elimi bırakma 14 bölüm 2 fragmanı / Elimi Bırakma Bölüm Fragmanı, 28 Ekim Pazar Özeti, Neler Olacak? - DiziHaberci

Elimi Bırakma 14 Bölüm 2 Fragmanı

elimi bırakma 14 bölüm 2 fragmanı

Elimi Bırakma Bölüm 2. fragmanı! Cenk ile Barış arsında kalan Azra ne yapacak?

 Pazar günleri TRT 1 ekranlarında yayınlanan büyük bir beğeniyle izlenen dizininin başrollerini Alina Boz ve Alp Navruz paylaşıyor. İnsanın dönüp gidebileceği bir evinin, ailesinin olması dünyanın en büyük hazinesi” mottosu ile hareket ederek, aile bağlarının önemini anlatmaktadır. Her şeyle yüzleşecek cesareti bulan Azra'nın İstanbul'a dönmesiyle Cenk'le olan evliliğini bitirip kendine yeni bir hayat kurmak istiyor ancak Feride Çelen'in sağlık sorunlarının ortaya çıkmasının ardından vicdanıyla yeni hayatı arasında kalan Azra ne yapacak. Cenk Barış'la olan meselelerine Azra'yı karıştıracak mı? Her bölümüyle dikkatleri üstüne çeken dizin Elimi Bırakma dizisi bölüm seafoodplus.infonı yayınlandı.

ELİMİ BIRAKMA BÖLÜM seafoodplus.infoNI

Cenk sevdiği kadının mutluluğu için fedakarlık yapmaya devam etmektedir, bir yandan da ona yakın olmadığı için çok acı çeker. Attığı adımlar işleri daha da karıştıracaktır…

Azra’nın aldığı yeni karar Barış’ın pek hoşuna gitmez. Barış yaşadıklarının sonucunda Azra’nın hayatındaki yeri hakkında yeniden düşünmek zorunda kalır. Fakat ummadığı şekilde Cenk ile karşı karşıya kalacaklardır.

Feride hanımsa olan biteni anlamaya çalışmaktadır. Beklenmedik bir tesadüfle Sumru ile Feride baş başa kalır.

Elimi Bırakma bölüm 2. fragmanı final

Elimi Bırakma dizisi final bölümüyle 24 Aralık Salı akşamı TRT 1&#;de olacak. Elimi Bırakma&#;nın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Elimi B&#;rakma final bölümü 2. fragman&#; yay&#;nland&#;. Elimi B&#;rakma'n&#;n son bölümünde neler ya&#;anacak? Elimi B&#;rakma 24 Aral&#;k Sal&#; ak&#;am&#; TRT 1'de

Amerika’da a&#;ç&#;l&#;k okuyan Azra, babas&#;n&#;n do&#;um günü için yurda geri döner. Gelmesiyle birlikte bir gecede y&#;k&#;lan dünyas&#;na kar&#;&#; karde&#;i Mert’le bilinmez diyarlara yelken açar.

Çelen grubunun varisi olan Cenk, Amerika’daki okudu&#;u okuldan at&#;ld&#;&#;&#;n&#;n haberiyle gelir. Cenk, ailesini ve özellikle Feride Han&#;m&#; &#;a&#;k&#;nl&#;&#;a u&#;rat&#;r. Cenk’in asi tav&#;rlar&#; durumu daha da zorla&#;t&#;r&#;r. Cenk’in bu durumu Çelen ailesini büyük sürprizlere gebe b&#;rak&#;r.

Feride Han&#;m, fakirlere yoksullara yard&#;m eder, ailesi için her &#;eyi yapar ve o&#;lunun yaratt&#;&#;&#; bo&#;lu&#;u bu &#;ekilde doldurmaya çal&#;&#;&#;r. Hayat&#;n&#; hep ba&#;kalar&#;na adamakta, torunlar&#;n&#; her &#;eyin üstüne koymaktad&#;r. Ama buna ra&#;men verdi&#;i emekleri bo&#;a gitti&#;ini ailesini tan&#;yamad&#;&#;&#;n&#; görmektedir. Feride Han&#;m &#;imdi de son s&#;nav&#;n&#; ailesi ile verecektir.

Azra ve Cenk'in hayatlar&#; küçük bir tesadüfle kesi&#;ir ancak bu tesadüf hayatlar&#;n&#; birbirine ba&#;layacak olan ilk k&#;v&#;lc&#;m olacakt&#;r.

Elimi Bırakma Bölüm 2. Fragmanı İzle

14

Elimi Bırakma Bölümü 28 Ekim Pazar günü TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Dizininin yeni bölümünde Azra kaçırılıyor. Cenk ise tartaklanıyor… Azra ve Cenk’in heyecan dolu o anlarını izleyiciler merakla bekliyor…

Videodan bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

Peki bölümde neler yaşanacak? Detaylar şöyle. Kardeşini bulmanın sevincini bile daha yaşayamayan Azra, Mert’in kendisini değil Sumru’yu seçmesiyle yıkılır. Azra ne kadar da Mert’ten bir saniye bile ayrılmak istemese de Mert, Azra’nın kendisini terk ettiğini düşünmektedir. Bu durum Sumru ve Azra arasında büyük bir çatışmanın da başlangıcı olacaktır.

Fatma ise Mert’in elinden alınmasıyla en trajik hatırasını yeniden yaşar, çocuğunu geçmişte kaybeden Fatma bir kez daha Mert’i kaybetmenin acısıyla onu tekrar elde etmenin yollarını arayacaktır.

Azra ve kardeşi arasında bağ kurmaya çalışan Cenk içinse Kadir çoktan kötücül planlarını eyleme dökmeye başlamıştır, Kadir Çelen ailesini içten fethetmek için düğmeye basmıştır.

Dizinin Künyesi
Kanal: TRT1
Yapım : Üs Yapım
Oyuncular : Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Seray Gözler Yeniay, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi, İpek Filiz Yazıcı, Cemre Baysel, Emre Bey, Sueda Çil, Yıldırım Şimşek, Emre Ozan, Yiğit Kağan Yazıcı, Özgür Kaymak, Ercan Özdal,
Yönetmen: Sadullah Celen
Yapımcı: Süreyya Yaşar Önal

Cenk Çelen (Alp Navruz)

yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Altan Erkekli, Cihan Ünal gibi usta isimlerden oyunculuk dersleri almıştır. Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde üniversite eğitimini tamamlamıştır. Ceberrut, Arkadaşlar İyidir ve son olarak Fazilet Hanım Ve Kızları dizisinde rol almıştır. Oyunculuğunun yanında yakışıklılığı ve karizmatik tavırlarıyla daha çok dikkat çekmiştir. Elimi Bırakma dizisinde ülkenin en tanınmış yemek fabrikalarından birinin sahibinin oğlu rolüne hayat veriyor.

Azra (Alina Boz)

14 Haziran yılında doğmuştur. Annesi Rus asıllı babası ise Türk olan Alina Boz Moskova’da dünyaya gelmiştir Fakat nüfusa kayıtlı olduğu il İstanbul’dur. 20 yaşında olan oyuncu İkizler burcudur. Paramparça dizisiyle çok fazla dikkat çeken genç yıldızlardan biri olan Alina Boz son olarak Sevda’nın Bahçesi dizisinde rol almıştır.

Feride (Seray Gözler)

27 eylül yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi tiyatro bölümünde mezun eğitimli ve tecrübeli bir oyuncudur. Hayat şarkısı, Zoraki Koca, Sultan, Aynalar, Böyle mi Olacaktı, Yabancı Damat, Süper Baba, Bir tren yolculuğu, Ayaşlı ve Kiracıları ve Çalıkuşu gibi dizi ve filmlerde rol almıştır. Cenk’in söz geçen ve otoriter babaannesi rolüne hayat veriyor.

Serap (Ebru Aykaç)

Dizide Cenk’in annesi Serap karakterine hayat veren Ebru Aykaç; yılında Manisa’da dünyaya gelmiştir. Güneşi Beklerken ve Kırlangıç Fırtınası dizilerinde rol almıştır.

Cansu (Cemre Gümeli)

doğumlu genç oyuncu Bursalı’dır. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sanat ve Kültür Yönetimi bölümünden mezundur. Tatlı İntikam dizisiyle başlayan oyunculuk kariyeri son olarak Servet dizisinde Hande karakterine hayat vermesiyle devam etmiştir. Elimi Bırakma dizisinde Sarp’ın liseden kız arkadaşı.

Batuhan Ekşi (Tarık Yelkenci)

Azmi Yelkenci’nin biricik kıymetli oğlu rolüne hayat veren genç oyuncu Batuhan Ekşi, yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Akademi 35,5’ta oyunculuk eğitimi almıştır. Bir dönem Vahide Perçim ile yaşadığı tartışmayla gündeme gelmiştir. Medcezir, Yaz’ın Öyküsü ve Kırlangıç Fırtınası dizilerinde rol almıştır. Ve son olarak Kalbimdeki Deniz dizisinde izledik.

Ertuğrul Postoğlu (Mert);

Malatya doğumlu oyuncu daha önceden 13 yıl boyunca Kanal D’nin reklamlarında kurumsal bir ses olarak görev yapmıştır. yılları arasında televizyon dünyasıyla tanışmasına rağmen daha çok tiyatroda sahne alan usta oyuncu halen Şehir Tiyatroları’nda rol almaktadır. Usta oyuncunun en son rol aldığı televizyon kariyeri sezonunda Paramparça olmuştur. Başarılı oyuncu en son Diriliş Ertuğrul dizisinde Bahadır Bey karakterini oynamıştır.

Cemre Baysel (Melis);

doğumlu olan genç oyuncu İzmir doğumludur. Trt 1 ekranlarında yayınlanan Yeşil Deniz dizisi ile tanınmıştır. Daha sonra ise İsimsizler dizisinde rol almıştır.

Yiğit Kağan Yazıcı (Mert);

Çocuk oyuncu 1 ocak yılında Mersin’de dünyaya gelmiştir. Daha önce Aşkların En Güzeli ve Unutma Beni’de rol almıştır.

Burak Tamdoğan (Azmi);

1 Ocak Ankara doğumlu oyuncu Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. En son Kaçın Kurası adlı televizyon dizisinde izlediğimiz deneyimli oyuncu daha evvelden Bu Şehir Arkandan Gelecek, Göç Zamanı, Analar ve Anneler, Kara Para Aşk, 6 Mantı, Farklı Desenler, Nefes, Geniş Aile, Küçük Kadınlar, Parmaklıklar Ardında, Kara Yılan ve Adak’ın kadrosunda yer almıştır. En son ise Mehmed Bir ihan Fatihi dizisinde Şahabettin Paşa rolünü oynamıştır.

Gökçe Yanardağ (Hülya);

18 Eylül İstanbul doğumlu oyuncu daha önceden Güz Gülleri, Aşk Meydan Savaşı, Haziran Gecesi, Sıla, Aşk Yakar, Aşk ve Ceza, Hayatımın Rolü, Güneşi Beklerken, Sevdam Alabora ve Tatlı Küçük Yalancılar’ın kadrosunda yer almıştır. En son Hayat Sırları dizisinde Ayşen karakterini oynamıştır.

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

Elimi Bırakma yeni b&#;l&#;m fragmanı (28 Ekim b&#;l&#;m)

Elimi Bırakma fragman videosu 28 Ekim’deki bölümde Azra için olumsuz gelişmelerin yaşanacağını gösterdi. Mert’in tercihleri beklenmedik sonuçları beraberinde getirirken Sumru da şaşkınlığa uğrayacak. İşte Elimi Bırakma dizisi bölüm tanıtımı ve bu haftaki bölümde meydana gelecek olaylar…

ELİMİ BIRAKMA FRAGMAN VİDEOSU

ELİMİ BIRAKMA BÖLÜM ÖZETİ

Kardeşini bulmanın sevincini bile daha yaşayamayan Azra, Mert’in kendisini değil Sumru’yu seçmesiyle yıkılır. Azra ne kadar da Mert’ten bir saniye bile ayrılmak istemese de Mert, Azra’nın kendisini terk ettiğini düşünmektedir. Bu durum Sumru ve Azra arasında büyük bir çatışmanın da başlangıcı olacaktır. Fatma ise Mert’in elinden alınmasıyla en trajik hatırasını yeniden yaşar, çocuğunu geçmişte kaybeden Fatma bir kez daha Mert’i kaybetmenin acısıyla onu tekrar elde etmenin yollarını arayacaktır.

ELİMİ BIRAKMA OYUNCULARI

Azra ve kardeşi arasında bağ kurmaya çalışan Cenk içinse Kadir çoktan kötü planlarını eyleme dökmeye başlamıştır, Kadir Çelen ailesini içten fethetmek için düğmeye basmıştır. Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk'in hikâyesini anlatan Elimi Bırakma'nın başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ gibi ünlü isimler paylaşıyor.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir