her yöne Sms
  • 17 GB internet
  • Dergilik uygulaması ve Dergiliğe özel 5 GB hediye internet
  • Bip uygulamasına özel ek 5GB internet
  • Fizy uygulamasına özel 5GB hediye internet
  • Lifebox’a özel 5 GB internet kullanabilirsiniz

Turkcell Gold Platinum paketi olan Platinum+Maxi paket zengin içeriği ile tarihinde belirlenen ,90 TL avantajlı fiyatı ile sunuluyor. Bu paketten faydalanmak için Turkcell bayilerinden, Turkcell müşteri hizmetlerinden ya da Turkcell resmi internet sitesifunduszeue.info internet sitesinden abonelik sağlayabilirsiniz.

Turkcell Gold Numaralar Nelerdir?

Turkcell özel numaralar olarak bilinen bu kampanya dahilince özel ve daha güzel görünen numaralar alabilirsiniz. Bunun için Turkcell numaranız ve şifreniz ile Turkcell web sitenize girip bu alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Özel numara alabilmek için izleyeceğiniz adımlar şu şekildedir;

  • Turkcell web sitesine giriş yap
  • Anasayfa&#; da görünen Ürün ve Hizmetler tıkla
  • Cihazlar menüsüne giriş yap
  • Aksesuarlar seçeneğine tıkla ve açılan sayfada istediğin hattı seçebilirsiniz
  • Kredi kartınızla tek çekim yaparak gold numaranızı alabilirsiniz

Kartı alma ve mesafeli satış sözleşmesini imzalamak için en yakın Turkcell mağazalarına gitmeniz gerekmektedir. Burada size mesafeli satış sözleşmesi ile birlikte ön bilgilendirme formunu direkt hat sahibi imzalamalıdır. İmzalar atıldıktan sonra hattınız tarafınıza direkt olarak teslim edilecektir.

Turkcell Gold Plus Sinema Bileti

Turkcell Gold Plus SinemaBileti&#;nin avantajlı dünyasından tüm Turkcell aboneleri yararlanmamaktadır. Sadece belli paket sahibi olanlar ve bu paketlere abone olan kişiler sinema hakkından yararlanabilmektedir. İşte bu paketlerden biri olan Turkcell Gold plus aboneleri ayda iki kez sinema bileti avantajından yararlanabilmektedirler. Dikkat edilmesi gereken birkaç kural bulunmaktadır;

  • Sinema biletleri sadece Cinemaximum sinemalarında geçerlidir
  • DBox, Gold Class, Screen X, VIP, Tempur, 4DX ve bunlar haricinden farklı türden içerikler kampanyaya dahil değildir
  • Bayram veya tatil günlerinde bu haklar kullanılamaz
  • Bir gün içerisinde sadece bir defa kullanılabilir
  • Pazar günleri tüm seanslarda değil belli seanslarda kullanabilirsiniz

Turkcell Gold Müşteri Hizmetler Numarası

Turkcell Gold ile ilgili herhangi bir sorun olduğunda veya bilgi almak istediğinizde Turkcell müşteri hizmetlerini arayarak bilgi sahibi funduszeue.infoll Gold müşteri hizmetleri numarası ya da ‘dir.

Turkcell Platinum Avantajları

Turkcell Platinum avantajları Platinum paketlerin zengin içeriğinin yanı sıra çeşitli ayrıcalıklar ile sunulur. Platinum paketler ile birçok hediye ve indirimden yararlanma imkânınız olur. Sağlıklı yaşam, spor, seyahat, hizmet alanlarında birçok avantajdan faydalanabilirsiniz. Turkcell Platinum avantajları şunlardır:

  • Çekilişler ile sunulan çeşitli hediyelerden birini kazanma şansı
  • Bloom And Fresh’te %15 indirim
  • Fit’de %50 indirim ile canlı spor dersleri
  • funduszeue.info da %15 indirim
  • funduszeue.info da %20 indirim ve 75 TL üzeri ücretsiz kargo
  • Dinlebi’de ilk 14 gün ücretsiz ve 3 aylık beraber paketinde %30 indirim
  • Beymen Club’da %60 indirim
  • Adana, Antalya, Diyarbakır ve Mersin şehirlerinde ücretsiz araç yıkama hediyesi
  • AVM’lerde ücretsiz vale ayrıcalığı
  • Europcar’da %40 indirim
  • Tazedirekt’de %15 indirim
  • MOOV by Garenta’da %20 indirim
  • NetworkDry’da %41 indirim
  • Ücretsiz canlı yayın pilates dersleri
  • Temiz’de %20 indirim
  • Fiber Platin kampanyası ile ışık hızında internet imkânı
  • Saatlik şoför Alfy ve yardımcı Platinum asistan %20 indirimli sunulur
  • Ücretsiz Havaş
  • D&R’da hediye kitap ayrıcalığı
  • Arabanızı akıllandıran Kapilot hediyesi
  • Her ay 5GB internet hediyesi
  • Zorlu PSM bileti hediye edilir
  • Bir telefonunuzla Platinum hizmet ekibi kapınızda avantajı
  • Park’ta Offroad %50 indirimli
  • Denizli Bianca Cafe&Bistro’da içecekler %15 indirimli
  • 7/24 müşteri hizmetleri ayrıcalığı
  • Platinum’a özel ayrıcalıklı salla kazan ile her salladığınızda internet hediyesi
  • Antalya İskele Balık’ta tatlı ikramı
  • Platinum tarifeniz 88 ülkede geçerlidir
  • Antalya Pablito’da %10 indirim

Turkcell Gold Platinum Şifresi Nasıl Alınır?

Turkcell Gold Platinum şifresi almak için öncelikle Platinum uygulamasını cihazınıza indirmeniz gerekir. Bunun için Android işletim sistemine sahip telefonlarda bulunan Google Play Store, IOS telefonlarda bulunan App Store mağazalarından birini kullanmalısınız. Telefonunuzda bulunan mağazaya Turkcell Platinum yazarak indireceğiniz uygulamaya giriş yapmak için Turkcell şifreniz olması gerekir. Eğer Turkcell şifreniz yoksa telefonunuzun mesaj bölümüne ‘’sifre’’ yazıp ’ye veya ’e kısa mesaj gönderebilirsiniz.

Kısa süre içerisinde şifreniz sms olarak gönderilecektir. Şifreniz ile giriş yapacağınız Platinum uygulaması içerisinde faydalanmak istediğiniz ayrıcalık için tek kullanımlık şifre talep etmelisiniz. Uygulamada bulunan ayrıcalık detayında şifre al butonunu görürsünüz. Aldığınız bu şifreyi yararlanmak istediğiniz ayrıcalık için kupon kullan bölümüne yazarak Platinum avantajlarından faydalanırsınız.

Turkcell Gold Platinum Biletix Kampanyası

Turkcell Gold Platinum Biletix kampanyası, Zorlu PSM’deki seçili etkinliklerde geçerli bilet hediyesidir. Bu ayrıcalıktan faydalanmak için Passo’da geçerli Platinum uygulamasından şifre almanız gerekir. Aldığınız şifre ile isterseniz 4 bilete kadar indirimden faydalanabilir ya da isterseniz hediye bilet ayrıcalığından yararlanabilirsiniz. Kampanyadan 31 Mart tarihine kadar yılda 2 kez faydalanabilirsiniz. Hediye bilet ayrıcalığı ayda bir kez kullanılabilir. Platinum uygulamasından Zorlu PSM etkinliklerinde kullanacağınız şifrenizi alarak Biletix kampanyasından faydalanabilirsiniz.

Turkcell Gold Platinum Black Paketleri

Turkcell Gold Platinum Black paketleri, zengin içeriği ve Platinum ayrıcalıkları ile sunuluyor. Sosyal medyaya özel internet kullanımı ve Turkcell’liler ile sınırsız konuşma fırsatları ile sunulan paketler, uygun fiyatları ile oldukça avantajlı paketlerdir. Turkcell faturalı hat sahiplerine özel paketler ile Platinum ayrıcalıklarını yaşayabilirsiniz. Turkcell Gold Platinum Black paketleri şunlardır:

Platinum Black Plus 45  Platinum Black Plus 60  Platinum Black Plus 75  Platinum Black 85  
DK+ 45GB+10 GB sosyal medyada geçerli   DK+60 GB+10 GB sosyal medyada geçerli   DK +75GB + 10GB   Sosyal medyada geçerli   DK +35GB +50GB   Sosyal medyada geçerli  
  TL    TL    TL   ,06 TL  

Turkcell Gold Platinum Black paketleri zengin içeriğinin yanı sıra birçok kampanyalı fırsatı da içerir. Paketlerin kampanya fiyatları tarihine kadar geçerlidir. Tüm paketler için geçerli olan avantajlı kullanım fırsatları şunlardır:

  • Dergilik ve Dergilik Maxi’ye özel 1 GB internet
  • Bip uygulamasına özel ek 5 GB internet
  • Lifebox’a özel hediye 5 GB internet
  • TV+’ya özel ek 5 GB internet
  • Fizy’ye özel 5 GB internet hediyesi
  • Salla kazan ile her hafta internet garantili sallama hakkı
  • Platinum’a özel tüm ayrıcalıklardan faydalanma fırsatı bulunur

Turkcell Gold Platinum Özel Müşteri Hizmetleri

Turkcell Gold Platinum özel müşteri hizmetleri, Platinum ayrıcalıklarından biridir. Platinum paket sahibi Turkcell müşterileri özel müşteri hizmetlerinden 7/24 hizmet alabilirler. Platinum özel müşteri hizmetleri için 0 1 numaralı telefondan arayarak Platinuma özel ayrıcalıklı müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Platinuma özel uzman müşteri temsilcisi ile görüşerek tüm soru ve sorunlarınıza cevap alabilirsiniz. Platinum paket sahipleri numaralı müşteri hizmetlerini aradıklarında da kendilerine özel müşteri temsilcisine bağlanabilirler.

Turkcell Gold Platinum Zorlu PSM İndirimi

Turkcell Gold Platinum Zorlu PSM indirimi seçili etkinliklerde hediye bilet kazanma ayrıcalığı sağlar. Passo’da geçerli Platinum şifreniz ile hediye bilet avantajını yakalayabilirsiniz. Seçili etkinlikler için hediye bilet alabileceğiniz gibi istediğiniz etkinlik için 4 adet indirimli bilet alma şansınızda vardır. İndirimli bilet yılda toplam iki kez alınabilir. Ancak hediye biletinizi her ay bir bilet olarak alabilirsiniz. Platinum uygulamanız üzerinden alacağınız şifreyi Zorlu PSM sayfasında bilet alırken kodu kullan seçeneğine yazarak ayrıcalıktan faydalanabilirsiniz.

Turkcell Gold Platinum Zorlu Şifresi Nasıl Alınır?

Turkcell Gold Platinum Zorlu şifresi almak için öncelikle Turkcell Platinum uygulamasını kullanıyor olmanız gerekir. Telefonunuza indireceğiniz Platinum uygulamasına Turkcell şifreniz ile giriş yapın. Platinum uygulaması içerisinde ayrıcalıklar bölümünden Zorlu PSM bölümüne tıklayın. Burada Zorlu PSM’de kullanabileceğiniz tek kullanımlık şifrenizi şifre al butonuna tıklayarak alabilirsiniz. Aldığınız bu şifrenizi Zorlu PSM internet sayfasında seçtiğiniz etkinlik için satın al kısmına tıklayıp kupon kodu kullan kısmına yazarak indirim ya da hediye fırsatından faydalanabilirsiniz.

Turkcell Gold Platinum Joker Kodu

Turkcell Gold Platinum joker kodu, Platinum ayrıcalıklarında kullanabileceğiniz ekstra hediyeler ve indirimler kazanmak için kullanabileceğiniz bir koddur. Joker kodu almak için telefonunuzun mesaj bölümüne ‘’indirim kodu’’ yazıp veya ’e sms göndermelisiniz. Ayrıca Platinum uygulamasında bulunan joker kodu bölümünden de joker indirim ve hediyeler kazanabilirsiniz.

Turkcell Gold Platinum Ücretsiz Havaş

Turkcell Gold Platinum ücretsiz Havaş ayrıcalığını kullanarak havaalanı transferini ücretsiz olarak yapabilirsiniz. Bu ayrıcalıktan faydalanmak için Platinum uygulaması üzerinden alacağınız şifreyi Havaş görevlisine göstermeniz yeterlidir. Ücretsiz Havaş ayrıcalığı Antalya-şehir merkezi, Ankara-şehir merkezi, Adana-Mersin ve İzmir-şehir merkezi güzergahlarında kullanılabilir. Bu ayrıcalıktan Turkcell Platinum müşterileri yılda 2 kezfaydalanabilir. Hem Turkcell Platinum sahibi hem de Paycell uygulamasını kullananlar yılda 3 kez yararlanabilir. Turkcell Platinum Black müşterileri ise yılda 4 kez kullanabilirler. Ücretsiz Havaş bir ay içerisinde yalnız bir kez kullanılabilir. Kampanya tarihine kadar geçerlidir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası