türkiye de cinsiyet değiştirenler / Geçirdikleri Cinsiyet Geçiş Ameliyatından Sonra Yepyeni Bir Bedene Kavuşan Türk Ünlüler

Türkiye De Cinsiyet Değiştirenler

türkiye de cinsiyet değiştirenler

Üniversitenin açıklamasında, "Profesör unvanlı ve üniversitemizle ilişkisi olmayan bir öğretim üyesinin açıklamasına dayandırılmış bu haberler tamamıyla dezenformasyonun sonucu olup toplumu yanlış yönlendirme amacına hizmet etmektedir” ifadelerine yer verildi.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Akın, LGBTİ+'lar hedef almış, cinsiyet değiştirmek isteyenlerin 'yönlendirildiğini' iddia ederek "Kızlar erkek, erkekler kız olmak için sıra bekliyor" demişti.

Akın, cinsiyet değiştirmek için gelenlerin müzik, moda, sinema ve dizilerden 'etkilendiğini' ileri sürerek, "Yaşları kaç biliyor musunuz? 12 ile 19 yaş arasında ve ben şuna eminim, yüzde 99'unda hiçbir sorun yok. Yönlendirilmiş, sevdirilmiş, özendirilmiş. Şunu diyor çocuklar 'cool gösteriyor'. İsimleri Ebrar, Ayşe, Hümeyra, Betül, Zümra, Meryem, Asiye isimler böyle. Bizim isimlerimiz. Ailesi seküler olanlarda böyle bir kopuş yok. Çünkü anlatılan, yaşatılan hayat onların önünde eğlence için özgürlük için engel değil" ifadelerini kullanmıştı.

Cinsiyet değiştirdikten sonra yepyeni bir bedene kavuşan Türk ünlüler!

Kendilerini sahip olduklar&#; bedene ait hissetmedikleri için cinsiyet de&#;i&#;tirmeye karar veren ünlü isimleri sizler için derledik Her &#;eyden önce bunun çok zor ve sanc&#;l&#; bir süreç oldu&#;unu kabul etmek gerekiyor. Öncelikle bu isimleri cesaretlerinden dolay&#; tebrik etmek &#;art! Gelelim cinsiyet de&#;i&#;tirme operasyonuyla hayat&#;n&#; kökünden de&#;i&#;tiren ünlü isimlere

BÜLENT ERSOY

bülent ersoy

Türk müzi&#;inin divas&#; Bülent Ersoy, y&#;l&#;nda Londra’da Charring Cross hastanesinde geçirdi&#;i cinsiyet de&#;i&#;tirme ameliyat&#;yla kad&#;n olmu&#;tu. Oldukça zor günler ya&#;ayan Bülent Ersoy, Türkiye’de uzun bir süre kabul göremedi. Hatta pembe nüfus cüzdan&#;na y&#;llar sonra Turgut Özal’&#;n ba&#;bakan oldu&#;u dönemde kavu&#;tu.

SEL&#;N C&#;&#;ERC&#;

SEL&#;N C&#;&#;ERC&#;

Cinsiyet de&#;i&#;tirme operasyonundan öncesinde ‘Bebek Okan’ olarak bilinen Selin Ci&#;erci, sosyal medya üzerinden yay&#;nlad&#;&#;&#; videolarla büüyk bir üne kavu&#;tu. Son günlerde magazin gündeminde kendisine geni&#;çe bir yer bulan Selin Ci&#;erci, geçti&#;imiz y&#;l hayta&#;n&#; futbolcu Gökhan Ç&#;ra ile birle&#;tirmi&#;ti.

NESL&#;HAN DO&#;RUSÖZ

neslihan do&#;rusöz

&#;&#;te Benim Stilim yar&#;&#;mas&#;yla ünlendikten sonra dikkatleri üzerine çeken Neslihan Do&#;rusöz, cinsiyet de&#;i&#;tirme operasyonundan sonra yeni ismini ‘Doruk’ olarak aç&#;klad&#;. Doruk Do&#;rusöz, sporcu sevgilisi Bü&#;ra Eyen’in ard&#;ndan Sevda Demirel ile birliktelik ya&#;am&#;&#;t&#;.

AYTA SÖZER&#;

ayta sözeri

Ekranlarda s&#;k s&#;k kar&#;&#;m&#;za ç&#;kan ve sempatikli&#;iyle gönüllerde taht kuran Ayta Sözeri, gençli&#;inde cinsiyet de&#;i&#;tirme operasyonu geçiren isimler aras&#;nda yer al&#;yor. Ayta Sözeri’nin cinsiyet de&#;i&#;itrmeden önceki halinin foto&#;raf&#;na ula&#;amad&#;k.

EMEL AYDAN

emel aydan

Transeksüel birey oldu&#;u için ço&#;u ki&#;i taraf&#;ndan kabul edilmeyen ve zorlu bir süreç geçiren Emel Aydan, gençli&#;inde cinsiyet de&#;i&#;tirme ameliyat&#; oldu. Emel Aydan, Ye&#;ilçam’da erotik film furyas&#;nda birçok yap&#;mda ba&#;rol oynad&#;.

DEVRAN ÇA&#;LAR

DEVRAN ÇA&#;LAR

Sesiyle 80’li y&#;llara damga vuran Devran Ça&#;lar, ’li y&#;llar&#;n ba&#;&#;nda cinisyet de&#;i&#;tirme operasyonu geçirmi&#;ti. Geçti&#;imiz y&#;llarda Devran Ça&#;lar kalp kirizi sonucunda hayat&#;n&#; kaybetti.

RÜZGAR ERKOÇLAR

RÜZGAR ERKOÇLAR

‘Emret Komutan&#;m’ dizisinde rol alarak ünlenen Nil Erkoçlar, cinsiyet de&#;i&#;tirme operasyonu geçirdi. Cinsiyet de&#;i&#;tirme operasyonundan sonra Rüzgar ad&#;n&#; alan ba&#;ar&#;l&#; oyuncu, y&#;l&#;nda hayat&#;n&#; Tu&#;ba Erkoçlar ile birle&#;tirdi.

BEREN GÜNEY

beren güney

Eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile sosyal medya üzerinden mesajla&#;malar&#;n&#; yay&#;nlayan Beren Güney geçirdi&#;i estetik operasyonlarla gündeme geldi. Sosyal medya fenomeni olan isim cinsiyet de&#;i&#;tirme operasyonlar&#;n&#;n yan&#;nda Barbie bebe&#;e benzemek için birçok kez b&#;çak alt&#;na yatt&#;.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası