fatih ürek kaç kilo / Fatih Ürek seafoodplus.info

Fatih Ürek Kaç Kilo

fatih ürek kaç kilo

Fatih Ürek kilo verdikçe veriyor son haline bakın bomba!

Fatih Ürek kimdir aslen nereli kaç yaşında? Uzun zamandır ekranlarda olmayan Fatih Ürek bugün Seda Sayan&#;ın programına katıldı. Epeyce kilo veren Fatih Ürek nasıl zayıfladı kaç kilo verdi sorusu soruluyor.

Abone ol

Yılan dansıyla şov yaparak ünlenen Fatih Ürek'in son hali şaşırttı. Oldukça kilo verdiği gözlenen Fatih Ürek'in nasıl zayıfladığı merak ediliyor. Fatih Ürek ile ilgili detaylara gelin yakından bakalım.

3 Nisan tarihinde Erzurum‘da doğan Fatih Ürek yaptığı danslarla adından söz ettirdi. Sahne deyince akıllara gelen isimlerden biri olan Fatih Ürek kısa sürede çok hızlı kilo verdi. Formunu da koruyan Fatih Ürek nasıl kilo verdiğini anlattı. Mide küçültme ameliyatı geçirerek kilo veren Fatih Ürek toplamda 30 kilodan fazla zayıfladı. Şimdi sahneyi daha iyi kullandığını söyleyen Fatih Ürek'in son hali binlerce beğeni ve yorum aldı. İşte Fatih Ürek'in son hali;

FATİH ÜREK KİMDİR? 

Fatih Ürek, 3 Nisan tarihinde Erzurum‘da doğmuştur. Sevgi, Selvi, Nurgül adında 3 ablası olan Fatih Ürek bir yaşındayken, Erzurum‘da bir sucuk fabrikasında kasaplık yapan, aslen Malatya‘lı olan babası Şerafettin Ürek’in Bursa‘ya taşınması ile orada büyüdü. Annesi Seher Hanımdır. İlkokulu Bursa’da okudu. Babası çalışmak için İstanbul‘a gitti. Babası altı ayda bir eve geliyordu bu yüzden onu annesi büyüttü. Orta birde beklemeye kalır: ‘‘O sene Bursa Devlet Tiyatrosu’nun figüran kadrosuna girdi. 20 yaşına kadar tiyatroda çalıştı. Sonra haksızlık yapıldığını düşündüğü için işten çıktı. Bu dönemde; züccaciyecide, mobilyacıda çalıştı, kuş sattı. Ablasıyla bir gün; Taylan Gazinosu’na yemea şarkı söyle diye ısrar ettiler, beğenilince ardından İş teklif ettiler. Böylece sahneye adım atmış oldu. Bu arada züccaciyecide çalışmaya devam ederek bir hoca tutup şarkı çalışmaya başladı. Gençliğinde ses sanatçısı olmaya karar verdikten sonra Bursa’da Taylan Gazinosunda çalışmaya başladı, daha sonra da yılında İstanbul’a taşındı. Önce Şişli’de oturdu, sonra para kazanmaya başladıkça semt değiştirdi, önce Etiler’e, oradan Tarabya ve Sarıyer’e taşındı. yılında çıkardığı Yaktı Yaktı albümüyle, Times Dergisinin düzenlediği ankette “Best Album Cover Of All Time” ödülünü kazandı. Fatih Ürek, köfte dudaklarıyla çizgi film kahramanı Fred Çakmaştaş’a benzetilmektedir. Parıltılı pantolon, Transparan gömlek, Yılan dansı ve “Hadi Hadi” şarkısıyla gülen suratı hafızalara kazınmıştır. 

fatih ürekseda sayan

Cinsiyet ile ilgili açıklamaları;

Fatih Ürek hayranları tarafından sıkça nereli? kaç yaşında? boyu ve kilosu gibi soruları ile merak edilmektedir. Peki ünlü sanatçı hakkında merak edilen diğer bilinmeyen detaylara hazırmısınız.

Pop müzik ve Türk Fantazi müziğinin sevilen seslerinden Fatih Ürek Türk yılında dünyaya gelmiş, burcu Koç&#;tur. Müzik hayatının yanı sıra bir çok dizi ve filmde oyuncu olarak yer almıştır.

senesinde ilk albümü Yaktı Yaktı Beni ile müzik severlerin karşısına çıkan sanatçı, albümünü Raks Müzik etiketi ile piyasaya sürmüştür. Bu albümü ile müzik severlerden tam not almış, ikinci albümünü ise yılında Sen İki Gözümsün ismi ile çıkarmıştır. Uzun seneler bir çok ünlü mekanda sahne alan Fatih Ürek özellikle canlı sahne performansı ile eğlence mekanlarının değişilmez sanatçıları arasında yer almaktadır. 30 yılı aşkındır sahnelerin efendisi olarak sanatını icra etmektedir.

En iyi çıkışını ise yılında Sus albümü ile gerçekleştiren Fatih Ürek bu albümde seslendirdiği Sus ve Hadi Hadi şarkıları ile uzun süre tüm müzk listelerinde hit olmayı başarmıştır.

Fatih Ürek1
Fatih Ürek2
Fatih Ürek3

Fatih Ürek aslen nereli? doğum yeri;

Ünlü sanatçı &#;da Erzurum&#;da doğmuştur. Babası uzun yıllar Erzurum&#;da bir sucuk fabrikasında kasap olarak çalışmıştır. 4 kardeş olan sanatçı ailenin en büyük çocuğudur. Kardeşlerinin üçü de kız, isimleri ise Sevgi, Selvi ve Nurgül&#;dür. Kendisi ile gerçekleştirilen bir röportaj&#;da babasının iş nedeni ile Erzurum&#;da bulunduğu bu yüzden orada doğduğunu, aslen ise baba tarafından kökenlerinin Malatya&#;ya uzandığını belirtmiştir. Henüz 1 yaşında iken ise ailesi ile birlikte Bursa&#;ya yerleşmiştir. Çocukluk ve gençlik yılları Bursa&#;da geçmiştir. Bursa Devlet Tiyatrosunda yetişmiştir.

yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfak isimli yemek yarışma programını sunmaktadır.

yılında DMC etiketi ile yayınlanan Tak Tak isimli tekli çalışması, video klibi netd müzik ile yayınlanmıştır.

Boyu, kilosu;

cm boyunda olan ünlü sanatçının kilosu ise günümüz itibariyle 75&#;tir. Diyabet hastası olan Ürek kilolarından kurtulamadığı ve sahnede zorluk yaşadığı için bir dönem Mide Küçültme ameliyatı olmuştur. Ardından hızla kilo vermeye başlamış 66 kiloya kadar inmiştir. Ameliyatın ardından 10 gün sonra inanılmaz bir acı hissetmiş hastaneyi gitmiş ve kaçak olduğu anlaşılmıştır. Akabinde 2 ay koma halinde kalmış, damardan beslenmiştir. Çok şükür ki sağlığına kavuştu, müzik severler ve ekran severler ile tekrar buluştu.

Usta sanatçı yılında baba olmak istediğini belirtmiştir. Şimdiye kadar sahnedeki enerjisi nedeni ile baba olmak istemeyen Fatih Ürek, taşıyıcı annelik serbest olduğu takdirde bir oğlunun olmasının istemiş ancak ikinci röportaj&#;ında hem yasakmış, hem de dinimizce günah, vazgeçtim o işten diye açıklama yapmıştır.

Ayrıca Aseksül, cinsiyetsizim, libidom çok düşük artık cinsellik bana gereksiz geliyor diyerek sadece iyi bir hayat arkadaşı olması durumunda aile kurmak istediğini dile getirmiştir.

Fatih Ürek &#; Tak Tak

KimNereli

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir