saraya iftara giden sanatçılar / Saray'ın ünlüleri Erdoğan'la buluşmuştu: İşte iftardan dikkat çeken 5 görüntü

Saraya Iftara Giden Sanatçılar

saraya iftara giden sanatçılar

etiket Erdoğan Sanatçılarla Buluştu: O Yemekte Kimler Vardı?

Haberler

Gündem

Erdoğan Sanatçılarla Buluştu: O Yemekte Kimler Vardı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş'ta bulunan Dolmabahçe Sarayı'nda sanatçı, oyuncu ve ünlü isimlerle düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Yemekte İbrahim Tatlıses, Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Hülya Koçyiğit, Demet Akalın, Hülya Avşar, Yavuz Bingöl, Tamer Karadağlı, Gamze Özçelik, Hakan Ural ve Şafak Sezer gibi pek çok ünlü isim yer aldı.

"Daima sanatçılarımızın yanında yer aldık"

"Daima sanatçılarımızın yanında yer aldık"

İftar programından fotoğraflar 📷

İftar programından fotoğraflar 📷

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Saray'ın ünlüleri Erdoğan'la buluşmuştu: İşte iftardan dikkat çeken 5 görüntü

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beşiktaş'ta bulunan Dolmabahçe Sarayı'nda sanatçı, oyuncu ve ünlü isimlerle iftar programında bir araya geldi. Pandemi döneminde neredeyse tüm yasakların esnetilmesine rağmen, müzik yasağı hala devam ediyor. Müzik emekçilerini zor durumda bırakan bu yasağın neden hala uygulandığı ise bilinmiyor.

İftar yemeğine, gerekirse simit yenecek diyen Hülya Avşar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'hünkarım' diye hitap eden Bahadır Yenişehirlioğlu ya da 'keşke babam olsa' diyen Şükriye Tutkun, Alişan ve Hakan Ural gibi ünlü isimler akın etti.

İşte Dolmabahçe Sarayı'ndaki iftar yemeğinden derlediğimiz 5 tuhaf görüntü

SPOR CAMİASINDAN BİLİNDİK İSİMLER YEMEKTE YOKTU

Pandemi öncesi sanatçıların yanında spor camiası da yer alıyordu.  yılında Dolmabahçe Saray'ında düzenlenen iftar yemeğine, Emre Belözoğlu, Arda Turan, Cenk Tosun ve Şenol Güneş gibi sporcu isimler katılmıştı. Bu sene 

"HÜNKARIM" DİYEREK PAYLAŞTI

TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Payitaht Abdulhamid' dizisinde Tahsin Paşa karakterine hayat veren oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu, geceye katılan isimler arasındaydı. Yenişehirlioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çektirdiği fotoğrafı, sosyal medya hesabından "Hünkarım" notuyla paylaştı.

BÜLENT ERSOY'UN AYAĞA KALKMAMASI

Ocak ayında Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy, Anıtkabir'e tekerlekli sandalyeyle gitti. Bülent Ersoy'a yağmurlu havada bir askerin şemsiyeyle eşlik etmesi oldukça tepki çekmişti. O gün tekerlekli sandalyede oturan Bülent Ersoy'un iftar yemeğinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sohbet ederken ayağa kalmaması dikkat çekti. 

HÜLYA AVŞAR SİMİTE DOKUNMADI

Avşar kızı, yemekte eline fotoğraf makinesi alıp Emine Erdoğan ve katılımcıların fotoğraflarını çekmeyi ihmal etmedi. Geçtiğimiz yıl ekonomik buhranı “Gerekirse simit yenecek” diyerek yorumlayan Hülya Avşar, Saray'daki ziyafette oldukça keyifli görünüyordu. Simidi soracak olursanız, masada simit yoktu

"KEŞKE BABAM OLSA"

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın türküsünün düzenlemesini yapan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un kaçak olduğu iddia edilen Kuzguncuk'taki arazisini savunan Şükriye Tutkun da Erdoğan'ın düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Tutkun, yemekte Erdoğan ile çektiği fotoğrafı "Keşke babam olsa" notuyla paylaştı.


Yandaş sanatçılar Erdoğan&#;ın iftarında

İstanbul&#;da bulunan Dolmabahçe Sarayı&#;nda düzenlenen iftar programı ile AKP&#;li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yandaş sanatçılar buluştu. Programa İbrahim Tatlıses, Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Hülya Koçyiğit, Demet Akalın, Hülya Avşar ve Şafak Sezer gibi isimler katıldı.

AKP&#;li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan&#;a olan yakınlıklarıyla bilinen sanatçılar dün akşam düzenlenen iftar programına katıldı. Erdoğan, etkinliği kişisel sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu:

&#;Bu akşamki iftarımızı kültür ve sanat dünyamızın kıymetli mensuplarıyla yaptık. İlhamını bu topraklardan, bu milletten, bu medeniyetten alan hiçbir sanat eserinin başarısız olmayacağına inanıyorum. Verdiğimiz desteklerle daima sanatçılarımızın yanında yer almayı sürdüreceğiz&#; sözleriyle duyurdu.

HÜLYA AVŞAR, İBRAHİM TATLISES&#;

İftar programına kalemkar Semih İrteş, piyanist Güher Pekinel ve Süher Pekinel, yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun yanı sıra aralarında İbrahim Tatlıses, Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Hülya Koçyiğit, Coşkun Sabah, Demet Akalın, Hülya Avşar, Yavuz Bingöl, Umut Akyürek, Müşerref Akay, Yonca Evcimik, Ahmet Selçuk İlkan, Tamer Karadağlı, Metin Şentürk, Gamze Özçelik, Şafak Sezer, Alişan Tektaş ve Şükriye Tutkun’un da bulunduğu birçok şarkıcı ve oyuncu katıldı.

 

Pantene&#;e İbrahim Tatlıses tepkisi

TELE1 İzleyici Hattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, sanat&#;ılarla iftar yemeğinde bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, sanat&#;ılarla iftar yemeğinde bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, sanat&#;ılarla Dolmabah&#;e Sarayı’ndaki iftar yemeğinde bir araya geldi.

Programda yaptığı konuşmasına konukları selamlayarak ve Ramazanı Şeriflerini tebrik ederek başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Rabbimden bizleri bu mübarek aya ulaştırdığı gibi hayırla, sağlıkla, huzurla, esenlikle bayrama da kavuşturmasını diliyorum. Ülkemizin kültür ve sanatına yaptığınız katkılar için her birinize ayrı ayrı şahsım, milletim adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

“SANATÇI TOPLUMUN AYNASIDIR”

Medeniyet kavramının en önemli unsurlarından birinin de kültür-sanat olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gelişme yolunda ilerleyen toplumları birbirlerinden ayıran, özgün yönlerini en iyi şekilde ortaya koyan fark, mimariden müziğe geniş bir yelpazeye yayılan kültür-sanat ürünleridir. Dolayısıyla kültür insanları ve sanatçılar, toplumların kendi renklerini oluşturabilmeleri ve onun da ötesinde bunu tüm dünyaya yansıtabilmelerini sağlayan medeniyet lokomotifleridir. Teknoloji alanındaki gelişmeler herhangi bir renk vermeden insanlığın ortak malı olmakla birlikte, kültür ve sanat ürünleri değdikleri her yere kendi özgün mesajlarını taşırlar” diye ekledi.

“Medeniyet mi insanı biçimlendirir insan mı medeniyeti oluşturur sorusu, insan ortak paydası üzerinde şekillenerek aslında kendi cevabını veriyor” ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sanatçılarımız, icra ettikleri sanat dalının ötesinde, işte böyle büyük bir misyonun, işte böyle önemli bir sorumluluğun sahibidirler. Esasen sanatçı toplumun aynasıdır. Toplumun birikimi, zevki, derdi, hayali sanatçısını biçimlendirir, yönlendirir.”

Türkiye’nin, bir dönemine damga vuran geçmişiyle bağlarını tümüyle kopartma anlayışının en büyük bedellerinden birini kültür ve sanat alanında ödediğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Közün üzerine ne kadar toprak atarsanız atın, maya sağlamsa içten içe yanmayı sürdürür. Milletimiz de sanatına, sanatçısına, kültür ürünlerine sahip çıkarak, kendi tarzını, kendi sentezini oluşturarak bu yıkıcı ve kurak dönemi aşmasını bilmiştir. Bu vesileyle,  müzik başta olmak üzere sanatın her alanında verdikleri eserlerle duayen sıfatını hak eden tüm sanatçılarımızı tazimle, rahmetle yâd ediyoruz. Onlardan aldıkları bayrağı gururla taşıyan sanatçılarımıza başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

“BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN İNŞASINDA EN HAYATİ GÖREVLERDEN BİRİ SANATÇILARIMIZA DÜŞÜYOR”

Gençlerin, geleneksel sanatlardan müziğe kadar her alanda, asırlık birikimleri modern yorumlarla harmanlayarak ortaya çıkardıkları ürünleri de yakından takip ettiklerini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İnternetin ve sosyal medyanın verdiği imkânları kullanarak bu eserleri kendi halkımız yanında tüm insanlığın beğenisine sunan sanatçılarımızla gurur duyuyoruz. İlhamını bu topraklardan, bu milletten, bu medeniyetten alan hiçbir sanat eserinin başarısız olmayacağına inanıyorum. Biz de verdiğimiz desteklerle daima sanatçılarımızın yanında yer aldık, yer almayı sürdüreceğiz. Korsanla mücadeleden telife, tiyatrodan sinemaya kadar pek çok farklı başlık altında verdiğimiz desteklerle sanatçılarımızın emeğine sahip çıkıyoruz. Son olarak Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın yeni binasını, İstanbul’da Atatürk Kültür Merkezi’ni hizmete açarak ülkemize dünya çapında sanat merkezlerini kazandırdık” açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle tamamladı: “Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasında en hayati görevlerden biri artık sanatçılarımıza düşüyor. Kültür ve sanatla taçlandırılmamış bir kalkınma hamlesi, sadece taştan, betondan, demirden, camdan, metalden ibaret kalır. Hâlbuki biz sadece kuru kuruya bir kalkınma hamlesi değil, bir medeniyet ihyası peşindeyiz. Bunu da inşallah sizlerle birlikte başaracağız.  Bu duygularla iftiramızı teşrifleriniz için her birinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Sizleri sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.”

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir