lg beyaz eşya kampanya / LG Beyaz Eşya Fiyatları ve Yorumları - Trendyol

Lg Beyaz Eşya Kampanya

lg beyaz eşya kampanya

LG’den bahara özel kampanya fırsatları

LG marka çamaşır ve kurutma makineleri, buzdolapları, televizyonlar, klimalar ve elektrikli süpürgeler Nisan ayına özel kampanya fırsatlarıyla müşterilerin beğenisine sunuluyor.

LG monitör hediyeli buzdolabı kampanyası

Kampanya 19 – 30 Nisan 2023 tarihleri arasında LG  mağazaları ve MediaMarkt, Teknosa online / offline satış noktalarında geçerli olup, stoklarla sınırlıdır. Kampanyaya katılan tüketicinin adına fatura düzenlenen kişi olması gerekmektedir. GC-Q257CSFS model buzdolabı alımında 27MP60GP-B model monitör hediyesi kampanya koşullarını yerine getiren müşterilerin belirttikleri adrese kargolanacaktır.

Tüketicinin kampanyaya katılım sürecini tamamlayabilmesi için: En geç 30 Nisan 2023 tarihine kadar http://www.lgkampanya.com adresindeki online katılım sayfasına; Ad, Soyadı, Telefon, E-posta, Adres, Fatura bilgilerini girmesi; Faturanın fotoğrafını net ve okunur şekilde yüklemesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan kampanya katılım başvuruları dikkate alınmayacaktır. Bir seri no kampanyadan sadece 1 kez faydalanabilir. Bir ürüne ilişkin olarak gerçekleştirilen birden fazla kayıtlarda, ilk önce kayıt yaptıran tüketicinin kaydı kabul edilecek ve hediyeye hak kazanacaktır. Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır. Girilen bilgilerin eksiksiz ve kampanya katılım koşullarına uygun olması durumunda hediye gönderimi kampanya fatura yükleme bitiş tarihinden itibaren 90 iş günü içerisinde kargo ile teslim edilecektir. Gönderim sırasında üçüncü kişilerden kaynaklı oluşabilecek hasar, zarar, kayıp vb. durumlardan LG sorumlu değildir.

Hediye ürünün garanti kapsamında servis alması gerektiği durumlarda ürünün kutusunda bulunan LG Electronics Ticaret A.Ş. tarafından kaşelenmiş ve asıl ürün fatura bilgilerinin yazılı olduğu garanti belgesinin mutlaka ibraz edilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde tüketici hediye ürün bakımındanTüketicinin Korunması Hakkında Kanun’dan doğan seçimlik hakları talep edemez.

Kampanya kapsamında satın alınan asıl üründe Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’dan doğan istisnalar hariç iade kabul edilmeyecektir. Asıl ürünün herhangi bir sebeple iade edilmesi ve ücretinin geri ödenmesi durumunda hediye edilen ürünün de iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde asıl ürünün iadesi kabul edilmeyecektir. Asıl ürünün herhangi bir sebeple iade edilmesi ve ücretinin geri ödenmesi durumunda hediye edilen ürünün de iade edilmesi gerekmektedir, Hediyenin iade edilemediği durumlarda hediyenin piyasa değeri olarak belirtilen değeri iade edilecek tutar olan asıl ürün fatura bedelinden düşülecektir. Aksi halde iade kabul edilmeyecektir.

Bu kampanyaya katılmak için satın alınan ürünlerin, LG Electronics Ticaret A.Ş. tarafından ithal edilmiş olması gerekmektedir. Aksi halde katılımcı kampanyadan yararlanamaz. Bu kampanya başka bir LG kampanyası ile birleştirilemez. LG Electronics Ticaret A.Ş. belirtilen kampanyanın tarih ve şartlarında değişiklik yapma veya tamamen iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanyaya katılan herkes yukarıda belirtilen şartları kabul etmiş sayılacaktır. Kullanıcı tarafından verilen tüm bilgiler LG’nin Gizlilik Politikası kapsamında işleme alınacaktır. 

Seçili LG beyaz eşya ürünleri alımlarında CarrefourSA hediye çeki kampanyası

Belirtilen kampanya 01 – 30 Nisan 2023 tarihleri arasında LG Mağazaları, MediaMarkt, Teknosa online / offline satış noktalarında geçerli olup, stoklarla sınırlıdır. Kampanyaya katılan tüketicinin adına fatura düzenlenen kişi olması gerekmektedir. Kampanya modelleri için F0L2CRV2T.ASSPLTK  1000 TL, F0L9DGP2S.AESPLTK  1000 TL, F4V9BCP2EE.ABLPLTK  1000 TL, RC90V9EV2W.ASSPLTK  850 TL, RC90V9AV2W.ABWPLTK  850 TL, GR-Q31FMKHL.ASBPLTK  3000 TL, GC-Q22FTQKL.AMCPLTK  2000 TL, GC-B569NQLM.ASWPLTK  750 TL, GC-Q257CSFS.ABSPLTK  1000 TL, GR-F802HLHU.APZPLTK  1000 TL, GR-H802HLHJ.APZPLTK  1000 TL, GR-H802HQHJ.ASWPLTK  1000 TL, GN-H702HLHU.APZPLTK  1000 TL, GN-H702HQHU.ASWPLTK  1000 TL, GTL569PQAM.AVWPLTK  850 TL, GTL569PSAM.AVSPLTK  850 TL, DFC325HD.ABDPLTK  750 TL, DFC425FP.APZPLTK  750 TL, DFC512FP.APZPLTK  500 TL, DFC512FW.ABWPLTK  500TL CarrefourSA Hediye Çeki kampanya koşullarını yerine getiren son kullanıcılara SMS yolu ile gönderilecektir.

Tüketicinin kampanyaya katılım sürecini tamamlayabilmesi için: En geç 30 Nisan 2023 tarihine kadar http://www.lgkampanya.com adresindeki online katılım sayfasına; Ad, Soyadı, Telefon, E-posta, Adres, Fatura bilgilerini girmesi; Faturanın fotoğrafını net ve okunur şekilde yüklemesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan kampanya katılım başvuruları dikkate alınmayacaktır. Bir seri no kampanyadan sadece 1 kez faydalanabilir. Bir ürüne ilişkin olarak gerçekleştirilen birden fazla kayıtlarda, ilk önce kayıt yaptıran tüketicinin kaydı kabul edilecek ve hediyeye hak kazanacaktır. Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır. Girilen bilgilerin eksiksiz ve kampanya katılım koşullarına uygun olması durumunda hediye gönderimi kampanya fatura yükleme bitiş tarihinden itibaren 90 iş günü içerisinde SMS ile gönderilecektir.

Kampanya kapsamında satın alınan asıl üründe Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’dan doğan istisnalar hariç iade kabul edilmeyecektir. Asıl ürünün herhangi bir sebeple iade edilmesi ve ücretinin geri ödenmesi durumunda hediye edilen ürünün de iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde asıl ürünün iadesi kabul edilmeyecektir. Asıl ürünün herhangi bir sebeple iade edilmesi ve ücretinin geri ödenmesi durumunda hediye edilen ürünün de iade edilmesi gerekmektedir, Hediyenin iade edilemediği durumlarda hediyenin piyasa değeri olarak belirtilen değeri iade edilecek tutar olan asıl ürün fatura bedelinden düşülecektir. Aksi halde iade kabul edilmeyecektir. Bu kampanyaya katılmak için satın alınan ürünlerin, LG Electronics Ticaret A.Ş. tarafından ithal edilmiş olması gerekmektedir. Aksi halde katılımcı kampanyadan yararlanamaz. Bu kampanya başka bir LG kampanyası ile birleştirilemez.

LG Electronics Ticaret A.Ş. belirtilen kampanyanın tarih ve şartlarında değişiklik yapma veya tamamen iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanyaya katılan herkes yukarıda belirtilen şartları kabul etmiş sayılacaktır. Kullanıcı tarafından verilen tüm bilgiler LG’nin Gizlilik Politikası kapsamında işleme alınacaktır.

LG elektrik süpürgesi alımlarında CarrefourSA hediye çeki kampanyası

Belirtilen kampanya 01 – 30 Nisan 2023 tarihleri arasında Vatan Bilgisayar online / offline satış noktalarında geçerli olup, stoklarla sınırlıdır. Kampanyaya katılan tüketicinin adına fatura düzenlenen kişi olması gerekmektedir. Kampanya modelleri için A9K-PRO.BBBQLTK  750 TL, A9N-CORE.BIGQLTK  500 TL, A9N-LITE.BVWQLTK  500TL CarrefourSA Hediye Çeki SMS yoluyla gönderilecektir. 

Tüketicinin kampanyaya katılım sürecini tamamlayabilmesi için: En geç 30 Nisan 2023 tarihine kadar http://www.lgkampanya.com adresindeki online katılım sayfasına; Ad, Soyadı, Telefon, E-posta, Adres, Fatura bilgilerini girmesi; Faturanın fotoğrafını net ve okunur şekilde yüklemesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan kampanya katılım başvuruları dikkate alınmayacaktır. Bir seri no kampanyadan sadece 1 kez faydalanabilir. Bir ürüne ilişkin olarak gerçekleştirilen birden fazla kayıtlarda, ilk önce kayıt yaptıran tüketicinin kaydı kabul edilecek ve hediyeye hak kazanacaktır. Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır. Girilen bilgilerin eksiksiz ve kampanya katılım koşullarına uygun olması durumunda hediye gönderimi kampanya fatura yükleme bitiş tarihinden itibaren 90 iş günü içerisinde SMS ile gönderilecektir.

Kampanya kapsamında satın alınan asıl üründe Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’dan doğan istisnalar hariç iade kabul edilmeyecektir. Asıl ürünün herhangi bir sebeple iade edilmesi ve ücretinin geri ödenmesi durumunda hediye edilen ürünün de iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde asıl ürünün iadesi kabul edilmeyecektir. Asıl ürünün herhangi bir sebeple iade edilmesi ve ücretinin geri ödenmesi durumunda hediye edilen ürünün de iade edilmesi gerekmektedir, Hediyenin iade edilemediği durumlarda hediyenin piyasa değeri olarak belirtilen değeri iade edilecek tutar olan asıl ürün fatura bedelinden düşülecektir. Aksi halde iade kabul edilmeyecektir.

Bu kampanyaya katılmak için satın alınan ürünlerin, LG Electronics Ticaret A.Ş. tarafından ithal edilmiş olması gerekmektedir. Aksi halde katılımcı kampanyadan yararlanamaz. Bu kampanya başka bir LG kampanyası ile birleştirilemez. LG Electronics Ticaret A.Ş. belirtilen kampanyanın tarih ve şartlarında değişiklik yapma veya tamamen iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanyaya katılan herkes yukarıda belirtilen şartları kabul etmiş sayılacaktır. Kullanıcı tarafından verilen tüm bilgiler LG’nin Gizlilik Politikası kapsamında işleme alınacaktır. 

LG A9 Dikey Süpürge alımlarında başlık hediye kampanyası

Kampanya 1 – 30 Nisan 2023 tarihleri arasında LG  mağazaları ve MediaMarkt, Teknosa, Vatan Bilgisayar online / offline satış noktalarında geçerli olup, stoklarla sınırlıdır. Kampanyaya katılan tüketicinin adına fatura düzenlenen kişi olması gerekmektedir. A9K- PRO model alımlarında Islak Zemin Temizleme Başlığı ve Sert Zemin Başlığı, A9N-CORE model alımlarında Sert Zemin Temizleme Başlığı, A9N LITE model alımlarında Sert Zemin Temizleme Başlığı  hediye olarak müşterinin belirttiği adrese gönderilecektir. 

Tüketicinin kampanyaya katılım sürecini tamamlayabilmesi için: En geç 30 Nisan 2023 tarihine kadar http://www.lgkampanya.com adresindeki online katılım sayfasına; Ad, Soyadı, Telefon, E-posta, Adres, Fatura bilgilerini girmesi; Faturanın fotoğrafını net ve okunur şekilde yüklemesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan kampanya katılım başvuruları dikkate alınmayacaktır. Bir seri no kampanyadan sadece 1 kez faydalanabilir. Bir ürüne ilişkin olarak gerçekleştirilen birden fazla kayıtlarda, ilk önce kayıt yaptıran tüketicinin kaydı kabul edilecek ve hediyeye hak kazanacaktır. Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır. Girilen bilgilerin eksiksiz ve kampanya katılım koşullarına uygun olması durumunda hediye gönderimi kampanya fatura yükleme bitiş tarihinden itibaren 90 iş günü içerisinde kargo ile teslim edilecektir.

Gönderim sırasında üçüncü kişilerden kaynaklı oluşabilecek hasar, zarar, kayıp vb. durumlardan LG sorumlu değildir. Hediye ürünün garanti kapsamında servis alması gerektiği durumlarda ürünün kutusunda bulunan LG Electronics Ticaret A.Ş. tarafından kaşelenmiş ve asıl ürün fatura bilgilerinin yazılı olduğu garanti belgesinin mutlaka ibraz edilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde tüketici hediye ürün bakımındanTüketicinin Korunması Hakkında Kanun’dan doğan seçimlik hakları talep edemez.

Kampanya kapsamında satın alınan asıl üründe Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’dan doğan istisnalar hariç iade kabul edilmeyecektir. Asıl ürünün herhangi bir sebeple iade edilmesi ve ücretinin geri ödenmesi durumunda hediye edilen ürünün de iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde asıl ürünün iadesi kabul edilmeyecektir. Asıl ürünün herhangi bir sebeple iade edilmesi ve ücretinin geri ödenmesi durumunda hediye edilen ürünün de iade edilmesi gerekmektedir, Hediyenin iade edilemediği durumlarda hediyenin piyasa değeri olarak belirtilen değeri iade edilecek tutar olan asıl ürün fatura bedelinden düşülecektir. Aksi halde iade kabul edilmeyecektir. Bu kampanyaya katılmak için satın alınan ürünlerin, LG Electronics Ticaret A.Ş. tarafından ithal edilmiş olması gerekmektedir. Aksi halde katılımcı kampanyadan yararlanamaz.

Bu kampanya başka bir LG kampanyası ile birleştirilemez. LG Electronics Ticaret A.Ş. belirtilen kampanyanın tarih ve şartlarında değişiklik yapma veya tamamen iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanyaya katılan herkes yukarıda belirtilen şartları kabul etmiş sayılacaktır. Kullanıcı tarafından verilen tüm bilgiler LG’nin Gizlilik Politikası kapsamında işleme alınacaktır. 

LG OLED – OPET yakıt puan kampanyası Nisan 2023

Belirtilen kampanya 7-30 Nisan 2023 tarihleri arasında satın alınan seçili LG OLED modelleri için geçerli olup, stoklarla sınırlıdır. Kampanya kapsamında OLED97G29LA modeli 20.000 TL, OLED83G26LA modeli 10.000 TL, OLED83C24LA modeli 10.000 TL, OLED77G26LA modeli 8.000 TL, OLED77C24LA modeli 8.000 TL, OLED77CS6LA modeli 7.000 TL, OLED65G26LA modeli 6.000 TL, OLED65C24LA modeli 6.000 TL, OLED65CS6LA modeli 5.000 TL, OLED55G26LA modeli 4.000 TL, OLED55C24LA modeli 4.000 TL, OLED55CS6LA modeli 3.000 TL, 55LX1Q6LA modeli 4.000 TL, 48LX1Q6LA modeli 3.000 TL ve OLED48C24LA modeli 3.000 TL tutarında Opet yakıt puan hediyeli olacaktır.

Tüketicilerin kampanya çerçevesinde tedarik edilecek hediye promosyon hakkından faydalanabilmeleri için kampanya tarihleri içerisinde belirtilen modelden satın almış olmaları, satın aldıkları ürünün kurulumunu LG yetkili servisine yaptırmaları ve 15 Mayıs 2023 tarihine kadar www.lgkampanya.com adresindeki ilgili katılım formunu doldurmaları gerekmektedir. Hediye hakkından yararlanılabilmesi için ürün kurulumu yapılması şarttır. Satın alınan TV’nin kurulumunun gerçekleştirilmemiş olması veya online katılım formunun belirtilen tarihe kadar doldurulmaması halinde tüketici kampanyadan faydalanamaz ve kendisine ilave bir hak tanınmaz. Bir ürüne ilişkin olarak gerçekleştirilen birden fazla kurulum kaydı olması durumunda, ilk önce kurulum yaptıran tüketicinin kaydı kabul edilecek ve bu tüketici hediyeye hak kazanacaktır.

www.lgkampanya.com adresinden yapılan başvuruların eksiksiz ve doğru olması durumunda, başvuruyu yapan tüketicilere, başvuru tarihini takip eden 15 iş günü içerisinde, LG Türkiye tarafından SMS yolu ile kampanyadan kazandıkları hediye ile ilgili olarak bilgilendirme yapılacaktır. Kendilerine başvuru sırasında paylaştıkları cep telefonu ile bilgilendirme yapılmayan tüketicilerin başvuruları geçersiz olabilir veya LG Türkiye’ye ulaşmamış olabilir. Başvurusu LG Türkiye tarafından onaylanan tüketicinin kampanyadan kazandığı hediye yakıt puan tüketicinin katılım formunda belirtmiş olduğu cep telefonuna OPET tarafından yüklenecektir.

Tüketicinin cep telefonuna yüklenen hediye yakıt puanı 31 Ağustos 2023 tarihine kadar sadece Paro sistemine dahil olan ve hâlihazırda Opet Kart işlemlerinin gerçekleştirildiği tüm Opet ve Sunpet istasyonlarında akaryakıt (Benzin, Motorin) alımlarında parçalı veya tüm olarak harcanabilecek olup, otogazda (LPG) geçerli olmayacaktır. OPET istasyonlarında ödeme sırasında tüketicinin kampanyaya kayıtlı cep telefonunu yanında bulundurması zorunludur. Tüketicinin ödeme sırasında cep telefonu numarasını ve cep telefonuna gelen doğrulama şifresini OPET istasyonlarındaki market görevlisine iletmesi gerekmektedir. Kullanılmayan hediye yakıt puanlar 1 Eylül 2023 tarihinde silinmiş olacaktır.

Kampanya kapsamında satın alınan asıl üründe Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’dan doğan istisnalar hariç iade kabul edilmeyecektir. Asıl ürünün herhangi bir sebeple iade edilmesi ve ücretinin geri ödenmesi durumunda hediye edilen ürünün de iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde asıl ürünün iadesi kabul edilmeyecektir. Bu kampanyaya katılmak için satın alınan ürünlerin, LG Electronics Ticaret A.Ş. tarafından temin edilmiş olması gerekmektedir. Aksi halde katılımcı kampanyadan yararlanamaz. Şirket faturası ile başvuran müşterilerin hak talep etmeleri için şirket imza sirkülerini tarafımıza iletmeleri gerekmektedir. İmza sirküsü iletmeyen müşterilerin başvuruları geçersiz sayılacaktır. Şirket faturasında başvuran kişinin isminin bulunmaması halinde, şirket yetkilisinden ıslak imzalı izin/rıza formu alınması gerekmektedir.

Bu kampanya başka bir LG kampanyası ile birleştirilemez, hediye edilen ürünler ayrıca satılamaz, devredilemez, nakde veya mala çevrilemez. LG Türkiye ve Opet belirtilen kampanyanın tarih ve şartlarında değişiklik yapma veya tamamen iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanyaya katılan herkes yukarıda belirtilen şartları kabul etmiş sayılacaktır. Çeyizlik için seçili modellerden satın alan müşteriler kampanyaya dahil edilmeyecektir. Satın alınan her bir ürün için ayrı ayrı başvuru yapılması şarttır. Tek bir başvuruda birden fazla ürün için yakıt puan hediyesi talep eden müşterilerin başvuruları değerlendirilmeyecektir. Fatura sahibi ve montaj kurulum sahibi farklı kişiler olduğu taktirde başvuru geçersiz sayılacaktır. Fatura sahibi isim soy isim ve montaj formu isim soyisim aynı kişi olması zorunludur.

Detaylı ve güncel bilgileri LG Yetkili Satıcılarından alabilirsiniz.

Klima Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası