zil sesi indir / En Popüler Telefon Zil Sesleri İndir - TeknoVudu

Zil Sesi Indir

zil sesi indir

Hit Zil Sesleri, birbirinden farklı popüler şarkıları bulabileceğiniz güzel bir android zil sesi uygulamasıdır.

Barış YANIK

Barış YANIK -

Hit Zil Sesleri, 35'den fazla yüksek kaliteli zil sesi bulabileceğiniz bir Android zil sesi uygulamasıdır.

Uygulama içinde yer alan en popüler şarkıları, android cihazınıza zil sesi olarak ayarlayabilir, kişilere özel zil sesi olarak atayabilir, bildirim veya alarm uyarısı olarak belirleyebilirsiniz.

Elektronik, klasik, islami, rock, pop ve daha bir çok tarzda sevdiğiniz müzikleri yüksek kaliteli olarak uygulama içerisinde bulabilmek mümkün. Eminem, Daft Punk, Carly Rae Jepsen, Bruno Mars, Avicii, Florida, Miley Cyrus gibi ünlü şarkıcı ve grupların şarkıları da bu uygulama içerisinde mevcut.

Sizde bu zil seslerini kullanmak isterseniz, uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Kolay ses kırpma

Uygulamayı kullanabilmek için herhangi özel beceriye sahip olmanıza gerek yoktur. Her şey son derece basittir: sadece işlem yapmak istediğiniz dosyayı yükleyin, kaydırıcıyı kullanarak kesmek istediğiniz bölümü seçin ve "Kes" seçeneğine tıklayın.

Kademeli ses artırma ve azaltma özellikleri

Uygulama, ses parçalarının ses seviyelerini yavaş bir şekilde artırır veya düşürür. Bu özellik telefon zil sesi oluşturmak için oldukça kullanışlıdır.

Online şarkı kesme

Uygulamamız sayesinde artık bilgisayarınıza herhangi bir ses düzenleme yazımını kurmanıza gerek yok. Bir ses parçasını sadece birkaç tıklama ile tarayıcınız üzerinden hemen kesebilirsiniz. Sadece işlem yapmak istediğiniz dosyayı yükleyin, istediğiniz bölümü kesin ve en son olarak dosyanızı sabit sürücünüze kaydedin.

Tüm dosya formatlarını destekleme

Uygulamamız 'den fazla dosya formatını desteklemekte ve desteklenenler listesine sürekli yeni formatlar eklenmektedir.

iPhone için zil sesleri oluşturma

Uygulama, sadece tek bir tıklama ile iPhone cihazınız için m4r formatında zil sesleri oluşturur, çıktı dosyasını m4r formatında kaydeder ve iTunes üzerinden telefonunuza indirebilmeniz için dosya çalma süresini 40 saniye olarak ayarlar.

Videodan ses çıkarma

Ses Kesici sayesinde bir videodaki sesi çıkarabilirsiniz. Bu araç, özellikle bir film veya müzik videosundaki parçayı almak için idealdir.

Ses Kesici, tarayıcınız üzerinden ses parçalarını kesmek için kullanabileceğiniz online bir uygulamadır. Hız ve istikrar, 'den fazla dosya formatı desteği, kademeli ses artırma ve azaltma, zil sesi kalite ayarları gibi özellikler sunan uygulamamız tamamen ücretsizdir.

iPhone’daki iTunes Store’da zil sesi, SMS tonu ve uyarı tonu alma

iTunes Store uygulamasında zil sesleri, SMS tonları, saat alarmları için başka uyarı tonları ve daha fazlasını satın alabilirsiniz.

Yeni ses tonları satın alma

  1. iTunes Store’da Daha Fazla’ya dokunun, sonra Ses Tonları’na dokunun.

  2. Kategoriye göre göz atın veya belirli bir parçayı ya da sanatçıyı bulmak için Ara’ya dokunun.

  3. Hakkında daha fazla bilgi görmek veya bir örneğini dinlemek istediğiniz bir ses tonuna dokunun.

  4. Bir ses tonunu satın almak için fiyata dokunun.

Apple kimliğinizle satın alınan ses tonlarını yeniden indirme

Başka bir aygıtta ses tonu satın aldıysanız bunları yeniden indirebilirsiniz.

  1. Ayarlar  > Ses ve Dokunuş (desteklenen modellerde) veya Sesler (diğer iPhone modellerinde) bölümüne gidin.

  2. Sesler ve Titreşim Modelleri’nin altında herhangi bir sese dokunun.

  3. Satın Alınan Tüm Tonları İndir’e dokunun. Satın aldığınız tüm ses tonlarını zaten indirdiyseniz veya hiç ses tonu satın almadıysanız bu seçeneği görmeyebilirsiniz.

Ayrıca bakın:iPhone seslerini ve titreşimlerini değiştirme

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası