dune ne zaman vizyona girecek / Dune: Çöl Gezegeni Filmi Bilet Al | Paribu Cineverse

Dune Ne Zaman Vizyona Girecek

dune ne zaman vizyona girecek

Warner Bros filmin vizyon tarihindeki değişikliği açıkladı.

Warner Bros. Pictures ve Legendary Pictures, pandemi döneminde gişede büyük başarı göstererek dünya çapında 400 milyon doları aşan hasılat elde eden yapımlarının devam filmleri için yeni vizyon tarihleri açıkladı.

Denis Villeneuve imzalı bilim kurgu destanı "Dune"un devam filmi "Dune: Part Two" için açıklanan vizyon tarihi 20 Ekim 2023'tü. Filmin gösterim tarihi bir ay ileriye atıldı ve yeni tarih 17 Kasım 2023 olarak belirlendi.

"Dune 2" böylece strajeik bir şekilde Şükran Günü tatili öncesindeki boşluğa kaydırılmış oldu. Bu tarih filmin daha fazla gişe hasılatı elde etmesi için olumlu görünüyor fakat aynı zamanda gişedeki rekabeti de artacak. "Dune 2" yeni vizyon tarihinde, Açlık Oyunları prequel filmi "The Ballad of Songbirds and Snakes", "Troller 3" ve Ryan Reynolds - John Krasinski başrollü "Imaginary Friends" ile rekabet edecek.

Vizyon tarihi belirlenen diğer bir film ise "Godzilla vs. Kong 2" oldu. 2021 yapımı "Godzilla vs Kong"un devam filmi 15 Mart 2024'te sinemalarda olacak. Resmi adı henüz belli olmayan filmin başrölünü Dan Stevens üstleniyor. Yönetmenliğini Adam Wingard'ın yaptığı filmin çekimleri önümüzdeki dönemde Avustralya'da başlayacak.

Frank Herbert aynı isimli eserinden uyarlanan Dune: Çöl Gezegeni, sinemaseverlerin büyük beğenisini toplamıştı. Filmin devamı olan Dune 2 (Dune Part Two) yakında sinemalardaki yerini alacak. Filmin fragmanı bilim kurgu severlerin heyecanlanmasına sebep oldu. Peki, DUNE 2: Çöl Gezegeni filminin konusu ne? Dune 2 filmi ne zaman vizyona girecek?

DUNE 2: ÇÖL GEZEGENİ FİLMİNİN KONUSU NE?

Denis Villeneuve tarafından yönetilen, senaryosu Villeneuve, Jon Spaihts ve Eric Roth'un yazdığı, yakında çıkacak olan bir Amerikan epik bilim kurgu filmi. 2021 filminin doğrudan devamı niteliğinde olan film, Frank Herbert'in 1965 yılında yazdığı aynı adlı romanın iki bölümlük uyarlamasının ikincisidir ve kabaca kitabın ikinci yarısını kapsayacaktır. Filmde Timothée Chalamet'in Paul Atreides rolünde olduğu bir topluluk kadrosu yer alıyor. Bu devam filmi, insanlığı daha iyi bir geleceğe yönlendirmesini sağlayacak güçlere sahip olan Duke Paul Atreides'in efsanevi yolculuğunu keşfedecek. Hans Zimmer, filmin müziklerini besteledi.

DUNE 2: ÇÖL GEZEGENİ FİLMİ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Dune: Çöl Gezegeni, 3 Kasım 2023'te vizyona girecek. Tüm Türkiye'de sinemalarda yer alması bekleniyor.

DUNE 2 OYUNCULARI

  • Austin Butler
  • Florence Pugh
  • Timothée Chalamet
  • Zendaya
  • Rebecca Ferguson
  • Christopher Walken
  • Stellan SkarsgÃ¥rd
  • Léa Seydoux
  • Dave Bautista
  • Souheila Yacoub
  • Javier Bardem
  • Josh Brolin
  • Charlotte Rampling
  • Stephen Henderson
  • Tim Blake Nelson
  • Jina Jay

Dune 2, iki hafta erken vizyona girecek

DUVAR - Denis Villeneuve yönetmenliğindeki Dune serisinin ikinci filmi olacak "Dune 2"nin vizyon tarihi, iki hafta öne çekildi. Warner Bros. Pictures, "Dune 2"nin orijinal olarak 17 Kasım 2023 olan vizyon tarihini 3 Kasım 2023'e kaydırdığını duyurdu. 

Yapılan değişiklik, Disney'in Marvel filmlerinin vizyon takvimini değiştirmesinin ardından geldi. Yönetmen Bassam Tariq'in projeden ayrılmasının ardından, çekimleri başlamak üzere olan "Blade" filminin yapım süreci ertelendi. Bu nedenle filmin 3 Kasım 2023 olan vizyon tarihi, 6 Eylül 2024'e alındı. 

"Dune 2", ailesini yok eden komploculara karşı bir intikam savaşında Chani ve Fremenlerle bir araya gelen Paul Atreides'in yolculuğunu anlatacak. Hayatının aşkı ile bilinen evrenin kaderi arasında bir seçimle karşı karşıya kalan Paul, yalnızca kendisinin öngörebileceği bir geleceği engellemeye çalışır. Filmin oyuncu kadrosunda Timothee Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Dave Bautista, Stellan Skarsgard, Josh Brolin, Javier Bardem, Florence Pugh, Austin Butler, Lea Seydoux ve Christopher Walken yer alıyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

 

 

Dune: Çöl Gezegeni'nin devam filmi ilkinden daha iyi olacak

"İLK FİLMDEN DAHA İYİ OLACAK"

Geçtiğimiz aralık ayında çekimleri biten filmi henüz izlemediğini belirten 39 yaşındaki oyuncu, "Devam filminin ilk filmden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bunu filmi henüz görmeden söylüyorum. Okuduklarımdan, gördüklerimden ve çekimlerden yola çıkarak bunu söylüyorum. Kum tepelerinde koşmak… Bu sıradışı tepelerde çok küçük hissettim. Toprak Ana'yla karşılaştırıldığında ne kadar da küçük kalıyoruz. Bunu çok sevdim" ifadelerini kullandı.

Dune: Çöl Gezegeni'nin devam filmi ilkinden daha iyi olacak - 2

Filmde Glossu Rabban Harkonnen karakterini canlandıran Dave Bautista ise “İkinci film, ilkine göre daha güçlü. İlk film, ikincinin ne olduğuna dair sadece bir girişti” demişti

Frank Herbert'ün 1965 tarihli romanından uyarlanan Dune: Çöl Gezegeni, 22 Ekim 2021'de izleyicilerle buluşmuştu. 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası