reklam engelleme programı mozilla / 'ün en iyi ücretsiz reklam ve pop-up engelleyicileri

Reklam Engelleme Programı Mozilla

reklam engelleme programı mozilla

Get the free ad blocker for Firefox. With almost million downloads to date!

✓ Block annoying ads and popups
✓ Block video ads on sites like YouTube
✓ Speed-up loading time on pages
✓ Reduce risk of "malvertising" infections
✓ Protect your privacy by stopping trackers from following your online activity
✓ Block social media icons tracking

The ad blocker's additional features enable you to easily support your favorite websites by whitelisting them, to add or create your own filters, and to block social media icons tracking.

Adblock Plus supports the Acceptable Ads initiative. Acceptable Ads are shown by default, which helps support websites that rely on advertising revenue but choose to only display nonintrusive ads. This can be disabled at any time for users who wish to block all ads. The initiative allows content producers to receive monetization for their work and helps create an environment of fairness and sustainability for user, advertiser, and creator alike. Learn more

By downloading and installing this extension, you agree to our Terms of Use and our Privacy Policy.

Bu eklentinin Mozilla'nın eklenti politikalarını ihlal ettiğini veya güvenlik/gizlilik sorunları olduğunu düşünüyorsanız lütfen bu formu kullanarak bu sorunları Mozilla'ya bildirin.

Hataları bildirmek veya özellik talep etmek için bu formu kullanmayın. Bu rapor eklenti geliştiricisine değil, Mozilla’ya gönderilir.

Bu eklenti şunlara ihtiyaç duyuyor:

  • Açık sekmelerdeki verilere erişmek için geliştirici araçlarını genişletme
  • Size bildirim gösterme
  • Tarayıcı sekmelerine erişme
  • İstemci tarafında sınırsız miktarda veri depolama
  • Gezinti sırasında tarayıcı etkinliğine erişme
  • Tüm web sitelerine ait verilerinize erişme

This release fixes a bug that prevents the activation of some functionality when the extension starts up.

Reklamları ve pop-up'ları engelle En tatlı ev

AdGuard, tüm web sayfalarındaki tüm reklam türlerini etkili bir şekilde engelleyen en hızlı ve en hafif reklam engelleme eklentisidir! Kullandığınız tarayıcı için AdGuard'ı seçin ve reklamsız, hızlı ve güvenli gezinmenin tadını çıkarın. Daha fazla okuyun Programı indirerek Lisans sözleşmesi şartlarını kabul etmiş olursunuz. Apple'ın herkesi yeni SDK'yi kullanmaya zorlamaya başlamasından bu yana Safari'de çalışmak üzere tasarlanmış olan reklam engelleyici eklentiler için işler zorlaştı. AdGuard eklentisinin Safari'ye yüksek kalitede reklam engellemeyi geri getirmesi beklenmektedir.

Uygulama İçi Reklam Engelleme

App Store. AdGuard Home, reklamları ve izlemeyi engellemek için ağ çapında bir yazılımdır. Siz kurduktan sonra, TÜM ev cihazlarınızı kapsayacak ve bunun için herhangi bir istemci tarafı yazılıma ihtiyacınız olmayacak. Nesnelerin İnterneti ve bağlı cihazların yükselişiyle birlikte, tüm ağınızı kontrol edebilmek gittikçe daha önemli hale geliyor. Nasıl çalışır? AdGuard DNS, herhangi bir uygulamanın yüklenmesini gerektirmeyen İnternet reklamlarını engellemenin kusursuz bir yoludur.

Kullanımı kolay, tamamen ücretsizdir, herhangi bir cihazda kolayca kurulur ve reklamları, sayaçları, kötü amaçlı siteleri ve yetişkinlere yönelik içeriği engellemek için gerekli minimum işlevleri sağlar.

Kategoriler

AdGuard İçerik Engelleyicisi, içerik engelleme teknolojisini destekleyen mobil tarayıcılarda tüm reklam türlerini engeller — Samsung Internet ve Yandex. Android için AdGuard'a göre sınırlı özellikleri olsa da ücretsiz, kurulumu kolay ve yüksek reklam engelleme kalitesi sunar.

Yükle Programı indirerek Lisans sözleşmesi şartlarını kabul etmiş olursunuz. AdGuard Asistanı AdGuard için tamamlayıcı bir tarayıcı eklentisi masaüstü uygulamaları. Özel öğe engelleme, bir web sitesini beyaz listeye ekleme veya rapor gönderme gibi özelliklere tarayıcı içi erişim sunar. Chrome için Asistan Bu şu anki tarayıcınız mı? Firefox için Asistan Bu şu anki tarayıcınız mı? Edge için Asistan Bu şu anki tarayıcınız mı? Opera için Asistan Bu şu anki tarayıcınız mı? Yandex için Asistan Bu şu anki tarayıcınız mı?

Ekran Görüntüleri

Safari için Asistan Bu şu anki tarayıcınız mı? MacOS için AdGuard ile birlikte gelir. Tarayıcınızı bulamıyorsanız, AdGuard eklenti ayarlarında bulabileceğiniz Eski Asistan sürümünü deneyin. Bağlantı al. Emin olun, kişisel verilerinizi paylaşmaz veya satmayız. Telefon numaranız. Geçersiz telefon numarası. Çok fazla istek var, daha sonra tekrar deneyin.

SMS gönder.

amiyik, qinise, epusu

Topluluk ile konuş. AdGuard nasıl çalışır? Masaüstü uygulamaları Android iOS. Masaüstü uygulamaları. Ağ Filtreleme. HTTPS filtreleme. İçerik filtreleme. Opera internet tarayıcısı içerisinde de yine bu hizmet sunumu kullanıcılara verilmektedir. Zamanla getirilen güncellemeler eşliğinde düzeltmeler yapılarak sunulduğu için kullanıcılar bu hizmetten yararlanmayı tercih etmektedir. Yine de mobil uygulamada bu hizmet dışında mobil uygulamaları indirmek suretiyle mobil cihazınızı da koruma altına alma imkanı bulabilirsiniz.

Siteler içerisinde belirtilen linki tıklamak suretiyle reklam engelleme eklentilerine ulaşmanız da mümkündür. Açıklamalarını ve yorumlarını okumak suretiyle reklam engelleme eklentilerini siz de güvenle yükleyebilirsiniz. Tumblr Takipçi Satın Al. Tumblr Beğeni Satın Al. Tumblr Paylaşım Satın Al. VK Hizmetleri. VK Takipçi Satın Al. VK Beğeni Satın Al. Vimeo Hizmetleri. Vimeo İzlenme Satın Al. Vimeo Takipçi Satın Al. Vimeo Beğeni Satın Al. Dailymotion İzlenme Satın Al. DatPiff Hizmetleri.

DatPiff Dinlenme Satın Al. DatPiff İzlenme Satın Al. Ücretsiz Instagram Hizmetlerimiz. Instagram Ücretsiz Beğeni. Instagram Ücretsiz Görüntüleme. Instagram Ücretsiz Takipçi. Instagram Ücretsiz Yorum. Ücretsiz TikTok İzlenme. Ücretsiz Araçlarımız. Instagram Araçları.

YouTube Reklam Engelleme (Windows, Android ve iOS) - TikTok Reklamlarından Kurtulun!

Facebook Araçları. YouTube Araçları. TikTok Araçları. Telefonda Reklam Neden Çıkar? Telefonda ki Reklamlar Engellenebilir mi? Telefonumda Reklamları Engellemek Ücretli mi? Youtube İçin Adblock Kullanılabilir mi? Reklam Engelleme Uygulamaları Yasak mı?

Reklam engelleme uygulamaları tamamen yasal olan uygulamalardır. Reklamları durdurmanın yanı sıra, R. Örneğin malware, phishing linki ve tracker olan siteleri engelleyebiliyor. Böyle bir koruması olduğundan, yanlışlıkla kötü bir linke tıklarım da bilgisayarıma virüs girer diye bir endişem hiç olmadı. Ücretli versiyonun 30 günlük para iade garantisiyle daha fazla güvenliğe ulaşabilirsiniz.

Ben iade işlemini tamamladığımda, paramı 5 gün içinde geri almıştım. Windscribe ziyaret edin. AdLock tarayıcı uzantısı ya da bilgisayarınızdaki ayrı bir uygulama olarak kullanılabilecek şekilde hazırlanmış. Ben yalnızca tarayıcıdaki değil, Skype gibi diğer programlardaki reklamları da engellememi sağladığından uygulamayı indirmeyi tercih ettim. Tarayıcı uzantısı pop-up, banner ve video reklamları engellemede hiçbir sorun yaşamadı. Hatta YouTube reklamlarını bile engelledi ki bunu yapabilen program sayısı azdır. AdLock yüklüyken bir videoyu izlemeye başlamadan önce çıkan reklamın bitmesini beklemek zorunda kalmıyordum.

Yani reklamcıların reklamları gözüksün diye para vermeleri çoğu programda bu vardır gibi bir durumla karşılaşmayacaksınız. Adlock ayrıca cihazınıza malware bulaştırabilen ya da kişisel bilgilerinizi çalabilen kötü niyetli site ve linkleri engelleyerek sizi güvende tutuyor. Bu tehditlerden herhangi birini algıladığında size bir uyarı mesajı gönderiyor.

Bu özelliği kullanışlı arayüzünden hemen açabiliyorsunuz. Eğer diğer uygulamalardaki Skype gibi reklamları kaldırmak isterseniz, Windows ya da macOS için tekli programı indirmeniz gerekecek. Neyse ki abone olmadan önce 14 gün boyunca ücretsiz kullanabiliyorsunuz. AdBlocker Ultimate birçok farklı tarayıcı için desteğiyle rakiplerinden öne çıkıyor. Yaptığım testlerde pop-up, banner ve video reklamları başarıyla engelledi. Hatta YouTube videolarının reklamlarına bile engel oldu. Tarayıcı uzantısının reklam engelleme becerisi gayet iyi olsa da, yalnızca uzantının yüklendiği tarayıcıda çalışıyor.

Eğer diğer uygulamalarınızda çıkan reklamlardan da kurtulmak istiyorsanız, AdBlocker Ultimate tekli Windows programını kullanabilirsiniz. Windows programı ücretli olsa da, 14 günlük ücretsiz deneme süresinin yanı sıra abone olduktan sonra 60 günlük para iade garantisi sunuyorlar. Ben iade politikalarını test ettiğimde, uzun bir sürecin sonrasında paramı geri alabildim. Aslında asıl özelliği reklam engellemek olmasa da, bu işi de gayet iyi kotarıyor. Ben şahsen kendi sistemimde çok büyük bir değişim görmesem de, reklamsız internet sayfalarının saniye daha hızlı açıldığını fark ettim.


Bazı web yayıncıları için hayati bir gelir kaynağı sağlarken, bazı siteler bunu büyük ölçüde kötüye kullanır. Yanıp sönen pankartlar, pop-up'lar ve diğer iğrenç reklamlar gezinmeyi neredeyse imkansız hale getirebilir. Ve bir iPhone kullanıyorsanız, Safari'nin sınırlı sınırlı bir anti-izleme biçimi de onları engellemek için pek bir şey yapmaz.

Safari ile birlikte bir üçüncü taraf içerik engelleyicisi kullanma zorluğuyla başa çıkmak istemiyorsanız (bu özellik, ne zaman devreye almak istediğinizde Ayarlar uygulamasına dalmayı içerir), o zaman entegre reklam engelleme özelliğine sahip bir üçüncü taraf tarayıcı kullanmayı düşünün bunun yerine destek.

Ancak, App Store'da bulunan onlarca tarayıcıyı denemek yerine, sizin için zor olanı yaptık. Aşağıda, tüm s biçimlerini engellemekte harika olan ve aynı zamanda sörf için kullanılabilecek bir harika özellik olan beş harika tarayıcı bulabilirsiniz.

1. Mozilla Firefox

Firefox, yakın zamanda kullanıcı gizliliğini koruma çabalarını hızlandıran bir kuruluş olan Mozilla'dan başka biri tarafından getirilmiyor.

Tam teşekküllü bir karanlık moddan entegre bir indirme yöneticisine kadar her şeyi içeren birçok özellik sunmanın yanı sıra, bu olağanüstü web tarayıcısı, hem izleyicilerin hem de hepsinin tamamen engellenebilmesi özelliğine sahiptir.

Ayrıca, Firefox menüsü aracılığıyla İzleme Korumasını hızlı bir şekilde etkinleştirme ve devre dışı bırakma özelliği, favori web sitelerinizi kolayca destekleyebileceğiniz anlamına gelir.

Firefox, özellikle tüm popüler platformları desteklediğinden dolayı Safari için mükemmel bir alternatiftir. Böylece bir Mac veya PC kullanıyor olsanız da, tarama verilerinizi (şifreler, yer imleri vb.) Birkaç saniye içinde tüm cihazlarınız arasında senkronize ve kullanılabilir duruma getirebilirsiniz.

Firefox'u indirin

Ayrıca Rehberlik Tech

Firefox vs Firefox Focus: Geçmeli mi?

2. Microsoft Edge

Microsoft Edge, harika görünen koyu bir temadan yerleşik dilde çeviri özelliklerine kadar bir dizi özellik sunan başka bir popüler web tarayıcısıdır. Entegre PC'de devam et modülü, iPhone'unuzda görüntülediğiniz herhangi bir siteyi Windows tabanlı bir masaüstüne göndermenize izin verir.

Fakat hepsinden önemlisi, Adblock Plus şeklinde yerleşik bir içerik engelleme modülü ile birlikte gelir. Edge Ayarları panelinden açmanız yeterlidir; gitmeniz iyi olur.

İşleri daha da iyileştirmek için, reklamların yayınlanmasına izin vermek istediğiniz herhangi bir siteyi eklemek üzere yerleşik beyaz listeyi kullanabilirsiniz. Firefox'ta olduğu gibi reklam engelleyicinizi her zaman açıp kapatmak zorunda kalmayacağınız için bu oldukça harika.

Yazma sırasında, Edge veri senkronizasyonunu destekler ve şu anda Windows ve Android'de kullanılabilir. Bununla birlikte, Chromium’a yapılan son geçiş, yakında macOS'ta yayınlanmaya ayarlandığı anlamına geliyor. Bu yüzden, tam bir geçiş yapmak istemeniz durumunda, Safari'ye uygun başka bir alternatif düşünün.

Microsoft Edge'i indirin

3. Cesur Tarayıcı

Brave, özellikle Brave Rewards programı ile masaüstünde popüler olan müthiş bir web tarayıcısıdır. Ve iPhone'da, tüm s, izci ve parmak izi komut dosyalarını tamamen engelleme özelliği ile birlikte geliyor.

Ekranın sağ üst köşesindeki Cesur logosuna hızlıca dokunulduğunda, herhangi bir zamanda bir sayfada engellenen istenmeyen içerik miktarı görüntülenir. Ayrıca, her içerik türü için kısıtlamaları kolayca kaldırabilirsiniz; bu, tarayıcı tarafından uygulanan aşırı izleme karşıtlığı nedeniyle belirli web öğelerinin çalışamadığı durumlar için harikadır.

İpucu:Ayarlar paneline kısa bir dalışla Cesurun engellediği içeriğin türünü varsayılan olarak belirleyebilirsiniz.

İOS'a ek olarak, Brave Windows, macOS ve Android'de de kullanılabilir. Bununla birlikte, platformlar arası senkronizasyon desteği gibi bazı özellikler hala beta sürümde olduğundan, cihazlar arasında sorunsuz bir deneyim beklemeyin.

Cesur İndir

Ayrıca Rehberlik Tech

#adblock

Reklam makaleleri sayfamızı görmek için buraya tıklayın

4. DuckDuckGo Gizlilik Tarayıcı

DuckDuckGo tamamen engelleyen ve gizliliğinizi korumanıza yardımcı olan tam teşekküllü bir gizlilik tarayıcısıdır. Çıkışta tüm tarama verilerini kaldırır ve hatta önyükleme yapmak için süper havalı bir animasyonla istediğiniz zaman tarama etkinliğinizi 'kızartmanıza' olanak sağlar.

Tarayıcı, siteleri herhangi bir zamanda kaç izleyiciye göre derecelendirmek için puanlama sistemini kullanır (A'dan E'ye). Bu şekilde oldukça faydalı olan, bir siteyi beyaz listeye eklemeden önce genel güvenilirliği hakkında daha fazla bilginiz var.

Ancak, DuckDuckGo, dahili bir şifre yöneticisi veya değiştirilebilir arama motorları gibi ana özelliklerden yoksun olmadığından bahsetmeden, çapraz platform senkronizasyonu için sıfır destekle sınırlıdır. Bu nedenle, Safari ile birlikte en iyi şekilde kullanılır.

İndir DuckDuckGo

5. Opera Touch

Opera Touch, iPhone'da tek elle kullanım için sıfırdan yapılmış harika bir web tarayıcısıdır. Sörf yapmak son derece rahattır ve Entegre Hızlı Eylem Düğmesi (FAB) ortak eylemleri bir esinti yapmak için yapar.

Dahası, tarayıcının yerleşik içerik engelleyicisi, kısa çalışmalarını yapar. Kısa bir dalışla Ayarlar paneline kolayca açıp kapatabilirsiniz.

Ne yazık ki, Opera Touch beyaz liste içermiyor. Reklamların bir sitede yayınlanmasına izin vermek istediğinizde içerik engelleyiciyi manuel olarak devre dışı bırakmanız gerekir.

Tarayıcı, web sayfalarını sorunsuz bir şekilde çevirme, can sıkıcı çerez iletişim kutularını engelleme ve diğer cihazlara içerik gönderme becerisiyle çok fazla çaba sarf etse de, şifre yönetimi ve yer imi özellikleri gibi temel özelliklerden yoksundur. DuckDuckGo'da olduğu gibi, Safari'yi sık sık kullanmaktan vazgeçmeniz gerekebilir.

Opera Touch'ı İndirin

Ayrıca Rehberlik Tech

IPhone için en iyi 9 Safari Alternatif

Reklamlar Yapıldı

s bir iPhone'un küçük ekranında genel kullanıcı deneyimini olumsuz etkileyebilir. Ancak bu web tarayıcıları sayesinde, her fırsatta yanlışlıkla yerleştirilen reklamlara yanlışlıkla dokunmadan internette gezinmeye devam edebilirsiniz. Yalnızca, desteğinizi sergilemek için yararlı bulduğunuz siteler için reklam engellemeyi beyaz listeye almayı veya kapatmayı unutmayın.

Peki, bu listedeki favori tarayıcın neydi? Yorumlarda bize bildiriniz.

Sıradaki: iOS için Chrome, listeye girmedi. Ancak geçici çözümleri kullanarak hala engelleyebilirsiniz. Tüm bunları öğrenmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Reklamları ve pop-up'ları engelle En tatlı ev
  • Uygulama İçi Reklam Engelleme
  • Ekran Görüntüleri
  • YouTube Reklam Engelleme (Windows, Android ve iOS) - TikTok Reklamlarından Kurtulun!
  • Android için en iyi reklam engelleme uygulamaları
  • Safari için en gelişmiş engelleyici: tüm reklamları ve sayaçları engeller, sayfa açılışını hızlandırır ve kişisel verilerinizi korur. SMS ile link al App Store.

    Android'deki en iyi reklam engelleyici

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası