mikasa regateador futbol topu / Kocamanlar Mikasa Regateador 5 numara El Dikişli Halı Saha Futbol Topu | Flo

Mikasa Regateador Futbol Topu

mikasa regateador futbol topu

MIKASA Futbol Topu

Futbol, popüler sporlar arasında yerini alır. Oynayanlar ve izleyenler tarafından merakla takip edilir. Fit bir yaşam sürmek için de sıklıkla tercih edilen bu spor, dayanıklı bir topun kullanımıyla yapılır. Oyun esnasında heyecanla vurulan topların sağlam ve dayanıklı bir yapıya sahip olması gerekir. Bu gereklilikleri taşıyan Mikasa futbol topu maç esnasında keyif veren bir yapıya sahiptir. Oyun esnasında ayaklarla çok temas bu ürün, dayanıklı materyallerle tasarlanır. Maç esnasında ortaya çıkabilecek patlama gibi durumların önüne geçmek için kaliteli materyallerin kullanımıyla üretilen modeller, çeşitli ihtiyaçlara yanıt verir. Farklı boyutlarda üretilen topların genel ağırlığı gram civarındadır. Renk alternatifleri de sunan Mikasa futsal topu seçenekleri oyun keyfini artıran özelliklere sahiptir. Çeşitli zeminlerde kullanıma uygun olan ürünler, halı saha aktivitelerini kaliteli bir şekilde gerçekleştirmenize aracılık eder. Yumuşak şut atışına zemin hazırlaması için esnek materyallerin kullanımıyla üretilir. Kolay bir şekilde top kontrolü sunan modeller, performansınızı doğru bir şekilde yansıtmanıza yardımcı olur. Sık kullanıma karşı dayanıklı olan modeller, uzun ömürlü kullanım imkanı sunar. Yıpranmaya ve aşınmaya karşı dayanıklı olan yüzeyleriyle ilk günkü görünümlerini korur. Kavisli vuruşlarda dahi isabeti artıran bir yapıya sahiptir. Uygun fiyatlarla Trendyol’da bulabileceğiniz ürünlerle spor aktivitelerinden alacağınız verimi artırabilir, sahada futbol yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz.

Oyun Zevkini Artıran Mikasa Halı Saha Topu

Oyun Zevkini Artıran Mikasa Halı Saha Topu

Üstün hava dengesine sahip olan modeller, vuruşların isabetli bir şekilde sonuçlanmasını sağlar. Planlanan rotasyonun doğru bir şekilde takip edilmesine aracılık eder. Kavis dengesi sağlayan modeller, oyun zevkini artırır. Gelişmiş dış yüzeyi ile çim, halı saha, toprak ve kum gibi çeşitli yüzeyler üzerinde oyun oynanmasına izin veren futbol topu Mikasa’nın kaliteli üretim anlayışıyla imal edilir. Gelişmiş üretim teknolojileriyle desteklenen süreç sonunda tatmin edici ürünler elde edilir. Laboratuvar ortamında kez vuruş testine tabi tutulan ürünlerin dayanıklılıkları ölçülür. Testlerden başarılı bir şekilde geçen ürünler, müşterilerin beğenisine sunulur. Yüksek kavrama kabiliyeti sunan modeller, oyun esnasında performansın artmasına yönelik destek sunar. Esnek dış yüzeye sahip olduğu için sporcuların yumuşak ve kavisli bir şekilde vuruş yapmalarını sağlar. Laboratuvar ortamındaki basınç ile sınanan modeller, standartlara uygun özellikleriyle yüksek performanslı kullanım sunar. Havada alacağı yönün üzerinde etkisi olan ağırlığın standart oranlarda tutulması, oyun performansını iyileştirir. Topun ne çok hafif ne de çok ağır olması sağlanarak havada izleyeceği yönün kontrol edilmesi sağlanır. Yüksek kaliteli materyallerin kullanımıyla üretilen Mikasa Regateador futbol topu modelleriyle oyun performansını artırabilirsiniz. Mikasa tarafından üretilen toplar, keyifle takip edilen ve oynanan bir oyun olan futbol için uygun özellikler taşır. Profesyonel ve amatör kişiler tarafından yapılan spor dalı, fit kalmanın bir yolu olarak da bilinir. Düzenlenen halı saha etkinlikleri keyifli zaman geçirmenin bir yoludur. Bu anlarda size eşlik eden Mikasa halı saha topu modellerinin dış yüzeyi pürüzsüz olarak tasarlanır. Bu tasarım sayesinde çim yüzeyle top arasında meydana gelen sürtünme azaltılır. Çim yüzey üzerinde kolay bir şekilde sürülebilen toplar, oyun hakimiyetinin kurulmasını sağlar. Uzun mesafelere gönderebileceğiniz şekilde tasarlandığı için oyundan alacağınız keyfin artmasına yardımcı olur. Uygun fiyatlar sayesinde satın alacağınız modellerle düzenlediğiniz oyunlardan alacağınız keyfi artırabilirsiniz. Yüksek kalitede üretilen toplar, oyun esnasında hakimiyetinizin artmasını ve topu kolay bir şekilde yönlendirmenizi sağlar. Bu sağlam modelleri tercih ederek oyun sonunda galibiyet elde edebilir, keyifli bir şekilde spor yapmaya devam edebilirsiniz.

Üstün Özellikleri ile Mikasa Kaynaklı Futbol Topu

Üstün Özellikleri ile Mikasa Kaynaklı Futbol Topu

İlgiyle takip edilen futbol, amatör ve profesyonel kişilerin zevkle oynadığı bir oyundur. Sağlıklı yaşamak ve fit kalmak için uygun bir spor dalı olan futbol, oynanırken fazla efor sarf edilen oyunlar arasında yer alır. Halı saha gibi alanlarda amatörler tarafından yapılan maçlar için tasarlanan toplar, bu sahanın yüzey özellikleri dikkate alınarak üretilir. Geniş sahalarda, profesyonel kişiler tarafından oynanan maçlar için kullanılacak toplar farklılık gösterir. FIFA tarafından onaylanan modeller, çim sahada ve toprak zeminde kullanıma uygundur. Dünyanın dört bir yanında çeşitli müsabakalarda kullanılan ürünler, esnek yapılarıyla şut kontrolünü artırır. 12 yaş ve üzeri oyuncular tarafından güvenle kullanılması için lateks astar yapıya sahiptir. Oyun esnasında sürekli olarak basınca maruz kalan topların formunun bozulmaması sağlanır. Hava içeriye hapsedilir ve oyun esnasında meydana gelebilecek olumsuz durumların önüne geçilir. Gelişmiş teknolojilerle test edilen Mikasa kaynaklı futbol topu modelleri, ekstra dayanıklılık sunar. Sağlam bir dikişe sahip olan modeller, kopmaya karşı direnç gösterir. Uzun süreli kullanım imkanı sunarken dayanıklılık bakımından üstün performans sergiler. Temposu yüksek maçlarda güvenle kullanılan ürünlerde son derece kuvvetli yapıştırıcılar kullanılır. Kopmaya ve parçalanmaya karşı dayanıklı olan bu yapıştırıcılar ürünlerin ömrünü uzatır. Profesyonel müsabakalarda genellikle Mikasa futbol topu 5 numara seçenekler tercih edilir. Yumuşak bir şut hissi veren top, vuruşlarınızın kavisli bir şekilde kontrol edilmesine olanak sağlar. Esnek yüzeyiyle rahat hissetmenizi sağlayan ürünler, sekme performansıyla da dikkat çeker. Yetişkinlerin kullanımı için tasarlanan modeller yüksek hakimiyet imkanı sunar. Topun yönünü ve vuruş hızını kontrol edebilirsiniz. Bu sayede ürünler akıllıca şutlar tasarlamanıza yardımcı olur. Trendyol’dan satın alacağınız toplarla oyunda hakimiyet kurabilir, kuvvetli bir şekilde yönlendirdiğiniz şutlarla yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz.

Avantajlı Mikasa Futbol Topu Fiyatları

Avantajlı Mikasa Futbol Topu Fiyatları

Çeşitli zeminlerde performans sergilemek için uygun olarak üretilen modeller, profesyonel ve amatör oyunculara sunulur. Geniş bir kitleye hitap eden bu spor dalı için özel olarak üretilir. Çocukların kullanımı için de uygun özellik gösterecek şekilde tasarlanır. Çocuk oyuncuların fiziksel özelliklerine uygun Mikasa 4 numara futbol topu modelleri, küçüklerin de spor yapma alışkanlığı kazanmasına yardımcı olur. Onların ağırlıkları baz alınarak hafif olacak biçimde üretilen modeller, yüksek kavrama kabiliyeti sunar. Sentetik deri malzemelerden üretildiği için çocukların motivasyonlarını artırır. Kontrol yeteneklerini geliştirmesi ile çocukların oyundan keyif almalarını sağlar. Farklı üretim teknolojileri göz önünde bulundurularak tasarlanan modeller bulunur. El ile dikilen ürünler, kaliteli duruşu ve sağlam yapısıyla dikkat çeker. Satın alacağınız Mikasa dikişsiz futbol topu modelini uzun süre kullanabilirsiniz. Kuvvetli bir şekilde yapıştırılan ürünlerde genellikle 32 parça desen kullanılır. Poliüretan maddelerin kullanımıyla üretilen modeller, bu maddenin yüksek yapıştırma kuvvetinden faydalanılarak ekstra dayanıklılık sunar. Topun dış yüzeyinin korunmasını sağlayan bu üretim tekniği, aşınma gibi problemlerin yaşanmasının önüne geçer. Parça desenli poliüretan modeller, aynı zamanda suya dayanıklı bir yapıya sahiptir. Bu sayede yağışlı günlerde, ıslak zemin üzerinde de kullanılabilir. Uzun süre dayanıklı yapısıyla öne çıkan Mikasa Team futbol topu modellerini çeşitli zeminler üzerinde kullanabilirsiniz. Ağırlık olarak ideal bir yapıya sahip olan modellerle karizmatik şutlar vurabilirsiniz. Dayanıklı yapısı ve şık duruşuyla dikkat çeken modelleri Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Bütçenize uygun modeli bulmak için Mikasa futbol topu fiyatını inceleyebilir, kendiniz için uygun ürünü tercih edebilirsiniz. Avantajlı fiyatlar üzerinden satın alacağınız ürünle keyifli bir şekilde oyuna devam edebilirsiniz.

Futbol Topu Mikasa Regateador Yeşil 5 Numara

Top Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir ?

Oyun alanlarının durumuna ve zeminine göre seçim yapılması gerekmektedir.

Kapalı Saha (Salon);
Kapalı spor salonlarında oyun oynamak için ürün alıyorsanız ürününüzün kompozit deri veya deri olmasını tercih edebilirsiniz. Salonlarda Kauçuk, Deri, Kompozit Deri kaplamaya sahip tüm ürünleri gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Açık Alan (Beton, Asfalt, Çakıl, Toprak);
Açık alanlarda kompozit deri ve deri malzemelerin dayanıklılığı düşük olacaktır. Genellikle taş ve benzeri keskin maddelere temas ettiklerinde kaplamalarında sıkıntı olmaktadır. Bu sebeple açık alanda oynayacağınız topu Kauçuk olmasına özen gösteriniz.

El Dikişli Toplar;
Topun panellerini birbirine eklerken el emeği ile imal edilir. Sıkıştırma ve gerdirme daha sağlıklı yapıldığından topların dikiş kısımları daha dayanıklı olmaktadır. Ayrıca dikiş ipleri daha kalın ve sağlamdıfunduszeue.info dikişli topları tüm zeminlerde kullanabilirsiniz.

Makina Dikişli Toplar;
Topun panellerini birbirine makinalar otomatik olarak eklemektedir. Sıkıştırma ve gerdirme daha az olduğundan topların dikiş yerleri dış mekanlara daha az dayanıklı olmaktadır. Bu tarz toplar genellikle Salonlarda kullanılmaya uygundur. Dış mekanda kullanıldıkları taktirde yıpranmaları daha hızlı olacaktır.

Yapıştırma;
Topun panelleri birbirine dikişsiz olarak yapıştırılmaktadır. Dikiş atma ve benzeri sorun yaratmadıklarından bu toplar tüm zeminlerde kullanılabilir. Voleybol ve Basketbol'da özellikle dikişsiz ürünler üretilmektedir. Futbol için üretilen yapıştırma topların bir çoğu halı saha ve benzeri yerlerde kullanılmaya uygundur. Yapıştırma top alarak Halı Sahalardaki tel batma sorunlarının önüne geçilebilir.

 

Mikasa Regateador Dikişli 4 No Kırmızı Futbol Topu



ÜRÜN KODU

  • ÜRÜN AÇIKLAMASI
  • TAKSİT SEÇENEKLERİ
  • Topun boyutu: 4 No ( yaş arası)
  • Yüzeyi: 3 astar poliüretan parlak, yumuşak deri ve lateks iç lastik
  • Ağırlığı gr
  • Kullanım alanları: Yumuşak zeminlerde kullanıma uygun
  • Diğer özellikleri: Dikişli, 32 parça, siyah-beyaz renklerde futbol topu
  • Satın alacağınız topların sibobunu vazelin ile kayganlaştırarak ve mutlaka top iğnesi kullanarak şişiriniz.
  • Topu kullanmadan şişik vaziyette 24 saat bekletiniz.
  • Sibobundan iğne girmeyen veya 24 saat içinde inen topları iade edebilirsiniz.
  • Sibobun iğne kullanılmadan zorlanma sonucu kayması, topun içine düşmesi gibi durumlarda topun değişimi veya iadesi mümkün değildir.
  • Patlayan toplarınızı Uzayspor Top Gun ile kolayca tamir edebilirsiniz.
    ÖzellikDeğer
    BOYUT4 NUMARA
    DİKİŞ TÜRÜEL DİKİŞLİ
    ONAYONAYLI OLMAYANLAR
    YAŞ GRUBU YAŞ ARASI
    ZEMİN ÖZELLİĞİSERT ZEMİNE UYGUN
    AĞIRLIK GR

    İADE KOŞULLARI

    • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TaksitTaksit TutarıToplam Tutar
    1,90,90
    2,67,33
    3,34,02
    4,67,66
    5,07,36
    699,00,00
    TaksitTaksit TutarıToplam Tutar
    1,90,90
    2,07,13
    3,30,89
    4,77,09
    5,71,57
    6,34,05
    TaksitTaksit TutarıToplam Tutar
    1,90,90
    2,07,13
    3,30,89
    4,77,09
    5,71,57
    6,34,05
    TaksitTaksit TutarıToplam Tutar
    1,90,90
    2,07,13
    3,30,89
    4,77,09
    5,71,57
    6,34,05
    TaksitTaksit TutarıToplam Tutar
    1,90,90
    2,62,23
    3,59,76
    4,56,24
    5,34,72
    698,53,20
    TaksitTaksit TutarıToplam Tutar
    1,90,90
    2,87,74
    3,46,38
    4,76,02
    5,72,60
    697,04,24

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası