sürat kargo kurye çağırmak ücretli mi / Sürat Kargo kurye çağırma ücreti? - Happy Kids Forum

Sürat Kargo Kurye Çağırmak Ücretli Mi

sürat kargo kurye çağırmak ücretli mi

PTT Kargo Evden Alma Hizmeti Veriyor mu?(3 Adımda Detaylı Anlatım)

PTT Kargo Evden Alma Hizmeti Veriyor mu?(3 Adımda Detaylı Anlatım); PTT uygun fiyatlı kargo hizmetiyle pek çok vatandaş tarafından tercih edilmektedir. PTT Kargo, yurt içi ve yurt dışına uzanan geniş tedarik ağı ve uygun gönderim ücretleri sayesinde kargo gönderme konusunda akla gelen ilk tercihler arasında yer alıyor. Firma; gidiş dönüş, kontrollü teslim, sigortalı teslim, iş yerinde teslim vb. pek çok özel hizmeti ve sosyal amaçlı kampanyayı yine uygun PTT Kargo ücreti seçenekleri ile uygulamaya koyuyor. Özel hizmetler ve uygun fiyat seçenekleri, özel ihtiyacı olan kargo müşterilerinin PTT Kargo hizmetleri ile ilgili merakını cezbediyor.

İşte en çok merak edilen konulardan biri de, PTT Kargo evden alma hizmeti olup olmadığı. Yani bir başka deyişle, PTT Kargo kurye talebi yapılıp yapılamayacağı. Biz de sizler için için PTT Kargo evden teslim alma ve PTT Kargo evden alma ücreti ile ilgili merak edilen detayları inceledik. Tüm bilgileri ayrıntılı bir şekilde açıkladığımız bu yazıyı hazırladık. İlk olarak temel hatlarıyla yazıda bahsedeceğimiz konuları sıralayalım:

  • PTT Kargo evden kargo alma hizmeti veriyor mu?
  • Kurye hizmeti nasıl kullanılıyor?
  • Bu hizmet nasıl ücretlendiriliyor?

Biz birazdan bu 3 maddeyi en ince ayrıntısına kadar anlatacağız. Şimdi ilk maddeyle başlayalım ve PTT Kargo evden alıyor mu sorusunun cevabını öğrenelim.

PTT Kargo Çalışma Saatleri Neler? (4 Maddede PTT Mesai Saatleri)

1. PTT Kargo Evden Alım Yapıyor Mu?

PTT evden kargo alma hizmeti veriyor.Göndermek istediğiniz kargoların PTT kuryeleri tarafından sizin adresinizden teslim alınması hizmetine, “Adresten Alım Özel Hizmeti” adı veriliyor. PTT Kargo adresten alım özel hizmeti ile ilgili dikkat etmeniz gerekenlerse şu şekilde:

  • APS Kurye, APG, Turpex, posta kargosu ve doküman ya da haberleşme gönderisi bulunan posta kolilerine uygulanır. 
  • Sözleşmeli müşteriler adresten alım ücreti ödemez.
  • Bir defada 10 ve üzeri kargo gönderen müşteriler adresten alım ücreti ödemez. 
  • Adresten alım ancak hizmete tahsis edilen araçlarla sınırlı olduğu için, bireysel müşteriler il merkezi dağıtım sahasında postaya verdikleri kargolar için en çok 50 kilogram (hacim olarak azami 200 desi); ilçe merkezi dağıtım sahasında ise en çok 30 kilogram ağırlıktaki (hacim olarak azami 150 desi) kargoları bu hizmetle gönderebilir. 
  • Sözleşmeli müşteriler için azami boyut ve ağırlık uygulaması hizmete tahsis edilen araçların kapasitesi ile sınırlı kabul edilir.

Halk arasında “PTT kurye çağır” hizmeti olarak da bilinen PTT Kargo adresten alım hizmetinin detayları bu şekilde. Şimdi bu hizmetten faydalanmak için ne yapmak gerekiyor, onu inceleyelim.

2. PTT Kargo Adresten Alım Hizmeti Nasıl Kullanılır?

Yukarıda verilen bilgiler ışığında PTT Kargo adresten alım hizmetini kullanmak istiyorsanız, şirketin resmi internet sitesindeki “PTT Kargo formu” ile başvuru yapabilirsiniz. Aşağıda bir PTT Kargo gönderme formu örneği görebilirsiniz. 

PTT Kargo adresten alım hizmetini kullanmak için izlemeniz gereken adımlarsa şu şekilde:

  • Bölüm sonunda yer alan bağlantıya tıklayarak PTT Kargo gönderme formunu açın.
7p5el3pkkc5bu4wahuzovwfqzcnqy1pp7ssha7dp
  • Gönderici bilgileri için istenen adres, kişisel doğrulama ve iletişim bilgilerini doldurun. 
  • Alıcı bilgileri için istenen adres ve kişisel bilgileri doldurun.
cccgnwt2b5jw6azje2ejwij2oc2re7odboarmqn2
  • Kargonuzun adet, ağırlık ve hacim bilgilerini girin. Bu bilgiler ışığında kabaca bir ücret belirlense de asıl kargo ücreti tartım işlemlerinden sonra belli olacak.
cp8xf6qpxuy2zuqbpvmd5xhv7brayka6ulrznoln
  • “Ek Hizmetler” kısmında “Adresten Alma” seçeneğine tıklayın.
  • Ambalaj malzemesi seçimini de yaptıktan sonra “Kaydet” deyin. PTT talebinizi en kısa sürede işleme alacak ve sizinle iletişime geçecektir.

Tüm bu adımları takip ettikten sonra PTT kurye çağırma işlemini tamamlamış olacaksınız. 

Şimdi de PTT Kargo Kurye Çağır hizmetinin ücretleri hakkında bilgi verelim.

PTT Kargo gönderme formu için TIKLAYINIZ!

3. PTT Kargo Kurye Ücreti Ne Kadar?

PTT Kargo adresten alım ücreti, göndereceğiniz kargonun ağırlığına göre değişir. PTT Kargo çağırma hizmeti kapsamındaki her bir gönderi için 2023 ücretler kabaca şu şekildedir:

  • 1 kg olan gönderinin ücreti 26 TL
  • 2 kg olan gönderinin ücreti 30 TL
  • 3 kg olan gönderinin ücreti ise 32 TL dir.

Gördüğünüz gibi oldukça cüzi ücretler karşılığında PTT Kargo adresten alım hizmeti veriyor ve şubeye kadar gitmekten kurtuluyorsunuz. Bu aşamada dikkat etmeniz gereken nokta bu ücretlerin her bir kargo için ayrı ayrı ödenmesi gerektiğidir. 

Gönderi ücretleri hakkında bilgi verdikten sonra son olarak PTT Kargo iletişim kanallarından bahsedelim. Böylece bu süreçte bir sorun yaşarsanız PTT’ye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

PTT Kargo İletişim Yolları Nelerdir?

  • PTT kurye iletişim için de yine normal PTT Kargo iletişim yollarını tercih edebilirsiniz
  • Adrese geliş sırasında kuryeyle iletişim kurmak için PTT Kargo Müşteri hizmetleri ile 444 1 788 numaralı telefondan temasa geçebilirsiniz.
  • Kargonuzu teslim ettikten sonra ise bölüm sonunda yer alan bağlantıya tıklayarak gönderi numaranızla kargonun durumunu öğrenebilirsiniz.

PTT Kargo gönderi takibi yapmak için TIKLAYINIZ!

PTT Kargo’nun sunduğu kurye hizmetiyle ilgili tüm detayları sizlerle paylaştık. Şimdi gelin son olarak kısa bir özet yapalım:

  • PTT Kargo evden alma hizmeti veriyor. 
  • PTT kurye çağırma işlemleri internet üzerinden doldurulan bir form ile tamamlanabiliyor.
  • Fiyat Paketin boyutlarına ve ağırlığına göre, artıyor.
  • Kuryeye verilen paket çağrı merkezi ya da internet aracılığıyla takip edilebiliyor.

Siz PTT Kargo evden alma hizmetini kullanıyor musunuz? Bu konuyla ilgili tecrübe ve görüşlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yazılarımızdan anında haberdar olmak için Facebook sayfamızı takip edebilir, fikirlerinizi bizlere iletişim kanallarımız aracılığıyla iletebilirsiniz. 

PTT Kargo Kaç Günde Gelir?

PTT Kargo Çalışma Saatleri Neler? 

PTT Cumartesi Teslimat Yapıyor mu?

PTT Kapıda Ödeme Nasıl Yapılır?

PTT Kargo 1 Kg Olan Gönderi Ücreti Ne Kadar?

26 TL olarak güncellenmiştir.

PTT Kargo 3Kg Olan Gönderi Ücreti Ne Kadar?

32 TL olarak güncellenmiştir.

Yazımızı Puanlamak İster misin?

Sürat Kargo Ücretleri (2022) Ne Kadar? Sürat Kargo Gönderim Ve Kurye Çağırma Ücreti Hesaplama 2022

Sürat kargo ile göndermek istediğiniz ürünleri hızlı ve güvenilir bir şekilde gönderme imkanı bulabilirsiniz. Üstelik kargolarınızı ve paketlerinizi şubeden gönderebileceğiniz gibi kuryeleri evinize çağırarak da ürünlerinizi teslim edebilirsiniz.

Sürat Kargo Ücretleri (2022) Ne Kadar?

Sürat kargo ile gönderilecek olan kargoların ücretleri gönderilecek olan yerin mesafesine göre farklılık gösterebilmektedir. Kargo taşıma fiyatları taşınacak olan ürünün ağırlığına göre de değişiklik göstermektedir.

1 ve 2 kg arasında bulunan kargolar için ödenmesi gereken ücret 20 TL'dir. Ancak 600 km uzaklığa ulaşması durumunda ise ücret 28 TL olmaktadır.

21 ila 30 kg arasında bulunan kargoların ise gönderme ücreti: 67.80 TL olarak bilinmektedir. Ancak 600 km uzaklıkta 110 TL olarak ücretlendirilmektedir.

(0-1kg) ağırlığında olan dosya ve evrakların gönderilmesi için gerekli olan ücret 15.18 TL olurken 200 km uzaklık için 23.10 TL olmaktadır.

Sürat Kargo Gönderim ve Kurye Çağırma Ücreti Hesaplama 2022

Sürat kargo tarafından gönderim ücretleri ölçüm ve tartım sonucunda belirlenmektedir. Göndereceğiniz kargoları kargo şubesine götürerek teslim edebileceğiniz gibi, kurye çağırma hizmetinden yararlanarak ekstra bir ücret karşılığında adresinizden de gönderme kolaylığından faydalanabilirsiniz. Gönderi ücretini hesaplayabilmek için Sürat kargonun internet sitesine girerek göndereceğiniz paketin bilgilerini yazabilir ve ödeyeceğiniz ücreti hesaplayarak hızlı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

False

Aras kargo eve teslim ediyor mu?

İçindekiler:

  1. Aras kargo eve teslim ediyor mu?
  2. Aras Kargo Kurye nasıl çağırılır?
  3. Aras Kargo iade nasil yapilir?
  4. Yurtiçi Kargo evden teslim alıyor mu?
  5. Yurtiçi Kargo adresten alım ücreti ne kadar?
  6. Yurtiçi Kargo anlaşma nasıl yapılır?
  7. Kargo nasıl çağırılır?
  8. Kargoyu eve çağırmak ücretli mi?
  9. PTT Kargo adresten alıyor mu?
  10. Kargo iadesi nasıl yapılır Yurtiçi Kargo?
  11. Kargomun nerede olduğunu öğrenmek istiyorum?
  12. Kargonun nerede olduğunu nasıl öğrenirim?
  13. MNG kargomun nerede olduğunu nasıl öğrenebilirim?
  14. Sürat Kargo Kargom nerede nasıl öğrenebilirim?
  15. Kargoyu nasıl takip edebilirim?
  16. Aras Kargo takip no nasıl öğrenilir?
  17. PTT kargoyu nasıl takip edebilirim?

Aras kargo eve teslim ediyor mu?

Aras Kargo firması adrese teslim etme taahütü ile teslim aldığı ürünleri adrese teslim etmeyerek taahüdünü yerine getirmiyor. Paketi gelen vatandaşlara "Şubeden alın" diye mesaj atıyor, herkesi kargonun merkezine çağırıyor. ... Çoğu zaman ürünler alıcısına ulaşmadan kargolar iade oluyor.

Aras Kargo Kurye nasıl çağırılır?

Adresten Alım ek hizmetinden yararlanmak için; numaralı Çağrı Merkezimizi hafta içi saat 15:30, cumartesi günleri saat 12:00'a kadar arayarak da bu hizmetten yararlanabilirsiniz. Talebinizi yazılı olarak iletmek istiyorsanız web sitemizdeki Kurye Çağır Kurye Çağır formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.

Aras Kargo iade nasil yapilir?

İadenizi Aras Kargo ile ücretsiz olarak geri gönderebilirsiniz. Kargonuzu gönderdikten sonra, gerekli olması halinde, gönderi kodunu paylaşmanız istenebilir. Lütfen kargo gönderi numarasını saklayınız. Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içerisinde iade edebilirsiniz.

Yurtiçi Kargo evden teslim alıyor mu?

Gönderinizin adresinizden alınmasını tercih ediyorsanız saat 10.

Yurtiçi Kargo adresten alım ücreti ne kadar?

Uygulanan fiyat tablosu aşağıdaki gibidir. Standart : 19,63 TL Adres Alım : 6,55 TL Telefon İhbarlı : 3,66 TL Posta Hizmet Geliri : 0,70 TL Hizmet Toplam Tutarı : 30,54 TL Hesaplanan KDV%18 : 5,... Yurtiçi Kargo'dan adresten alım hizmeti aldım.

Yurtiçi Kargo anlaşma nasıl yapılır?

Yurtiçi Kargo ile Anlaşma Yapmak Herkes (Kurumsal, Bireysel) sana en yakın yurtiçi şubesine giderek işletmeniz için gerekli olan gönderi koşullarını konuşabilir ve anlaşma yapabilirsin.

Kargo nasıl çağırılır?

Adresten alım hizmetimiz kapsamında web sitemiz ya da mobil uygulamamız üzerinden kurye çağır formunu doldurabilir veya 06 numaralı çağrı merkezimizi arayarak kurye çağırma talebinde bulunabilirsiniz.

Kargoyu eve çağırmak ücretli mi?

Çoğu kargo firması, web siteleri üzerinden de adrese kurye çağırma hizmeti vermektedir. ... Bu hizmetler, çoğu kargo firmasında ücretsiz olarak verilmektedir. Eğer kargoyu gönderici ödemeli olarak gönderiyorsanız sadece bu bedel sizden alınacaktır. Kargonuzu alıcı ödemeli olarak göndermeyi tercih edebilirsiniz.

PTT Kargo adresten alıyor mu?

Siparişinizi verebilmeniz ve kurye çağırmanız için ilk olarak alt tarafta bulunan web adresinden PTT sitesine gidiniz. ... Burada istenilen bilgileri tamamen girerek KAYDET butonuna bastığınızda siparişiniz PTT Kargo yetkililerine ulaşacaktır. Gün içerisinde adresten kurye kargonuzu almaya gelecektir.

Kargo iadesi nasıl yapılır Yurtiçi Kargo?

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim? İade edeceğiniz ürünü, faturanızın “İade Formu” nu doldurup, mutlaka imzalayıp, ürünün kullanılmamış hali ve tüm aksesuarlarıyla birlikte, paketi hasar görmemiş olarak “ Yurtiçi Kargo” (nolu telefondan kurye çağırabilirsiniz.) ile göndermenizi rica ederiz.

Kargomun nerede olduğunu öğrenmek istiyorum?

Kargomun nerede olduğunu nasıl takip edebilirim?

  1. Web sitemizin “Gönderi Takibi”) modülü üzerinden. ...
  2. Çağrı Merkezimizi () arayarak kargonuzun nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.
  3. Mobil Servislerimiz 'den faydalanarak kargonuzun nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.

Kargonun nerede olduğunu nasıl öğrenirim?

Kargo takip kodu olmayanlar internet üzerinden kargo takibi yapamaz. Ancak kargonuzu beklediğiniz en yakın PTT Kargo şubesine giderek veya 444 1 788 nolu çağrı merkezini arayarak kargonuzun nerede olduğunu sorgulayabilirsiniz.

MNG kargomun nerede olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Mng Kargo ile beklediğiniz kargolarınızın nerede olduğunu – 06 telefonlarından öğrenebilirsiniz.

Sürat Kargo Kargom nerede nasıl öğrenebilirim?

Sürat Kargo Takip Numarası Olmadan Kargo Sorgulama İsim ve soyisminizi kullanarak kolay bir şekilde kargonun nerede olduğunu görebilirsiniz. Adınızla sorgulama yapmak istiyorsanız 02 numaralı Sürat Kargo Müşteri Hizmetlerini aramanız yeterli olacaktır.

Kargoyu nasıl takip edebilirim?

Kargom Nerede, Nasıl Takip Ederim

  1. Üye olup size özel üye panelinden siparişinizi adım adım takip edebilirsiniz.
  2. Siparişiniz kargo verildikten sonra verdiğiniz mail adresine otomatil olarak mail gönderilir.
  3. Size gelen kargo takip numarasını linke tıklayarak açılan panelden takip edebilirsiniz. Takip Paneline Gitmek İçin Tıklayın...

Aras Kargo takip no nasıl öğrenilir?

Elinizde bir kargo takip numarası var fakat sorgulama yapamıyorsanız, numaralı Aras Kargo Müşteri Hizmetlerini arayarak kargonuzun durumunu öğrenebilirsiniz.

PTT kargoyu nasıl takip edebilirim?

Bilgisayar ya da akıllı cihazlarınızdan PTT resmi internet sayfasına giriş yapın. kategorisinden “Gönderi Takibi” yazısına basın. güvenlik kodu bilgilerinin girilmesi beklenir. “sorgula” seçeneğine basın.



"Zamanım değerli, zaten her gün birçok gönderi yapıyorum." diyenlere...

Kargo görevlimiz adresinize gelir. Yetkili belgesini gösterir. Size "Ambar Tesellüm Fişi" bırakarak gönderinizi teslim alır. Eğer gönderi ticari bir emtia ise yetkili, gönderinize ait fatura ve irsaliye fişi talebinde bulunabilir.

Dilerseniz adresinizden yola çıkan gönderinin, alıcının adresine en yakın Yurtiçi Kargo şubesine teslim edilmesini isteyebilir; ya da "Alo Gönderiniz Var" hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Bu durumda, gönderinizin şubeye ulaştığını alıcıya telefon aracılığıyla bildiririz.

İş Günü

Gönderinizin adresinizden alınmasını tercih ediyorsanız saat 11.00'a kadar 444 99 99 no'lu Yurtiçi Kargo çağrı merkezini arayarak talebinizi iletebilir ya da saat 12.00'a kadar şubelerimize veya acentelerimize haber verebilirsiniz. Birimimiz, iş planına göre, talebinize dair yönlendirmeyi yapacaktır. Kargo görevlimiz adresinize gelecek, yetkili belgesini göstererek "Ambar Tesellüm" fişi bırakacak ve gönderinizi teslim alacaktır.

Hafta Sonu

Gönderinizin adresinizden alınmasını tercih ediyorsanız saat 10.30'a kadar 444 99 99 numaralı Yurtiçi Kargo çağrı merkezini arayarak talebinizi iletebilir ya da saat 11.00'e kadar şubelerimize veya acentelerimize haber verebilirsiniz. Kargo görevlimiz adresinize gelecek, yetkili belgesini göstererek "Ambar Tesellüm" fişi bırakacak ve gönderinizi teslim alacaktır.

Bayram ve resmi tatil günleri hariç cumartesi günleri saat 13.00 ve 17.00 arasında gönderi kabulü ve teslimi Yurtiçi Kargo şubelerinden ve acentelerinden yapılır. Pazar günleri ise şubelerimiz ve acentelerimiz kapalıdır.

Not: İletilen adrese kurye talepleri iş sırasına alınmakta ve iletilme zamanına göre önceliklendirilmektedir. Belirtilen zaman taahhütleri, gönderi adresten teslim alındıktan sonra geçerlidir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası