bana bir masal anlatsana müjde aklanoğlu / Bana Bir Masal Anlatsana Müjde Aklanoğlu Anayurt Yayınları |

Bana Bir Masal Anlatsana Müjde Aklanoğlu

bana bir masal anlatsana müjde aklanoğlu

Bana Bir Masal Anlatsana

Yayın evi:olimpos

Yazar:Müjde Aklanoğlu

Editör:Müjde Aklanoğlu

Durumu:İkinci el

Kargo:Alıcı öder

KİTAP HAKKINDA

Bana Bir Masal Anlatsana

Siradaki sarkin olmak istiyorum ben çalayim kalbini, sen söyle Bir yürekle iki kisilik dinleriz biz! Dikkat! Bu hikayede geçen konular ve yerler tamamen gerçektir. Sadece isimler degistirilmistir. asi yüregin mavi sirrina konu olan bir ıstanbul masalini okumaya hazir olun."ıçinde kurtlarin olmadigi, saatin on ikiyi hiç vurmadigi, arabanin balkabagina dönüsmedigi, prensin asla kurbaga olmayacagi bir masal bana bizim mutlu sonla biten masalimizi anlat. Bikmadan, usanmadan, sikilmadan uydurdu bana yeni masallar efem Beni mutlu etti. Saçlarimi oksadi, gözlerime bakip gülümsedi ve ben mutlu olmasini ögrendim. bir masal ne kadar gerçek olurdu? Bilmiyordum, ama mutlu olmanin, sadece onun sesini dinlerken gözlerini bakmak oldugunu ögreniyordum. Ve ben ona sormaktan hiç bikmayacagim bir soruya gebe kaldigimi bilmiyordum. Efe bana o gün ve sonrasinda hep ayni masali anlatti. ayriligin bize ugramayacagina, ellerimizin birlestigi günkü gibi hiç ayrilmayacagina inandigim masallar. efe anlatti ben inandim

Sıradaki şarkın olmak istiyorum
Ben çalayım kalbini, sen söyle
Bir yürekle iki kişilik dinleriz biz!
DİKKAT!
Bu hikayede geçen konular ve yerler tamamen gerçektir. Sadece isimler değiştirilmiştir.
Asi yüreğin mavi sırrına konu olan bir İstanbul masalını okumaya hazır olun.

"İçinde kurtların olmadığı, saatin on ikiyi hiç vurmadığı, arabanın balkabağına dönüşmediği, prensin asla kurbağa olmayacağı bir masal
Bana bizim mutlu sonla biten masalımızı anlat. Bıkmadan, usanmadan, sıkılmadan uydurdu bana yeni masallar Efem Beni mutlu etti. Saçlarımı okşadı,  gözlerime bakıp gülümsedi ve ben mutlu olmasını öğrendim.  Bir masal ne kadar gerçek olurdu? Bilmiyordum, ama mutlu olmanın, sadece onun sesini dinlerken gözlerini bakmak olduğunu öğreniyordum. Ve ben ona sormaktan hiç bıkmayacağım bir soruya gebe kaldığımı bilmiyordum. Efe bana o gün ve sonrasında hep aynı masalı anlattı.
Ayrılığın bize uğramayacağına, ellerimizin birleştiği günkü gibi hiç ayrılmayacağına inandığım masallar.
Efe anlattı ben inandım.

Bana Bir Masal Anlatsana

October 30,
Şimdi size beni saatlerce ağlatan bu güzel kitaptan bahsedeceğim. Belki herkesi bu kadar etkilemez ama ben etkisinden uzun bir süre çıkamadım, okurken de susturamadım bir türlü kendimi. Aşkları aklıma geldi, önceden yaşadıkları ve acaba sonra ne olacak bu aşıklara derken ağlaya ağlaya bir hal oldum.

Gerçek bir aşk hikayesi bu.. Ve isterim ki herkes okusun, isterim ki herkes aşkı yaşarken bunları örnek alsın. Sevmeyi, vazgeçmemeyi, aşkın ne olduğunu hatırlatsın herkese. Günümüzde herkesin bildiğini sandığı bir durum çünkü bu.

Efe ve Canan.. Bu güzel aşkın sahipleri. Kendilerini bildiklerinden beri birbirlerini seviyorlar ta ki ölene dek. Ama işte araya girenler ve bir türlü çıkamayanlar oluyor bu aşkta da. Şimdi ne desem spoiler olur o yüzden uzatmayacağım  fazla. Sadece ısrarla alıp okumanızı tavsiye ederim. Çünkü böyle bir aşkın varlığını keşke çok önceden öğrenseydim diyorum..

Biri asi biri mavinin aşkları sonsuza dek yaşayacaklar, aklımıza her gelişlerinde tekrar can bulacaklar. Ve aşka dair öğrettiklerini de hiçbir zaman unutmayacağım. Eminim herkes payına düşeni alacak bu kitaptan..

                                                                                                                                                           Yüreğinize sağlık..       

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası