ethic hair saç ekimi / Ethic Hair Saç Ekimi & Plastik Cerrahi Merkezi - turk5 | Cerrahi, Plastik cerrahi, Saç

Ethic Hair Saç Ekimi

ethic hair saç ekimi

Smile hair clinic saç ekimi yorumları

Smile Hair Klinik 2018 yılında İstanbul'un en gözde semtlerinden Ataşehir'de kurulmuştur. Kuruluşunda ikisi de yıllarını FUE saç ekimi tekniklerini geliştirmeye adamış ve tüm Avrupa'da tanınmış cerrahlar olan Dr. Gökay Bilgin ve Dr. Mehmet Erdoğan tarafından sağlık hizmeti alanında faaliyete geçmiştir.

Smile Hair Clinic, saç ekimi alanında uzman bir kliniktir. Klinikte, en son teknolojik yöntemler ve tıbbi ekipmanlar kullanılır ve ekim işlemi, deneyimli bir tıp doktoru tarafından gerçekleştirilir. Ekim işleminden önce, hastaların saç durumu ve istekleri değerlendirilir ve en uygun yöntem seçilir. Saç ekimi sonrası takip ve bakım hizmetleri de sunulur. Smile Hair Clinic, müşteri memnuniyetini öncelikli tutan ve saç ekimi işlemi sürecinde hastaların konforunu en üst seviyede tutan bir kliniktir.

Adres: Tatlısu, Arif Ay Sokaǧi No:3 B, 34774 Ümraniye/İstanbul

Tel: 0542 236 58 50

Smile hair clinic saç ekimi yaptıran üyelerimizin yorumları, sonuçlarını paylaşabilirler.

 

Murat Makascı Kök Hücre Saç Ekimi

Hizmetlerimiz

Ulaşım

Medikal

Ekip

Konaklama

VİP araçlarımızla sizleri havaalanında karşılayarak ulaşım sağlıyoruz. 

Alanında uzman ekibimizle birlikte sizlere kalite ve hassasiyet odaklı bir hizmet veriyoruz.

Müşterilerimizin konforu bizim için her anlamda önemli, bu sebeple 5 yıldızlı otelde konaklama hizmeti sağlıyoruz.

Müşterilerimize en son teknolojiyle medikal hizmet veriyoruz.

FUE SAÇ EKİMİ 

Fue Saç Ekimi kişinin sık olan saç bölgesinden, tıraş edilerek seyrek olan bölgeye ekilmesidir. Kişilerin 6 veya 8 saat süren işlem sonrası kendi saç köklerini alarak yapılır. Fue yönteminde; saç kökleri, donör bölge olarak seçilen bölgeden tek tek alınarak yani ciltten ayrılarak istenilen bölgeye implant edilmektedir. Donör bölgeden alınan saç kökleri istenilen bölgeye topluca değil de yine aynı şekilde tek tek ekilmektedir. Bu nedenle de saç köklerinin implantı, bu yöntemin diğer yöntemlere nazaran daha uzun seanslarla yapılmasına yol açmaktadır.

DHI SAÇ EKİMİ

DHI Saç Ekimi (Direct Hair Implantation) "Doğrudan Saç Ekimi" anlamına gelir. Bu yöntemde uzman ekibimiz Choi İmplanter Kalem ile fue saç ekiminin uygulandığı 3 aşamalı yapısını 2 aşamalı işlem olarak yapmaktadır. Bu kalem, ucunda mikro bir iğne barındıran ve bu iğne sayesinde kanal açabilen özel bir medikal cihazdır. Köklerin kaleme yerleştirilmesinin ardından doktorumuz bu kalemi kullanarak tek adımda hem kanalı açar, hem de açılan kanala kalem içerisindeki kökü yerleştirir. Bu sayede ek bir kanal açma prosedürünü beklemeye gerek kalmadan ekim gerçekleşmiş olur.

SAFİR SAÇ EKİMİ

Safir Saç Ekimi , FUE saç ekimi tekniğinin safir cevherinden üretilmiş keskin uçlu özel cerrahi kalemlerle uygulanan tekniktir. Keskin safir bıçakların açtığı kanallar çok daha küçüktür. Pürüzsüz bir cerrahi kesi, yara iyileşme sürecini önemli ölçüde kısaltır, doku deformasyonunu azaltır ve çok daha doğal saç ekimi sonuçları elde etmemize yardımcı olur.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır