kelebek desenli tül perde modelleri / Kelebek Perde Fiyatları ve Modelleri - Trendyol- Sayfa 2

Kelebek Desenli Tül Perde Modelleri

kelebek desenli tül perde modelleri

İpli Kelebek Tül Perde Özellikleri

Kelebek desenli ip tüller balıkçı ağı gibi birbirine bağlıdır. Beyaz, krem, ekru, pudra, siyah renkte tüller maks 280 boyundadır. Tek parça olarak en çok 3 mt enindedir. Kornişe takılmak üzere hazır düğmeli olarak adresinize kargolanır.

İp perdede dir ve balıkçı ağı gibi birbirine bağlıdır.




İpli Kelebek Tül Perde Ödeme Seçenekleri

PEŞİN FİYATINA 6 TAKSİT , KAPIDA ÖDEME , HAVALE/EFT



  1. Bonus, Maximum, Axcess, Worldcard, Card Finans, Advantage, Paraf Karta Peşin Fiyatına 5 Taksit (3d Secure)
  2. Tüm Master ve Visa Kredi Kartlarına Tek Çekim.
  3. Teslimat sırasında kargo personeline Kapıda Nakit ya da Kapıda Kredi Kartı (tek çekim) ile ödeme yapabilirsiniz.
  4. Havale/EFT (%6 İndirim) ile Ödeme.
Not:2000 TLüzeri siparişlerde kapıda ödeme seçeneği, sadece bayilerimiz, eski müşterilerimiz için geçerlidir. Eğer ilk siparişiniz kapıda ödeme ve 2000 TLüstü ise siparişi lütfen onaylayın. Müşteri temsilcimiz size %6 havaleindirimli fiyatı ve hesap numaralarımızı iletecek.



Kurumsal Perde Siparişi;Mimar ve kurumsal müşterilerimizin toplu perde siparişleri için işe özel teklif verilmektedir.

Yurtdışı Perde Siparişi;Türkiye dışından Almanya, Hollanda, İngiltere, İtalya, Azerbaycan, Kıbrıs vb ülkelerden sipariş verirken visa , mastercad ya da paypal ile ödeme yapabilirsiniz.

%100 Güvenli Alışveriş :İnternet sitemizde yapacağınız her alışveriş %100 güvenlidir. Sistemimiz dünyaca ünlü güvenlik kuruluşu olan Global Sign tarafından korunmaktadır 128 bit’lik SSL (Secure Socket Layer) güvenliği içerisinde 3d secure teknolojisi ile perde.com çalışanları dahil kredi kartı numaranızısizin dışınızda kimse görüntüleyemez, ulaşamaz. Kredi kartı numaranızı girdiğiniz anda numaranıza ait bilgiler şifrelenerek bankaya gönderilir. Firmamız dahil olmak üzere 3. şahıslar tarafından bilgilerinizin görüntülenmesi veya ulaşılması mümkün değildir. Kart bilgileriniz sadece siz ve bankaarasındadır.


En geç 28 Haziran 2023 Çarşamba günü kargoya verilir.
Gönderim süresi; perdenizin en geç ne zaman kadar kargoya verileceğini günü belirtir. Nadiren de olsa üretimden kaynaklı 1-2 günlük gecikme olabilir.


1 ADET PERDE İÇİN %100 İADE GARANTİSİ, BEĞENMEZSENİZ DAHİ İADE ALIYORUZ
Perde.com üzerinden satın aldığınız 1 adet perde için iade değişim kabul ediyoruz.
Ancak;
Aynı perdeden birden fazla satın alacaksanız ve renk desenle ilgili şüpheniz varsa lütfen öncelikle 1 ya da 2 adeti sipariş verin. Aynı gün gönderelim. Perdelerinizi teslim aldıktan sonra kalan perdeleri satın alın. Yani aynı perdeden 5 tane alırsanız sadece 1 ini iade alırız. Lütfen bu konuda hassasiyet gösterin. Ölçü hatalarında ücretsiz tamiratlı değişim yapıyoruz.

Mesafeli Satış Sözleşmesi Uygulaması Hakkındaki Yönetmelik md.15 gereği tüketicinin özel istek ve talepleri uyarınca üretilen veya üzerinde değişiklik ya da ilaveler yapılarak kişiye özel hale getirilen mallarda tüketici cayma hakkını kullanamaz.

yazının devamı için tıklayınız...

ölçü seçenekleri



Online Chat


Çevrimiçi uzmanlarımıza danışın ve sorularınızı anında cevaplayalım!



Kelebek Desenli Zebra Stor Perde

KELEBEK DESENLİ ZEBRA STOR PERDE

Desen konusunda oldukça zengin olan zebra storlar kelebek deseniyle de oldukça dikkat çekmektedir. Evinizde baharı yaşatmak isteyenler için dizayn edilmiş olan bu model aynı zamanda renkli kelebek modeliyle de spor dizayn edilmiş salonlarda rahatlıkla kullanılabilmektedir. Aynı zamanda çocuk odalarında da tercih edilen bu model odanın havasını tamamıyla değiştirerek bir hareketlilik katmaktadır. Kelebeklerin havada uçuşuyormuş gibi görülmesi çocuklarında dikkatini çekmektedir. Modelde canlı renkler tercih edilmiş buda görüntünün daha şık bir şekilde yansımasına yardımcı olmuştur. Aynı zamanda mutfaklarda da tercih edebileceğiniz bu model, mutfağınızda bulunan dolap renklerine de kolaylıkla uyum sağlayacaktır. Sizlerde bu modeli evinizde görmek istiyorsanız internet sitemizde yer alan KELEBEK DESENLİ ZEBRA STOR PERDE modellerini inceleyebilirsiniz. Oldukça şık ve ışıltılı olan bu ürün zebra perdenin özellikleriyle de birleşerek sizlere kolaylık sağlamaktadır. Beğendiğiniz modeli sitemizden hemen sipariş verebilirsiniz. 3 ile 7 iş günü içerisinde kalite kontrolü ve özenli paketlemeden sonra kargoya verilir. En kısa sürede elinize ulaşacak perdenizi güvenle kullanabilirsiniz.

DEVAMINI GÖR...

Kelebek Desenli Zebra Perde

Birbirinden şık kelebek desenli zebra perde modelleri Ucuz Perde Dünyası’nda sizleri bekliyor. Stor perde modelleri içerisinde en kullanışlı model plan zebra perde modelleri ile sizlerin hizmetindeyiz. Kaliteli ve kullanışlı ürünlerimiz ile birlikte Türkiye’nin her yerine hizmet etmekteyiz. İzmir’de bulunan mağazamız ve tüm Türkiye’nin hizmetinde olan web sitemiz ile birlikte sizlere hizmet vermekteyiz.[read more=”Read more” less=”Read less”]

Zebra model perde ile istediğiniz şekilde kullanım şansına sahip olabilirsiniz. İsterseniz güneşin tamamen içeri girmesini engelleyebilir isterseniz de ışığın bir miktar kesilmesini sağlayabilirsiniz. Normal stor perdelere göre daha kullanışlı olmasının yanında temizliğinin kolaylığı ile de dikkat çeken zebra model perdeler sade ve desenli olarak sizlerin beğenisine sunulmuştur. Ucuz Perde Dünyası ile birçok modelin keyfini sürebilirsiniz.

Kapıda Ödeme Kolaylığı

Türkiye’nin her yerinden sipariş verebilirsiniz. İsterseniz banka havalesi ile isterseniz kapıda ödeme ile ödemelerinizi yapabilirsiniz. Kelebek desenli zebra stor perde ile şıklığın ve güzelliğin tadını çıkaracaksınız. Alanında uzman personellerimiz tarafından tasarlanan ve üretimi yapılan perdelerimiz ile evinize ya da işyerinize sipariş verebilirsiniz.

Web sitemiz ve mağazamız istediğiniz zaman sizlerin hizmetindedir. Ucuz Perde Dünyası İzmir ile birlikte istediğiniz ve hayal ettiğiniz perde modellerine kavuşacaksınız. Yeni kelebek desen zebra perde modelleri ile birlikte klasik perdelerin monotonluğundan kurtulacaksınız. Özellikle evlerinizin birçok alanında gönül rahatlığı içerisinde kullanabileceksiniz. İsterseniz yatak odasında isterseniz mutfakta isterseniz de oturma odasında kullanabilirsiniz. İşyerlerinizin ağır ortamından kurtulmak için kelebek desenli zebra perde modellerinden seçebilirsiniz.

Web sitemizi ziyaret ederek dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz. Yapmanız gereken sadece sitemize girmek ve dilediğiniz perde için sipariş oluşturmak. Geri kalan tüm işlemler tecrübeli personellerimiz tarafından sizin yerinize yapılacaktır.

Kolay Kurulum Rahat Temizleme

Zebra model perde çeşitleri için söylenebilecek birçok kolaylık vardır. Bunlardan en öne çıkanı ise kolay kurulumu olmasıdır. Kolay kurulumunun yanında rahat temizleme imkanı işe klasik perdelerin temizleme zahmetinden kurtulacaksınız. Türkiye’nin her yerine bu kolaylığı gönderiyoruz.

Yapısı gereği zebra perdeler isterseniz ışığı tamamen ortadan kaldırır isterseniz de kısmen ışığı kesebilir. Bu kolaylık sayesinde son yıllarda oldukça fazla kullanılan zebra model kelebek desenli perde modellerini sitemizden sipariş verebilirsiniz.

Tüm ürünler firmamız tarafından garanti altında olmakla beraber kolay iade seçeneği ile gönderimi sağlanmaktadır. Alanında uzman ve profesyonel çalışanlarımız tarafından yaşadığınız tüm sıkıntılara çözüm bulabilirsiniz.

Garanti altında olan tüm ürünlerimiz hakkında çalışanlarımızdan bilgi alabilirsiniz. Sitemizi ziyaret ederek yeni kelebek desen zebra perde modellerimizi görebilir ve zebra model perdelerimizden sipariş verebilirsiniz.

Kullanımı ve rahatlığı ile öne çıkan perde modellerimiz ile birlikte evinizde ya da işyerinizde şıklığa ve güzelliğe kavuşacaksınız. Kapıda ödeme ve Türkiye’nin her yerine teslimat fırsatımız ile sizlerin hizmetindeyiz. Tüm model perdelerimiz için sitemizi ziyaret edebilir ya da mağazamıza misafir olabilirsiniz.[/read]

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir