yataklı sandıklı kanepe fiyatları / Yataklı Koltuk Modelleri ve Fiyatları | Enza Home

Yataklı Sandıklı Kanepe Fiyatları

yataklı sandıklı kanepe fiyatları

Yataklı Kanepe

Her insan için evinin salonu ya da oturma odası önemlidir. Bu odalarda genel olarak kullanılan mobilya türü de koltuklardır. Geçmiş zamanlardan beri evlerde büyük bir yere sahip olan koltuklar, zamanla ve teknolojinin gelişmesiyle birçok yönden farklılıklara uğrar. Bu farklılıklardan en dikkat çekeni açılır kapanır olmasıdır. Bu açılır kapanır tasarımlar salonda ya da oturma odalarında kullanım için oldukça uygun bir mobilyadır. Gün içerisinde misafir ağırlayacağız ya da mekanizmaları sayesinde kolayca katlanır kanepeyatak yaşam alanlarında sizlere büyük avantaj sağlar. Bu sayede gece yatıya kalacak olan misafirlerinize oldukça rahat bir uyku sunabilirsiniz. Evde vaktin büyük bir bölümü oturma odasında geçirilir. Bundan dolayı da bu alandaki eşyaların rahat ve kullanışlı olması oldukça önemlidir. Rahat bir yataklı kanepe, halı ve yastık seçimi gibi ürünlerin alınması için iyi bir plana ihtiyaç duyulur. Bütün bu eşyaların arasında yataklı çekyat, hem kullanışlı, hem kolay temizlenebilir hem de rahat olmaları açısından iyi bir tercih olabilir. Günlük hayatın hemen hemen her noktasında ihtiyaç duyulan bu ürünler, günlük hayatta rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yalnızca ev ortamında değil ofis gibi çoğu iş yerinde de kullanılabilen yataklı bazalı koltuklar, hayatlarında rahatlıklarına önem veren kişiler için ilk tercihlerden olabilir. Ayrıca bu ürünler sayesinde oturma odalarından televizyon izlerken uyuyakalmak dert olmaktan çıkar. Konforlu ve kullanışlı bir mobilya olan bunlar sizlerin rahat olmanız amacı ile üretilir. Ayrıca her zevke uygun şekilde tasarlanması ile de her eve ya da her mekana uygun ürün modeline kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Takımlarınıza ek olarak da tercih edebileceğiniz bu mobilyalar, aldığınız ortamda bir bütünün oluşmasını sağlar. Neredeyse herkes tarafından tercih edilen tasarımlar arasında yer edinir. Bunlar günlük yaşamın koşuşturması sırasında ya da sonrasında rahatlık arayan kişiler için birebir ürünler arasında yer alır. Ayrıca bunların dönüştürülmesinin yanı sıra iç kısımlarında yer alan bölmeler de sizlere oldukça geniş bir saklama alanı sunar. Yataklı kanepe modellerinde gelebilecek olan misafirleriniz için ihtiyaç duyabileceğiniz çarşaf ve yorgan gibi birçok eşyayı bulundurabilirsiniz.

Dikkat Çekici Yataklı Kanepe Modelleri

Dikkat Çekici Yataklı Kanepe Modelleri

Birçok ortama uyum sağlayabilen yataklı sandıklı kanepeler, oldukça zengin ürün seçeneklerine sahiptir. Farklı tarzlara ve isteklere göre üretilenler arasında istediğiniz seçeneğe uygun fiyata sahip olabilirsiniz. Bunlar arasından tek kişilik yataklı kanepeleri tercih edebileceğiniz gibi çift kişilikli ve üçlü tasarımlar arasından istediğiniz tasarımları tercih edebilirsiniz. Almak istediğiniz alana bağlı olarak bu evinize uygun olan seçeneğini alabilirsiniz.. Renkli ürün almak isteyenler için seçenekler arasından canlı renklere sahip farklı tasarımlar da bulunur. Bu modeller ile kullanım alanlarında dikkat çekici bir görüntünün oluşmasını sağlayabilirsiniz. Tam tersi şekilde daha koyu renk tonlarından hoşlanan kişiler için de farklı yataklı modern kanepe bulunur. Bu koltukların sahip olduğu modern çizgiler sayesinde daha zarif bir ortam elde etmek mümkündür. Farklı müşterilere hitap eden alternatifler arasında farklı ortamlarda kullanılmaya uygun seçenekleri de yer alır. Evinizin salonuna ya da oturma odasına modern bir hava katacak olan 3’lü yataklı kanepe eşsiz tasarımlara sahiptir. Özellikle gri, siyah ve sarı renk tonlarındaki bu üçlü, tekli alternatifler ile tamamlayabilirsiniz. Salon ve oturma odaları için tasarlananların yanı sıra küçük boyutlardaki seçenekleri bulunur. Bu modeller ise çalışma odasında ya da iş ortamında bulunan odanızda sizlere rahat bir şekilde dinlenebileceğiniz alan oluşmasını sağlar. Bu yavru yataklı kanepe modelleri, farklı renk seçeneklerine sahiptir. Yaşam alanlarında bunları kullanırken dekoratif kırlentler ile kombinleyebilirsiniz. İkili yataklı kanepe salon, oturma odası ya da ofis gibi ortamlarda kolay bir şekilde kullanabileceğiniz ürünlerden birisidir. Bunlar hem yatak haline gelebilmesi, hem de barındırdıkları ek alanlar sayesinde sizlere kaliteli ve işlevsel bir kullanım sunar. Üçlü tasarımlar ise salon gibi büyük alanlarda yer edinen en önemli parçalar arasında yer alır. Özellikle geniş bir aileye sahip olan kişiler için oldukça kullanışlı bir tasarımdır. Bunlar arasında köşe takımları da dikkat çeker. Bu köşe modelleri, L şeklinde, U şeklinde ya da T şeklinde olabilir. Almak istediğiniz yerin bir köşesini kaplayan bu modeller, sizlere geniş bir oturma alanı sunar. Açılarak kullanılan bu takımlar, yine sizler için oldukça kullanışlı bir seçenek olabilir. Sandıklı modeller de müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Çünkü özellikle geniş aileye sahip kişilerin mevsimsel olarak değiştirdiği birçok alternatif bulunur. Bunları depolayabilmek için de sandıklı modeller oldukça idealdir. Ayrıca yatıya kalacak misafiriniz için de gerekli olan çarşaf, yastık ve yorgan gibi ürünleri de orada saklayabilirsiniz.

Müşteri Yorumları ile Yataklı Kanepe Tavsiyeleri

Müşteri Yorumları ile Yataklı Kanepe Tavsiyeleri

Gün içerisinde yaşanılan koşuşturmanın yorgunluğunu ve stresini ortopedik yataklı kanepeye uzanarak atmak oldukça rahatlatıcıdır. Bundan dolayı da satın almadan önce dikkat edilmesi gereken birçok husus bulunur. Bu hususlardan ilki ihtiyacınıza göre olan bir tekli yataklı kanepe modelini tercih edebilirsiniz. Eğer çok sık yatıya misafiriniz geliyorsa, 4’lü yataklı kanepe seçeneklerini deneyebilirsiniz. Bu sayede sizlere yatıya gelen misafirlerinizi rahat ettirecek şekilde ağırlayabilmeniz mümkündür. Bir diğer dikkat edilmesi gereken husus ise kendi zevkinize ve evin sahip olduğu tarza uygun bir bazalı yataklı kanepe modeli bulabilirsiniz. Ürünlerin modeli, rengi tasarımı gibi detaylar kullanacağınız alanın tarzınıza uygun olmalıdır. Yine tercih edeceğiniz modellerin rengi ve modellerin yapısı seçimlerinde önemli rol oynar. Tasarımların sağlam bir iskeletten oluşması sizlere daha uzun süreli bir kullanım sağlar. Bundan dolayı satın almadan önce ürünlerin sağlamlığını kontrol etmelisiniz. Ayrıca beğendiğiniz ürünlerin üretiminde kullanılan malzemeye de dikkat etmeniz gerekir. Birbirinden farklı özelliklerde ve farklı kumaşlarda birçok farklı seçenek karşınıza çıkar. Bu yüzden doğru bir seçim yapmak oldukça önemlidir. Ürün seçiminde kullanacağınız ortama uyum sağlayan bir modelin olması gerekir. Eğer seçeceğiniz yataklı kasalı kanepe, evinizin genel ortamına uymaz ise ortaya şık bir görüntü çıkmaz. Bir başka önemli husus da tercih etmek istediğiniz modelin kumaşıdır. Bunların yapımında farklı kumaş yapıları kullanılır. İhtiyacınıza ve zevkinize göre keten kumaş, kadife kumaş, deri kumaş ve gabardin gibi kumaş türleri bulunur. Bu kumaş türleri arasında yine kendi tercihinize göre seçim yapmakta fayda vardır. Çünkü her kumaş farklı özelliklere sahip olmakla birlikte görüntü olarak da farklılıklar içfunduszeue.info seçimi yaparken renk seçimi çok etkileyici bir faktördür. Seçtiklerinizin rengi evdeki diğer mobilyalar ile uyumlu olması önemlidir. Diğer mobilyalar ve odanın duvar rengi ile bir bütün içerisinde olması belirleyici bir etkendir. Sakin bir görüntüyü seviyorsanız daha soft renk tonlar; oldukça canlı ve hareketli biriyseniz de daha canlı renk tonlarını tercih edebilirsiniz. Bunlara ek olarak ürünü ne kadar sıklıkla kullandığınız da büyük bir öneme sahip olabilir. Çok sık kullandığınız bir ortam için yıkanan yataklı kanepe tercihinde bulunabilirsiniz. Ayrıca almak istediğiniz alan için tasarlamış olduğunuz bir dekorasyon şekli bulunuyorsa buna uygun modelleri incelemeniz de fayda vardır.

Kaliteli ve Kullanışlı Yatak Kanepe Seçenekleri

Kaliteli ve Kullanışlı Yatak Kanepe Seçenekleri

Evlerde ya da iş ortamlarında kullanılabilen kolsuz yataklı kanepeler hem sizler için, hem de misafirleriniz için şık bir görüntü sunmaktadır. Ürünlerin rahatlığı kadar temizliği de önemli bir yere sahiptir. Ev ortamında en çok kullanılan mobilyalar arasında r gelir. Gün sonunda yorgunluğunuzu atarken, sevdikleriniz ile güzel ve eğlenceli bir geçirirken genellikle bu ürünleri kullanabilirsiniz. Bu kadar sık kullanıldığından dolayı da modeller, kolay bir şekilde kirlenebilir. Bu kirlenmenin yanı sıra kahve, çay, süt, yağ gibi içecek ve yiyeceklerin de dökülebilmesi de oldukça mümkündür. Bunun için de ürünleri alırken kolay temizlenebilir olmasına dikkat etmeniz gerekir. Bu durumu kolay bir hale getirebilmek için de kolay silinebilir yapıdaki kumaş türlerini ve modellerini tercih etmelisiniz. Çalışan kişiler de devamlı olarak çalıştığından dolayı çok sık ve detaylı bir koltuk temizliği yapması her zaman mümkün olmayabilir. Bu yüzden silinebilir bir kumaşa sahip olması onlar için de büyük bir kolaylık sağlar. Ayrıca yatak olan kanepe modellerinin temizliği için profesyonel bir ekip ile yapabileceğiniz gibi bu temizliği siz de üstlenebilirsiniz. Ürünün temizliğini siz yapacaksanız ilk dikkat etmeniz gereken şey, modelin malzemesine ve kumaş türüne uygun olan temizlik seçeneğini bilmek olmalıdır. Bunu öğrenebilmek için kullanma talimatını okuyabilirsiniz. Temizlik sırasında kullandığınız temizlik malzemelerine dikkat etmek gerekir. Çünkü seçmiş olduğunuz temizlik ürünü, ürünü kumaş türüne uygun olmayabilir. Böyle olduğu takdirde ferforje yataklı kanepeniz kullanılamaz bir hale gelebilir. Ürünlerin temizleme işleminde deterjan kullanacaksanız, temizliği eliniz ile yapmak zorunda kalırsınız. Aldığınız ürün eğer fermuar ile çıkarılabilir bir yapıda değilse temizliğinde çamaşır makinesi kullanmanız da imkansız hale gelebilir. Geniş yataklı kanepeyi silmeye başlamadan önce süpürge yardımıyla ürünün üzerinde bulunan tüyleri almanız gerekir. Daha sonra bir deterjan yardımıyla ürünü silmeye başlayabilirsiniz. Farklı modellere ve farklı özelliklere sahip olan ürünlerin temizliği seçeceği değişiklik gösterir. modelinin özelliklerine göre değişir. Kendi hayat şartlarına ve tercihlerinize göre seçeceğiniz ürüne rahatlıkla karar verebilirsiniz. Yataklı kanepe takımları temizliğinde deterjan kullanmak istemiyorsanız da beyaz sirke ve karbonat yardımıyla doğal yollardan temizleyebilirsiniz. Deri tasarıma sahip olanları Arap sabunu ile yıkamak daha doğru bir tercih olabilir.

Bütçenize Uygun Yataklı Kanepe Fiyatları

Bütçenize Uygun Yataklı Kanepe Fiyatları

Yataklı kanepe modelleri ve fiyatları da değişiklik gösterir. Farklı modeller ile her kanepe bütçeye hitap eder. Almak istediğiniz alana uygun seçim yaparken birbirinden farklı modeller arasında uygun ve konforlu modeli tercih etmek alternatifler ile mümkündür. İsterseniz oturma odasında isterseniz salonunuzda isterseniz de çalışma odasında rahatlıkla kullanabileceğiniz yaylı yataklı kanepe çeşitlerinde geniş fiyat alternatifi bulunur. Farklı zevklere hitap eden bunlar yine farklı fiyatlar ile müşterilerin hizmetine sunulur. Dar alanlarda az yer kaplayan modellerin yanında gösterişli ve dikkat çekici renklerde seçeneklerde bulunu. Bu ürünler hafif bir yapıya sahip olmalarından ötürü istediğiniz yere koyabilirsiniz. Ayrıca arka ve kol kısımlarını açarak kolay bir şekilde dönüştürebilirsiniz. Bu şekilde istediğiniz misafirinizi rahat şekilde ağırlayabilirsiniz. Uygun fiyatlarla sahip olabileceğiniz çift yataklı kanepelerin yanı sıra salonlarında kullanabileceğiniz üçlü ve ikili seçenekler herkesin bütçesine hitap eder. Satın alacağınız ahşap yataklı kanepenin sahip olduğu kumaş türü de fiyatın belirlenmesinde etkili olur. Normal kumaşlara göre deri ya da hasır da eklendiğinde fiyat daha farklı şekilde karşınıza çıkabilir. Hem misafir ağırlama, hem de vakit geçirmek için salonlar ya da oturma odaları evin en önemli alanlarından birisidir. Bundan dolayı belirli bir düzen oluşturulabilir. Bu düzeni de hem işlevsel olması, hem de rahat olması bakımından kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Pratik yataklı kanepe televizyon izlerken daha rahat ve keyifli olabilirsiniz. Ayrıca modern bir görünüm ve desene sahip olan bu ürünler ile evinizin havasını değiştirebilirsiniz. Markasına göre fiyat aralığı da değişen ürün çeşitlerinden kendinize uygun olanı seçebilirsiniz. Küçük bir alana sahip evler için de oldukça işlevsel olan ürünler sayesinde hem daha az yer kaplanmış olur, hem de rahatlığınızdan ve şıklığınızdan ödün vermemiş olursunuz. Fonksiyonel bir kullanıma sahip olan yataklı L kanepe ile evlerinizi kullanışlı ve konforlu bir şekle dönüştürebilirsiniz.

Rahat ve Konforlu Yataklı Kanepe Çeşitleri

Rahat ve Konforlu Yataklı Kanepe Çeşitleri

Gün içinde çokça zaman geçirilen yerlerden birisi olan yataklı kanepe çeşitleri, diğer birçok ürün gibi sağlık üzerinde etkili olabilir. Tarzına ve modeline baktıktan sonra ürün seçerken dikkat edilmesi gereken bir diğer ve en önemli husus sağlıktır. Bu ürün seçenekleri akşam oturmalarında size istediğiniz konforu ve rahatı verir. Tercihinize göre evin herhangi bir alanında kullanabilirsiniz. Oturma odaları için özellikle bu modeller tercih edilir. Şık tasarımıyla evin havasını değiştirir. Trendyol’dan yataklı kanepe kampanyalarını inceleyerek uygun fiyata sahip olabilirsiniz. Birçok kişi gün içerisinde yaptıkları işten dolayı sırt ve boyun ağrısı çeker. Bu sırt ve boyun ağrısı da beraberinde pek çok sağlık sorununu getirir. Bu sağlık sorunlarının önüne geçebilmek için de dinlenme alanının ortopedik olması çok önemlidir. Küçük dairelerin vazgeçilmezi olan bu ofis yataklı kanepeler, satın alacak kişilerin tasarruf etmesini sağlar. Ancak bu modellerini tercih ederken sağlık açısından da uygun olup olmadığına bakmaları gerekir. Uyku anında omurganın pozisyonu büyük bir öneme sahiptir. Bunun için tercih edilecek ürünün ortopedik olup olmadığına dikkat edilmelidir. Buna dikkat edildiği takdirde gece boyunca daha çok dinlenmiş olacaksınız ve sabahları daha dinç bir şekilde uyanmış olacaksınız.

Beğeni Toplayan Yataklı Kanepe Özellikleri

Beğeni Toplayan Yataklı Kanepe Özellikleri

Gün içerisinde iyi bir uyku çeken kişilerin daha enerjik ve iyi hissettikleri gözle görülür bir gerçektir. Siz de sağlıklı bir uyku istiyorsanız seçeceğiniz cm yataklı kanepenin ortopedik olmasına dikkat edebilirsiniz. Sağlığa etkisi olan bir diğer husus da ürünün sahip olduğu kumaştır. Tercih ettiğiniz modelin kumaşı sağlığınıza oldukça etki etmektedir. Örneğin; keten kumaşlar uzun ömürlü bir kullanıma sahip olmasının yanında toz çekmeme özelliğine de sahiptir. Bu da alerjik bir tepkinin oluşmamasında etkileyen bir unsur olabilir. Ayrıca astım hastalığına sahip olan kişiler için de tercih edilmesi gereken kumaş türüdür. Bu gibi durumlar göz önüne alındığında seçeceğiniz ürünün tarzı kadar sağlığınıza olan etkisi de düşünülmelidir. Her şekilde kendi rahatınız ve sağlığınızın öncelikli olduğu bu kararda kendiniz için doğru olanı yapmalısınız. İlk defa bu ürünlerden satın alacaklar seçim yapmakta zorlanabilir. Bunun için önceden bunları kullanmış olan müşterilerin yorumlarını okuyabilirsiniz. Önceden bu ürünleri satın alıp kullananlar yataklı kanepe tavsiyesinde bulunarak seçim yapmakta zorlananlara yol gösterir. Müşterilerin beğenerek kullandığı tasarımlar arasında köşe takımları sıklıkla tercih edilir. Bu köşe modelleri, L şeklinde, U şeklinde ya da T şeklinde olabilir. Almak istediğiniz yerin bir köşesini kaplayan bu modeller, sizlere geniş bir oturma alanı sunar. Açılaran bu takımlar, yine sizler için oldukça kullanışlı bir seçenek olabilir. Sandıklı modeller de müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Çünkü özellikle geniş aileye sahip kişilerin mevsimsel olarak değiştirdiği birçok alternatif bulunur. Bunları depolayabilmek için de sandıklı modeller oldukça idealdir. Ayrıca yatıya kalacak misafiriniz için de gerekli olan çarşaf, yastık ve yorgan gibi ürünleri de orada saklayabilirsiniz. Siz de birbirinden şık ve konforlu ürünlerin yorumlarını okuyarak ürünler hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Ayrıca bunlara uygun fiyatlarla sahip olmak için Trendyol’da yer alan yataklı kanepe fiyatlarını inceleyebilir uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Üçlü Koltuklar

Farklı tasarımlar ve dekoratif kırlent seçenekleri ile ihtiyaçlarınıza göre düzenleyebileceğiniz ikili koltuk, üçlü koltuk, köşe takımları ve berjer modelleri; evinizin baş köşesinde yer almayı bekliyor. Oturma alanlarınızda konforlu ve şık tasarımlarla ihtiyaçlarınızı karşılayan tasarım ve trendlere uygun ikili koltuk, üçlü koltuk, köşe takımları ve berjer seçiminizi yaparak hayatınızda zevkinizi yansıttığınız bir değişiklik yapabilirsiniz. Koltuk takımları çeşitlerinde yatak olabilme özelliği ile misafirlerinizin rahatını sağlayabilirsiniz.

Birbirinden şık tasarımları ve renk ahenkleri ile ev dekorasyonu konusunda ilham veren ikili koltuk, üçlü koltuk, köşe takımları ve berjerler, yaşam alanlarınıza şıklık ve konforu bir arada getirecek. Hem rahat hem şık yeni tasarımlarla modern koltuk takımları, ikili ve üçlü koltuklar, köşe takımları ve berjerler ile farklı zevklere hitap edebilecek çeşitlilikte olan tv üniteleri, vitrinler, konsollar, sehpalar, kitaplıklar, aynalar ve halılar ile hem rahat edebileceğiniz hem de içerisinde bulunmaktan zevk alabileceğiniz bir ortam oluşturabilirsiniz.

Spor ve minimal tarzda dekore edilmiş küçük odalarda köşe takımları avantaj sağlarken, büyük odalarda ise daha geniş ve iddialı tasarıma sahip gösterişli ikili koltuk, üçlü koltuk ve berjerlerden oluşan koltuk takımları daha uygun ve şık bir görüntü ortaya çıkarıyor. Salon dekorasyonunda koltuk takımları daha şık ve kullanışlı olurken, oturma odalarında ise minimal modeller, odayı olduğundan geniş gösteriyor. Az ışık alan, karanlık alanlarda açık renkli koltuk takımlarına yer vermek, mekâna her zaman olduğundan daha ferah ve daha aydınlık bir hava katar. Geniş salonlarda ise koyu renkli koltuk takımları modern bir tarz yaratmanıza yardımcı oluyor. Ayrıca geniş alanlar için seçtiğiniz ikili koltuk, üçlü koltuk ve berjerlerden oluşan koltuk takımlarınıza ya da daha dar alanlar için seçtiğinizi köşe takımlarınıza uyumlu tv üniteleri, vitrinler, konsollar, kitaplıklar, sehpalar, aynalar, halılar gibi aksesuarları seçtiğinizde odanızda uyum ve şık bir hava katmanız kaçınılmaz olacak. Koltuk takımlarınıza uygun renk ve desenlerde şık kırlentler ve puflar ekleyip konforunuzu maksimuma çıkarmanız mümkündür. Modern ve minimal mekanlarda daha yalın çizgilere sahip modeller daha şık bir görüntü sağlar.

YATAKLI - SANDIKLI KOLTUKLAR

Yenilikçi ve her zevke uygun Doğtaş markası tarafından tasarlanan yataklı sandıklı koltuk takımları ile yaşam alanlarınıza hem şıklık hem de konfor katmaya ne dersiniz? Rahatlığı sayesinde günün tüm yorgunluğunu üzerinizden atarken hem bedeninizi hem de ruhunuzu yenileyebileceğiniz Doğtaş yataklı sandıklı koltuk modelleri, fonksiyonel artıları ile de evleriniz için işlevsel bir kullanım sağlıyor ve şıklığı da her daim en önde tutuyor!

Tüm bunların yanı sıra modern çizgileri ile salon ve oturma odalarınızda estetik bir atmosfer oluşturan yataklı ve sandıklı koltuk seçenekleri, yalnızca bir koltuk olarak değil aynı zamanda eşyalarınızı depolayabileceğiniz bir sandık olarak kullanılması ile evinizi çok daha düzenli bir hale getiriyor.

Öte yandan açıldığında yatak haline gelerek kusursuz bir uyku deneyimi sunan yataklı ve sandıklı koltuk takımları, geniş aileye sahip ya da evinde misafir ağırlamayı seven ev sahiplerinin gözdesi oluyor.

Tarz ve uyumu yenilikçi yaşam alanları ile buluşturmayı hedefleyen Doğtaş markasının, birbirinden şık; estetik; kaliteli yataklı ve sandıklı koltuk modelleri ile siz de yaşam alanlarınızı hayallerinizi süsleyen mekanlara dönüştürebilir, evinizde kusursuz bir atmosfer yaratabilirsiniz!

İşlevsel ve Kusursuz: Yataklı Sandıklı Koltuk Modelleri

Geniş ürün yelpazesi ile pek çok farklı zevke tarza hitap eden Doğtaş, kurulduğu günden bu yana farklı ihtiyaçlara cevap veren özgün ve kaliteli ürünleri ile müşterinin istek ve beklentilerini karşılamayı sürdürüyor.


Kaliteli işçiliğin ön planda olduğu yataklı ve sandıklı koltuk modelleri, fonksiyonel detayları ile evleriniz için ideal depolama alanları oluşturuyor. Öte yandan zengin ürün çeşitliliğine sahip, pek çok farklı renk, doku ve model alternatifi sunan yataklı sandıklı koltuk modelleri, farklı ev dekorasyonları ile eşsiz bir uyum oluşturarak herkesi memnun ediyor.

Geniş bir evde yaşamadığından ya da evinde eşyalarını depolayacak bir alan bulamadığından yakınanlar için kusursuz bir alternatif olarak ön plana çıkan sandıklı koltuk takımı seçenekleri, aradığınız konforu evlerinize taşıyor.

Doğtaş oturma grubu kategorisinin en çok tercih edilen ürünlerinden biri olarak ön plana çıkan yataklı ve sandıklı koltuk takımları, geniş saklama hazneleri ile evinizde elinizin altında olması gereken fakat yer kaplamasını istemediğiniz eşyalarınızı en güvenli biçimde muhafaza etmenize olanak tanıyor.

Oturma odalarında ve salonlarda depolama sorununu ortadan kaldırmasının yanı sıra rahatlığı ile misafirlerinizi en kusursuz biçimde ağırlamanıza imkan tanıyan yataklı sandıklı koltuklar, açıldığında maksimum rahatlık sunan bir yatağa dönüşüyor.

Modern, minimal, retro… Daha pek çok farklı dekorasyon tarzı ile uyum oluşturabilecek yataklı sandıklı koltuk takımları ile şıklığı evinize taşıyabilir, hayallerinizdeki köşeyi oluşturabilirsiniz!

Yataklı Sandıklı Koltuk Takımları İçin Doğru Adres: Doğtaş

Müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini hiçbir zaman geri plana atmayan Doğtaş, yenilikçi tasarıma ve modern çizgilere sahip diğer koltuk modelleri gibi yataklı sandıklı koltuk takımları ile de sizleri mutlu etmeyi başarıyor.

Ürettiği tüm mobilya ürünleri ile tasarım ve kalite konusundaki uzmanlığını bir kez daha kanıtlayan Doğtaş, yataklı sandıklı koltuk modellerinin tümünü işlevselliği göz önünde bulundurarak en ince ayrıntısına kadar özenle tasarlıyor.

En kaliteli kumaşlarla döşenen ve sağlam iskelet yapısı sayesinde uzun ömürlü bir kullanım vadeden koltuk modelleri, her bir detayında sizlerin memnuniyeti düşünülerek tasarlanıyor; ihtiyaç ve beklentilerinizi karşılamak üzere üretiliyor.

Kaliteli bir koltuk takımının eviniz için yapacağınız en değerli yatırımlardan biri olduğunu biliyorsunuz. Bu doğrultuda tasarımı ile beğeni toplayan, kumaş ve malzeme kalitesiyle dikkat çeken Doğtaş sandıklı yataklı koltuk modellerini inceleyerek evinizin tarzına en çok yakışacağını düşündüğünüz modeli seçebilirsiniz!

Minimalizmi evinizin her köşesinde yaşatmak istiyorsanız, Gloria İkili Yataklı Sandıklı Koltuk modelini ya da yalın tasarımı ile dikkat çeken Loft Üçlü Yataklı Sandıklı Koltuk modelini tercih edebilirsiniz.

Öte yandan cesur tasarımı ile Laura İkili Yataklı Sandıklı Koltuk, evinizin havasını bir anda değiştirebilir. Eğer eviniz darsa ve minimum alandan maksimum şekilde faydalanmak istiyorsanız Doğtaş’ın en yeni ürünlerinden Mila Köşe Takımı size aradığınız konforu ve şıklığı sunabilir.

Hayallerinizdeki eve kavuşmak için tek yapmanız gereken diğer Doğtaş yataklı sandıklı koltuk modellerine de göz atmak, sonrasında tüm karar sizin!

Kişisel verilerimin Mapa Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş. (“Şirket”) tarafından doğrudan veya dolaylı pazarlama faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi amacıyla işlenmesi suretiyle iletişim bilgilerime; reklam, promosyon, kampanya ve benzeri nitelikte genel ve özel kampanyalar, avantajlar, ürün, hizmet tanıtımları, reklâm, pazar araştırması anketleri ve diğer müşteri memnuniyeti uygulamalarına ilişkin olarak kısa mesaj (SMS), mobil uygulama, anlık bildirim, e-posta, otomatik makinelerden arama, telefonla arama, bluetooth, beacon kablosuz ağlar, sosyal medya vb. her türlü elektronik iletişim aracı ile ticari elektronik ileti gönderilmesine onay veriyorum ve bu amaçla sınırlı olarak kişisel verilerimin Şirket’in hizmet aldığı üçüncü kişilerle paylaşılmasını kabul ediyorum.
Mapa Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş. tarafından sürdürülen müşteri memnuniyetinin sağlanması için anket paylaşımı, ticari elektronik ileti gönderimi, kişiye özel kampanyaların oluşturulması işlemleri için ad, soyad, iletişim bilgisi, IP adresi, müşteri ID bilgisi gibi kişisel verilerimin sunucuları yurt dışında bulunan Persona Click, Insider gibi Şirket iş ortaklarına aktarılmasına izin veriyorum.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası