konya halı saha selçuklu / Konya Selçuklu Halı Saha Spor Tesisleri

Konya Halı Saha Selçuklu

konya halı saha selçuklu

Vadi Halı Saha, Selçuklu, nerede, Otobüs veya Tramvay ile nasıl gidilir?

Selçuklu şehrinde Vadi Halı Saha konumuna Toplu Taşıma

Selçuklu, Türkiye'deki Vadi Halı Saha adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Vadi Halı Saha adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Vadi Halı Saha adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Vadi Halı Saha için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Yıldırım.

OtobüsAAA

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Vadi Halı Saha için yol tarifi alın.

Vadi Halı Saha adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Selçuklu konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Vadi Halı Saha için Otobüs ve Tramvay fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Konum: Selçuklu, Konya

How to get to Konya Efor Halı Saha in Selçuklu by Bus?

Public Transit to Konya Efor Halı Saha in Selçuklu

Wondering how to get to Konya Efor Halı Saha in Selçuklu, Turkey? Moovit helps you find the best way to get to Konya Efor Halı Saha with step-by-step directions from the nearest public transit station.

Moovit provides free maps and live directions to help you navigate through your city. View schedules, routes, timetables, and find out how long does it take to get to Konya Efor Halı Saha in real time.

Looking for the nearest stop or station to Konya Efor Halı Saha? Check out this list of stops closest to your destination: Mürsel; Zeka; Zafer; Belediye; Kültürpark.

BusAAA

Want to see if there’s another route that gets you there at an earlier time? Moovit helps you find alternative routes or times. Get directions from and directions to Konya Efor Halı Saha easily from the Moovit App or Website.

We make riding to Konya Efor Halı Saha easy, which is why over million users, including users in Selçuklu, trust Moovit as the best app for public transit. You don’t need to download an individual bus app or train app, Moovit is your all-in-one transit app that helps you find the best bus time or train time available.

For information on prices of Bus, costs and ride fares to Konya Efor Halı Saha, please check the Moovit app.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Location: Selçuklu, Konya

Selçuklu Sahası

Selçuklu Sahası SELÇUKLU

Karahüyük Halı Sahası

Karahüyük Halı Sahası MERAM

Mert Halı Sahası

Mert Halı Sahası KARATAY

Recep Tayyip Erdoğan Sahası

Recep Tayyip Erdoğan Sahası MERAM

Koçaklar Halı Sahası

Koçaklar Halı Sahası MERAM

Online Maç Rezervasyonu Yap

Meydan Okuyanlar

    • SELCUKSPORSELCUKSPOR
    • MubaşMubaş

KAP

  • Burak Gökmen AKÇAŞEHİR FK takımına transferi gerçekleşti
  • Hamza İncesu AKÇAŞEHİR FK takımına transferi gerçekleşti
  • Adil Küçük AKÇAŞEHİR FK takımına transferi gerçekleşti
  • İbrahim Elman AKÇAŞEHİR FK takımına transferi gerçekleşti
  • KEMAL ÇELİK  AKÇAŞEHİR FK takımına transferi gerçekleşti
  • Seyit Vural  AKÇAŞEHİR FK takımına transferi gerçekleşti
  • İsmail Ak AKÇAŞEHİR FK takımına transferi gerçekleşti
  • Muhammet Çiftci strong team kaptanın davetini kabul ederek takıma katıldı
  • Muhammed Ali Civelek strong team takımına transferi gerçekleşti
  • Muammer Karavul strong team kaptanın davetini kabul ederek takıma katıldı
Tümü

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir