diyarbakır çavuşoğlu otomotiv / Çavuş-Oğlu Scania

Diyarbakır Çavuşoğlu Otomotiv

diyarbakır çavuşoğlu otomotiv

Çavuşoğlu Otomotiv

Çavuşoğlu Otomotiv

Çavuşoğlu Otomotiv bulunur Yeşilvadi Mahallesi, Yeni Mardin Yolu Km. Çarıklı Beldesi Çavuşoğlu Plaza Hyundai Bayi, Diyarbakır, Yeşilvadi Mahallesi, Sur/Diyarbakır, Türkiye, bu yerin yakınında: EUROMASTER MİCHELİN ÇINAR OTOMOTİV ( metre), Bmc-furcan (4 km), Mercedes-Benz Çekici-Kamyon Yetkili Servisi-ADL Motorlu Araçlar seafoodplus.info Dış Tic. Ltd Şti (4 km), Mercedes-Benz ADL Motorlu Araçlar (4 km), Turunc Otomotiv (7 km).

İş planını belirtmek için belirtilen telefona mümkün: +90 24

Konumu daha iyi görebilmek için "Çavuşoğlu Otomotiv", yakınlarda bulunan sokaklara dikkat edin: Sk., Sk., Sk., Mardin Yolu, Şanlıurfa Blv, Urfa Yolu 1. Km., Kurt İsmail Paşa 2. Sok., Kuzu 1. Sk., Karakol Cad./ Sok., Elazığ Yolu 3. Km.. Belirtilen yere nasıl ulaşılacağı hakkında daha fazla bilgi için, sayfanın alt kısmında sunulan haritadan yararlanabilirsiniz.

Hyundai Yeni i10 T&#;rkiye’de Satışa Sunuldu.

Hyundai Yeni i10 T&#;rkiye’de Satışa Sunuldu.

Hyundai Assan, A segmentinde önemli satış rakamlarına ulaştığı i10 modelinin makyajlı versiyonunu Türkiye’de satışa sundu. Daha canlı renkler ve daha şık bir tasarımla dikkat çeken i10, gelişmiş bağlantı özellikleri, konfor unsurları ve genellikle sadece üst segmentlerde görülen teknolojileri de sunuyor. Hyundai i10, bu yeni eklentileriyle beraber sınıfında şimdi daha da rekabetçi.

Devamını oku
Hyundai s&#;rd&#;r&#;lebilir mobilite i&#;in yatırımlarına devam ediyor.

Hyundai s&#;rd&#;r&#;lebilir mobilite i&#;in yatırımlarına devam ediyor.

Hyundai Motor Grubu, Seul'de İnovasyon Teknoloji Günü etkinliği düzenledi. Bu özel etkinlikte gelecek planlarını ve çalışmalarını paylaşan Hyundai, aynı zamanda dünya çapındaki şirketlerle inovasyon ve start up alanındaki işbirliklerine devam edeceğini vurguladı. Grup, inovasyon faaliyetlerini güçlendirmeye başladığı 'den 'ün ilk çeyreğine kadar 'den fazla girişime 1 milyar dolardan fazla yatırım yaptığını açıkladı.

Devamını oku

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir