tozkoparan iskender hangi gün saat kaçta / Tozkoparan İskender | Diziler | TRT İzle

Tozkoparan Iskender Hangi Gün Saat Kaçta

tozkoparan iskender hangi gün saat kaçta

Tozkoparan İskender bölüm ne zaman çıkacak? Tozkoparan İskender bitti mi yeni sezon ne zaman?

TRT1 ekranında pazar akşamları yayınlanan Tozkoparan İskender çocukların büyük bir ilgiyle takip ediyordu. “Tozkoparan İskender bölüm ne zaman çıkacak?” sorusu merak konusu oldu. 2 sezon boyunca ekranlara gelen sevilen dizi hakkında tüm detaylara haberimizde erişebilirsiniz. Peki, Tozkoparan İskender bölüm ne zaman çıkacak? Tozkoparan İskender bitti mi yeni sezon ne zaman?

TOZKOPARAN İSKENDER BÖLÜM NE ZAMAN ÇIKACAK?

TRT1ekranında pazar akşamları yayınlanan Tozkoparan İskender büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Çocukların heyecanla beklediği Tozkoparan İskender dizisi 3. sezon hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi. Fakat dizinin müzikal tiyatro oyunu zaman zaman sahnelerde gösterim yapmaktadır.

TOZKOPARAN İSKENDER OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin çocuk oyuncuları arasında Çağan Efe Ak, Tuana Naz Tiryaki, Esat Polat Güler, Yağız Kılınç, Ülkü Hilal Çiftçi, Leya Kırşan, Defne Erşen, Deniz Erayvaz, ve Mert Erdoğdu gibi birbirinden yetenekli isimler bulunuyor.

TOZKOPARAN İSKENDER DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Dizide daha 12 yaşında olmasına rağmen olağanüstü yeteneklere sahip olan kemankeş İskender, senesinden yaşadığı döneme geri dönmez ise tarihin seyri değişecek, Tozkoparanlar yok olacak ve kötüler kazanacak. Fakat İskender’in derdi yalnızca bu değil. Onu günümüzde de pek çok sorun bekliyor olacak. Bir türlü kontrol etmeyi beceremediği güçleri, sürekli peşinde olan Venedikli okçu Giovanni ve okuldaki baş belası Kasırga takımı. Ve tabi ki tüm bu tehlikelere karşı Mavi Ay takımı İskender’i yalnız başına bırakmayacak.

Tozkoparan İskender Gölge hangi gün?

Tozkoparan İskender: Gölge, TRT'nin dijital platformu tabii'de yayımlanan macera türündeki Türk internet dizisidir. Tozkoparan İskender'in devamı niteliğinde olan dizi, ilk bölümüyle 7 Mayıs tarihinde yayımlanmıştır. Peki, Tozkoparan İskender Gölge hangi gün?

TOZKOPARAN İSKENDER GÖLGE HANGİ GÜN?

Dizinin çekimleri İstanbul'un Beykoz ve Çekmeköy ilçelerinde yapılmıştır. 2 sezondan oluşan dizi, 27 Mart tarihinde yayımlanan bölümü ile sezon finali yaparak "Tozkoparan İskender: Gölge" adıyla tabii platformuna geçti. Günlerini TRT Tabii'den takip edebilirsiniz.

KONUSU

Yüzlerce yıl önce dünyamıza düşen bir göktaşına dokunarak fantastik güçler elde eden kemankeş İskender, gelecekten gelen ve tüm dünyaya kötülük yaymak isteyen bir düşmanla karşı karşıyadır. Bu savaş boyunca İskender, arkadaşlarının da yardımını alacak ve kötülüğün, hakimiyeti ele geçirmesine engel olacaktır.

Oyuncu kadrosu ve karakterler

• Çağan Efe Ak - İskender

• Leya Kırşan - Elif Baharvadi

• Tuana Naz Tiryaki - Asya Türkönder

• Cemrehan Karakaş - Mete Sağlam

• Yağız Kılınç - Sinan Karayaman

• Deniz Erayvaz - Arda Tatlıdilli

• Berat Efe Parlar - Cenk

• Alisa Sezen Sever - Ceren

• Alperen Efe Esmer - Bora

• Hayrettin Karaoğuz - Haluk Ahriman

• Burak Alkaş - Fikri

• Alp İlkman.

TrtGündemYaşamHaberler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası