genç turkcell internet paketleri bedava 2017 / G Salla Kazan Kampanyası

Genç Turkcell Internet Paketleri Bedava 2017

genç turkcell internet paketleri bedava 2017

Daha Fazla Bilgi

  • 19 Mayıs 31 Aralık  tarihleri arasında;
  • Turkcell Yıldızları kampanyasından yararlanabilmek için BiP keşfet bölümünde yer alan Turkcell Yıldızları kanalını takip etmek ve en az 1 BiP’ten her yöne telefon araması veya GNC Galaksi Yıldızı toplaması gerekmektedir. Turkcell Yıldızları kanal takipçileri, kendilerine özel hedefleri doğrultusunda BiP'ten her yöne veya GNC Galaksi Yıldızı hedeflerini yerine getirince Günlük 1 GB kazanacaktır.
  • Hedefler her hafta kanal takipçileri için kendilerine özel tanımlanmaktadır.
  • BiP'ten her yöne arama dakikası veya GNÇ Galaksi Yıldızı sayısı kontrol edilir ve “Durumum” butonuna ortalama 2 saat içerisinde güncel sayı yansır.
  • Hedefe ulaşan kullanıcı Turkcell Yıldızları kanalı içerisinde içerisinde yer alan “Hediyemi Al” butonuna tıklayarak hediyesi olan Günlük 1 GB hediyesini kazanacaktır. 
  • Kampanya dahilinde yaptığınız dakikalar;
    - Önce BiP'ten her yöne arama dakikaları mevcut paketinizden düşer
    - BiP'ten her yana dakikanız yoksa paket/tarife dakikalarinizdan düşer
    - Tanımlı dakikalarınız olmaması dahilinde ek olarak paket/tarifenize göre ücretlendirilir.
  • Turkcell Yıldızları Kampanyası her hafta başlayıp ilgili haftanın pazar günü ’da biter. 
  • BiP üzerinden atılacak bilgilendirme mesajı yalnızca o hafta Turkcell Yıldızı olarak seçilen kullanıcılara özeldir.
  • Turkcell Yıldızları (BiP Kullan Kazan Kampanyası) kampanyasından bir müşteri ilgili hafta içerisinde yalnızca 1 kez faydalanabilir, hediye olarak Günlük 1 GB kazanacaktır. 
  • Turkcell Yıldızları içerisinde bulunan kampanyalardan faturalı, ön ödemeli; bireysel ve kurumsal Turkcell müşterileri faydalanabilir.
  • Hediye internet yurt içi kullanımlarda geçerlidir, kullanılmadığında sonraki dönemlere devretmez, 3. kişilere transfer edilemez, ticari gelir elde etmek amacıyla kullanılamaz, satılamaz.
  • Diğer BiP kampanyalarından yararlanan müşterilerimiz de Turkcell Yıldızları kampanyası faydalarından yararlanabilir.
  • Hediyelerin kullanımı mevcut ücretli paketlerden önceliklidir ve kullanım hakları sona erdiğinde müşteriler kendi tarife/kampanyaları üzerinden ücretlendirilir.
  • Turkcell, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin internet paketleri ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. 
  • Kampanya kuralları nelerdir?

    Kampanya her hafta Pazartesi arasında başlayıp, 'da sona ermektedir. Kampanya süresince Turkcell Yıldızları Kanalını takip etmek ve haftalık olarak belirlenen BiP'ten her yöne arama dakikası veya GNC Galaksi Yıldızı toplama hedeflerini gerçekleştirmek gerekmektedir. 

  • Kampanyadan nasıl faydalanabilirim?

     BiP tarafından belirlenen belirli sayıdaki kişiler her hafta Turkcell Yıldızı seçilerek, kendilerine özel BiP'ten her yöne arama dakikası veya GNÇ Galaksi Yıldızı toplama hedeflerini yerine getirince Günlük 1 GB kazanacaktır. Hediyenizi almak için hedefe ulaştıktan sonra "Hediyesimi Al" butonuna basmanız yeterlidir. Turkcell Yıldızları kampanyasından yararlanabilmek için BiP keşfet bölümünde yer alan Turkcell Yıldızları kanalını takip etmek ve en az 1 kez mesaj atmış olmak gerekmektedir. 

  • Kampanyadan belirli bir süre boyunca yararlanamayacağım bilgisini alıyorum, bunun sebebi nedir?

    Kampanya süresi olan 1 hafta boyunca göndermiş olduğunuz mesajları gönderdiğiniz kişilerden gelen şikayetler göz önüne alınmaktadır. Özellike rehberinde yer almadığınız kişilerden rahatsız edici, uygunsuz mesaj attığınıza yönelik şikayetler olması durumunda kampanyadan hariç tutulacaksınız. Üst üste çok fazla mesaj atmanız durumunda, günlük ve dakikalık limitleri aştığınızda da kampanya kurallarını ihlal etmiş sayılırsınız. Keşfet'te yer alan Turkcell Yıldızları kanalına geldiğinizde ne kadar süre boyunca kampanyadan yararlanamayacağınız bilgisi sizinle paylaşılacaktır. 

  • Kampanya faydalarını ne zaman kullanmaya başlarım?

    Kampanyanın hediyesi olan Günlük 1 GB hediyesi hattınıza yüklendiği zaman size Turkcell Yıldızları servisi üzerinden bilgilendirme yapılacaktır. Tanımlamanın ardından 24 saat içerisinde hediyenizi kullanabilirsiniz. 

  • Kullanmadığım kampanya faydaları bir sonraki aya devreder mi?

    Hayır, devretmez. Kazanılan hediyeler sadece yurt içinde ve paketin süresi boyunca kullanılabilir. Devretmek veya bir başka kullanıcıya transfer etmek mümkün değildir.

  • Kampanya dâhilindeki faydalarım bitince bilgilendirme yapılacak mı?

    Evet, ilgili takvim ayı içerisinde kullanım haklarınızda %80’e ve %’e ulaştığınızda tarafınıza bilgilendirme yapılır. BiP uygulaması yüklü olduğu sürece bildirimler BiP’ten gidecektir. Eğer uygulama bir sebeple bu süre içerisinde silindiyse ise SMS ile bilgilendirme yapılır.

  • Kampanyadan kazandığım faydaların kalan miktarı ve geçerlilik süresini nasıl öğrenebilirim?

    Hediye internet paketinizden kalan miktarı Turkcell Uygulaması üzerinden veya ’a KALAN yazıp SMS göndererek öğrenebilirsiniz.

  • Hattımı başka bir numaraya yönlendirdiğimde kampanya faydalarım geçerli olur mu?

    Maalesef, hattınızı başka bir numaraya yönlendirdiğinizde kampanya faydaları geçerli olmaz

  • Numara değişikliği, devir, faturasız hatta geçiş, numara taşıma, borç nedeniyle hattın kapanması, kendi isteğiyle hat kapama veya fatura dönem değişikliğinde faydalar devam eder mi?

    Numara DeğişikliğiDevam eder
    DevirDevam etmez
    SIM Kart DeğişikliğiDevam eder
    Ödeme Tipi DeğişikliğiDevam etmez
    Borçtan Dolayı KapamaDevam eder
    İptalden Sonra Hattı Geri AlmaDevam etmez
    MNT ile Gidip\Gelen Müşteri
    Devam etmez
    Hat KapamaDevam etmez
  • İptal işlemi yapıldığında kampanyadan kalan haklar süre sonuna kadar kullanılmaya devam eder mi?

    İptal işlemi yapıldığında hattınıza tanımlanmış hediyeler var ise anında iptal olur.

  • Kampanya iptalinde veya taahhüt bitiminde tarifem değişir mi, nasıl ücretlendirilirim?

    Kampanya bitiminde mevcut tarifeniz üzerinden ücretlendirilirsiniz.

Turkcell Yıldızları (BiP Kullan Kazan Kampanyası)

Turkcell Yıldızları (BiP Kullan Kazan Kampanyası)

Ücretsiz

Turkcell Yıldızları (BiP Kullan Kazan Kampanyası) hizmetimizi almak için lütfen GSM numaranızı ve Turkcell Şifrenizi girerek işleminizi onaylayınız.

Success

Çıkış yapmak istediğinize emin misiniz?

Oturumunuz Kapanıyor

Aşağıdaki süre içerisinde anasayfaya yönlendirileceksiniz

Daha Fazla Bilgi

  • Salla Kazan G kampanyası 19 Mayıs günü başlamıştır.
  • Salla Kazan Kampanyasından Turkcell bireysel ve kurumsal, faturalı ve Hazır Kart, aktif, ses ve data (Superbox aboneleri hariç) aboneleri yararlanabilir. Bu kitlede olup, halihazırda G abonesi olmayan aboneler, G Salla Kazan Kampanyası’na katılıp hediyelerini aldıklarında G aboneliğine kayıt edilir.
  • Turkcell'e yeni katılan aboneler bir sonraki Çarşamba’dan itibaren kampanyaya katılabilirler. 29 Eylül tarihi itibari ile hediye alma hakkı her Çarşamba yenilenir ve mevcut haftanın hediyeleri Salı ’a kadar geçerli olur. Salı arasında kullanılan haklar için yeni haftaya göre teklif sunulmaktadır.
  • Belirtilen bilgi ve kriterlere göre seçilecek abonelere, dönemsel olarak Turkcell Uygulaması uygulaması üzerinden kampanyaya katıldıkları anda 2 hediye seçeneği sunulup, abonenin hediyesini seçmesi talep edilerek seçilen hediye aktiflenir. Hediye seçme opsiyonundan faydalanmak için müşterilerin cihazlarında Turkcell Uygulaması uygulamasının IOS ve Android v ve üzeri sürümlerinin yüklü olması gerekmektedir.  
  • Kampanya kapsamında verilen faydalardan kalan miktarın sorgusu Turkcell Uygulaması üzerinden ve SMS ile yapılabilir.
  • Turkcell Uygulaması, kalan kullanımlarınızı kontrol edebileceğiniz, fatura detaylarınıza bakıp ödeme yapabileceğiniz, TL yükleme, hat ayarı yapma, paket satın alma gibi işlemlerinizi kolayca yapabileceğiniz Turkcell uygulamasıdır. Detaylı bilgi almak ve uygulamayı indirmek için tıklayınız.
  • Cihazınızın ve SIM kartınızın G uyumlu olup olmadığını kontrol etmek için G yazıp 'a SMS atabilirsiniz. Cihazınız G uyumlu değilse Turkcell'in avantajlı cihaz tekliflerini inceleyebilirsiniz. G uyumlu SIM kartınızı Turkcell Mağazalarından alabilirsiniz.
  • Hediyelerin kullanım hakkı, hediye aktivasyon SMS'i sonrasında başlar.
  • Hediyelerin kullanımı mevcut ücretli paketlerden önceliklidir ve kullanım hakları sona erdiğinde abonelerimiz kendi tarife/kampanyaları üzerinden ücretlendirilir.
  • Hediye paketlerin abonelere dağılımı istatistiksel modellere göre oluşturulmuş şu gruplara göre yapılacaktır; son 1 ay boyunca internet kullanımı >= MB ve dakika kullanım süresi>= dakika olan ve aktif Turkcell bireysel ve kurumsal Hazır Kart ses ve data aboneleri, son 1 ay boyunca internet kullanımı >= MB ve dakika kullanım süresi
  • Kampanyaya nasıl katılabilirim?

    Turkcell Uygulaması'nda Salla Kazan ekranında telefonunuzu sallayarak kampanyaya katılabilirsiniz. Telefonunuzun hareket algılama özelliği yoksa ilgili ekrandaki butona basarak kampanyaya katılabilirsiniz. Kampanya dahilinde her hafta hediye kazanma şansınız bulunmaktadır. Her haftanın hediyesi için yukarıda anlatılan işlemi tekrarlamanız gerekmektedir.

  • Kimler yararlanabilir?

    Kampanyadan Turkcell Bireysel ve Kurumsal, Faturalı ve Hazır Kart, Rahat hat, aktif, ses ve data  (Superbox aboneleri hariç) aboneleri yararlanabilir. Kampanyaya birden fazla hattınızla katılabilirsiniz.

  • Kampanya içeriği ve özellikleri nelerdir?

    Kampanya dâhilinde Turkcell Bireysel ve Kurumsal, Faturalı ve Hazır Kart, aktif, ses ve data aboneleri, her hafta Turkcell Uygulaması üzerinden bir hediye kazanabilir.

  • Kampanya faydalarını ne zaman kullanmaya başlarım?

    Kampanyadan kazandığınız faydalar ve haklar hattınıza tanımlandığında SMS ile bilgilendirileceksiniz. SMS bilgilendirmesi sonrasında faydalarınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

  • Kampanyadan yararlanacak abone sayısına ilişkin sınır var mı?

    Hayır, sınır bulunmamaktadır.

  • Nasıl ücretlendirilirim?

  • Salla Kazan hediye alma hakkım ne zaman yenilenir?

    Salla Kazan’da hediye alma hakkınız 29 Eylül ’den itibaren her Çarşamba günü yenilenir. Haftalık hediyenizi Salı günü ’a kadar kullanabilirsiniz. Salı arasında kullanılan haklar için Çarşamba ile başlayan yeni haftaya göre teklif sunulmaktadır.

  • Kampanyayı nasıl iptal ederim?

    Kampanya faydalarının iptalini Turkcell çağrı merkezi veya Turkcell Mağazaları üzerinden yapabilirsiniz. İptal işlemi yapıldığında kampanya faydaları sona erer.

  • Kullanmadığım kampanya faydaları bir sonraki aya devreder mi?

    Kullanım süresi içinde kullanmadığınız faydalar bir sonraki aya devretmez.

  • Kampanya dâhilindeki faydalarım bitince bilgilendirme yapılacak mı?

    Kampanyadan kazanılan faydaların tamamı kullanıldığında SMS ile bilgilendirileceksiniz.

  • Kampanya kapsamında kazandığım faydalar başka bir hatta transfer edilebilir mi?

    Kampanya kapsamında sadece paylaşılabilir faydalar başka bir hatta transfer edilebilir..

  • Hediye seçme özelliği nedir?

    Hediye seçme özelliği ile Turkcell Uygulaması uygulaması üzerinden Salla Kazan ile telefonunuzu salladıktan sonra karşınıza çıkan 2 hediyeden dilediğinizi seçebilirsiniz. Seçtiğiniz hediye hattınıza tanımlanacaktır. Hediye seçme opsiyonundan faydalanmak için cihazınızda Turkcell Uygulaması uygulamasının IOS ve Android v ve üzeri sürümlerinin yüklü olması gerekmektedir.  

  • Ödeme tipimi değiştirirsem kampanyadan yararlanmaya devam edebilir miyim?

    Hazır Kart müşterisiyken faturalı hatta geçmeniz durumunda ve faturalıdan Hazır Kart'a geçmeniz durumunda kampanyadan yararlanmak için tekrar Turkcell Uygulaması'ndan giriş yapıp kampanyaya katılmanız gerekmektedir.

    Ödeme tipi değişikliklerinde mevcut ödeme tipinize dair verilmiş haklar kaybedilir.

  • İftardan sahura internet hediyelerinin detayları nedir?

    Ramazan dönemi boyunca kampanyadan kazanılan İftardan Sahura Günlük 1GB, İftardan Sahura Haftalık 1GB Youtube, İftardan Sahura Haftalık 1GB Instagram, İftardan Sahura Haftalık 1GB paketlerini kullanabilir. Günlük iftardan sahura internet paketleri hediye aktivasyon SMS’i alındıktan sonra 24 saat içinde – saatleri arasında geçerlidir. Haftalık iftardan sahura paketleri ise hediye aktivasyon SMS’i alındıktan sonra 7 gün boyunca sadece – saatleri arasında geçerlidir.

  • Hattımı başka bir numaraya yönlendirdiğimde kampanya faydalarım geçerli olur mu?

    Hattınızı başka bir numaraya yönlendirdiğinizde kampanya faydaları geçerli olmaz.

  • Numara değişikliği, devir, ödeme tipi değişikliği, numara taşıma, borç nedeniyle hattın kapanması, kendi isteğiyle hat kapama veya fatura dönem değişikliğinde faydalar devam eder mi?

    Salla Kazan'dan kazanılan faydalar fatura dönem değişikliğinde devam eder. Numara değişikliği, devir, numara taşıma, borç nedeniyle hattın kapanması, ödeme tipi değişikliği ve kendi isteğiyle hat kapama durumlarında faydalar devam etmez.

  • Konuşma kampanyaları için Özel Servis Numaraları, ’lü Aramalar ve konferans görüşmeleri

    • Her yöne paketlerdeki konuşma hediyeleriniz ‘lü aramalarda geçerli, özel servis numarası aramalarında geçerli değildir.
    • Turkcell içi paketlerdeki konuşma hediyeleriniz ’lü aramalarda veya özel servis numarası aramalarında geçerli değildir.
    • Konuşma faydaları konferans görüşmelerinde geçerlidir.
  • Hattımda hız kısıtlı paket varsa bu kampanya kapsamında tanımlanan internet paketi hız kısıtını kaldırır mı?

    Evet, hız kısıtını kaldırır.

  • Aynı anda birden fazla fayda tanımlı olduğunda iki fayda aynı anda kullanılabilir mi?

    Hediyelerin kendi geçerlilik süreleri esastır. Birbirlerine eklenmezler.

  • "Uygulama markette geçerli hediye para” hediyesinin detayları nedir?

    Hediye para, cep telefonu numaranız ile App Store ve GooglePlay’de yaptığınız alışverişlerde geçerli paradır. Kredi kartı bilgilerini paylaşmaya ihtiyaç duymadan güvenli ve hızlı alışverişin en kolay yoludur. Tanımlanan hediye para 7 gün içerisinde kullanılabilmektedir. IOS kullanıcısıysanız AppStore’da, Android kullanıcısı iseniz Google Play’de harcayabileceğiniz TL yüklenir. Tanımlanan hediye parayı kullanabilmeniz için Mobil Ödeme’nizin açık ve Mobil Ödeme tanımınızın da cihaz üzerinden yapılmış olması gerekmektedir. Daha önce kendi talepleri doğrultusunda hatlarını Mobil Ödeme’ye kapattıran müşterilerimiz, Paycell Müşteri Hizmetlerini ( 60 60) arayıp ya da AC yazıp ’ye SMS göndererek hatlarını kolayca Mobil Ödeme’ye açabilir.

    • Hediye paraya ait tüm hak ve sorumluluklar hat sahibine aittir, hiçbir şekilde devredilemez.
    • Söz konusu hak sadece akıllı telefon cihaz kredisi kullanan müşterilere 1 defaya mahsus olmak üzere tanınacaktır.
    • Kazanılan hediye para kullanım süresi 7 gündür.
    • Kullanım süresi içinde kullanmadığınız faydalar bir sonraki aya devretmez.
    • Hediye para nakde çevrilemez, iade edilemez ve değiştirilemez.
    • Kampanyadan sadece bireysel hatlı aboneler yararlanabildiği için Kurumsal hatta geçişlerde hediye para aktarılamamaktadır.

    Salla Kazan ile Hediye Para kazanan Android telefona sahip müşteriler, 10 TL’lerini Google Play üzerinden yapacağı alışverişlerde; iOS telefona sahip müşteriler, 10 TL’lerini AppStore, iTunes & Apple Music üzerinden yapacağı alışverişlerde kullanabilirler. iOS cihazdan Android cihaza ya da Android cihazlardan iOS cihazlara geçişlerde tanımlanan hediye para kullanılamaz.

    Mobil Ödeme tanımı Apple kullanıcılarında şu şekilde yapılmaktadır:

    1. Ayarlar menüsüne giriniz.
    2. Apple kimliği sekmesinden Ödeme ve Teslimat sekmesine tıklayınız.
    3. Açılan ekranda ödeme yöntemi olarak Mobil Ödeme seçeneğini seçiniz.
    4. Çıkan formdaki bilgileri doldurup ileri seçeneğini seçiniz.
    5. Telefonunuza gelen SMS’teki doğrulama kodunu istenen alana girdikten sonra Turkcell Mobil Ödeme tanımınız yapılmış olacaktır.

    Mobil Ödeme tanımı Android kullanıcılarında şu şekilde yapılmaktadır:

    1. GooglePlay üzerinden sol üst köşeden Hesap menüsüne giriniz.
    2. Hesap menüsünden “Ödeme Yöntemleri” seçiniz
    3. Paycell I Turkcell Mobil Ödeme ödeme yöntemi olarak eklendiğinde tanımınız yapılmış olacaktır.
G Salla Kazan Kampanyası

G Salla Kazan Kampanyası

Ücretsiz

G Salla Kazan Kampanyası hizmetimizi almak için lütfen GSM numaranızı ve Turkcell Şifrenizi girerek işleminizi onaylayınız.

Success

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir