bitci com kimin / Bodrum'dan dünyaya blokchain teknolojileri satıyorlar - Son Dakika Ekonomi Habeleri

Bitci Com Kimin

bitci com kimin

Bitçi güvenilir mi, kapanır mı? İşte Bitçi yorumları

y&#;l&#;nda kurulan Türk kripto para borsas&#; Bitçi hakk&#;nda yorum yapanlardan baz&#;lar&#; yorumlar&#;nda Bitçi’nin güvenilir oldu&#;unda bahsediyor. Di&#;er yandan kripto para borsas&#;nda art arda ya&#;anan depremler, uygulamalar&#;n güvenirli&#;i konusunda endi&#;elere neden oldu.

B&#;TÇ&#; NED&#;R?

Ça&#;da&#; Holding'in CEO'su olan Burak Ça&#;da&#; Ça&#;lar taraf&#;ndan kurulan funduszeue.info, kripto paralar&#;n ticaretinin yap&#;ld&#;&#;&#; bir Türk Kripto Para al&#;m sat&#;m platformudur.

Yerli bir giri&#;im olarak kullan&#;c&#;ya sunulan Bitçi ayr&#;ca ilk ve tek Türk kendi blockchain sistemi olan ve bu sistemin ana paras&#; $BITCI olan bir kripto paraya sahiptir.

Firman&#;n merkezi Mu&#;la Bodrum olarak görülüyor ve Bitçi’nin internet sitesinde de firmaya ait tüm veriler &#;effafl&#;kla payla&#;&#;lm&#;&#;. Vak&#;fbank ve Ziraat Bankas&#; ile anla&#;malar&#; olan Bitçi Teknoloji’ye bu bankalardan para göndermek istenildi&#;i zaman 7/24 otomatik olarak Bitci bakiyesine tutar gönderilebiliyor. Di&#;er bankalardan yaplan EFT i&#;lemleri ise mesai saatleri içerisinde hesaba aktar&#;l&#;yor.

B&#;TÇ&#; GÜVEN&#;L&#;R M&#;?

Bitçi hakk&#;nda yap&#;lan ara&#;t&#;rmalarda firman&#;n oldukça güvenilir oldu&#;u söyleniyor. Özellikle son zamanlarda gerçekle&#;tirdikleri fan token anla&#;malar&#; ve spor kulüpleri ile resmi fan token sponsorlu&#;u sözle&#;meleri ile ad&#;ndan son dönemlerde ad&#; s&#;kça duyulan funduszeue.info’un CEO’su YouTube yay&#;n&#; üzerinden yapt&#;&#;&#; payla&#;&#;mda yak&#;n zamanda B&#;TÇ&#;’nin küresel borsalarda da listelenebilece&#;i haberini duyurdu.

B&#;TÇ&#; YORUMLARI

Bir Türk kripto borsas&#; olan Bitçi hakk&#;nda internet üzerinde pek çok kullan&#;c&#; yorumu bulunuyor. &#;&#;te onlardan baz&#;lar&#;…

“Hacim olarak makul bir seviyede olduklar&#;n&#; dü&#;ünüyorum ama i&#;lem h&#;z&#; biraz yava&#;. Bu konuda geli&#;tirebilirlerse kendilerini gayet iyi bir platform olur.”

“Bitci üyelil açmada oldukça s&#;k&#;nt&#; ya&#;ad&#;m ama sisteme girdikten sonra gerisi i&#;liyor sorunsuz.”
“Dün yüklü &#;ekilde para yat&#;rd&#;m coin'in dü&#;ü&#;e geçti&#;ini görünce piyasa ekran&#;ndan giri&#; yapt&#;&#;&#;m halde bir türlü bozamad&#;m daha sonra tekrar almak istememe ra&#;men alamad&#;m. Devaml&#; emir al&#;nd&#; dedi hâlbuki piyasa ekran&#;ndan giri&#; yapt&#;&#;&#;m halde çok zarara u&#;ratt&#;n&#;z beni &#;imdi sizin di&#;er sitelerle ne fark&#;n&#;z kald&#; suçumuz ilk Türk coin'i olarak size güvenmek mi oldu?”

Bitci ile mü&#;teri temsilcisi falan hiçbir ileti&#;im sa&#;lanm&#;yor tel yazm&#;&#;lar bakan yok geri dönü&#; yok otomotiv cevap haz&#;rlam&#;&#;t&#;r çal&#;&#;malar&#;m&#;z devam ediyor &#;leti&#;im kuramad&#;&#;&#;m&#;z için güven vermiyor.”

“Ben bitci de bulunan bitcoin gold dan TL’lik al&#;m ve bir o kadar da sat&#;m i&#;lemi yapt&#;m hesap TL eksildi 15 gündür yaz&#;yorum do&#;ru dürüst ilgilenen yok ancak çal&#;&#;ma devam ediyor diyorlar çok cal&#;&#;maya gerek yok bütün belgeleri att&#;m ispatlad&#;m. Halen çözüm yok.”

“Bitciden param&#; çekmek istiyorum çekemiyorum hesab&#;n&#;z&#; onaylatman&#;z gerekiyor diyor hesab&#;m&#; kime nereye nas&#;l onaylatacag&#;m kimseye ula&#;am&#;yorum en k&#;sa zamanda cevap ve çözüm istiyorum aksi takdirde savc&#;l&#;&#;a &#;ikayette bulunaca&#;&#;m.”

“Merhaba arkada&#;lar baz&#; arkada&#;lar s&#;k&#;nt&#; ya&#;am&#;&#; fakat çok fazla al&#;m görünce bir müddet alt yap&#;da s&#;k&#;nt&#; oldu çok problem etmedim ve güzel bir kâr elde ettim devam&#;n&#; bekliyorum.”

“Merhabalar arkada&#;lar bende 03,04, tarihinde 20, TL para yat&#;rd&#;m fakat hafta sonu oldu&#;u için para transferini papara ile yapmak istedim papara ile yapm&#;&#; oldu&#;um transfer 2 gün sonra hesab&#;ma geçti gecikmenin nedeni a&#;&#;r&#; yo&#;unluk oldu&#;unu dü&#;ünüyorum alt yap&#; &#;u an için zay&#;f gözükebilir. K&#;sa bir sürede bu noktalara geldiyse daha da ileriye gitmemesi mümkün bile olamaz. Alt yap&#; yak&#;nda düzeltilir bu &#;ekilde kalmayacakt&#;r. Ve global borsalarda bitçi i&#;lem görmeye ba&#;lad&#;kça fiyat&#; de&#;er kazanacakt&#;r. &#;irket &#;uan için kendini öne ç&#;karacak hamlelerde bile bulunmad&#; bu tarz reklamlar olursa aktif yat&#;r&#;mc&#; say&#;s&#; artacak ve fiyat katlan&#;p de&#;er kazanmaya devam edecektir. Fakat biz yat&#;r&#;m&#;m&#;z&#; her zaman uzun vadeli dü&#;ünürsek gelece&#;e çok daha iyi bir pozitif etkisi olacak inanc&#;nda oldu&#;umuz için en az 1 2 ay beklemede kalaca&#;&#;m. Ben y&#;llard&#;r bist de i&#;lem yapmaktay&#;m kripto para borsas&#; da sonuçta mant&#;k olarak ayn&#;d&#;r. Sab&#;rs&#;zlar&#;n sab&#;rl&#;lara para kazand&#;rd&#;&#;&#; yerin ad&#; borsad&#;r. Mümkün olabildi&#;i kadar elimdeki coinleri uzun vade de tutup ve karl&#; bir &#;ekilde satmak için buraday&#;m. Arkada&#;lar sab&#;rl&#; olal&#;m. Yat&#;r&#;m tavsiyesi de&#;ildir. Nacizane kendi fikrimdir. Herkese bol bereketli kazançlar.”

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Yerli Kripto Borsası funduszeue.info&#;dan Dolandırıcılara Karşı Uyarı Açıklaması

Yerli kripto borsalarından funduszeue.info, Twitter hesabından tüm kullanıcıları için oldukça önemli bir açıklama yaptı. Resmi web sitelerini kopyalayarak dolandırıcılık yapan kişilerin tespit edildiğini belirten funduszeue.info, olası zararlarla karşı karşıya kalmamaları için kullanıcıları uyardı.

funduszeue.info phishing açıklaması

funduszeue.info, yaptığı açıklamada phishing (oltalama) yöntemi ile, kopyalanan site üzerinden kullanıcı verilerini ele geçirmeye çalışan kişilerin tespit edildiğini söyledi. Phishing, kendini resmi bir kaynak olarak gösteren dolandırıcıların kullanıcıları kredi kartı, banka bilgileri gibi hassas bilgilerini ele geçirerek mağdur ettiği bir dolandırıcılık yöntemi ve sık sık bu yönteme başvuruluyor.

Sahte Telegram grupları da açılmış:

funduszeue.info sahte telegram grubu açıklaması

funduszeue.info, aynı zamanda adına açılmış sahte Telegram grupları konusunda da uyarı yaptı. Resmi Telegram gruplarını paylaşan kripto borsası, kullanıcıların yalnızca resmi gruplar üzerinden funduszeue.info ile iletişime geçmeleri gerektiğini hatırlattı. 

Konu ile ilgili henüz daha detaylı bir açıklama ya da durumun herhangi bir mağduriyet yaratıp yaratmadığına yönelik bir bilgi paylaşımı bulunmuyor. Ayrıca tespit edildiği ifade edilen kişilerin bu işlemi ne kadar süredir yaptığına yönelik de bir bilgi yok. 

funduszeue.info şu an için sitesinde yaşanan yoğunluk sebebiyle işlemlerde gecikmeler yaşandığını da bildirdi. Kullanıcıların bu yönde yaşanabilecek aksaklıklar ile gelen haberler arasında bir bağlantı kurup tedirgin olmaması için yapılmış gibi görünen bu açıklamaya göre funduszeue.info, oluşan yoğunluğun önüne geçmek için çalışmalarına devam ediyor.

Emoji İle Tepki Ver

15

funduszeue.info Güvenilir mi? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı? Batma İhtimali Var mı?

Hızlı İçerik Rehberi

funduszeue.info Güvenilir mi?

funduszeue.info Türkiye&#;nin sayılı büyük bitcoin ve altcoin borsalarından biridir. Özellikle son dönemde Thodex skandalından sonra tüm bitcoin borsalarına karşı güvensizlik yükselmeye başladı. Özellikle funduszeue.info Güvenilir mi?funduszeue.info Batma İhtimali Var mı? funduszeue.info Sahibi Kim? funduszeue.info Devlet Güvencesi Var mı? gibi bir çok soru sorulmakta. Tabi ki Türkiye&#;de bulunan bir çok borsa son derece güvenli ve arkalarında son derece büyük şirketler holdingler bulunmakta. Bunlardan bir tanesi de funduszeue.info Firması. Firma bu güne kadar müşterilerine herhangi bir sıkıntı yaşatmamış olması. Ayrıca Arkasında Çağdaş Holdingin olması da funduszeue.info borsasına güveni arttırmakta. funduszeue.info Bodrum merkezli bir kuruluştur. Genelli tüm bitcoin ve altcoin borsaları istanbul&#;da merkezleri bulunmaktadır. Fakat funduszeue.info Çağdaş holding merkezinde bulunuyor. Özellikle F1 McLaren Firmasına sponsor olarak isimlerinden söz ettirmiştir. Ayrıca kendilerine ait bitci coin adında bir coinleri de bulunmaktadır. Son dönemde F1 McLaren için bir token çalışması başlatmış ve kısa süre sonra satışına başlanacağı belirtilmiştir.

bitci-com-güvenilirmi

[irp posts=&#;&#; name=&#;Paribu Güvenilir mi? Batma İhtimali Var mı? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı?&#;]

funduszeue.info Adres Bilgileri

funduszeue.info Teknoloji A.Ş
Ortakent Yahşi Mahallesi Hortma Caddesi No:9 Bodrum/ Muğla

bitci-com-kime-ait-burak-cagdas-caglar

funduszeue.info Sahibi Kim, Kime Ait?

funduszeue.info markasının sahibi Çağdaş Holding Ceo&#;su yılında Burak Çağdaş Çağlar tarafından Bodrumda kurulmuştur. Türk Dijital Borsası olarak adlandırılır. Kripto para birimlerinin takasını ve muhafazasını sağlamaktadır. Kendi Blockchainini yaratan ilk Türk borsasıdır. Burak Çağdaş Çağlar Doğumludur. Aslen Trabzonludur. Fakat Bodrumda doğup büyümüştür. Çağdaş holding bünyesinde bir çok projeye imza atmıştır. Bodrum ve çevresinde tanınmış ve güvenilir olarak tanımlanmaktadır.

bitci-com-sahibi-burak-cagdas-caglar

funduszeue.info Bitcoin ve Altcoinler Güvenliği Nasıl Sağlanıyor?

funduszeue.info bulunan tüm bitcoin ve altcoinler offline cüzdanlarda ve soğuk kasalarda tutulmaktadır. Bu nedenle dışardan bir hack girişimi ile coinlerin çalınma ihtimali bulunmamakta. Tabi ki bazı işlem durumlarında bu coinlere ulaşım ve çalınma riski bulunmaktadır. Hiç bir coin borsası için % güvenli diyemeyiz. Fakat funduszeue.info güvenlik konusunda en üst ve son teknolojiyi kullanmaktadır. Ayrıca mobil uygulamasında son derece güvenlik yöntemleri ile kripto hesaplarınızın koruması sağlanmaktadır.

bitci-com-devlet-destegi-varmi

funduszeue.info Batma İhtimali Var mı?

funduszeue.info Türk Dijital para borsasıdır. funduszeue.info borsasında yapılan işlemler tamamen yatırımcılar arasındaki alış satışı sağlamaktır ve bu işlemlerden sabit bir komisyon almaktadır. Hesabınızda bulunan dijital paraların güvenli bir şekilde hesabınızda tutulmasını sağlamaktadır. Türkiye&#;de herhangi bir dijital denetleme kurumu bulunmamaktadır. Sadece uluslararası bazı denetleme kurulları tarafından denetlendikleri belirtilmektedir.

[irp posts=&#;&#; name=&#;Paribu Güvenilir mi? Batma İhtimali Var mı? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı?&#;]

bitci-com-kimin

funduszeue.info Yasal mı? Sağlam mı?

Gelelim funduszeue.info Yasal mı? konusuna. funduszeue.info yasal bir işlem platformudur ve komisyonların KDV &#;si ödenmektedir. Yapılan işlemlerden başka bir ücret alınmamaktadır. Tüm şirketlerde olduğu gibi İflas yada Batma ihtimali tabiki vardır. Fakat bu kadar köklü bir şirketin bu duruma düşmesi pek beklenmemektedir. Tek sorun şirket bünyesindeki Bitcoin ve Altcoin hesaplarının haclenmesidir. Bu durumda tabi ki nakit sıkıntısı olabilir ve sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Bu nedenle özellikle Türkiye&#;deki değil tüm dünyadaki dijital para borsalarının batma ihtimali bulunmaktadır.

[irp posts=&#;&#; name=&#;BtcTürk Güvenilir mi? Sahibi Kim? Devlet Güvencesi Var mı? Batma İhtimali Var mı?&#;]

bitci-borsasi-guvenilirmi

funduszeue.info Devlet Garantisi Var mı?

funduszeue.info dijital borsasındaki paranızın , bitcoin ve altcoinlerinizin devletin bankalara verdiği gibi herhangi bir devlet güvencesi ve garantisi bulunmamaktadır. SPK yada BBDK gibi kurumlar tarafından denetlenmemektedir. funduszeue.info Sadece MASAK tarafından belli sürelerde denetlendiği bilinmektedir.

ESES TOKEN SATIŞA SUNULDU

Eskişehirsporumuzun, blockchain alanındaki öncü teknoloji şirketlerinden Bodrum merkezli Bitci Teknoloji iş birliğiyle hayata geçirdiği Eses Token projesinde arz dönemi resmen başladı. Bitci Teknoloji’nin yerli blockchain platformu Bitci Chain üzerinde çalışacak proje kapsamında, 12 milyon Eses Token 8 Mart itibariyle satışa sunuldu. Token sahibi olmak isteyen taraftarlar alım işlemlerini funduszeue.info internet sitesi ve Eskişehirspor aplikasyonu üzerinden gerçekleştirebiliyor. Eskişehirspor taraftarlarının daha ilk saatlerden yoğun ilgi gösterdiği token’ların kısa sürede tükenmesi bekleniyor.

ErkinŞahinöz Akademi’nin destekleriyle hayata geçen projeye ilişkin detaylı tüm bilgilere funduszeue.info internet sitesi üzerinde bulunan Eskişehirspor bölümünden ya da projeye özel olarak geliştirilen Eskişehirspor aplikasyonu üzerinden ulaşmak mümkün.

TARAFTARLARA NE AVANTAJ SAĞLAYACAK?

Söz konusu token’ların satışı Eskişehirspor için önemli bir gelir kaynağı olacak. Taraftarlar ise ellerindeki token’ları üç temel başlık altında değerlendirebilecek.

İlk olarak projeye özel hazırlanan Eskişehirspor aplikasyonu üzerinde, token’larını kullanarak özel içeriklere ve anketlere erişebilecek; kimi zaman sporcularla özel buluşmalara katılabilecekler. Aynı zamanda bu aplikasyon üzerinden sadece Eskişehirspor’a ilişkin haberleri değil, tüm liglerle ilgili genel bilgilere ve maç sonuçlarına ulaşabilecekler. Bunun yanında taraftarlar, ellerindeki token’ları Bitci Teknoloji’nin kripto paradan TL’ye ödeme platformu Bitci Pay ile anlaşması bulunan tüm noktalarda alışveriş için kullanabilecekler. Son olarak söz konusu token’ların funduszeue.info üzerinden işlem görmeye başlamasıyla birlikte, diledikleri zaman bu token’ları alıp satabilecekler.

Orjinal boyuttaki fotoğraflara ulaşmak için Basın Girişi yapabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası