pembemavi özel kadın doğum ve tüp bebek merkezi / Pembemavi Özel Kadın Doğum ve Tüp Bebek Merkezi

Pembemavi Özel Kadın Doğum Ve Tüp Bebek Merkezi

pembemavi özel kadın doğum ve tüp bebek merkezi

Bu kurumdaki doktorlar/uzmanlar hakkındaki görüşler (36)

    O

    Doğrulanmış

    Doktor: Uzm. Dr. Feride Avdıcı Selim • Diğer

    Düzensiz ve ağrılı adet şikayetiyle gittim ve küçük bir cerrahi müdahale geçfunduszeue.infoızlığımın teşhis ve tedavi sürecinde Feride hanımın varlığını desteğini hep yanımda funduszeue.info zaman arasam tüm sabrıyla nezaketiyle her sorumu cevapladı.Tecrübesi,bilgisi,cerrahisi, kişiliği, nezaketi ve hastaya muhteşem yaklaşımıyla mükemmel bir hekim.Çok ama çok teşekkür funduszeue.info ki varsınız Feride hanıfunduszeue.info Mavi Hastanesine de çok teşekkür ederim doktorundan hemşiresine temizlik personeline kadar bütün çalışanları için.

    E

    Doğrulanmış

    Doktor: Uzm. Dr. Feride Avdıcı Selim • Diğer

    Feride hanım iki doğumumdada olmuş, şimdi ki menepoz, dönemini de kolalıkla, atlatmama yardımcı olan, son derece duyarlı hastasına empati yapabilen ve en ince ayrıntısına, kadar düşününen ve aydınlatan bir doktordur. Son derece memnunum iyiki tanımışım. Teşekkürler Feride hanım.

    G

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Esra Can Beyazlı • Diğer

    Esra Hanım harika bir hekim yıldız , puanı fazla fazla hakeden işini mükemmel yapan bir funduszeue.info iki doğumumu da kendisinde gerçekleştirdim.tüm hamilelik sürecimi çok profesyonel biçimde yöfunduszeue.info,güleryüzlü,her detayını tek tek açıklayarak anne adayını rahatlatıyor. Iyi ki onu tanımışım. Her an ulaşılabilir olması çok güzel.Çalıştığı kurum için Esra hocam bir şans.

    Y

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Esra Can Beyazlı • Hamilelik Testi

    Benim güleryüzlü, düşünceli,pozitif, iyi kalpli doktorum:)) ilk hamileliğimdi ve yaşadığım soğuk, kötü bir doktor tecrübesinden sonra okuduğum yorumlarla Esra doktora gitmeye karar verdim. Her konuda beni ve eşimi ayrıntılı bir şekilde bilgilendirdi. Bize doktordan öte abla olduHamilelik sürecimi çok çok iyi geçirmemi sağladı. Ne zaman mesaj atsam, arasam hemen bana geri dönüş yaptı. Hala genel kontroller için Esra doktoruma gidiyorum. İyi ki onu tanımışız

    T

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. İsmail Küçükerdoğan • Diğer

    Eşimin ilk gebeliğinde tavsiye üzerine gittiğimiz ismail bey tüm süreci titizlikle takip etti. Hastasını rahatlatan işini profesyonellikle yapan bir hekim.
    Gebelikte ve doğumda hekimin önemi tartışılamaz, kızımızı sağlıkla kucağımıza aldık çok teşekkür ederiz.
    İsmail beye güvenimiz sonsuz.

    S

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Esra Can Beyazlı • Abdominal Ultrasonografi

    Acil ağrılı olarak Pembe Mavi’ye başvurmuştum. Beni çok bekletmeden
    içeri aldılar. Dr. Esra Hanım çok ilgili ve güleryüzlü bir doktordu. Acil olarak gelmeme rağmen gerek ultrason ile gerek bilgileriyle beni hem rahatlattı hem de çok ilgilendi.

    Ş

    Doğrulanmış

    Doktor: Uzm. Dr. Vildan Boz Erkan • Diğer

    Saygıdeğer doktorumuz Vildan hanımla yolumuz doğum esnasında karşılaştı. Vildan hanım doktorumuz olduğu için çok şanslıyız. Kızımız coronaya yakalandı ve çok telaşlıydık dr hanım özenli muayenesiyle ve sonrasında uzaktan ilgili takibiyle de bizi rahatlatıp kızımızı sağlığına kavuşturdu. Allah herkesin karşısına böyle hekimler çıkarsın. Kendisine teşekkürü borç biliriz.

    G

    Doğrulanmış

    Doktor: Uzm. Dr. Necdet Kırker • Histerektomi

    4 yil önce myomum oldugunu ögrendim,hangi doktora gittiysem ameliyat funduszeue.info korkudan ameliyat olmayi hep erteledim taki Necdet Beye gidene funduszeue.infoine minnettarim oncelikle cok muthis bir enerjisi var,samimi ,insani tatmin eden bilgiler funduszeue.infoat oncesi ve sonrasi ilgi alakasi insanligi icin cok cok tesekkur funduszeue.info iyilesme surecini yasiyorum ve kendinise cok duaciyim.

    M

    Doğrulanmış

    Doktor: Uzm. Dr. Nedret Kolsal Ertürk • Diğer

    10 yıldız olsa veririm Nedret hanımı çok sevdiğim arkadaşımın tavsiyesi ile gittim her an duacısıyım harika bir hamilelik süreci geçirdik birlikte inanılmaz bir doktor hatta doktorluğu dışında muhteşem bir insan 34+4 tatsız bir olay yaşadık bayram arifesiydi benim bir anda tansiyonum yükseldi bebeğimi kaybetme riskim çok yüksekti beni ve bebeğimi kurtarmak için elinden geleni yaptı bayramını bile yaşatmadık ama bebeğimi bana sağ sağlim kavuşturdu hakkını ödeyemem çok seviyorum sizi 20 kez doğum yapsam yine size gelirim herkese kesinlikle tavsiye ediyorum anne şefkatiyle ilgi gösteriyor Allah sizden razı olsun

    B

    Doğrulanmış

    Doktor: Uzm. Dr. Feride Avdıcı Selim • Diğer

    İlk çocuğumu Feride Hanım sayesinde problemsiz bir şekilde kucağıma aldım. Kendisinin samimi yaklaşımı sayesinde kontrollerimde rahat geçti. Fakat 2. gebeliğimde funduszeue.infoa bebeğin yaşam belirtisini görmedik ultrasonda. Buna rağmen kendisi haftaya hazırlıklı gel babanın da rızası lazım diyerek beni gönderdi. Bebeğin öldüğünü öğrenmemize rağmen kürtaj işlemini yapmadı. Ertesi gün hastaneyi aradığımda doktorun 1 hafta izne çıktığını ve bana neden 1 hafta sonrasına gelmemin söylenmesinin nedenini anladım. Pembe Mavi olarak birçok kadın doğum doktoru olmasına rağmen doğru yönlendirmeyi yapmadan ölü bebek ile 1 hafta daha beklemem söylendi. Maalesef kötü bir tecrübe yaşatmış oldum.

    Hata oluştu, tekrar deneyin

    Tümünü göster  

İletişim

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Departman

Laboratuvar

Laboratuvar

Başvuru Sayısı

92 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

92 başvuru

Departman

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Aktif çalışan IVF Laboratuvarındaki tüm prosedürleri gerçekleştirecek deneyimde; denidasyon, ICSI, embriyo krioprezarvasyon, sperm-oosit krioprezervasyonvb. becerilerine sahip"Deneyimli Embriyolog" arayışımız bulunmaktadır. 

Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli

Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Yapıldı

Hakkımızda

AİLE GİBİYİZ…Bu aileden birisi olabilmek önce çok zor olsa da sonrası çok güzel. Nasıl ki anne ve babalar çocuklarının yuvadan uçup gitmesini hiç istemez, bu bizim için de çok önemli, ekibimizin her üyesi aramıza işte bu duyguyla katılır. Burada herkesin sorumluluklarını bilmesi, herkesin kendini daima geliştirmesi, deneyimlerin paylaşılması, herkesin birbirine destek olması bir aile geleneğidir. İş her ne olursa olsun, burada o işi yapan kişi en iyisidir. Senin burada çok mutlu olabilmen için, bu ailedeki herkesin çok mutlu olması gerek. Ekibimizdeki herkes bunu iyi bilir ve buradaki huzurun korunması için herkes gerekeni yapar. İşini gerçekten severek yapan, işinde çok iyi olan herkes bir gün bu ailenin bir parçası funduszeue.infoavi, kadın hastalıkları ve doğum ile ilgili tüm tanı ve tedavi olanaklarının bir arada sunulduğu bir dal funduszeue.infoavi’nin tüp bebek ve yardımcı üreme teknikleri merkezi, sağlık bakanlığından ruhsatını alarak, Bursa’nın 5. tüp bebek merkezi olarak çalışmaya başlamıştıfunduszeue.infode tıbbi anlamda en son bilgi ve teknolojiler, tüm hekimler ve yardımcı sağlık personeli ile birlikte takip funduszeue.infoavi 11 uzman doktor, 2 biyolog olmak üzere toplam 34 personel ile sadece kadın doğum ve tüp bebek alanında hizmet veren Bursa’nın ilk ve tek dal merkezidir. En önemli özelliği haftanın tüm günlerinde 24 saat sürekli hizmet funduszeue.infoal Önceliklerimiz* Bilimsel ve etik çalışma ortamı* Katiteyi en üst düzeyde tutmak* Hasta haklarını tüm yönleriyle yaşatmak* Doğruluk ve eğitimi yaşam biçimi yapmak Pembemavi’nin çalışma politikası; çalışanlarının kariyerlerini kendilerinin planlaması için olanak yaratarak, eğitim ve gelişim imkanlarıyla onları desteklemektir.

Şirket Sayfasına Git

How to get to Pembemavi Özel Kadın Doğum ve Tüp Bebek Merkezi in Nilüfer by Bus, Metro or Cable Car?

Public Transit to Pembemavi Özel Kadın Doğum ve Tüp Bebek Merkezi in Nilüfer

Wondering how to get to Pembemavi Özel Kadın Doğum ve Tüp Bebek Merkezi in Nilüfer, Turkey? Moovit helps you find the best way to get to Pembemavi Özel Kadın Doğum ve Tüp Bebek Merkezi with step-by-step directions from the nearest public transit station.

Moovit provides free maps and live directions to help you navigate through your city. View schedules, routes, timetables, and find out how long does it take to get to Pembemavi Özel Kadın Doğum ve Tüp Bebek Merkezi in real time.

Looking for the nearest stop or station to Pembemavi Özel Kadın Doğum ve Tüp Bebek Merkezi? Check out this list of stops closest to your destination: İhsaniye; Organize Sanayi Minibüs Durağı.

Bus/F95B/24B/UB/4B/46B/9Metro:1

Want to see if there’s another route that gets you there at an earlier time? Moovit helps you find alternative routes or times. Get directions from and directions to Pembemavi Özel Kadın Doğum ve Tüp Bebek Merkezi easily from the Moovit App or Website.

We make riding to Pembemavi Özel Kadın Doğum ve Tüp Bebek Merkezi easy, which is why over million users, including users in Nilüfer, trust Moovit as the best app for public transit. You don’t need to download an individual bus app or train app, Moovit is your all-in-one transit app that helps you find the best bus time or train time available.

For information on prices of Bus, Metro and Cable Car, costs and ride fares to Pembemavi Özel Kadın Doğum ve Tüp Bebek Merkezi, please check the Moovit app.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Pembemavi Özel Kadın Doğum ve Tüp Bebek Merkezi Address: Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Fethiye, Bursa street in Nilüfer

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası